Få dit syn tjekket gratis hos Synoptiks synseksperter

Landet over afholder Synoptik synsevent. Her kan du få en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og opleve en synlig forskel, når vores eksperter i synet gør det, de er bedst til: Ta’r dit syn alvorligt. Samtidig kan du spare hele 33 % på dine nye kvalitetsglas fra Guld til Diamant, som har hver deres unikke egenskaber. Kig forbi – og mød eksperten, der glæder sig til at rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning for netop dig og dit syn.


Bestil tid

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kan Synoptiks autoriserede optikere opdage eventuelle tegn på øjensygdom eller almen sygdom, ofte før du selv mærker noget til det. Hvis optikeren ser forandringer, som kræver yderligere undersøgelse eller behandling, henvises du til egen læge eller øjenlæge. På den måde reducerer du din risiko for varigt synstab.

Dit syn er vitalt for din livskvalitet

80 % af din krops sanseindtryk stammer fra dit syn. Det gør dit syn til en af din krops vigtigste sanser – og dermed til en sans, der fortjener at blive taget hånd om med seriøsitet og alvor. Dit syn er nemlig nært beslægtet med din livskvalitet:

”Undersøgelser viser, at synet betyder meget for vores livskvalitet og den måde, vi lever vores liv på. Derfor er det vigtigt at få tjekket synet og øjnenes sundhed regelmæssigt og reagere, hvis man oplever ændringer i sit syn,” siger Annette Slyngborg, der er klinisk fagspecialist hos Synoptik. Hun opfordrer alle til at få foretaget en synsprøve hvert andet år, så de har garanti for, at de har den rette styrke og optimal øjensundhed.

Undersøgelser viser imidlertid, at danskerne ikke får tjekket deres syn regelmæssigt. Det vil Synoptik råde bod på, når vi afholder synsevent og inviterer danskerne til en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Alt, du skal gøre, er at bestille tid, inden du kigger ned i butikken til din gratis synsprøve hos Synoptiks eksperter.

BESTIL TID

Stort behov for at få synet tjekket

Meget tyder på, at danskerne har et stort behov for at få deres syn tjekket. Tidligere event viste, at hele 8 ud af 10 af deltagerne havde mulighed for at se bedre:

”Mange begynder at opleve synsproblemer i takt med, at vi bliver ældre, da linsen i øjet bliver tykkere og mere stiv, og det gør det sværere at fokusere. Det betyder, at vi får behov for læsebriller og mere lys for at kunne læse og udføre andre opgaver på kort afstand,” siger Annette Slyngborg.

Den udvidede synsprøve indeholder både en synsprøve og et grundigt sundhedstjek, som blandt andet består af en måling af øjets indre tryk, en synsfeltundersøgelse og et digitalt farvebillede af nethinden, hvor det bliver undersøgt, om du har nedsat syn i synsfeltet. Disse undersøgelser af øjet giver mulighed for at opdage øjensygdom eller almen sygdom, før man selv mærker noget.

Spar 33 % på vores bedste glas

Et skarpere syn starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Og det fortsætter med nye kvalitetsglas. Hos Synoptik er glas ikke bare glas. Det er vores kvalitetsglas, der får dig til at opleve en synlig forskel og en bedre livskvalitet.

I anledning af synseventet sparer du hele 33 % på vores bedste glas, der alle har unikke egenskaber, som giver dig et skarpt syn. Nyd blandt andet:

Guld: Hærdning, antirefleks, smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling

Diamant: Hærdning, antirefleks, smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling, optimeret synsfelt

Platin: Hærdning, antirefleks, smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling, optimeret synsfelt, ekstra tynde glas

Kig forbi til en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og 33 % rabat på dine nye kvalitetsglas

Fra den 21. september til 9. oktober afholder Synoptik nationalt synsevent, og du er inviteret, når vi tilbyder gratis udvidede synsprøver med sundhedstjek og 33 % rabat på vores bedste glas.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.