Få en synsprøve

Venter du for længe med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve? Selv om du oplever små tegn på, at dit syn er forandret? Så kom ind hos Synoptiks og få eksperthjælp af vores autoriserede optikere.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

 

Bestil en Udvidet Synsprøve, og lad vores eksperter finde styrke til din nye briller

Har du behov for nye briller, eller ønsker du bare at skifte? Så bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i dag, og få styr på både dit syn og din styrke. Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Og meget, meget mere.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

En Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kan afsløre mere, end du tror

Dit syn og dit helbred er afgørende for din livskvalitet. Derfor indeholder vores udvidede synsprøve både en synsprøve og et sundhedstjek hos vores autoriserede optikere. Vi undersøger bl.a. dine øjne for øjensygdomme som grå stær og grøn stær samt eventuelle tegn på alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. På den måde får du mulighed for at forebygge i tide og måske helt undgå synstab på sigt.

Dit bedste syn på abonnement

Med et All-Inclusive™ Abonnement kan du vælge to eller flere par briller, solbriller eller en kombination af briller og kontaktlinser til en fast månedlig pris. Du får også en masse fordele med i købet, som både giver tryghed, et skarpt syn og masser af fleksibilitet.

LÆS MERE OM ABONNEMENT

Vi ta'r dit syn alvorligt