50% rabat på Platin og Diamant brilleglas eller kontaktlinser | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Bestil tid

Vær med i slutspurten
og få halv pris

Lige nu får du halv pris på Platinglas og Diamantglas, som sikrer dig briller med det klareste udsyn. Foretrækker du usynlige briller? Prøv vores bedste kontaktlinser, og få halv pris på abonnementet i tre måneder. Men skynd dig, for sidste dag med halv pris er den 3. marts.

Har dit syn forandret sig? Eller bør du gøre noget for at forebygge synstab i tide? Det får du svar på ved vores udvidede synsprøve. En Udvidet Synsprøve er markedets mest omfattende synsprøve med sundhedstjek – og fås kun i vores butikker.
Gælder til 03.03.19 for kontaktlinseabo. i 3 mdr. og glas fra Platin til Diamant. Rabat på kontaktlinser kan benyttes af alle, der ikke har haft Synoptik abo. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Oplev den synlige
forskel med vores
bedste brilleglas

Glas er ikke bare glas, og lige nu giver vi dig mulighed for at opleve den synlige forskel med de bedste, vi har i butikken – Platin og Diamant – til halv pris. Platin-glas og Diamant-glas indeholder unikke egenskaber, der gør dine briller ekstra elegante, smudsafvisende, holdbare og behagelige at se igennem.

De bedste
kontaktlinser
fra 139 kr./md.

Overvejer du kontaktlinser? For de fleste kræver det lidt mod første gang, de sætter en kontaktlinse i øjet. Derfor hjælper vi dig godt i gang, hvis du har lyst til at prøve kontaktlinser – og vi giver dig 10 par helt gratis, så du kan øve videre derhjemme.

Lige nu får du halv pris på dit abonnement i 3 måneder, fx kontaktlinser i guldkategorien alle ugens dage for 139 kr./md.

Forny dig selv
i vintermørket

Nye briller er en skøn mulighed for at forny dig selv i vintermørket. Kig ind og se, hvad de nyeste stel fra mærker som Marc Jacobs, Ray-ban, Be Bright, Gucci, 5th Avenue og Burberry kan gøre for dig.
Brillemærker
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook