VALENTINE WEEKEND

UNDGÅ AT BLIVE FORBLÆNDET ELLER FÅ NEDSAT SYN AF ANDET END KÆRLIGHEDEN: SPAR 33 % PÅ DINE NYE SOLBRILLER, STEL OG GLAS TIL KÆRLIGHEDSFEST I SYNOPTIK.

I Synoptik fejrer vi kærligheden og giver dig og din bedre halvdel et vidunderligt valentinetilbud på jeres nye solbriller, stel og glas. Hele weekenden sparer I 33 % på alle solbriller fra de kendte mærker, alle briller fra de store designere og alle vores kvalitetsglas.

Bestil tid

Se solbriller og køb online

Dermed kan du og flammen sikre, at det kun er kærligheden, der gør jer blinde – og tilmed gå foråret i møde med stilede kvalitets- og kærlighedssolbriller fra Synoptik.

Kig forbi en Synoptikbutik, og fejr kærligheden til Valentine Weekend med Synoptiks vidunderlige valentine-priser.

Tilbuddet gælder til og med den 15.02.20 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Det er ikke en forudsætning at købe brillerne sammen.

Oplev den synlige forskel med vores bedste brilleglas

Glas er ikke bare glas, og lige nu giver vi dig mulighed for at opleve den synlige forskel med de bedste, vi har i butikken.  Platin-glas og Diamant-glas indeholder unikke egenskaber, der gør dine briller ekstra elegante, smudsafvisende, holdbare og behagelige at se igennem.

Forny dig selv i vintermørket

Nye briller er en skøn mulighed for at forny dig selv i vintermørket. Kig ind og se, hvad de nyeste stel fra mærker som Marc Jacobs, Ray-ban, Be Bright, Gucci, 5th Avenue og Burberry kan gøre for dig.

Se vinterens trends