SE GODT (UD) MED GODE SOLBRILLER

Det er ikke kun ubehageligt, når du bliver blændet af lav sol, mens du kører bil - det er også rigtig farligt. Du kan nemlig risikere ikke at kunne se vejen og andre trafikanter. Gode solbriller sørger for, at du ikke bliver blændet af solen - heller ikke når den hænger lavt. De beskytter også dine øjne i alle situationer. Alle solbriller hos Synoptik har 100 % UV-beskyttelse. 

GODT UDSYN I TRAFIKKEN

Det siger sig selv, at det ikke er smart at blive blændet, når du kører bil. Uheldigvis falder lav vintersol ofte sammen med våde og glatte veje, som netop kan give kraftigt genskin. Med andre ord en uheldig cocktail, hvor et par solbriller i yderste konsekvens  kan betyde forskellen på liv og død.

Til bilkørsel kan det især være en fordel at vælge solbriller med polariserende glas, fordi disse glas netop reducerer skarpt, vandret genskin betydeligt.

GODT UDSYN PÅ PISTERNE - OG VIGTIG UV-BESKYTTELSE

Blændende lys er der i rigelige mængder på skiferien, så her har du også brug for et par gode solbriller. Det gælder både om at kunne se konturerne på pisten, forhindringer og andre skiløbere samt om at beskytte dine øjne.

FÅ GODE RÅD I BUTIKKEN

Du kan få mere at vide om solbriller i din Synoptik butik. Her kan du også se vores store udvalg af kvalitetssolbriller og prøve dig frem til, hvilken stil og type der passer dig bedst...

Se vores solbriller Solbriller med styrke