Kontaktlinseabonnent? Altid 25% på briller & solbriller
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Fuldend dit look med
sæsonens solbrillenyheder

Solbriller er, udover UV-beskyttelse, en vigtig accessory til at understrege din personlige stil. Vi har fået en masse fristende solnyheder i butikken, og du kan altid kigge forbi og prøve både klassiske og sofistikerede designs fra de største mærker som fx Gucci, Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Michael Kors og Marc by Marc Jacobs. Tag et kig på alle de nye solbriller her og kom ind og prøv dine favoritter i butikken, hvor vores brillestylister gerne hjælper til at finde dem, der klæder dig bedst.

Forandring fryder med lækre briller

Kontaktlinser er en fantastisk opfindelse. Og med et par gode briller i reserve er du sikret et skarpt syn 24-7 – uanset hvad dit humør eller dine øjne er til. Vi opdaterer hele tiden vores kollektion af lækre stel fra de førende designere, så du altid kan være sikker på at finde de sidste nye designs i et væld af farver, former og materialer. Start med at lade dig inspirere her og kig ind i butikken, hvor vores brillestylist står klar med viden og vejleding, som kan hjælpe dig med dit endelige valg. Og vi finder selvfølgelig kvalitetsglas i den perfekte styrke, så du er sikret et skarpt og afslappet syn.

Solbriller – velvære i solen

Fuld sikkerhed og optimalt syn
Beskyt dine øjne med vores lækre solbriller for 100% UV-beskyttelse hele sommeren. Så er du sikker på at se skarpt fx i trafikken, og når du læser i solen.

Nyd solen
Solbriller lader dig nyde omgivelserne og er med til at give dig et behageligt og afslappet syn overalt, uden at du skal knibe øjnene sammen.

Cool accessory
Solbriller gør vores ansigt symmetrisk og attraktivt og er derfor for de fleste en accessory, der komplementerer garderoben og understreger din stil.

Du kan læse mere om sæsonens solbrilletrends her.

Briller – suppler med stil

Tag en pause
Det er en god idé at skifte til et par briller derhjemme efter en lang dag, eller når du læser inden sengetid. Lider du af pollenallergi her i forårs- og sommermånederne, får du måske brug for flere pauser med briller.

Skal du rejse med fly?
Planlægger du en flyrejse i sommerferien, er briller en god idé i den iltfattige kabine – især hvis du snupper et hvil undervejs.

Har dine briller den rigtige styrke?
Dine supplerende briller skal følge med dit syns udvikling. Så husk at skifte til nye, når du ændrer styrke i dine kontaktlinser.

Er du i tvivl om dit syns skarphed, så Bestil tid til en Udvidet Synsprøve her

Husk også at udnytte dine andre abonnementsfordeleGratis certificeret
kontaktlinsetjek


Gratis erstatnings- og
nødkontaktlinser i alle
Synoptikbutikker


Eksklusive kampagnetilbud,
rabatter og konkurrencer


Prøv markedets nyeste
kontaktlinser så ofte du
ønsker helt gratis


Få viden, inspiration og
adgang til alt vedrørende dit
abonnement på Mit Synoptik


Gratis levering af dine
kontaktlinser direkte hjem
til dig
Kig ind i Synoptik og prøv alle de lækre forårs- og sommernyheder – hvad enten du har brug
for solbriller eller supplerende briller. Og synes du det er svært at vælge, står vores
uddannede brillestylister klar til at vejlede dig.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook