Optiker i nærheden - klar til at hjælpe dig | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Altid i nærheden - og klar til at hjælpe

Når vi siger kvalitet til super skarpe priser, er det ikke kun dine kontaktlinser, vi mener. Det er i høj grad også din oplevelse i butikken. Som kontaktlinsekunde i Synoptik kommer du jævnligt i din butik – enten til Certificeret Kontaktlinsetjek, for at prøve nye kontaktlinser, eller i forbindelse med et af vores mange eksklusiv abonnementstilbud. 
Vores mål er, at det altid skal være en særlig god oplevelse at komme i butikken, og vi arbejder hele tiden for at sikre, at det sker.
Få hjælp af en brillestylist
Få hjælp af en brillestylist

Din optiker

Jo bedre din optiker kender dig, dine ønsker og behov, jo bedre kan han eller hun rådgive og hjælpe dig. Optikeren er din personlige synsekspert, som du altid kan trække på.

Brillestylister

Få kompetent hjælp til at finde de helt rigtige briller og solbriller. I alle vores butikker er der brillestylister, der kan give dig personlig rådgivning om farver, former, stel og glas, der passer godt til din ansigtsform, hårfarve og stil.

Info-skærme i butikken

Se korte film og bliv klogere på nyheder, fordele og de eksklusive tilbud til dig med kontaktlinseabonnement

Butikspersonalet

Altid klar til at hjælpe, rådgive og servicere dig – både i forhold til dit kontaktlinseabonnement og om alle dine andre fordele og muligheder i Synoptik.

100 butikker i hele Danmark

Din egen butik kender dig naturligvis bedst, men hvis du kommer i en anden Synoptik butik, skal du bare fortælle, at du har kontaktlinseabonnement. Så kender de dig allerede lidt bedre. Find en butik nær dig.
Synoptik butik
Synoptik butik

Gratis erstatnings- og nødkontaktlinser

Mister du en kontaktlinse – fx når du er på ferie – kan du altid komme ind i nærmeste Synoptik butik og få erstatnings– eller nødkontaktlinser. Det gælder alle vores korttidskontaktlinser, og det er gratis, når du har Synoptik kontaktlinseabonnement.


Din mening gør os endnu bedre

Din mening er den mest værdifulde hjælp, vi kan få, til at sikre bedst mulig service og rådgivning i alle Synoptiks butikker. Derfor bestræber vi os på at spørge til din kundeoplevelse, hver gang du har købt kontaktlinser eller briller hos os, eller du har fået foretaget en Udvidet Synsprøve.

Vi ses i butikken!

Vi glæder os til at se dig igen i Synoptik – så på gensyn i din egen butik eller en af de 100 andre butikker i Danmark.


Del på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook