Dit syn er atid i gode hænder hos os | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Dit syn er i gode hænder hos Synoptik

Når du skal træffe det rigtige valg, især ifm. med synet, er det vigtigt, at du er tryg. Derfor sørger vi hele tidenfor at have det stærkest mulige faglige fundament. På den måde kan vi give dig den absolut bedste rådgivning om glas, kontaktlinser og styrke, når du besøger os i vores butik. Først får du en synsprøve

Som den eneste optikerkæde i Danmark, giver vi dig en synsprøve, som er certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at den er gennemført af en uddannet optiker samt lever op til de højeste standarder på området. 

Med 21 forskellige målinger giver den Certificerede Synsprøve os et komplet billede af dit syn i alle situationer, så du kan få den helt rigtige styrke.
Kvinde får foretaget synsprøve
”Det betyder noget for mig, at der er tale om en Certificeret Synsprøve. På den måde kan jeg sikre mig, at den bliver udført af mennesker, der ved, hvad de laver - og at kvaliteten er i orden”

Solvej


Slibning og tilpasning af briller

Specielt til dig og dine øjne

Dit syn er unikt. Derfor går vi grundigt til værks, når du skal have briller eller kontaktlinser hos os. Vi undersøger hvilken type kontaktlinser, der passer bedst til lige præcis dine øjne. På den måde er dit syn altid komfortabelt. 

Vi sliber selv glassene til på vores værksted, og tilpasser dem, så du kan være sikker på at se klart og skarpt. Det gør vi for at sikre dig den højest mulige kvalitet.
“Jeg fik en super betjening. Ekspedienten var meget venlig og ærlig i forhold til, hvad hun mente klædte min ansigtsform. Alt i alt en rigtig god oplevelse”

Louise
“Jeg skal leve med mit syn resten af livet. Derfor er det vigtigt, at jeg føler mig tryg ved den service, jeg får. Ellers ville jeg ikke være kunde”

Lars

Det rigtige valg til dit liv

Vil du have kontaktlinser i døgnet rundt, eller vil du have friske i hver dag? Har du behov for briller med flerstyrke glas? Hvor gode skal glassene være til at modstå ridser? Hvad med stellet? 

Vores uddannede brillestylister tager udgangspunkt i dine behov og anbefaler en brille, der passer optimalt til dig, din ansigtsform og dine ønsker.
Forskellige typer kontaktlinser

Bestil tid

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook