En fugtig nyhed med flere styrker | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

En fugtig nyhed med flere styrker

Med en flerstyrke kontaktlinse kan du ubesværet skifte mellem at læse og se på afstand uden at skulle have et par læsebriller af og på. Nu har udviklingen taget endnu et skridt fremad.

Kontaktlinserne i Synoptik udvikles og forbedres løbende, og vi har netop fået markedets nyeste og mest højteknologiske 1-dags flerstyrke kontaktlinse i sortimentet. Det er de unikke fugtbevarende egenskaber, der gør denne kontaktlinse exceptionelt god.

Unik trippel fugteffekt hver gang du blinker

Vi blinker op til 11.000 gange om dagen, men tåreproduktionen nedsættes med alderen. Derfor er fugt afgørende i flerstyrke kontaktlinser, der er et oplagt valg, når man er over 40 år og begynder at få problemer med læsesynet.

Med den nye kontaktlinse vil hvert blink smøre, genfugte og opfriske – altså tre processer, der sikrer optimale, fugtbevarende egenskaber og dermed komfort.
få god fugteffekt med en ny kontaktlinse

Vidste du at jo bedre en kontaktlinse kan holde på fugten, jo skarpere ser du?

Sådan virker en flerstyrke kontaktlinse

Pupillen er som blænden på et kamera. Den styrer, hvor meget lys der skal lukkes ind. Mens øjets linse med alderen mister noget af sin evne til at stille skarpt, vil pupillen blive ved med at kunne åbne og lukke sig hele livet.

Når vi ser tæt på, vil pupillen være lille, mens den vil blive større, når vi ser på afstand. Denne forskel udnytter en flerstyrke kontaktlinse, så læsefeltet er midt i kontaktlinsen, og styrken til afstandssynet ligger rundt om læsefeltet. Enkelt og genialt.
Kontaktlinse tæt på
Kontaktlinse på afstand

Prøv den nye flerstyrke kontaktlinse – helt gratis

Hvis du synes, en flerstyrke kontaktlinse lyder som det rigtige for dig, så kom ind og prøv nu. Det er gratis, når du har kontaktlinseabonnement. Og har du før prøvet flerstyrke kontaktlinser uden at blive overbevist, så kom også ind.
Vi er sikre på, at den nye 1-dags kontaktlinse vil give dig en helt ny oplevelse.
Bestil tid

Del på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook