Få det maksimale ud af dit kontaktlinseabonnement | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Få det maksimale ud af dit kontaktlinseabonnement

Du skal ikke snyde dig selv for de kontante fordele og unikke services, du får med dit Synoptik kontaktlinseabonnement. Du har automatisk mange, som alle skal sikre dig – og dine øjne – den højest mulige komfort. Du skal bare bruge løs af dine fordele – ligesom rigtig mange af vores kontaktlinse-abonnenter allerede gør – for de er lavet til dig og med udgangspunkt i dit behov. Vi har samlet alle fordelene på denne side, så du får det fulde overblik til at udnytte dit Synoptik kontaktlinseabonnement maksimalt.
Eksklusivt til dig med kontaktlinseabonnement

Prøv kontaktlinser gratis - flere gange

PRØV NYE KONTAKTLINSER IGEN OG IGEN – GRATIS HVER GANG

Kontaktlinser bliver hele tiden bedre. Og vi følger nøje udviklingen og de teknologiske fremskridt, så vi altid kan tilbyde dig et stort og opdateret udvalg af kvalitetskontaktlinser. Nye generationer af kontaktlinser kommer til – og ældre generationer af kontaktlinser fases ud. Du kan altid prøve de nyeste generationskontaktlinser, som giver dig højere komfort og kvalitet. Det er helt gratis for dig. (Værdi 300 kr.)
MARKEDETS BEDSTE FASTE
RABAT PÅ BRILLER OG SOLBRILLER – HELE ÅRET

Du får altid 25% på alle briller og solbriller – hele året rundt. Det er markedets bedste faste rabat – og eksklusivt for dig med kontaktlinseabonnement. Vil du se vores lækre mærkevare-stel? Så kig i kataloget og bliv inspireret.Find dine solbriller her
25 % på solbriller
25 % på stel og glas
Find dit stel her
KVALITETSKONTAKTLINSER I ALLE PRISKLASSER

Er du begyndt at gå mere med briller? Er det lidt uskarpt, når du læser eller ser ting tæt på? Føler du, dine øjne er tørre? Har du et overskudslager af kontaktlinser derhjemme? Tager du dem ud om aftenen, fordi du ikke kan bære dem hele dagen? Eller er du et sted i livet, hvor økonomien er lidt udfordret? Uanset din situation kan du til hver en tid tilpasse dit Synoptik kontaktlinseabonnement til dine aktuelle behov og ønsker. Er du i tvivl om dine behov nu og her, så giv dig selv et online servicetjek – på 1 minut – måske bliver du overrasket…

Personer med kontaktlinser og briller


EKSKLUSIVE kampagneTILBUD

Som kontaktlinseabonnent får du eksklusive tilbud, som vi håndplukker til dig. Fx unikke priser på kvalitetsbriller og solbriller eller særlige tilbud om at prøve en ny og bedre kvalitetskontaktlinse i en periode uden betaling.

Kampagner for kontaktlinser og glas samt pakketilbud
Spar 300 kr på et gratis Certificeret Kontaktlinsetjek

GRATIS CERTIFICERET KONTAKTLINSETJEK

Du bliver automatisk indkaldt til 1 årligt Certificeret Kontaktlinsetjek. Men du kan faktisk bestille ligeså mange, du har behov for. Og det er gratis for dig – hver gang.

GRATIS ERSTATNINGS- OG NØDKONTAKTLINSER

Har du glemt eller mistet dine kontaktlinser – fx på ferien i Danmark – kan du altid besøge den nærmeste Synoptik butik og få gratis erstatnings- og nødkontaktlinser. Det gælder alle kontaktlinser på nær specialkontaktlinser.
Erstatnins- og nødkontaktlinser


Synoptik-butikker
MIT SYNOPTIK ER DIT SYNOPTIK

Mit Synoptik er dit personlige online servicecenter, hvor du får overblik over:
  • Din saldo
  • Forsendelse af din kontaktlinseboks
  • Dit næste kontaktlinsetjek
  • Specifikation af dine kontaktlinser
 
Du får også en masse andre spændende fordele:
  • Viden og aktuelt inden for synets verden
  • Adgang til konkurrencer
  • Eksklusive tilbud
  • Mulighed for at spørge og få svar af Optiker-panelet 24-7

Computer og mobil

SERVICE DIREKTE, NEMT OG BEKVEMT FRA MIT SYNOPTIK

Vil du løbende holdes orienteret, når der sker nyt på Mit Synoptik om dit abonnement, levering af dine kontaktlinser, ny viden og inspiration etc; så kan du som en ekstra service få Mit Synoptik notifikationsmails. Du skal blot tilmelde dig notifikationsmails på Mit Synoptik.


Mobil med beskeder fra Mit Synoptik


Autoriseret optiker

Birthe Ørnæs Larsen

Autoriseret optiker med mere end 30 års erfaring i Synoptik.

Autoriseret optiker

Lene Stiegel Nielsen

Autoriseret optiker med mere end 30 års erfaring i Synoptik.

Autoriseret optiker

Pernille Howalt

Autoriseret optiker med mere end 15 års erfaring i Synoptik.

Autoriseret optiker

Ida Frost Hansen

Autoriseret optiker med mere end 30 års erfaring i Synoptik.

Autoriseret optiker

Birthe Ørnæs Larsen

Autoriseret optiker med mere end 30 års erfaring i Synoptik.

Autoriseret optiker

Lene Stiegel Nielsen

Autoriseret optiker med mere end 30 års erfaring i Synoptik.

Autoriseret optiker

Pernille Howalt

Autoriseret optiker med mere end 15 års erfaring i Synoptik.

Autoriseret optiker

Ida Frost Hansen

Autoriseret optiker med mere end 30 års erfaring i Synoptik.

KONTAKTLINSER DIREKTE I DIN POSTKASSE

Som Synoptik kontaktlinseabonnent løber du aldrig tør for kontaktlinser. Vi sender dem nemlig direkte hjem til dig – gratis, nemt og bekvemt. Så slipper du for at bruge tid på at tage ned i Synoptik butikken, hver gang du skal have nye kontaktlinser. (Gælder dog ikke for specialkontaktlinser).

Pakke med kontaktlinserHAR DU KONTAKTLINSER PÅ LAGER

Måske har du haft en periode med allergi? Det kan også være, at du er begyndt at bruge briller mere end tidligere? Så kan du til hver en tid sætte dit abonnement på pause og bruge dit lager. Du skal blot kontakte din Synoptik butik, så bliver det sat på pause nemt og hurtigt.


Kontaktlinser med pause-ikonViden- og inspirationssider hos Synoptik

DIN GENVEJ TIL VIDEN OG INSPIRATION

Dit syn udvikler sig hele tiden, også selvom du ikke tænker over det til daglig. Bliv opdateret, få inspiration og information der passer til dig og dit syn med guides om alt fra UV-beskyttelse til kontaktlinsekomfort. Du kan også opleve de nyeste trends og tendenser inden for briller og kontaktlinser – og få hjælp til valg af nye briller. Og er du til konkurrencer, kan du fx vinde dine nuværende kontaktlinser i op til 6 mdr., lækre kvalitetssolbriller eller flotte designgaver fra kendte mærker. Du vil også modtage vores nyhedsbrev Synsvinklen, hvor der er fokus på sæsonaktuelle emner. I det hele taget vil vi gøre vores bedste for at give dig lige, hvad dine øjne har brug for og lidt til – nemt og bekvemt på e-mail. Så har du ikke allerede tilmeldt dig med din e-mail, kan du gøre det nu og her.


Optiker guider pige omkring kontaktlinser

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Alle disse fordele – kontante som services – er dine; Brug dem, så du får maksimalt ud af dit Synoptik kontaktlinseabonnement. Samtidig med tilpasser vi løbende vores produkter og services baseret på den feedback, du og andre kunder giver os, så vi nu og i fremtiden fortsætter med at give dig markedets bedste personlige service, rådgivning, inspiration og fordele – kun det bedste er godt nok til dig.


Del på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook