Kontaktlinser til sport - få mere frihed | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Kontaktlinser gør sport endnu sjovere

Uanset hvilket niveau du dyrker sport på, skal dit syn ikke være en udfordring eller et irritationsmoment. Du skal kunne nyde synsindtrykkene på løbeturen, heade bolden i mål til fodbold eller se skarpt i svømmehallen.

Alt det kan du med kontaktlinser, som både giver dig fuld bevægelsesfrihed og et godt syn – også ude i periferien af dit synsfelt. Med kontaktlinser kan du koncentrere dig 100% om din sport.
Kontaktlinser til svømning

Du kan altid have et ekstra sæt kontaktlinser i tasken

Du kan have et ekstra sæt med i lommen - nemt og bekvemt

Hvis briller falder af i kampens hede, risikerer du, at de går de i stykker. Med kontaktlinser skal det gå ualmindelig vildt for sig, før de ryger ud under sport – og skulle det ske, kan du have et ekstra sæt med i tasken eller i lommen. Nemt og bekvemt.

Kun til sport eller også til hverdag - du vælger

Om du kun vil bruge kontaktlinser i forbindelse med sport eller det også skal være en del af din hverdag er op til dig. I Synoptik får du Danmarks mest fleksible kontaktlinseabonnement, hvor du frit kan vælge kontaktlinser 1-7 dage om ugen. På den måde kan du fx have kontaktlinser til de dage, du dyrker sport, og bruge briller resten af tiden.
Kontaktlinser til hverdag og sport
Prøv kontaktlinser

Prøv kontaktlinser

Vil du se, om kontaktlinser er noget for dig, så bestil tid nu. Så finder vi sammen de optimale kontaktlinser, som du får med hjem, så du kan prøve dem i en periode. 

Du kan også besøge en butik nær dig, hvor vores autoriserede optikere står klar til at svare på dine spørgsmål. 

Bestil tid

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook