Kontaktlinser hele livet
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Kontaktlinser hele livet
- selvfølgelig!
Kontaktlinser kan sagtens være din trofaste følgesvend hele livet - og uanset hvad dit behov er eller bliver, så har vi en løsning til dig. Synoptik har Danmarks største udvalg af kontaktlinser, som sammen med dine abonnementsfordele giver dig alle muligheder for et godt liv med kontaktlinser.
Komfort, kvalitet og fleksibilitet med dine kontaktlinser

Dine kontaktlinser skal være komfortable


Kontaktlinser skal være komfortable
Du skal ikke lide for skønheden, og den rigtige kontaktlinse skal kunne bæres i lang tid uden nogen problemer. Kan du ikke det, er løsningen næsten altid at prøve en anden type kontaktlinse – og det kan du altid gøre helt gratis hos os.
Se også komfort-guiden.Kontaktlinser til bygningsfejl
Selvom en kontaktlinse korrigerer perfekt for enten nærsyn eller langsyn, kan en bygningsfejl ødelægge den gode synsoplevelse. Heldigvis findes der i dag kontaktlinser til bygningsfejl, så hvis du oplever, at du ikke ser helt skarp på afstand, kan årsagen være bygningsfejl.
I Synoptik får du kontaktlinser til bygningsfejl

Til dig der er over 40 år kan det være en god idé med flerstyrke-kontaktlinser


Flerstyrke-kontaktlinser
Efter 40 år-års alderen oplever de fleste, at det bliver sværere at stille skarpt på ting, der er tæt på, f.eks. ved læsning. Her kommer flerstyrke-kontaktlinser – også kaldet progressive kontaktlinser – ind i billedet. De giver fordelen ved at kunne se skarpt på alle afstande med samme kontaktlinse.
Læs mere om flerstyrkekontaktlinser.

Et super fleksibelt abonnement
Et godt liv med kontaktlinser forudsætter, at alt omkring dine kontaktlinser passer til dine behov nu og her. Netop derfor er Synoptiks kontaktlinseabonnement super fleksibelt og har masser af fordele.

Du kan prøve nye kontaktlinser, komme gratis til tjek, købe briller og solbriller til specialpris og meget mere, præcis som det passer dig. Hertil kommer Mit Synoptik, som både giver dig overblik over dit kontaktlinseabonnement og mulighed for at stille spørgsmål til ekspertpanelet.
Læs mere om dit fleksible abonnement
Kontaktlinser er en god løsning, når du dyrker sport
I Synoptik får du en synsprøve, der er certificeret af Dansk Standard
Prøv kontaktlinser
Er der noget, du gerne vil have tjekket, eller kunne du tænke dig at prøve en anden type kontaktlinser, så bestil tid nuDel på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook