Livet går - og dit abonnement går med
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Livet går - og dit abonnement går med

Når din alder, dit syn, din økonomi og dine behov forandrer sig, er det godt at have valgt et af Danmarks mest fleksible kontaktlinseabonnementer.

Frit skift af styrke
Du kan altid skifte til den styrke, der passer til dig lige nu. Det betaler du ikke for, og du betaler naturligvis heller ikke for at få tjekket dine øjne i forbindelse med skift til en anden styrke.

Prøv nye kontaktlinser – kvit og frit
Hvis du f.eks. oplever begyndende besvær med at se tekst tydeligt – og det sker for næsten alle efter 40-års alderen – så kan du komme ind og prøve, om kontaktlinser med glidende overgang er noget for dig. Muligheden for at prøve andre kontaktlinser koster dig ikke noget, og det er en rigtig god idé at udnytte denne fordel, så du altid har netop de kontaktlinser, du synes bedst om.

kontaktlinser

Opgradér til en bedre kontaktlinse
Vi har Danmarks største udvalg af kontaktlinser, og hvis du gerne vil skifte til en bedre kontaktlinse i vores sortiment, kan du frit gøre det. Det kan give dig større komfort, så du får endnu mere glæde af dine kontaktlinser.

Og skulle du stå i en situation, hvor du har brug for billigere kontaktlinser eller færre dage om ugen, kan du også frit skifte. Synoptiks kontaktlinser giver dig kvalitet, uanset hvilken prisklasse du vælger.


Og så er der alle de andre fordele …
Foruden fleksibilitet får du også en masse andre abonnementsfordele – f.eks. markeds bedste rabatordning, hvor du altid får 25% rabat på både briller og solbriller, fri levering af dine kontaktlinser direkte i postkassen og gratis certificeret kontaktlinsetjek og synsprøve.

Bestil tid til at prøve nogle bedre kontaktlinser.

Del på Facebook
Synoptik
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook