Kontaktlinser og briller giver flere muligheder | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Med kontaktlinser og briller får du flere muligheder

Du har mange fordele ved at kunne skifte mellem kontaktlinser og briller, præcis som det passer dig. Det giver frihed til at vælge netop det, der passer bedst til din hverdag, dit humør eller dine øjnes behov.
Kontaktlinser og briller kan kombineres på mange måder

Kontaktlinseabonnement og briller som aflastning

Med et fuldtidskontaktlinseabonnement er briller gode at have som aflastning, hvis dine øjne får brug for en pause. Samtidig giver de ekstra muligheder for at skifte stil ved fest eller særlige lejligheder.

Bruger du ikke kontaktlinser hver dag, men kun udvalgte dage eller fx i forbindelse med sport, er fleksibiliteten i Synoptiks kontaktlinseabonnement perfekt. Du kan vælge kontaktlinser til netop det antal dage om ugen, der passer dig – og suppleret med et par lækre briller med den rette styrke til dit syn, er du dækket helt ind.


Altid 25 % rabat på briller

Vi har markedets bedste brillerabat som en fast fordel i Synoptiks kontaktlinseabonnement. Du får altid mindst 25 % rabat på både stel og glas – og med jævne mellemrum har vi særtilbud, hvor du sparer endnu mere. 

Kontaktlinser og briller er en perfekt kombination – uanset hvad dine ønsker, din alder eller dit synsbehov er, har vi den rigtige løsning til dig i Synoptik. Du er altid velkommen i en af vores mange Synoptik-butikker rundt om i landet
Som kontaktlinseabonnent får du altid 25% rabat på glas og stel hos Synoptik
Bestil tid


Del på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook