Nye og bedre kontaktlinser - samme pris | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Nye, bedre kontaktlinser - samme pris

Takket være produktudvikling og nye materialer kan vi i den kommende tid introducere nye, bedre kontaktlinser i Synoptik. Det betyder bl.a. øget sundhed og komfort for øjnene. Priserne sker der til gengæld ikke noget med – du får bare endnu bedre kvalitet for samme penge.

FORBEDRINGER PÅ TRE FRONTER

Synoptik har Danmarks største udvalg af kontaktlinser, så du altid kan vælge netop den kvalitet, du ønsker, til den bedst mulige pris. Det store udvalg betyder samtidig, at der vil være forskel på, hvordan de enkelte kontaktlinsetyper forbedres. Overordnet er der sket produktudvikling på tre fronter:

 

BEDRE MATERIALER

giver øget iltgennemtrængelighed og større alsidighed.

BEDRE PRODUKTEGENSKABER

giver bedre synsoplevelse og beskyttelse af øjnene.

ØGET KOMFORT

kan bæres i længere tid og bevarer fugten bedre.

 
Sådan bliver det bedste endnu bedre


IWEAR DD M SUPREME X

Helt ny flerstyrke (med glidende overgang) 1-dags kontaktlinse med UVA og UVB beskyttelse, som mindsker risikoen for f.eks. grå stær. 

En ny teknologi sikrer ”blød” overgang mellem kort og langt syn samt øget kontrastfølsomhed og dermed bedre synsoplevelse. Desuden sikrer AquaGen-teknologien høj fugtighed hele dagen.*
 

IWEAR XR M SUPREME

Materialet Silicone Hydrogel sikrer kontaktlinserne højere iltgennemtrængelighed, og det afrundede kantdesign på kontaktlinserne giver øget komfort. 

Overfladen sikrer, at der ikke sætter sig affaldsstoffer på kontaktlinserne, og de kan derfor anvendes til døgnbrug, så man kan sove med kontaktlinserne. 

Ideel til personer med ringe eller nedsat tårefunktion, da de sikrer høj fugtighed og minimerer indtørring af øjnene.
 

DU KAN ALTID KIGGE IND OG HØRE MERE

Vil du gerne prøve nogle af vores nye, opgraderede kontaktlinser, er du velkommen til at bestille tid til at prøve kontaktlinser eller kigge ind i din nærmeste Synoptik butik for en nærmere aftale.

Husk, at Synoptik har et super fleksibelt kontaktlinseabonnement, hvor du frit kan vælge det, der passer bedst til dit behov.

Del på Facebook
Synoptik
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook