Pas godt på dine øjne med Mit Synoptiks UV-guide | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Pas godt på dine øjne med Mit Synoptiks UV-guide med aktuelt UV-indeks

Siesta, solhat, solcreme og sluk solariet. Sådan lyder Kræftens Bekæmpelses fire solråd. Men Synoptik vil gerne anbefale et femte solråd: Solbriller. De beskytter nemlig dine øjne igennem hele ferien.

Her i Mit Synoptiks UV-guide kan du læse, hvorfor solbriller burde være et af de officielle solråd. Vi har samlet den vigtigste viden til dig, der bruger kontaktlinser, så du og dine øjne kommer sikkert igennem sommerens stærke sol.

PasGodtPaa_Divider

Kontaktlinser med UV-beskyttelse

Der findes et udvalg af kontaktlinser i Synoptiks sortiment, der har UV-beskyttelse som én af mange produktegenskaber. Disse kontaktlinser vil beskytte en del af øjet, men vær opmærksom på, at den hvide del af øjet og den ømfindtlige hud omkring øjet ikke er dækket. 

Vi har flere forskellige typer af kontaktlinser, så du kan finde lige præcis den type kontaktlinser, der passer dig og dine øjne. 

Solbriller med UV-filter

Du kan være sikker på, at alle solbriller hos Synoptik har 100 % UV-beskyttelse – også vores solbriller til børn. Kun solbriller dækker hele øjet og yder fuld UV-beskyttelse. Så selv om du har kontaktlinser med UV-beskyttelse, bør du også bruge solbriller – og helst solbriller, hvor glassene er CE-mærket, så du er garanteret god beskyttelse. 

Få inspiration til dine solbriller i vores solbrille-guide.

Alle solbriller, der forhandles i Synoptik beskytter 100% mod de skadelige UV-A og UV-B stråler. Der kan i øvrigt være stor forskel på, hvor godt solbriller dækker dine øjne. Sportssolbriller eller såkaldte wrap-around solbriller er ofte bedst, fordi de også dækker for solstråler fra siden. Se vores store solbrille-guide. Her kan du se alle vores solbriller med UV-beskyttelse.
Kom ind i din Synoptik butik og se vores store udvalg af solbriller med UV-beskyttelse.

Divider

Husk_at_du_altid_faar_25_procent_rabat

Brug det aktuelle UV-indeks på Mit Synoptik

På forsiden af Mit Synoptik kan du se det aktuelle UV-indeks for Danmark. Du finder UV-indekset nederst, og det giver dig både det præcise UV-tal og intensiteten på en skala fra lav til ekstrem.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook