Sådan foregår vores kontaktlinsetjek - Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Certificeret Kontaktlinsetjek - Sådan tjekker vi dine øjne

Hvert år indkalder vi dig til Certificeret Kontaktlinsetjek for at følge, hvordan dine øjne og dit syn har det. Kontaktlinsetjekket har en værdi af 248 kr. og er en af fordelene i dit Synoptik kontaktlinseabonnement.

Dine øjnes sundhed

Vi bruger et mikroskop til at undersøge detaljer, der fortæller os, om dine kontaktlinser stadig passer optimalt til dine øjne. Vi ser bl.a. på: 


Blodkar

I sjældne tilfælde kan der dannes små nye blodkar, hvis der kommer for lidt ilt til hornhinden. Det kan oftest afhjælpes ved at skifte til en kontaktlinse i et andet materiale eller en anden udformning.


Hornhinden

Vi undersøger alle lag i hornhinden og ser efter overfladiske afskrabninger ved hjælp af ultraviolet lys. Er der afskrabninger, skyldes det som regel rensevæsken, så problemet kan enten løses med en anden rensevæske eller skift til 1-dags kontaktlinser.
Du bliver indkaldt til Certificeret Kontaktlinsetjek hver år for at få tjekket dit syn og dine linser

Kontaktlinsetjek hos Synoptik

Øjenlågskanter

Her sidder der små kirtler, der sørger for et jævnt fedtlag på hornhinden, og hvis de ikke fungerer optimalt, kan øjet føles tørt og irriteret. I det tilfælde kan løsningen være forbedret øjenhygiejne og/eller komfortdråber.


Øjenlågenes slimhinder

Aflejringer af salte og æggehvidestoffer fra tårevæsken (på kontaktlinsen) kan give en allergisk reaktion i øjet. Skulle det problem opstå, vil det ofte hjælpe at skifte rensevæske eller kontaktlinsetype.

Dit syns udvikling

Dit syn udvikler sig hele livet. Derfor tjekker vi også, om din styrke har ændret sig siden sidst, eller om du har behov for en anden type kontaktlinse. Det kan fx være på grund af mere skærmarbejde, ændringer i din dagligdag eller begyndende alderssyn.

Bliv tjekket og skift kontaktlinser, når du vil

Netop fordi øjnene, synet og dine behov kan ændre sig, bør du altid komme ind til det årlige Certificerede Kontaktlinsetjek i Synoptik. Og du kan gratis prøve og skifte til andre kontaktlinser, hvis du vil. 

Dit kontaktlinseabonnement i Synoptik giver dig denne unikke fleksibilitet og service, og det sikrer dig de bedste muligheder for sunde øjne, et skarpt syn og optimal komfort hele livet.
Bestil tid
Bestil tid til Certificeret Kontaktlinsetjek, Udvidet Synsprøve eller til at prøve kontaktlinserDel på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook