Se godt i trafikken og på ferien med et par solbriller | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Se godt (ud) med gode solbriller

Det er ikke kun ubehageligt, når du bliver blændet af lav sol, mens du kører bil - det er også rigtig farligt. Du kan nemlig risikere ikke at kunne se vejen og andre trafikanter. Gode solbriller sørger for, at du ikke bliver blændet af solen - heller ikke når den hænger lavt. De beskytter også dine øjne i alle situationer. Alle solbriller hos Synoptik har 100 % UV-beskyttelse. 

Divider

GODT UDSYN I TRAFIKKEN

Det siger sig selv, at det ikke er smart at blive blændet, når du kører bil. Uheldigvis falder lav vintersol ofte sammen med våde og glatte veje, som netop kan give kraftigt genskin. Med andre ord en uheldig cocktail, hvor et par solbriller i yderste konsekvens  kan betyde forskellen på liv og død.

Til bilkørsel kan det især være en fordel at vælge solbriller med polariserende glas, fordi disse glas netop reducerer skarpt, vandret genskin betydeligt.

Mand_bag_rat_med_solbriller

GODT UDSYN PÅ PISTERNE - OG VIGTIG UV-BESKYTTELSE

Blændende lys er der i rigelige mængder på skiferien, så her har du også brug for et par gode solbriller. Det gælder både om at kunne se konturerne på pisten, forhindringer og andre skiløbere samt om at beskytte dine øjne.

FÅ GODE RÅD I BUTIKKENDu kan få mere at vide om solbriller i din Synoptik butik. Her kan du også se vores store udvalg af kvalitetssolbriller og prøve dig frem til, hvilken stil og type der passer dig bedst.

Del på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook