Få en behagelig flyrejse med kontaktlinser
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Stig ombord og nyd synet
At rejse er at leve! Og det er heldigvis blevet både hurtigere og mere komfortabelt end på H. C. Andersens tid. Flyrejse betyder dog, at vi skal tilpasse os sikkerhedsforhold, tør luft og trange plads- og toiletforhold ombord. Som kontaktlinsebruger er der flere ting, du kan gøre for at få en behagelig tur.
Fly - Stig ombord

1-dagskontaktlinser

1. Brug 1-dagskontaktlinser
Med 1-dagskontaktlinser behøver du ikke bekymre dig, hvis du skulle miste en kontaktlinse, og du skal ikke tænke på rensevæske i forhold til security. Sørg for at have ekstra kontaktlinser med og pak dem både i håndbagagen og i den indtjekkede kuffert, hvis denne skulle blive forsinket.
Tænk på hygiejnen

2. Tænk på hygiejnen
Vi sidder tæt i et fly, og din sidemand kan tilmed være forkølet. Så vær ekstra opmærksom på at du – trods forholdene ombord - får sikret optimal håndhygiejne i forbindelse med kontaktlinseskift, eller hvis du drypper øjne undervejs.
Flyvemaskine

3. Flyluften og tørhed
Luften er tør og iltfattig i de højere luftlag. Sørg for at drikke masser af vand og brug komfortdråber til at lindre tørre øjne - du kan købe dem hos Synoptik. Læs eventuelt flere råd til tørre øjne her.
100ml

4. Husk væskereglerne
Det er tilladt at medbringe øjendråber og eventuelt rensevæske i håndbagagen, så længe de maksimalt fylder 100 ml. Hold dig fuldt opdateret mht. reglerne på dit flyselskabs hjemmeside.
Sove på turen

5. En lille en på øjet?
Sover du undervejs på rejsen, er det vigtigt at have briller med, så du kan tage kontaktlinserne ud. Som kontaktlinseabonnent får du altid 25% rabat på briller. For nogle kan døgnkontaktlinser også være en mulighed. Kig forbi til en snak om den rigtige løsning for dig.

 

Læs også vores tips til en god skiferie med kontaktlinser
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook