Verdensnyhed for dig over 40
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Verdensnyhed for dig over 40

De bedste enkeltstyrke kontaktlinser laves i materialet SiHy, fordi dette materiale giver den absolut største komfort og sundhed for øjet. Nu kan Synoptik præsentere en verdensnyhed inden for kontaktlinser med glidende overgang. iWear XR M Supreme er den første kontaktlinse med glidende overgang skabt i SiHy materialet.


Optimalt for dit syn

Kontaktlinser med glidende overgang løser problemet med +40-syn og giver dig skarpt ”langt syn” kombineret med ”læsebrillesyn” i én og samme kontaktlinse. Med de nye iWear kontaktlinser skal du ikke gå på kompromis med noget for at få glæde af denne synsfordel. 

Optimalt for øjnene
SiHy lader dine øjne ånde bedre end noget andet materiale, og det giver optimal øjenhelse og mindre risiko for komplikationer og irritation. Samtidig har de nye iWear kontaktlinser indbygget UV-beskyttelse, så risikoen for solskader og grå stær også mindskes.

Optimalt for din komfort

At øjnene kan ånde bedre, betyder, at du kan bære kontaktlinserne længere tid uden træthed. Hertil kommer, at SiHy har Aqua Gen-teknologi, som virkelig øger komforten. Materialet holder nemlig på vandmolekylerne, så kontaktlinserne konstant føles glatte og fugtige – selv i kontormiljøer med tør luft eller i rum med aircondition.

Kom ind og prøv dem 
Er du over 40 år, så kom ind og prøv denne verdensnyhed i din Synoptik butik. For rigtig mange er kontaktlinser med glidende overgang en fantastisk synsoplevelse, og nu kan du få dem i materialet, der giver optimal komfort. 

Bestil tid til at prøve kontaktlinser med glidende overgang.
Synoptik
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook