Solbriller - Find dine nye designersolbriller | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Solbriller til enhver stil og smag
I Synoptik har vi alle de bedste solbrillemærker, og vi har helt sikkert et par solbriller, der passer præcis til dig og din stil. I din Synoptik butik kan du prøve alle de solbriller, du vil, så du kan finde netop de solbriller, du drømmer om. Vores uddannede brillestylister hjælper dig gerne med at finde et par solbriller, der passer til din ansigtsform. Du kan også få lavet solbriller med styrke, så du kan se alting lige så skarpt udendørs, som du gør indendørs. 

Solbriller
Bestil tid

Marc by Marc jacobs solbrille
Trends og tendenser
Moden er omskiftelig, også inden for solbriller. Alligevel findes der udødelige klassikere, som går igen sæson efter sæson. Se de mest populære solbriller lige nu, og bliv inspireret til at vælge dine nye solbriller. 

Kvinde i solen
Beskyt dine øjne mod UV
Solens UV-stråler kan være skadelige for dine øjne og øjenomgivelser. Vælg derfor altid solbriller med 100% UV-beskyttelse. Alle vores solbriller giver dig 100% UV-beskyttelse, så du kan passe bedst muligt på dine øjne i solen.

Fyr med solbriller
Solbriller med styrke
Solbriller med styrke er den perfekte løsning til dig, der normalt bruger briller. Bestil tid til en Certificeret Synsprøve og vælg mellem vores mange solbrillemærker, så du kan se lige så godt udendørs, som du ser indendørs. 


Solbrilleglas i forskellige farver
Farven på glasset
Er solbrillen til hverdagsbrug? Eller skal du primært bruge den på vandet, mountainbiken i kuperet terræn eller på golfbanen? Den ideelle farve på solbrilleglasset afhænger af, hvad du skal bruge solbrillerne til. Få solbrilleekspertens lynguide til valg af rette farve.

aldersrabat
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook