Populære brillemærker og solbrillemærker

  • Ray-Ban
  • Gucci
  • Chloé
  • Saint Laurent
  • Michael Kors
  • Burberry

Populære brillemærker og solbrillemærker i Synoptik

I Synoptik finder du et stort udvalg af alle de populære brillemærker og solbrillemærker. Lige fra legendariske Ray-Ban til Gucci, Burberry, Saint Laurent, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Monkeyglasses, Emporio ArmaniMarc Jacobs og mange, mange flere populære brillemærker. Alle afstemt med sæsonens trends og tendenser for at give dig de bedste forudsætninger for at udtrykke dig moderigtigt.

Læs om alle vores populære brillemærker og solbrillemærker her på siden, eller gå på opdagelse i din lokale Synoptik med hjælp fra vores uddannede brillestylister, som står klar til at give dig personlig ekspertrådigvning om dit bedste valg af briller fra populære brillemærker og solbrillemærker. Vi kigger bl.a. på dine farver, din øvrige stil, din ansigtsform og meget, meget mere, når vi hjælper dig med at finde de briller fra populære brillemærker, der klæder dig bedst.

Solbrillemærker og 100% UV-beskyttelse

Det er ikke kun populære brillemærker, du finder i Synoptik. Du finder også solbriller fra alle de største solbrillemærker. Lige fra verdenskendte Ray-Ban til Gucci, Burberry, Polaroid, Hugo Boss, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Saint Laurent, Michael Kors, Marc Jacobs og mange, mange flere, som du kan læse mere om her på siden med brillemærker og solbrillemærker.

Køber du solbriller i Synoptik, er du garanteret optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-lys. Alle kvalitetssolbriller i vores omfattende udvalg yder nemlig 100% UV-beskyttelse, som effektivt blokerer for UV-stråler og giver dig mulighed for trygt at åbne dine øjne. Helt uden frygt for eventuelle forandringer i dine øjne som følge af UV-eksponering.

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker at se verden lige så skarpt, som du gør normalt, kan du naturligvis vælge solbriller med din styrke. Alt det hjælper vores autoriserede optikere dig med.

Stil skarpt med populære brillemærker med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til et skarpere syn med briller fra populære brillemærker og solbrillemærker, kan vores autoriserede optikere gøre deres bedste for, at du kan stille skarpt. Hver dag og hele tiden. Alt det gør vi med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Ud over at kortlægge, om dine briller eller solbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, foretager vi et omfattende sundhedstjek af dine øjne. Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde briller fra de brillemærker, der klæder dig bedst. Og vores glasspecialister hjælper dig ikke mindst med at vælge de unikke kvalitetsglas, der passer bedst til dig og dit syn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få populære brillemærker og solbrillemærker på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at nyde større frihed, fleksibilitet og økonomisk sikkerhed med et All-Inclusive™ Abonnement. Du lejer dine briller og solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Og hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Med i dit abonnement med populære brillemærker får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.