Populære brillemærker og solbrillemærker

  • Ray-Ban
  • Gucci
  • Chloé
  • Saint Laurent
  • Michael Kors
  • Burberry

Brillemærker og solbrillemærker i Synoptik

Briller og brilleglas har været anvendt til at stille skarpt i flere hundrede år. Men fra 1900-tallet fik briller også en anden betydning.

De blev - takket været et tiltagende fokus på mode - brugt til at udtrykke sig og understrege sin personlige stil. Det er især tilfældet nu, hvor modeinteresserede hver dag nyder godt af brillers evne til at fremme diverse udtryk.

Det er bl.a. ofte det, som mange har med i deres overvejelser, når de skal vælge briller for første gang. En afgørende rolle i udviklingen har opblomstringen af populære brillemærker.

Oplev de største brillemærker i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af alle de populære brillemærker og solbrillemærker, som har speciale i at få det bedste frem i dit udseende.

Det gælder lige fra ikoniske Ray-Ban til andre lige så populære brillemærker som Gucci, Burberry, Saint Laurent, Hugo Boss, Versace, Tom Ford, Tiffany & Co., Emporio ArmaniDolce & Gabbana og mange flere.

Det, der især gør vores brillemærker populære blandt brille- og solbrillebrugere, er, at deres kollektioner henter inspiration i den nyeste brillemode. Du får derfor de bedste forudsætninger for at udtrykke dig moderigtigt med dine briller fra vores brillemærker.

Læs om alle vores populære brillemærker og solbrillemærker her på siden, eller gå på opdagelse i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister give dig personlig ekspertrådigvning om dit bedste valg af populære brillemærker og solbrillemærker.

Når vores eksperter skal hjælpe dig med at vælge briller fra de bedste brillemærker, der klæder dig bedst, kigger vi bl.a. på dine farver, din øvrige stil, din ansigtsform og dine indivudelle ansigtstræk.

SE UDVALG AF BRILLER

Nye eksklusive brillemærker i sortiment

I Synoptik kan vi stolt præsentere et væld af nye high end og eksklusive brillemærker i vores omfattende sortiment.

I din lokale Synoptik finder du bl.a. brillemærker som Versace, BvlgariPrada, Tiffany & Co., BalenciagaBottega Veneta, Chloé og mange, mange flere fra den absolutte designelite.

Mærkerne har præsenteret nye kollektioner, som appellerer til dig, der har luksuriøse lyster. Og ikke er bange for at skille dig ud fra mængden ved at gå med briller fra nogle af markedets ultimativt mest eksklusive brillemærker.

Kendte solbrillemærker

Det er ikke kun populære brillemærker, du finder i Synoptik. Du finder også solbriller fra de største solbrillemærker: Ray-Ban, Gucci, Burberry, Balenciaga, Bottega VenetaPolaroid, Hugo Boss, Giorgio ArmaniSaint Laurent, Michael Kors og mange, mange flere, som du også kan læse mere om her på siden med brillemærker og solbrillemærker.

Under de enkelte solbrillesider finder du bl.a. populære solbrilleformer som runde solbrillercat eye solbriller og pilotsolbriller.

Altid 100% UV-beskyttelse

Køber du solbriller i Synoptik, er du garanteret optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-lys. Alle kvalitetssolbriller i vores omfattende udvalg yder nemlig 100% UV-beskyttelse. Det blokerer solens UV-stråler effektivt og giver dig mulighed for trygt at åbne dine øjne i solen. Helt uden frygt for eventuelle forandringer i dine øjne som følge af UV-stråling.

I vores udvalg af solbriller fra populære solbrillemærker finder du også et væld af solbriller med polariserede glas, som afbøjer solens UV-stråler mere effektivt end nogen andre og giver dig et naturligt syn i solen.

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker at se verden lige så skarpt, som du gør normalt? Så vil du blive glad for solbriller med styrke. Besøg din lokale Synoptik, og få eksperthjælp af vores autoriserede optikere til at få din præcise synsstyrke i dine nye solbriller med styrke.

Stil skarpt med populære brillemærker med en synsprøve

Hvis det er tid til et skarpere syn med briller fra populære brillemærker og solbrillemærker, kan vores autoriserede optikere sikre dig et skarpt syn. Alt det gør vi med stor ekspertise på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek.

Udover at kortlægge, om dine briller eller solbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, foretager vi et omfattende tjek af dine øjnes generelle sundhed.

Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde briller fra de brillemærker, der klæder dig bedst. Og vores glasspecialister hjælper dig med at finde de kvalitetsglas, der passer til dig og dit syn i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få populære brillemærker og solbrillemærker på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at nyde større frihed, fleksibilitet og økonomisk sikkerhed med et Brilleabonnement All-Inclusive™.

Du vælger briller og solbriller med styrke efter dit behov til en kun fast månedlig pris. Og hvis du har kontaktlinser hos os eller vil opleve alle fordelene ved kontaktlinser, kan du få dem med i samme løsning.

Med i dit abonnement med populære brillemærker og solbrillemærker får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn:

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt