Populære brillemærker og solbrillemærker

  • Ray-Ban
  • Gucci
  • Chloé
  • Saint Laurent
  • Michael Kors
  • Burberry

Brillemærker og solbrillemærker i Synoptik

Briller og brilleglas har været anvendt til at stille skarpt i flere hundrede år. Men fra 1900-tallet fik briller også en anden betydning. De blev - takket været et tiltagende fokus på mode - brugt til at udtrykke sig og understrege sin personlige stil. Det er især tilfældet nu, hvor modeinteresserede hver dag nyder godt af brillers evne til at fremme diverse udtryk. Det er da bl.a. også ofte det, mange har med i deres overvejelser, når de skal vælge briller for første gang.

Gå på opdagelse i alle de største brillemærker

I Synoptik finder du et stort udvalg af alle de populære brillemærker og solbrillemærker, som har speciale i at få det bedste frem i dit udseende. Det gælder lige fra ikoniske Ray-Ban til andre lige så populære brillemærker som Gucci, Burberry, Saint Laurent, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Monkeyglasses, Emporio ArmaniMarc Jacobs og mange, mange flere.

Det, der især gør vores brillemærker populære blandt brille- og solbrillebrugere, er, at deres kollektioner henter inspiration i den nyeste brillemode. Du får derfor de bedste forudsætninger for at udtrykke dig moderigtigt med dine briller fra vores brillemærker.

Læs om alle vores populære brillemærker og solbrillemærker her på siden, eller gå på opdagelse i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister give dig personlig ekspertrådigvning om dit bedste valg af populære brillemærker og solbrillemærker. Med stor ekspertise kigger vi bl.a. på dine farver, din øvrige stil, din ansigtsform og dit ansigts enkelte, når vi hjælper dig med at finde de briller fra populære brillemærker, der klæder dig bedst.

SE UDVALG AF POPULÆRE BRILLER

Solbrillemærker og 100% UV-beskyttelse

Det er ikke kun populære brillemærker, du finder i Synoptik. Du finder også solbriller fra de største solbrillemærker: Ray-Ban, Gucci, Burberry, Polaroid, Hugo Boss, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Saint Laurent, Michael Kors, Marc Jacobs og mange, mange flere, som du også kan læse mere om her på siden med brillemærker og solbrillemærker. Under de enkelte solbrillesider finder du bl.a. populære solbrilleformer som runde solbrillercat eye solbriller og pilotsolbriller.

Køber du solbriller i Synoptik, er du garanteret optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-lys. Alle kvalitetssolbriller i vores omfattende udvalg yder nemlig 100% UV-beskyttelse. Det blokerer solens UV-stråler effektivt og giver dig mulighed for trygt at åbne dine øjne i solen. Helt uden frygt for eventuelle forandringer i dine øjne som følge af UV-eksponering.

I vores udvalg af solbriller fra populære solbrillemærker finder du også et væld af solbriller med polariserede glas, som afbøjer solens UV-stråler mere effektivt end nogen andre og giver dig et naturligt syn i solen.

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker at se verden lige så skarpt, som du gør normalt, vil du blive glad for solbriller med styrke. Besøg blot din lokale Synoptik, og få eksperthjælp af vores autoriserede optikere til at få din præcise synsstyrke i dine nye solbriller med styrke.

Stil skarpt med populære brillemærker med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til et skarpere syn med briller fra populære brillemærker og solbrillemærker, kan vores autoriserede optikere sikre dig et skarpt syn. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Ud over at kortlægge, om dine briller eller solbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, foretager vi et omfattende sundhedstjek af dine øjne. Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde briller fra de brillemærker, der klæder dig bedst. Og vores glasspecialister hjælper dig med at finde de kvalitetsglas, der passer til dig og dit syn i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få populære brillemærker og solbrillemærker på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at nyde større frihed, fleksibilitet og økonomisk sikkerhed med et All-Inclusive™ Abonnement. Du lejer dine briller og solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Og hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme løsning.

Med i dit abonnement med populære brillemærker og solbrillemærker får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Nyd bl.a.:

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.