Find din optiker her

Er du på udkig efter en optiker eller brillebutik, hvor du kan få tjekket dit syn og finde dine nye briller? Så kig forbi din lokale Synoptik i dag.

Vi er altid tæt på dig med vores brillebutikker over hele landet. Her på siden kan du nemt finde din nærmeste optiker, som du kan opleve vores store ekspertise hos.

Find en brillebutik og optiker her, og kig forbi hos vores eksperter allerede i dag.

Din lokale Synoptik optiker byder dig velkommen

I alle vores brillebutikker står vores autoriserede optikere og uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig med at opleve en synlig forskel. Uanset hvad du skal bruge for at kunne nyde et skarpere syn.

Briller, kontaktlinser, solbriller, et fleksibelt kontaktlinseabonnement eller brilleabonnement? I din nærmeste Synoptik brillebutik finder du alt, du som brille- eller kontaktlinsebruger har brug for.

Brillebutikker i hele landet

Med mere end 100 Synoptik brillebutikker i Danmark kan du være sikker på at finde en optiker eller brillebutik tæt på dig.

Vi har flere brillebutikker i de første byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg. Uanset hvor i landet du bor, kan du opleve vores ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek og finde et stort udvalg af designerbriller eller kvalitetskontaktlinser.

Du kan trygt lade vores optikere hjælpe dig med at passe på dit syn. Vi har stor erfaring og ved, hvordan du kan få mest ud af dit syn.

Få et omfattende sundhedstjek af en optiker

I Synoptik er ekspertise og kvalitet en mærkesag. Alle vores optikere er autoriserede og bliver løbende efteruddannet for at kunne tilbyde dig den bedste øjenpleje og rådgivning.

I alle vores brillebutikker kan du få målt din præcise synsstyrke og få et omfattende tjek af dine øjnes generelle sundhedstilstand. Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Altid med de nyeste optiske instrumenter i branchen.

Hos din optiker kan du altså gøre en indsats for at forebygge synsbegrænsninger og muligt synstab. Og vi hjælper dig grundigt. Lige fra du træder ind i vores brillebutik, til du forlader den igen.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Find kendte brillemærker hos din Synoptik optiker

Hos din nærmeste Synoptik optiker kan du gå på opdagelse i et omfattende udvalg af briller fra alle de kendte brillemærker.

Ray-BanBurberryGucciHugo BossVersaceRalph LaurenEmporio ArmaniSaint LaurentMichael KorsVogue EyewearTiffany & Co.Dolce&GabbanaGiorgio ArmaniSkagaDyrberg/KernPolo Ralph LaurenTom FordPrada

SE UDVALG AF BRILLER

I alle vores brillebutikker bliver du mødt af stylister med ekspertise i at hjælpe dig med at finde det designerstel, der passer til din ansigtsform og dine ansigtstræk.

Oplev større frihed med et brilleabonnement

I din nærmeste brillebutik landet over står vores abonnementsspecialister klar til skræddersy et Brilleabonnement All-Inclusive™ til dine behov.

Du kombinerer dine briller med enten et andet par eller solbriller med styrke. Så snart du har startet dit abonnement, kan du tage del i et væld af eksklusive fordele:

Og meget andet. Alle dine fordele er inkluderet i din faste månedlige pris. Det betyder, at du kan se bort fra uventede udgifter ved dit brillebrug.

LÆS OM BRILLEABONNEMENT

Kig forbi din optiker og brillebutik til en synsprøve

Hvis du trænger til et besøg hos en optiker eller i en brillebutik, står vores autoriserede optikere klar til at tage dit syn alvorligt på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek.

Bestil tid lige her, eller kig forbi din Synoptik optiker og brillebutik i dag.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Øje for detaljen

Se alle butikker