Tilbud og kampagner

Briller på tilbud hos Synoptik

Hos Synoptik finder du altid et godt brilletilbud. Er du er på udkig efter et par nye briller, og vil du gerne spare penge på dit køb, kan det godt betale sig at holde øje et vågent øje med vores mange tilbud.

Her på siden kan du altid orientere dig om alle vores aktuelle tilbud og kampagner på briller, brilleabonnement, kontaktlinser og solbriller, som du finder fra sæsonens aktuelle trends.

Når du køber briller på tilbud i Synoptik, går du ikke på kompromis med kvalitet. Hos os får du altid kvalitet til skarpe priser.

Altid gode tilbud på nye briller

Briller kan være en stor afskrivning i dit månedlige budget. Ofte skal der købes nyt brillestel og nye brilleglas. Mange brillebrugere, hvad enten de skal have briller for første gang eller er rutinerede brugere, kan derfor gå på kompromis med deres syns skarphed.

Er du på udkig efter et nyt par briller, er der altid gode tilbud på briller at hente i din lokale Synoptik. Vi har løbende skarpe brilletilbud, hvor du kan spare penge på vores omfattende udvalg af brillestel og innovative brilleglas.

Brilletilbud, udsalg og rabatter

Vi opdaterer løbende vores forskellige tilbud på briller, kontaktlinser, solbriller og fleksbile abonnementer såsom Brilleabonnement All-Inclusive™ og et kontaktlinseabonnement.

I vores brilleudsalg finder du ofte rabatter på brilleglas. Vores tilbud inkluderer ofte vores bedste brilleglas, herunder vores flerstyrkeglas og vores forbedrede Platin- og Diamantglas, som du også kan få med avancerede specialglas til din moderne hverdag.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et par briller, der sidder perfekt, ser godt ud og opfylder alle dine synsbehov. Af den årsag har vi altid et stort udvalg af briller i høj kvalitet, der kan give dig dit bedste syn og din bedste komfort.

Med vores brilletilbud, rabatter og udsalg kan du samtidig spare penge på dit nye brillekøb. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Find kendte brillemærker i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du altid et omfattende udvalg af kendte brillemærker fra f.eks. Ray-Ban. Gå på opdagelse i butikken, og find dit nye brilletilbud fra kendte designermærker:

Ray-BanGucciVersaceSaint LaurentChloé ∙ Marc JacobsDolce&GabbanaHugo BossGiorgio ArmaniEmporio Armani ∙ BurberryEmporio ArmaniTom FordArmani ExchangeMichael KorsPersolPradaStarck Biotech Paris ∙ Brooks Brothers ∙ Björn Borg ∙ DbyD

SE UDVALG AF BRILLER

Få råd og vejledning i Synoptik

Uanset hvilken type tilbud på briller du vælger at benytte dig af, er det vigtigt, at du tager dig tid til at undersøge dine muligheder og finde den rigtige synsløsning for dig.

Vores uddannede brillestylister og autoriserede optikere står altid klar til hjælpe dig med at finde det perfekte brillestel og foretage en Synsprøve med sundhedstjek, sådan at dine briller på tilbud har din synsstyrke og passer til din unikke synsfejl.

Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Kun det bedste er godt nok til dig og dit syn.

Kom godt i gang med dit brilletilbud i dag

Bestil tid til din grundige synsprøve i dag, og find din nye briller på tilbud i din lokale Synoptik i dag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen