Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Polaroid

31 Resultater
Sortér efter
Relevans

Polaroid-solbriller – professionel øjenbeskyttelse

Året er 1929. Stedet er New York City. Edwin er for nyligt droppet ud af Harvard for at forfølge sin drøm om iværksætteri. Han sniger sig ind på Columbia University for at foretage de forsøg, der senere viste sig at være banebrydende for både polaroid kameraer og de glas, der beskytter øjnene imod solens UV-lys bedre end nogen andre: Polaroid-solbriller.

Polaroid-solbriller har været førende siden 1940’erne, hvor de hurtigt opnåede en populær status og blev båret af adskillelige kendte mennesker, der ville have en maksimal beskyttelse.

De er imidlertid ikke kun populære på grund af de beskyttende fordele, som fjerner genskær fra vand og sne. De er i lige så høj grad populære takket være deres fede design, der gør det stilet at beskytte sig 100 % imod solens UV-lys.

Polaroid-solbriller får det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Prøv et par Polaroid-solbriller i Synoptik

Kig ind i Synoptik, hvis du vil prøve et par Polaroid-solbriller. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedtjek, hvis du vil være sikker på, at solbrillerne får den rette styrke.

BESTIL TID