Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Polaroid solbriller

25 Resultater
Sortér efter
Relevans

Polaroid-solbriller – professionel øjenbeskyttelse

Året er 1929. Stedet er New York City. Edwin er for nyligt droppet ud af Harvard for at forfølge sin drøm om iværksætteri. Han sniger sig ind på Columbia University for at foretage de forsøg, der senere viste sig at være banebrydende. Både for polaroide kameraer, men også de glas, der beskytter øjnene mod solens UV-lys. Og gør det bedre end nogen andre: Polariserede glas i Polaroid-solbriller.

Polaroid-solbriller har været førende på brillemarkedet siden 1940’erne. De opnåede hurtigt en populær status og blev båret af adskillelige kendte mennesker, der ville have en optimal øjenbeskyttelse i solen.

Polaroid-solbriller er ikke kun populære på grund af de beskyttende fordele, som bl.a. fjerner genskær fra vand og sne. De er i lige så høj grad populære takket være deres eksklusive designs, som gør det stilet at beskytte sig 100% mod solens UV-lys. Polaroid-solbriller får alt til at gå op i en højere enhed. Både hvad angår din aktive livsstil og din personlige stil.

Polaroid-solbriller til cykling eller fiskeri

Polaroid har skabt solbriller i et flere forskellige designs. De har alle til fælles, at deres brilleglas er udviklet til at blokere UV-stråler fra solen så effektivt som muligt. Samtidig tillader de dig at se konturer i sne og krusninger på vandet helt tydeligt. Hemmeligheden bag er udviklingen af polaroiserede solbrilleglas. Det gør solbriller fra Polariod særligt egnet til lystfiskere, fritidssejlere eller skisportsudøvere, da solen altid vil være mere intens på vandet og i sneen på grund af reflektionerne.

Polaroid-solbriller til fiskeri

Der findes både almindelige sportsbriller og specialdesignede fiskebriller, når du skal vælge solbriller til fiskeri. Polaroid er et af de solbrillebrands, der er førende inden for solbriller til fiskeri. De har et stort fokus på udviklingen af deres glas. Og netop det er med til at sikre dig bedst mulig øjenbeskyttelse og størst synskomfort i solen.

Solbriller fra Polaroid har flere fokusområder i udviklingn af de polaroiserede solbrilleglas, som er med til at beskytte dine øjne mod sol og genskin fra vand optimalt – uanset om du fisker ved kyster eller åer:

  • Bedre solbeskyttelse af dine øjne mod solens usunde UV-stråler
  • Effektiv beskyttelse mod lysreflekser fra vandet
  • Et skarpt og klart billede af, hvad der foregår lige under overfladen
  • Mulighed for at få et klart syn i vandet på både kort, nært og langt hold
  • Mulighed for at se tydeligere i svagt lys, hvis dine øjne ikke er lysfølsomme

Få Polaroid-solbriller med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til hverdag, og ønsker du at se lige så skarpt i solen med dine Polaroid-solbriller, som du gør normalt? Du behøver ikke at gå på kompromis med dit syn med Polaroid-solbriller.

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt i solen. Både når du fisker ved en norsk elv eller i det danske hav. Husk på, at det er ligemeget, om du dyrker ferskvandsfriskeri eller saltvandsfriskeri. Solen vil stadig reflektere i vandet, og det er netop disse UV-stråler, som du med fordel kan beskytte dine øjne imod.

BESTIL TID

Prøv Polaroid-solbriller i Synoptik

Er du i tvivl om, hvilke Polaroid-solbriller der egner sig bedst til din hverdag, så kig forbi din lokale Synoptik. Her kan vores synseksperter rådgive dig om, hvilke polaroiserede glas der vil passe bedst til dig, dit syn og dine fritidsinteresser. Vi bruger bl.a. vores store ekspertise om vigtigheden den rette glastype og -farve, som er afgørende for at opnå størst synskvalitet og -komfort i solen. 

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.