Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Polaroid solbriller

2 Resultater
Relevans

Polaroid solbriller – professionel øjenbeskyttelse

Året er 1929. Stedet er New York City. Edwin er for nyligt droppet ud af Harvard for at forfølge sin drøm om iværksætteri. Han sniger sig ind på Columbia University for at foretage de forsøg, der senere viste sig at være banebrydende. Både for polaroide kameraer og de solbrilleglas, der beskytter dine øjne mod solens usunde UV-lys bedre end nogen andre: Polariserede glas. Med 100% UV-beskyttelse og unikke glasegenskaber.

Polaroid er navnet på solbrillemærket, og solbrillerne opnåede hurtigt en populær status og blev båret af adskillelige kendte mennesker hele verden over.

UV-beskyttelse og tidløse designs

Den store popularitet kan ikke kun tilskrives de beskyttende fordele, som er mange og ultimative hos Polaroid. Det er i lige så høj grad takket være deres tidløse designs, som altid henter inspration i den nyeste brillemode og dermed lader dig beskytte dine øjne optimalt mod solens stråler på moderigtige præmisser.

Polaroid får alt til at gå op i en højere enhed. Uden at gå på kompromis med hverken det ene eller det andet.

Polaroid solbriller har været førende på solbrillemarkedet siden 1940’erne, og mange andre solbrillemærker har siden da tilbudt polariserede solbriller til dig, der vil beskytte dine øjnes sundhed i solen. 

Polaroid solbriller til cykling eller fiskeri

Polaroid har skabt solbriller i flere forskellige designs. De har alle til fælles, at deres solbrilleglas er udviklet til at blokere UV-stråler fra solen så effektivt som muligt. Samtidig tillader de dig at se konturer i sne og krusninger på vandet helt tydeligt.

Hemmeligheden bag er udviklingen af polaroiserede solbrilleglas. Det gør solbriller fra Polariod særligt egnet til lystfiskere, fritidssejlere eller skisportsudøvere, da solen altid er mere intens på vandet og i sneen på grund af reflektionerne.

Polaroid solbriller til fiskeri

Der findes både almindelige sportsbriller og specialdesignede fiskebriller, når du skal vælge solbriller til fiskeri. Polaroid er et af de solbrillemærker, der er førende inden for solbriller til fiskeri. De har et stort fokus på udviklingen af deres glas, hvilket er med til at sikre dig bedst mulig øjenbeskyttelse og størst synskomfort i solen.

Solbriller fra Polaroid har flere fokusområder i udviklingen af de polaroiserede solbrilleglas, som er med til at beskytte dine øjne mod sol og genskin fra vand optimalt – uanset om du fisker ved kyster eller åer:

  • Bedre solbeskyttelse af dine øjne mod solens usunde UV-stråler
  • Effektiv beskyttelse mod lysreflekser fra vandet
  • Et skarpt og klart billede af, hvad der foregår lige under overfladen
  • Mulighed for at få et klart syn i vandet på både kort, nært og langt hold
  • Mulighed for at se tydeligere i svagt lys, hvis dine øjne ikke er lysfølsomme

Polaroid solbriller med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til hverdag, og ønsker du at se lige så skarpt i solen med dine Polaroid solbriller, som du gør normalt? Du behøver ikke at gå på kompromis med dit syn, når du går med solbriller fra Polaroid. Du kan nemlig få Polaroid solbriller med styrke i Synoptik.

I en Synsprøve med sundhedstjek kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine Polaroid solbriller med styrke skal korrigere for. Altså f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

På den måde får du mulighed for at forene dit skarpe syn med optimal øjenbeskyttelse, som Polaroid solbriller har specialiseret sig i.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Prøv Polaroid solbriller i Synoptik

Er du i tvivl om, hvilke Polaroid solbriller der egner sig bedst til din hverdag? Så kig forbi vores synseksperter i din lokale Synoptik. Her kan vi give dig ekspertrådgivning om, hvilke polariserede glas der passer til dig, dit syn og dine fritidsinteresser.

Vi bruger bl.a. vores store viden om vigtigheden af den rette glastype og -farve på dine solbrilleglas, som er afgørende for din største synskvalitet og -komfort i solen.

Hvis du har svært ved at finde de Polaroid solbriller, der klæder dig bedst, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, din unikke ansigtstræk og meget mere, når vi vejleder dig om dit bedste valg af Polaroid solbriller.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt