Fri fragt til butik
Hent i butik & hjemmelevering
Altid fri retur

Polaroid

26 Resultater
Sortér efter
Relevans

Polaroid-solbriller - professionel øjenbeskyttelse

Året er 1929 og stedet er New York City. Edwin er for nyligt droppet ud af Harvard for at forfølge sin drøm om iværksætteri. Han sniger sig ind på Columbia University for at foretage de forsøg, der senere munder ud i polariserende glas. De glas, der ligger til grund for både polaroidkameraer og Polaroid-solbriller.

Fordelen ved polariserende glas er, at de fjerner genskær fra eksempelvis vand og sne. Det vil sige, at du med et par solbriller fra Polaroid kan se langt bedre i miljøer med stor lysrefleksion. Polaroid-solbriller yder desuden den maksimale beskyttelse for dine øjne, så de ikke bliver skadet af solens UV-stråler. 

Polaroid-solbriller har været populære og er blevet båret af kendte mennesker siden 1940’erne. Ikke kun på grund af den høje kvalitet og de store fordele, der er ved polariserende glas, men i lige så høj grad på grund af deres fede design.

Med et par solbriller fra Polaroid får du maksimal beskyttelse af dine øjne i solen samt et fedt design. Solbrillekollektionen henvender sig både til kvinder og mænd.

Har du lyst til at prøve et par Polaroid-solbriller?

Kig ind i din Synoptik eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve, hvis du har brug for solbriller med styrke.

Bestil tid