Synoptik Brillerens

4 Resultater
Relevans

Brillerens til at pudse briller

Brillerens er afgørende for, at du kan fortsætte med at have rene briller. Ved at pudse briller med brillerens kan du sørge for, at dit syn forbliver skarpt og ikke bliver begrænset af fedt og snavs, som kan være til gene for din krops vigtigste sans: Dit syn.

En af de bedste måder at pudse briller på er at bruge brillerens med et rent og fnugfrit viskestykke. Det anbefales ikke at bruge brillerens og pudseklud sammen.

Unik sammensætning af sprit og sæbe

Brillerens er perfekt at pudse briller med, fordi brillerens indeholder en unik sammensætning af sprit og sæbe.

Kombinationen i brillerens sørger ikke kun for, at dine brilleglas bliver rene og flotte at se på. Brillerens’ unikke sammensætning af sprit og sæbe betyder også, at dine brilleglas bliver mere afvisende overfor støv og snavs.

Det kan også ske, at brillerens ikke er tilstrækkeligt til at fjerne alt snavs og fedt. I så fald kan du skylle dine briller med lunkent vand og tørre dem med et rent fnugfrit viskestykke.

Brug brillerens i stedet for køkkenrulle og tøj

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du renser dine briller. Flere midler til at pudse briller kan ridse dine brilleglas og ødelægge dem.

Renser du ikke dine brilleglas ordentligt, kan du altså skade dem. Og dermed begrænse deres levetid. Det er naturligvis en skam med briller, du er glad for. De skal holde i lang tid. Det kan brillerens bl.a. hjælpe dig med.

En normal, nem og fristende måde at rense briller på er at droppe brillerens og tørre brilleglassene af med køkkenrulle eller en t-shirt. Køkkenrulle indeholder et hårdt træmateriale, der kan ridse. En anden ulempe er, at det blot fordeler fedtet og snavset på glassene. Resultatet er ofte, at de fremstår og er mere uklare.

Det er også grunden til, at vi ikke anbefaler at pudse briller med tøj. T-shirts, bluser og andet tøj kan have været i kontakt med hårde materialer, der kan have sat sig i tøjet. Det kan ligesom køkkenrulle ridse brilleglassene og have modsatte effekt.

Guide til at pudse briller med brillerens

Vores uddannede brillestylister og professionelle rådgivere har her samlet 3 ekspertråd til, hvordan du bedst pudser dine briller med brillerens:

  1. Sprøjt brillerens på begge sider af dine brilleglas
  2. Vent et minut, og poler med et tørt fnugfrit viskestykke
  3. Tør af med en ren og tør klud for at gøre glassene rene, blanke og antistatiske

Få dine briller renset med ultralyd i Synoptik

I din lokale Synoptik står vores professionelle rådgivere klar til at tage hånd om dine briller og hjælpe med at pudse dem. I butikken gør vores eksperter det ikke med brillerens. Vi bruger avanceret ultralydsrens, som er den mest effektive måde at rense briller.

Ultralydsrens opløser fedt og snavs bedre end brillerens. Ikke kun på glassene, med også de steder, hvor det normalt er svært at pudse briller. Blandt andet ved hængsler og næsepuder.

Oplev et væld af kendte kvalitetsbriller

Hvis det er tid til et skarpere syn med nye briller, finder du et omfattende udvalg af kvalitetsbriller fra alle de kendte brillemærker.

Gå på opdagelse i dag, og find mærker som Ray-Ban til Gucci, Ralph LaurenHugo Boss, Versace, Saint Laurent, Tiffany & Co. og mange flere fra den nye brillemode, som kan hjælpe dig med at stå skarpt i din hverdag.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få målt dine præcise styrker til dine nye briller.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt