Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Solbriller

697 Resultater
Relevans

Stort udvalg af designersolbriller fra kendte mærker

Er du på udkig efter et par nye designersolbriller? Så kan du gå på opdagelse i vores mange populære solbriller fra eksklusive designere.

Hos Synoptik har vi et stort udvalg af solbriller fra mærker som Ray-BanPrada, Oakley, Saint Laurent, Bottega Veneta og mange flere.

Rektangulære, runde, klassiske eller cat-eye? Eksperimenterende, elegante eller vovede? Vi følger sæsonens nye trends tæt og udvælger vores designersolbriller, så der er noget for enhver smag.

Uanset hvilken form og stil du er til, finder du dine nye solbriller hos Synoptik. Både online og i vores mange butikker.

Nyt 2024 solbrillesortiment

Vores udvalg af solbriller bliver fornyet, så snart de store solbrillemærker præsenterer nye kollektioner.

Her på siden kan du altid opleve de nyeste kollektioner og finde dine næste solbriller.

Du finder også vores egne eksklusive kvalitetsmærker som Unofficial og DbyD til gode priser.

Hvornår skal du bruge solbriller?

Solbriller kan med fordel bruges hele året rundt som et unikt tilbehør til ethvert udseende. Men faktisk er det en god idé at bruge solbriller med UV-beskyttelse hele året rundt.

Selv på en halvgrå efterårsdag er dine øjne nemlig disponerede for solens UV-lys. Du kan altså med fordel bruge dine solbriller i alle årets måneder.

Solbriller med styrke

Solbriller med styrke er en fordel for dig, der bruger briller til hverdag. Ved at bruge solbriller med styrke kan du se lige så skarpt på solrige dage, som du gør normalt med dine briller.

I Synoptik kan du få solbriller med styrke i næsten alle vores populære solbriller, som du kan se online her på siden.

Solbriller med styrke er en fordel i mange af dine hverdagssituationer. Hvis du er vant til at bruge briller, kan det føles ubehageligt og være begrænsende ikke at have styrke i dine solbriller.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Hav øje for disse 3 ting, når du vælger solbriller

Når du er på udkig efter nye solbriller, er der flere ting, du bør have øje for. Her er 3 ting, der er gode at huske, når du skal købe solbriller:

1. Køb solbriller med UV-beskyttelse

Vi elsker alle, når solen skinner. Med lad dig ikke snyde. Solen kan være lumsk. Den udstråler usundt UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed og bl.a. føre til celleforandringer i øjnene og tidlig udvikling af grå stær.

Med solbriller fra Synoptik er der ingen grund til bekymring. Alle vores solbrilleglas er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse.

Ved at vælge solbriller med 100% UV-beskyttelse beskytter du også den sarte hud omkring dine øjne, sådan at du ikke bliver forbrændt.

Læs mere om, hvordan du bedst beskytter dine øjne i solen.

2. Find et solbrillestel, der komplementerer dine toner

I vores store udvalg af solbriller finder du alt fra blå solbrillestel til lyserøde solbrillestel. Og meget, meget mere.

Du har måske hørt gentagende gange, at en bestemt farve klæder dig godt. Det giver mening, fordi bestemte farver komplimenterer din hudtone såvel som øjen- og hårfarve bedre end andre.

Hvis din hudfarve har varme undertoner, eller du har gyldent eller blondt hår, vil solbriller i varme farver passe godt til dig. Vælg for eksempel mellem brune, guld, røde og grønne solbriller.

Har du kølige blå eller sorte øjne, eller hvis din hudtone er mere lys eller rosa, anbefaler vi, at du vælger solbriller i kølige farver.

Her på siden kan du nemt filtrere på stelfarver og finde den farve, der passer til dig.

3. Vælg den bedste glasfarve

Det er ikke kun design og UV-beskyttelse, der er vigtigt for dit valg af solbriller. For at opleve størst synskomfort i solen er det en god idé at gå efter en glasfarve, der passer til dine behov.

Hvis du f.eks. ønsker solbrilleglas, som virker neutrale og balancerende, vil grå solbrilleglas gøre en stor forskel.

Skal du derimod overvejende bruge dine solbriller til f.eks. at læse en bog i solen og ikke ønsker farveforvrængninger, kan graduerede solbrilleglas hjælpe dig med at opleve optimal synskomfort.

Se vores guide til din bedste glasfarve her.

Solbriller til aktive mennesker

Er du en aktiv type, der elsker at fiske, cykle, sejle eller andet? I så fald anbefaler vi dig polariserede solbriller.

De fjerner bl.a. refleksioner og genskær fra våde overflader og afbøjer solens både direkte og indirekte stråler.

Polaroid er et af de solbrillemærker, der er førende inden for polariserede solbriller, men mærker som Hugo BossArnette og Oakley markerer sig også med polariserede solbriller.

Dine muligheder er mange i Synoptik. Er du i tvivl om dine behov, så kig forbi din lokale butik og få ekspertrådgivning af vores glasspecialister.

Prøv dine solbriller online eller i butik

På synoptik.dk finder du altid et omfattende udvalg solbriller. De fleste kan du prøve online med kameraet på din smartphone via vores Virtual-Try-On-funktion. På den måde kan du se, om solbrillerne passer til dig.

Klik blot på ikonet med solbriller på de enkelte produkter for at prøve solbrillerne.

Hvis du har svært ved at finde solbriller online, fordi du er i tvivl om, hvilke solbriller der klæder dig bedst, kan du få rådgivning af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og dine unikke ansigtstræk, når vi vejleder dig.

Køb solbriller nemt og bekvemt

Når du køber solbriller online i Synoptik, bestemmer du selv, om du vil have dem leveret gratis til din lokale Synoptik, eller om du vil have dem direkte sendt hjem til dig for kun 29 kr.

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, har du fri retur. Læs mere om bestilling, levering og returnering af dine solbriller.

Få kortlagt din synsstyrke i dag

Hos Synoptik kan du købe solbriller til hele familien. Vi har altid et stort udvalg af solbriller til både herrer, damer og børn.

Når du handler hos Synoptik, er dit budget ikke være en hindring for at finde præcis de solbriller, du drømmer om. Vi har populære solbriller i alle prisklasser.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til at få din synsstyrke i dine nye solbriller. Vores autoriserede optikere står altid klar til at hjælpe dig.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen