Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online
Udsalg på solbriller!
-

Spar op til hele 50%

Solbriller

439 Resultater
Relevans

Køb solbriller online i Synoptik

Online på synoptik.dk har vi et stort udvalg af markedets mest populære designersolbriller – altid til skarpe priser. Uanset om du er til rektangulære solbrillerrunde solbrillerklassiske pilotsolbriller fra f.eks. Ray-Ban eller cat-eye solbriller, kan du finde dem online her på siden eller i din lokale Synoptik.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af solbriller fra alle de kendte solbrillemærker som f.eks. Ray-Ban, Gucci, Burberry, Prada, Hugo Boss, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Michael KorsOakley, Carrera og mange, mange flere.

Du finder også vores egne eksklusive kvalitetsmærker som Unofficial til gode priser.

Prøv solbriller online

Hvis du finder et par solbriller online, du særligt godt kan lide, tager det ikke lang tid at bestille dem. Hos os kan du både købe solbriller online og i vores fysiske butikker.

De fleste solbriller kan du endda prøve online med kameraet på din smartphone via vores Virtual-Try-On-funktion. På den måde kan du se, om de passer til netop dit ansigt og dine ansigtstræk.

Prøv dine nye solbriller online ved at klikke på ikonet med solbriller på de enkelte produkter.

Når du køber solbriller online, bestemmer du selv, om du vil have dem leveret gratis til din lokale Synoptik, eller om du vil have dem direkte sendt hjem til dig for kun 29 kr. Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, har du fri retur.

Læs mere om bestilling, levering og returnering af dine solbriller.

Solbriller med styrke

Solbriller med styrke er især en fordel for dig, der bruger briller til hverdag. Ved at bruge solbriller med styrke kan du se lige så skarpt på solrige dage, som du gør normalt med dine briller.

I Synoptik kan du få solbriller med styrke i alle vores populære solbriller, som du kan se online her på siden. Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede synsforandringer som alderssyn.

Solbriller med styrke er en fordel i mange af dine hverdagssituationer. Hvis du er vant til at bruge briller, kan du føles ubehageligt og være begrænsende ikke at have styrke i dine solbriller.

I nogle situationer er det desuden nødvendigt at se godt. Blandt andet når du færdes i trafikken, hvor du kan blive blændet af solen og i værste fald være til fare for færdselssikkerheden.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Solbriller online med UV-beskyttelse

Vi alle elsker, når solen skinner. Den er imidlertid også lumsk. Solen udstråler usundt UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed og bl.a. føre til celleforandringer i øjnene og tidlig udvikling af grå stær.

De farvede solbrilleglas i solbriller får automatisk dine øjne til at slappe af og dine pupiller til at udvide sig. Det gør dine øjne meget modtagelige for solens UV-stråler. I hvert fald hvis dine solbriller ikke har den rette UV-beskyttelse.

Med solbriller online fra vores omfattende udvalg er der ingen grund til bekymring. Alle vores solbrilleglas yder nemlig 100% UV-beskyttelse. Det sikrer, at du kan åbne dine øjne i solen og lade dine pupiller udvide sig. Helt uden bekymring for, at dine øjnes sundhed bliver påvirket.

Solbriller med UV-beskyttelse er ikke kun dit bedste valg, fordi de beskytter dine øjnes sundhed grundigt.

Ved at vælge solbriller med 100% UV-beskyttelse beskytter du også den sarte hud omkring dine øjne, så du ikke bliver forbrændt. Solbriller med UV-beskyttelse er dermed lige så vigtige som solcreme.

Læs mere om, hvordan du bedst beskytter dine øjne i solen.

Hvornår skal du bruge solbriller?

Solbriller er cool og kan med fordel bruges hele året rundt som en unik accessory. Præcis som utallige kendte modebevidste mennesker bruger dem til. Men faktisk er det en god idé at bruge solbriller med UV-beskyttelse hele året rundt. Selv på en halvgrå efterårsdag er dine øjne disponerede for solens UV-lys.

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du altid et omfattende udvalg af de populære solbrillemærker og mange forskellige stilarter fra de nyeste solbrilletrends. Uanset om du er til runde solbriller som Ray-Ban ROUND 1, pilotsolbriller som Ray-Ban AVIATOR L0205 eller cat-eye solbriller som Saint Laurent YSL276 1 og Gucci GG0860S 2.

Hvis du har svært ved at finde de solbriller online, der klæder dig bedst, kan du få ekspertrådgivning af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og dine unikke ansigtstræk, når vi vejleder dig.

Solbriller online fra kendte mærker

Dit budget skal ikke være en hindring for at finde præcis de solbriller, du drømmer om. Uanset om du køber solbriller online eller i en af vores mange fysiske butikker landet over.

I Synoptik forhandler vi alle de mest populære solbriller i alle prisklasser. I toppen af siden her kan du nemt filtrere på brand, hvis der er et bestemte solbrillemærke, du foretrækker. På den måde kan du se, hvilke solbriller fra populære solbrillemærker du kan købe hos os.

Vores udvalg af solbriller online bliver fornyet, så snart de store solbrillemærker præsenterer nye kollektioner.

Du finder bl.a. solbriller fra kendte mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Versace, Saint LaurentTommy Hilfiger, Emporio Armani, Michael Kors, Oakley, Hugo Boss, Polaroid, Kenzo og mange, mange flere populære solbriller. Alle med 100% UV-beskyttelse for at garantere dig en intakt øjensundhed i solen.

Se de nyeste solbrilletrends fra vores uddannede brillestylister lige her, og find inspiration til din næste solbrillekøb i dag.

Vælg den bedste glasfarve

Det er ikke kun design og UV-beskyttelse, der er vigtigt for dit valg af solbriller. For at opleve størst synskomfort i solen kan du med fordel gå efter den glasfarve, der passer til dine behov.

I vores omfattende udvalg af solbriller online finder du forskellige og avancerede glasfarver. Hvis du f.eks. ønsker solbrilleglas, som virker neutrale og balancerende, vil grå solbrilleglas gøre en stor forskel.

Skal du derimod overvejende bruge dine solbriller til f.eks. at læse en god bog i solen og ikke ønsker farveforvrængninger, kan graduerede solbrilleglas hjælpe dig med at opleve optimal synskomfort.

Er du en aktiv type, der elsker at fiske, cykle, sejle eller andet? I så fald anbefaler vi dig polariserede solbriller. De fjerner bl.a. refleksioner og genskær fra våde overflader og afbøjer solens både direkte og inddirekte stråler.

Under Armour og Polaroid er to af de solbrillemærker, der er førende inden for polariserede solbriller.

Dine muligheder er mange i Synoptik. Se vores guide til din bedste glasfarve her, eller få ekspertrådgivning af vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

Solbriller til hele familien

Hos Synoptik kan du købe solbriller online til hele familien. Vi har altid et stort udvalg af solbriller til herrer, damer og børn, som gør det nemt at finde et par solbriller online, der falder i alles smag.

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller der passer til dit ansigt og din unikke ansigtsform, kan du filtrere på din ansigtsform øverst på siden. Dermed kan du se, hvilke solbriller der passer til netop dig.

Er du stadig i tvivl, er du naturligvis altid velkommen i en af vores mange butikker. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de solbriller, der passer bedst til dig. I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.