Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling
Spar 20% på solbriller over 1.500 kr.
-

Gælder t.o.m. 06.03.24 og ikke på solbriller fra Tom Ford.

Solbriller

273 Resultater
Relevans

Solbriller – stort udvalg fra kendte mærker

Hos Synoptik kan du købe solbriller online og i vores fysiske butikker. Vi har et stort udvalg af forskellige solbrillemærker og solbriller fra alle de kendte designermærker.

Uanset om du er til rektangulære solbrillerrunde solbrillerklassiske pilotsolbriller fra f.eks. Ray-Ban eller cat-eye solbriller, finder du dine nye solbriller hos Synoptik.

Se vores store udvalg af designersolbriller fra mærker som f.eks. Ray-BanVersace, Bottega Veneta, Polaroid, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Hugo BossArnette, Oakley og mange, mange flere.

Du finder også vores egne eksklusive kvalitetsmærker som Unofficial og DbyD til gode priser.

Solbriller til hele familien

Hos Synoptik kan du købe solbriller til alle i familien. Vi har altid et stort udvalg af solbriller til både herrerdamer og børn. Online såvel som i vores butikker.

I Synoptik skal dit budget ikke være en hindring for at finde præcis de solbriller, du drømmer om. Af den årsag forhandler vi populære solbriller i alle prisklasser.

I toppen af siden kan du nemt filtrere på solbrillemærker og se vores store udvalg af solbriller.

Find designersolbriller hos Synoptik

Er du på udkig efter et par nye designersolbriller? Så kan du gå på opdagelse i vores mange populære solbriller fra anerkendte designere.

Hos Synoptik finder du altid en lange række designersolbriller fra kendte mærker som GucciSaint LaurentPrada, Emporio ArmaniVersace, Giorgio Armani og Burberry.

Eksperimenterende, elegante eller vovede? Vi følger sæsonens nye trends tæt og udvælger vores designersolbriller, så der er noget for enhver smag.

Nyt 2024 solbrillesortiment

Vores udvalg af solbriller bliver fornyet, så snart de store solbrillemærker præsenterer nye kollektioner.

Her på siden kan du altid gå på opdagelse i de nyeste solbrilletrends og finde inspiration til dit næste køb af solbriller.

Solbriller med styrke?

Solbriller med styrke er især en fordel for dig, der bruger briller til hverdag. Ved at bruge solbriller med styrke kan du se lige så skarpt på solrige dage, som du gør normalt med dine briller.

I Synoptik kan du få solbriller med styrke i alle vores populære solbriller, som du kan se online her på siden. Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller aldersbetingede synsforandringer som alderssyn.

Solbriller med styrke er en fordel i mange af dine hverdagssituationer. Hvis du er vant til at bruge briller, kan det føles ubehageligt og være begrænsende ikke at have styrke i dine solbriller.

I nogle situationer er det desuden nødvendigt at se godt. Blandt andet når du færdes i trafikken, hvor du kan blive blændet af solen og i værste fald være til fare for færdselssikkerheden.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Solbriller online med UV-beskyttelse

Vi elsker alle, når solen skinner. Med lad dig ikke snyde. Solen kan være lumsk. Den udstråler usundt UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed og bl.a. føre til celleforandringer i øjnene og tidlig udvikling af grå stær.

De farvede solbrilleglas i solbriller får automatisk dine øjne til at slappe af og dine pupiller til at udvide sig. Det gør dine øjne meget modtagelige for solens UV-stråler. I hvert fald hvis dine solbriller ikke har den rette UV-beskyttelse.

Med solbriller online fra vores udvalg er der ingen grund til bekymring. Alle vores solbrilleglas er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse. Det sikrer, at du kan åbne dine øjne i solen og lade dine pupiller udvide sig. Uden bekymring for, at dine øjnes sundhed bliver påvirket.

Solbriller med UV-beskyttelse er ikke kun dit bedste valg, fordi de beskytter dine øjnes sundhed grundigt. Ved at vælge solbriller med 100% UV-beskyttelse beskytter du også den sarte hud omkring dine øjne, sådan at du ikke bliver forbrændt.

Solbriller med UV-beskyttelse er dermed lige så vigtige som solcreme. Læs mere om, hvordan du bedst beskytter dine øjne i solen.

Hvornår skal du bruge solbriller?

Solbriller kan med fordel bruges hele året rundt som et unikt tilbehør til ethvert udseende. Præcis som utallige kendte mennesker bruger dem til. Men faktisk er det en god idé at bruge solbriller med UV-beskyttelse hele året rundt.

Selv på en halvgrå efterårsdag er dine øjne disponerede for solens UV-lys, som kan føre til forandringer som tidlig udvikling af grå stær.

Du kan altså med fordel bruge dine solbriller i alle måneder.

Prøv dine solbriller online eller i butik

På synoptik.dk finder du altid et omfattende udvalg af populære solbrillemærker. Uanset om du er til runde solbriller som Ray-Ban ROUND 1pilotsolbriller som Ray-Ban AVIATOR L0205 eller cat-eye solbriller som Saint Laurent YSL276 1 og Gucci GG0860S 2.

De fleste solbriller kan du endda prøve online med kameraet på din smartphone via vores Virtual-Try-On-funktion. På den måde kan du se, om de passer til dig. Klik blot på ikonet med solbriller på de enkelte produkter for at prøve solbrillerne.

Hvis du har svært ved at finde solbriller online, fordi du er i tvivl om, hvilke solbriller der klæder dig bedst, kan du få rådgivning af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og dine unikke ansigtstræk, når vi vejleder dig.

Køb solbriller nemt og bekvemt

Når du køber solbriller online i Synoptik, bestemmer du selv, om du vil have dem leveret gratis til din lokale Synoptik, eller om du vil have dem direkte sendt hjem til dig for kun 29 kr.

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, har du fri retur. Læs mere om bestilling, levering og returnering af dine solbriller.

Solbrillestel i forskellige farver

I vores store sortiment af solbriller finder du alt fra blå solbrillestel til lyserøde solbrillestel. Og meget, meget mere.

Du har måske hørt gentagende gange, at en bestemt farve klæder dig godt. Det giver mening, idet bestemte farver komplimenterer din hudtone såvel som øjen- og hårfarve bedre end andre.

Hvis din hudfarve har varme undertoner, eller du har gyldent eller blondt hår, vil solbriller i varme farver passe godt til dig. Vælg for eksempel mellem bruneguld, røde og grønne solbriller.

Har du kølige blå eller sorte øjne, eller din hudtone er mere lys eller rosa, anbefaler vi, at du vælger solbriller i kølige farver. Se blandt andet vores udvalg af sorte og blå solbriller.

Her på siden kan du nemt filtrere på stelfarver, så du finder den farve, der passer til dig.

Vælg den bedste glasfarve

I vores omfattende udvalg af solbriller online finder du også forskellige og avancerede glasfarver.

Det er ikke kun design og UV-beskyttelse, der er vigtigt for dit valg af solbriller. For at opleve størst synskomfort i solen kan du med fordel gå efter den glasfarve, der passer til dine behov.

Hvis du f.eks. ønsker solbrilleglas, som virker neutrale og balancerende, vil grå solbrilleglas gøre en stor forskel.

Skal du derimod overvejende bruge dine solbriller til f.eks. at læse en god bog i solen og ikke ønsker farveforvrængninger, kan graduerede solbrilleglas hjælpe dig med at opleve optimal synskomfort.

Solbriller til aktive mennesker

Er du en aktiv type, der elsker at fiske, cykle, sejle eller andet? I så fald anbefaler vi dig polariserede solbriller. De fjerner bl.a. refleksioner og genskær fra våde overflader og afbøjer solens både direkte og indirekte stråler.

Polaroid er et af de solbrillemærker, der er førende inden for polariserede solbriller, men mærker som Hugo Boss, Arnette og Oakley markerer sig også med polariserede solbriller.

Dine muligheder er mange i Synoptik. Se vores guide til din bedste glasfarve her, eller få ekspertrådgivning af vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

Få kortlagt din præcise synsstyrke i dag

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til at få din præcise synsstyrke i dine nye solbriller. Vores autoriserede optikere står altid klar til at hjælpe dig.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt