UDSALG
-

Spar 30% og 50% på massevis af solbriller. Gælder t.o.m. 30.01.22.

Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller

469 Resultater
Sortér efter
Relevans

Køb solbriller online i Synoptik

Online på synoptik.dk har vi et stort udvalg af markedets mest populære designersolbriller – altid til skarpe priser. Uanset om du er til en rektangulær eller rund stelformklassiske pilotsolbriller fra f.eks. Ray-Ban eller katteøjne, kan du finde dem hos os.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af solbriller fra alle de kendte solbrillemærker som f.eks. Ray-Ban, Gucci, Burberry, Prada, Hugo Boss, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Skaga, Oakley, Carrera og mange flere. Du finder også vores egne eksklusive kvalitetsmærker til gode priser.

Prøv solbriller online

Hvis du finder et par solbriller online, du særligt godt kan lide, tager det ikke lang tid at bestille dem. Hos os kan du både købe solbriller online og i vores fysiske butikker. De fleste solbriller kan du endda prøve online med webkameraet eller din smartphones kamera via vores Virtual-Try-On-funktion. På den måde kan du se, om de passer til netop dit ansigt. Prøv dem ved at klikke på ikonet med solbriller på de enkelte produkter.

Når du køber solbriller online, bestemmer du selv, om du vil have dem leveret gratis til din lokale Synoptik, eller om du vil have dem direkte sendt hjem til dig. Der er fri fragt ved køb over 499 kr. og altid fri retur, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb.  

Læs mere om bestilling, levering og returnering af dine solbriller.

Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til hverdag, kan vi kun anbefale dig at vælge solbriller med styrke. Det giver dig gode forudsætninger for at se lige så skarpt på solrige dage, som du gør normalt. Hos Synoptik kan du solbriller med styrke fra stort set alle vores designersolbriller. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med dit syn, når du skal beskytte dine øjne i solen.

Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, kan vores autoriserede optikere hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Solbriller med styrke er en fordel i mange situationer. Hvis du er vant til at bruge briller, vil det føles ubehageligt ikke at have styrke i dine solbriller. I nogen situationer er det desuden nødvendigt at se godt. Bl.a. når du færdes i trafikken, hvor du kan blive blændet af solen og i værste fald være til fare for færdselssikkerheden.

Hvis du vil opleve en synlig forskel med styrke i dine solbriller, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. På den måde får du gode forudsætninger for at stille skarpt, når solen tilsmiler dig.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Altid 100% UV-beskyttelse

Solen er dejlig. Den er imidlertid også lumsk. Den udstråler UV-lys, som kan påvirke dine øjnes sundhed. De farvede glas i solbriller får automatisk dine øjne til at slappe af og pupillerne til at udvide sig. Det gør dine øjne meget modtagelige for solens UV-stråler. I hvert fald hvis dine solbriller ikke yder 100% UV-beskyttelse. Det beskytter dine øjne optimalt, så du trygt kan åbne dine øjne og lade dine pupiller udvide sig.

Når du køber solbriller online eller i en fysisk butik hos Synoptik, er du sikret et par solbriller, der yder 100% UV-beskyttelse. Vi forhandler kun solbrilleglas, der beskytter dine øjne mod solens UV-stråler optimalt. Solbriller med 100% UV-beskyttelse er ikke kun det bedste valg, fordi de beskytter dine øjne grundigt. De beskytter også den vores sarte hud omkring dine øjne, så du ikke bliver forbrændt.

Læs mere om, hvordan du bedst beskytter dine øjne i solen.

Hvornår skal du bruge solbriller?

Solbriller er cool og kan naturligvis bruges hele året som en unik accessory. Præcis som utallige modekvalitetsbevidste mennesker bruger dem til. Men faktisk er det en god idé at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse hele året rundt. Selv på en halvgrå efterårsdag udstråler solen UV-lys, som kan påvirke dine øjnes sundhed, fordi dit øjes linse forstærker lys fra solen.

SE UDVALG AF RAY-BAN

Du finder altid et bredt udvalg af de bedste solbrillemærker og mange forskellige stilarter. Både online og i vores mange fysiske butikker, hvor du kan få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de helt rigtige solbriller til dig. Vi kigger bl.a. på, hvilke solbriller der passer til din ansigtsform, dine farver og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af solbriller, ligesom vi bruger vores store viden om sæsonens trends og tendenser til at rådgive dig.

Læs vores synseksperters fem bedste solråd.

Stort udvalg af de mest populære solbrillemærker

Dit budget skal ikke være en hindring for at finde præcis de solbriller, du drømmer om. I hvert fald ikke hos os. Uanset om du køber solbriller online eller i din lokale Synoptik. 

Vi forhandler alle de mest populære solbrillemærker inden for alle prisklasser. I toppen af siden kan du nemt filtrere på brand, hvis der er et bestemt solbrillemærke, du foretrækker. På den måde kan du se, hvilke solbriller fra de mest populære solbrillemærker som f.eks. Ray-Ban, Gucci eller Tommy Hilfiger du kan købe hos os. I vores nye sortiment finder du bl.a. solbriller fra verdenskendte solbrillemærker som Burberry, Emporio Armani, Hugo Boss, Prada, Kenzo, Polaroid, Oakley, Carrera og mange, mange flere.

Se de nyeste trends og tendenser inden for solbriller fra vores uddannede brillestylister, og find inspiration til dit næste solbrillekøb nu.

Solbriller til hele familien

Hos Synoptik kan du købe solbriller online til hele familien. Vi har altid et stort udvalg af solbriller til herrer, damer og børn, som gør det nemt at finde et par solbriller, der falder i alles smag.

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller der passer til dit ansigt, kan du filtrere på din ansigtsform øverst på siden. Dermed kan du se, hvilke solbriller der passer til netop dig. Er du stadig i tvivl, er du naturligvis altid velkommen i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de solbriller, der passer bedst til dig. Vi vil være sikre på, at du finder de solbriller, der gør dig mest glad.

I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.