Om Synoptik

I 1930 grundlagde optiker Sophus Robert Delfer Sygekassernes Optik som en direkte udfordring til sine kolleger i branchen, der nok solgte kvalitetsbriller – men til priser, som var forbeholdt de få. Kvalitet skulle gøres tilgængelig for alle. 

Sådan starter historien om Synoptik, og visionen fra dengang er den samme i dag. Vi kalder det Synoptik kvalitet til super skarpe priser. Det betyder, at vi altid kan tilbyde kompetent rådgivning, attraktive priser og briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet.

Din garanti for kvalitet

I Synoptik får du autoriserede optikere, uddannede brillestylister og briller og kontaktlinser i den bedste kvalitet til prisen. Vores udvalg af kontaktlinser er Danmarks største og altid opdateret ift. den seneste teknologi. Sådan er du garanteret Synoptik kvalitet til super skarpe priser.

Synoptiske Fordele

Som kunde i Synoptik får du glæde af en lang række fordele. Vi er den eneste optikerkæde i Danmark, hvor du får synsprøver og kontaktlinsetjek certificeret af Dansk Standard. Køber du nye briller, kommer de altid med en bytteservice og gratis service og vedligeholdelse. Bruger du kontaktlinser kan du altid skifte kontaktlinsetype og – styrke og med dit kontaktlinseabonnement får du også en rabatordning med 25 % på briller og solbriller – det er markedets bedste rabatordning. Læs om alle dine Synoptiske Fordele her.

Vi er, hvor du er

Du behøver ikke at rejse langt for at finde os – vi har mere end 100 butikker fordelt over hele landet. 

Find din nærmeste butik

Bestil tid