Erhverv

Synoptik Firmaaftale giver dig og medarbejderne flere fordele

Uanset om dine medarbejdere har brug for skærmbriller, arbejdsbriller eller sikkerhedsbriller, gør en Synoptik Firmaaftale det enkelt og billigt for din virksomhed. Synoptik er i 2019 blevet kåret af Udbudsvagten som eliteleverandør til de offentlige arbejdsgivere. Du får overblik og tilfredse medarbejdere – og undgår administration. 

Læs mere

Skærmbriller

Skærmbriller adskiller sig fra almindelige briller ved en anderledes styrke eller opbygning i glassene. Og her er det afgørende, at styrken er tilpasset til præcis den afstand, medarbejderen har til skærmen. 

Almindelige briller, kontaktlinser og læsebriller er ikke tilpasset afstanden til computerskærmen på arbejdspladsen, og fungerer derfor ikke optimalt til skærmbrug.

Læs mere

Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller er vigtige i alle typer arbejde, hvor gnister, kemikalier, splinter eller andre genstande risikerer at komme tæt på øjnene. Godkendte sikkerhedsbriller af høj kvalitet fra Synoptik giver ikke bare medarbejderen den optimale beskyttelse, de sikrer også det bedst mulige udsyn og dermed kvalitet i det givne arbejde.

Læs mere

Arbejdsbriller

Mens skærm- og sikkerhedsbriller anvendes i specifikke situationer, er arbejdsbriller knyttet til den enkelte persons synsbehov under arbejdet. Målet er at give medarbejderen de mest optimale betingelser for at udføre sine opgaver – fx en el-montør, der skifter mellem at aflæse instrumenter og tilslutte kabler. 

Læs mere

Hvad siger loven?

Se her, hvornår din virksomhed skal sørge for briller til medarbejderne

Læs mere

De Synoptiske Firmafordele

  • Gratis synsprøve
  • 2 års brillegaranti
  • 0 kr. i oprettelse

Se alle fordelene

Kontakt Synoptik Erhverv i dag

Tøv ikke! Få mere at vide om alle fordelene i en Synoptik Firmaaftale for dig og dine medarbejdere. Ring til os på 36 73 76 55 eller send en mail til business@synoptik.dk. Så tager vi kontakt til dig.