Briller

1458 Resultater
Relevans

Har du brug for en synsprøve?

Book tid
23%
Du har set 23 af 1458 produkter
Vis flere resultater

Køb dine nye briller hos Synoptik

I din lokale Synoptik finder du briller fra eksklusive designermærker. Altid med kvalitet i højsædet.

Du finder briller i alle prisklasser. Uanset dit budget kan du forny din brillegarderobe eller få briller for første gang til priser, der er til at betale.

Er du usikker på, om du har behov for briller med styrke, eller er det tid til at forny din brillegarderobe med nye briller? Gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af briller, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek allerede i dag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Har du behov for briller?

Det kan være, at bogstaverne på tavlen eller tegnene på vejskiltene er begyndt at være sværere at tyde. Eller at du skal endnu tættere på, før du kan se alt lige så skarpt, som du bør kunne.

Det er blandt andet det, der viser, at du kan have behov for briller. Det er nemlig et udtryk for, at din synsstyrke ikke er optimal. Og her er briller det bedste middel til at få dig til at se skarpt igen.

Nærsynethed er den mest udbredte synsfejl på verdensplan, mens langsynethed også er en udbredt synsbegrænsning blandt millioner af mennesker. Med alderen kan du helt naturligt opleve det, der kaldes alderssyn.

Oplever du gener med dit syn, og har du mistanke om, at du har behov for briller med styrke, står vores autoriserede optikere altid klar til at måle din synsstyrke.

Svært ved at beslutte dig for et par briller? Få et abonnement

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket par briller du vil have?

I Synoptik behøver du ikke at nøjes med et par briller. Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ kan du vælge lige så mange, du vil. Du skal tilmed kun betale en fast månedlig pris.

Hør nærmere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik i dag, eller læs mere her.

LÆS OM ABONNEMENT

Briller med styrke

Hele 80% af alle din krops sanseindtryk stammer fra din synssans. Det betyder, at et godt syn har afgørende betydning for din livskvalitet.

Briller med styrke har været anvendt til at se bedre siden det 13. århundrede, og det er fortsat en af de bedste måder til at få alle dit livs værdifulde øjeblikke med.

Dengang var det ikke alle, der havde mulighed for at tage del i alle fordelene ved briller med styrke. Det er det i dag. Med vores eksperters hjælp kan du finde briller i præcis den styrke, der kan opfylde dine behov. Uanset din synsfejl. Og uanset om du har behov for enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

Dine muligheder for at finde de bedste briller med styrke er mange i Synoptik. Og du kan gøre det med hjælp fra kendte brillemærker som Ray-Ban, Tom Ford, Oakley, Hugo Boss, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren og mange, mange flere.

Vælg de bedste brilleglas til dine briller med styrke

Designet på dine briller og dit brillestel er afgørende. For mange næsten det mest afgørende.

Dine brilleglas er hjertet i dine briller. Deres store betydning for dit syn og din livskvalitet betyder, at du med fordel kan vælge dine brilleglas med omhu, når du skal købe dine nye briller.

I Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsglas, som passer til alle typer behov og livsstile.

Hvis du bruger høj styrke, kan vores bedste Platin- eller Diamantglas hjælpe dig med at opleve en synlig forskel. De er ekstra tynde og sørger for, at dine briller med styrke er lette og mere elegante.

Bruger du mindre i styrke, og har du en hverdag, der ikke stiller lige så store krav til dine briller, kan andre af vores glaskategorier gøre en forskel for dig og dit syn.

I alle vores butikker står vores glasspecialister klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af glas til dine nye briller.

Briller med specialglas

Briller kan hjælpe dig med meget mere end at se godt på kort eller lang afstand. I Synoptik kan vi skræddersy dine nye briller til præcis de behov, du har i din hverdag.

Måske bruger du mange timer foran en digital skærm hver dag og vil have godt af et blålysfilter, som filtrerer i skærmenes blå lys? Kører du meget i bil og oplever gener med blænding? Læser du ofte bøger og trænger til specialglas, som sikrer dig større synskomfort?

Fortæl blot vores eksperter om dine behov. Så finder vi de nye briller med specialglas, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Stort udvalg af designerbriller

I Synoptik er kvalitet og design mærkesager. Du finder designerbriller fra alle de populære mærker. Og altid afstemt med sæsonens aktuelle brilletrends.

Dine muligheder er mange. Du kan opleve populære mærker som Versace, Gucci, Ray-Ban, Saint Laurent, Hugo Boss, Oakley, Tiffany & Co., Burberry, Giorgio Armani, Bvlgari, Michael Kors, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Tommy Hilfiger og mange, mange flere kendte brillemærker.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af designerbriller i din lokale Synoptik, og find inspiration til dit næste køb af briller.

Hvilke briller klæder dig?

Briller findes i utallige stilarter og i lige så mange forskellige stelformer, som giver dig en enestående mulighed for at finde briller til netop dig og din stil.

Dit bedste valg af briller og brillestel afhænger bl.a. af din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk.

Har du en rund ansigtsform, vil briller, der er smalle og skråner ind mod din hage, klæde dig. Er dit ansigt mere smalt, vil briller med bløde former komplimentere din ansigtsform.

Det kan være uoverskueligt at vælge de briller, der klæder dig bedst. Kig forbi din nærmeste butik, og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister.

Få testet din synsstyrke hos Synoptiks eksperter

I alle vores butikker landet over bliver du mødt af autoriserede optikere, der står klar til at måle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine briller skal korrigere for.

Er det nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som forringer dit syn, eller døjer du med andre øjentilstande, som begrænser dit syns skarphed?

Alt det og meget mere kortlægger vores eksperter i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til her. Efter din grundige synsprøve får du en personlig SynsJournal udleveret.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de briller med styrke, der kan gøre en synlig forskel for dig og din livskvalitet.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt