Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Saint Laurent solbriller

14 Resultater
Sortér efter
Relevans

Saint Laurent – revolutionerende og rebelsk luksus

Med moderne og autentiske solbrilledesigns gør franske Saint Laurent det, som mærket har gjort, siden det blev lanceret i 1966: Tager modebranchen med storm – og fortsætter med at indtage en position som et modehus, der præsenterer eksklusive og ekstravagante produkter på samlebånd. Med stor karisma, charme og selvsikkerhed.

Saint Laurents solbriller er alle unisex og indeholder et væld af ikoniske detaljer. Bl.a. hjørnevinklen ”Corner Angle Saint Laurent”, der giver solbriller fra Saint Laurent solbriller en stærk og helt speciel identitet – og et udtryk, der emmer af ”high fashion”. Især den nye forårs- og sommerkollektions solbriller giver dig mulighed for at udtrykke dig med stil, charme og elegance. Takket været en ny silforbedring, der indeholder nye ikoniske detaljer på Saint Laurent solbriller.

Saint Laurent solbriller afspejler ikke kun sæsonens trends og tendenser. Saint Laurent solbriller er selv med til at forme dem.

Yves Saint Laurent, som er stifteren af mærket, har rødder i Paris og var for alvor en del af de haute-couture-designere, der med færdigsyet luksustøj i 1966 satte et afgørende præg på modebranchen. Han indførte en lille revolution – drevet af ungdom, frihed og modernisme. Senere videreført med lanceringen af mærket Saint Laurent, der fortsætter med at imponere.

Saint Laurent solbriller er indbegrebet af mode, og det ekstravagante mærkes designs har alle en stilsikker arv fra modens epicenter og de glansperioder, som har præget modeverdenen fra start til slut den dag i dag.

Ikoniske Yves Saint Laurent solbriller

Saint Lauren har skabt mange ikoniske solbrillestel gennem tiderne, og du vil aldrig gå galt i byen ved at vælge et klassisk stel som SL402. Det er et markant stel, der er stilrent og minimalistisk. Du får altså Saint Laurent solbriller, der kan holde i flere år, hvis du passer godt på dem. Samtidig sikrer de dig god UV-beskyttelse mod solens usunde UV-stråler, da glassene er kategoriseret i UV-3 kategorien. Det betyder med andre ord, at kun 8-18% af alt UV-lys går gennem glassene. Også i for- og efteråret, hvor den lavthængende sol kan være skarp og genererende. Det er altså en gode, alsidige Saint Laurent solbriller, som du kan bruge året rundt.

Saint Laurent solbriller – holdbar luksus

YSL solbriller er designede til at kunne holde sæson efter sæson. Med stil og kvalitetsmaterialer. Solbriller ses ofte som et middel til at lave et statement, og rigtig mange udtrykker en stor del af deres personlighed og stil gennem deres Saint Laurent solbriller. Hvilket designermærke skal hjælpe dig med det? Saint Laurent bistår dig altid med hjælp til at opleve en synlig forskel med dit udseende.

YSL gør det med en stil, som ikke mange andre formår at gøre med så stor perfektion. Mærket har solbriller til den minimalistiske, ekstravagante, klassiske og ikke mindst: Fashionistaen.

Cat eye-modellen – solbrillen til powerkvinder

En af de solbrilleformer, der virkelig har vundet stor popularitet hos mange unge kvinder de seneste sæsoner, er cat eye-stellet. Også her bringer Saint Laurent en solbrille på bordet, der omfavner det katteagtige og forførende udtryk, et sådan stel udtrykker. Det gør de med deres YSL Lily solbrille, som du kan få i både klassisk sort og forførende rød.

Cat eye-modellen blev kendt i 1950’erne, hvor Saint Laurent bl.a. først introducerede solbrillemodellen. Den anerkendte brillemodel blev hovedsageligt brugt af bibliotekarer og sekretærer, hvilket har gjort det til et stort symbol på den frigjorte og selvstændige kvinde.  

Har du lyst til at prøve et par Saint Laurent solbriller?

Saint Laurent har revolutioneret modebranchen og sørget for, at mange modeinteresserede har fået et skarpere udtryk. Skal Saint Laurent solbriller også hjælpe dig med at få et skarpere udtryk? Så kig forbi din lokale Synoptik og prøv et par Saint Laurent solbriller. Du kan også prøve dem via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig en idé om, hvordan du ser ud med dem på. Alt, du skal gøre, er at klikke ind på de enkelte produkter på synoptik.dk og trykke på ikonet med solbriller. Det giver dig en idé om, hvordan de passer til lige præcis dig og dit ansigt.

Har du behov for Saint Laurent solbriller med styrke? Bestil da tid til Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du får Saint Laurent solbriller med styrke, der passer til dig og dit syn. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bestemte bygningsfejl eller har nået en alder, hvor alderssyn begynder at begrænse dit syn.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Saint Laurent solbriller, der klæder dig bedst, passer til din ansigtsform og meget, meget mere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.