Spar 25% på udvalgte solbriller over 1500 kr.
-

Gælder t.o.m. 30.06.24.

Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Saint Laurent solbriller

21 Resultater
Relevans
23%
Du har set 21 af 21 produkter

Saint Laurent solbriller – revolutionerende og rebelsk luksus

Med moderne og autentiske solbrilledesigns gør franske Saint Laurent det, som mærket har gjort, siden det blev lanceret i 1966: Tager modebranchen med storm.

Mærket fortsætter samtidig med at indtage en position som et modehus, der præsenterer eksklusive og ekstravagante produkter på samlebånd. Med den velkendte store karisma, charme og selvsikkerhed, som især er tydelig i den populære model Saint Laurent YSL276 1.

Yves Saint Laurent, stifter af mærket, havde rødder i Paris og var for alvor en del af de haute-couture-designere, der med færdigsyet luksustøj i 1966 satte et afgørende præg på modebranchen.

Han indførte en lille revolution – drevet af ungdom, frihed og modernisme. Senere videreført med lanceringen af mærket Saint Laurent.

YSL solbriller eller Saint Laurent solbriller?

Tilbage i 2012 skiftede Yves Saint Laurent navn til Saint Laurent. Årsagen til navneskiftet var en strategisk beslutning truffet af det franske modehus' ledelse.

Beslutningen blev taget efter at Hedi Slimane blev ansat som kreativ direktør for Yves Saint Laurent. Slimane ønskede at modernisere og forny brandet og mente, at navnet Yves Saint Laurent var forældet og begrænsede den kreative frihed.

Det har dog skabt en del forvirring, og mange søger derfor stadig efter ”YSL solbriller” og ”Yves Saint Laurent solbriller”.

Mens Yves Saint Laurent oftest bruges i reference til modehusets skaber, bruges betegnelserne Saint Laurent og YSL ofte i flæng, når man snakker om modehuset, dets kollektioner og produkter. Når du køber en solbrille fra Saint Laurent, vil du derfor også ofte se logoet YSL på siden af solbrillen.

Unisex Saint Laurent solbriller til både damer og herrer

Saint Laurent solbriller er alle unisex, men mærket er alligevel mest kendt for deres Saint Laurent solbriller til damer. Det betyder dog ikke, at du ikke også kan finde et lækkert udvalg af herresolbriller fra Saint Laurent.

Saint Laurent solbriller er generelt præget af minimalisme. Hvis du er på udkig efter et par Saint Laurent solbriller til herrer, er de rektangulære solbriller SL 422 1  et af de Saint Laurent solbrillestel, der taler ind i tidens solbrillemode til herrer.

Solbrillerne har et let stel i metal, mens de graduerede glas giver dig et særligt udtryk, der passer ind i tidens mode for mænd, hvor accessories gerne må ’larme’ lidt mere, end hvad tidligere mode har dikteret.

Solbriller til alle modeinteresserede

Saint Laurent solbriller indeholder et væld af ikoniske detaljer. Blandt andet hjørnevinklen 'Corner Angle Saint Laurent', der giver solbriller fra Saint Laurent en stærk og speciel identitet – og et udtryk, der emmer af 'high fashion'.

Især den nye forårs- og sommerkollektions solbriller giver dig mulighed for at udtrykke dig med stil, charme og elegance. Takket været en ny stilforbedring, der indeholder nye ikoniske detaljer på Saint Laurent solbriller.

Saint Laurent solbriller afspejler ikke kun solbrillemodens trends og tendenser – de er med til at forme dem.

Bloggersolbriller fra Saint Laurent

Saint Laurent solbriller er indbegrebet af mode, og det ekstravagante mærkes designs har alle en stilsikker arv fra de glansperioder, som har præget modeverdenen fra start til slut den dag i dag.

Saint Laurents position betyder, at mange kvindelige influencere bærer de markante designersolbriller fra Saint Laurent.

Saint Laurent Kate solbriller

En af de modeller, der oftest bliver associeret med bloggere og influencere, er de ikoniske Kate solbriller.

Kate solbriller fra Saint Laurent har et stærkt og kraftfuldt udtryk, samtidig med at det ikke tager fokus på dit øvrige outfit. Det er muligvis grunden til, at Kate er meget populære solbriller inden for modebloggere og influencere.

Hvis du har set stories på bl.a. Instagram, hvor der ofte fremgår flotte sorte solbriller med katteøjne, er der en stor chance for, at der diskret står Saint Laurent på siden.

Tag et kig på vores omfattende udvalg af sorte Saint Laurent solbriller. Måske finder du netop de bloggersolbriller, som du har ledt efter og undret dig over, hvor de var fra.

Finder du ikke de helt rigtige sorte solbriller fra Saint Laurent, finder du med sikkerhed nogle fra vores andre populære solbrillemærker.

Saint Laurent solbriller med UV-beskyttelse

Saint Laurent har præsenteret mange ikoniske solbrillestel gennem tiderne, og du vil aldrig gå galt i byen ved at vælge klassiske solbriller som modellen SL402. Solbrillerne har et markant stel, der er stilrent og minimalistisk. Du får altså Saint Laurent solbriller, der kan holde i flere år, hvis du passer godt på dem.

Samtidig sikrer Saint Laurent solbriller fra vores omfattende udvalg dig optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-stråler. Alle yder 100% UV-beskyttelse, og glassene er kategoriseret i kategorien UV-3.

Det betyder med andre ord, at kun 8 til 18% af alt UV-lys går gennem glassene. Også i for- og efteråret, hvor den lavthængende sol kan være skarp og genererende. Det er altså en gode og alsidige Saint Laurent solbriller, som du kan bruge året rundt.

Holdbar luksus i Saint Laurent solbriller

Saint Laurent solbriller er designet til at kunne holde sæson efter sæson. Solbrillerne ses ofte som et middel til at lave et statement, og rigtig mange udtrykker en stor del af deres personlighed og stil gennem deres Saint Laurent solbriller.

Hvilket designermærke skal hjælpe dig med det? Saint Laurent bistår dig altid med hjælp til at få mest ud af dit udseende i solen. Saint Laurent gør det med en stil, som ikke mange andre formår at gøre med så stor perfektion.

Mærket har solbriller til den minimalistiske, ekstravagante, klassiske og ikke mindst: Fashionistaen.

Cat eye solbriller fra Saint Laurent

En af de solbrilleformer, der virkelig har vundet stor popularitet hos mange unge kvinder de seneste sæsoner, er cat eye solbriller.

Modellen Saint Laurent SLM79 2 er i den forbindelse blevet en yderst populær Saint Laurent solbrille iblandt damer. Solbrillen har et let og behageligt acetatstel i brunt og er et perfekt eksempel på en cat eye solbrille.

Cat eye modellen blev kendt i 1950’erne, hvor Saint Laurent bl.a. først introducerede solbrillemodellen. Den anerkendte solbrillemodel blev hovedsageligt brugt af bibliotekarer og sekretærer, hvilket har gjort det til et stort symbol på den frigjorte og selvstændige kvinde.  

Har du lyst til at prøve et par Saint Laurent solbriller?

Saint Laurent har revolutioneret modebranchen og sørget for, at mange modeinteresserede har fået et skarpere udtryk. Skal Saint Laurent solbriller også hjælpe dig med at få et skarpere udtryk?

Kig forbi din lokale Synoptik i dag, og gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af Saint Laurent solbriller til damer og mænd. Du kan også prøve online med vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig en idé om, hvordan du ser ud med Saint Laurent solbriller på.

Alt, du skal gøre, er at klikke ind på de enkelte Saint Laurent solbriller her på siden og trykke på ikonet med solbriller. På den måde kan du se, hvordan de passer til lige netop din ansigtsform og dine ansigtstræk.

Saint Laurent solbriller med styrke

Har du behov for Saint Laurent solbriller med styrke? Bestil da tid til Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere måler din præcise synsstyrke og sørger for, at du får Saint Laurent solbriller med styrke, der passer til dit syn.

Uanset om du er nærsynetlangsynet, har bestemte bygningsfejl eller har nået en alder, hvor alderssyn begynder at begrænse dit syn og bl.a. giver dig behov for flerstyrkeglas. Vi har Saint Laurent solbriller med styrke til alle typer synsfejl.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Saint Laurent solbriller, der klæder dig bedst, passer til din ansigtsform og meget, meget mere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt