Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Saint Laurent solbriller

14 Resultater
Sortér efter
Relevans

Saint Laurent – revolutionerende og rebelsk luksus

Med moderne og autentiske solbrilledesigns gør franske Saint Laurent det, som mærket har gjort, siden det blev lanceret i 1966: Tager modebranchen med storm – og fortsætter med at indtage en position som et modehus, der præsenterer eksklusive og ekstravagante produkter på samlebånd.

Solbrillerne er alle unisex med ikoniske detaljer som hjørnevinklen ”Corner Angle Saint Laurent”, der giver solbriller fra Saint Laurent-solbriller en stærk og helt speciel identitet – og et udtryk, der emmer af ”high fashion”.

Yves Saint Laurent, som er stifteren af mærket med rødder i Paris, var for alvor en del af de haute-couture-designere, der med færdigsyet luksustøj i 1966 satte et afgørende præg på modebranchen. Han indførte en lille revolution – drevet af ungdom, frihed og modernisme. Og senere videreført med lanceringen af mærket Saint Laurent, der ufortrødent fortsætter med at imponere.

Saint-Laurent-solbriller er indbegrebet af mode, og deres designs har alle en stilsikker arv fra modens epicenter og de glansperioder, som har præget modeverdenen fra start til slutden dag i dag.

 

Har du lyst til at prøve et par Saint Laurent-solbriller?

Saint Laurent har revolutioneret modebranchen og sørget for, at mange modeinteresserede har fået et skarpere udtryk. Skal de også give dig et skarpere udtryk? Så kom forbi din lokale Synoptik og prøv et par Saint Laurent-solbriller. Du kan også prøve dem via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig en idé om, hvordan du ser ud med dem på. ved at klikke ind på de enkelte produkter på Synoptik.dk. Det giver dig en idé om, hvordan de passer til lige præcis dig og dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine solbriller? Så bestil tid til Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere sørger for, at du får Saint Laurent-solbriller med den helt rigtige styrke.

BESTIL TID