Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Solbriller Damer

512 Resultater
Relevans

Stort udvalg af solbriller til damer

Hos Synoptik finder du altid et omfattende udvalg af solbriller til damer. Her på siden kan du gå på opdagelse i hele vores udvalg af damesolbriller og nemt købe det par, der falder i din smag.

Du kan endda prøve dine nye solbriller online ved at klikke ind på de enkelte solbriller til kvinder og trykke på ikonet med solbriller. Følg herefter instruktionerne, og prøv dig frem.

Har du behov for hjælp til at finde de rette solbriller med den perfekte form, som passer til dit ansigt, kan du altid kigge forbi din lokale Synoptik til ekspertrådgivning hos vores uddannede brillestylister.

Populære designersolbriller til damer

I Synoptik finder du solbriller til damer fra alle de bedste og mest populære designermærker. Du kan altid være sikker på at finde de nyeste modeller online her på siden. Vi opdaterer løbende vores sortiment med solbriller til kvinder, så snart de store solbrillemærker præsenterer nye kollektioner.

Hvis du er på udkig efter noget særligt, kan det altså godt betale sig at holde øje med vores sortiment af solbriller til kvinder, som du finder fra Ray-BanGucciSaint LaurentTommy HilfigerMichael KorsBalenciagaVersacePersolTom Ford og mange, mange flere.

Er du i tvivl om, hvilket par solbriller du gerne vil have? Hver måned samler Synoptik en top tre over de mest populære solbriller lige nu, hvor du kan finde inspiration til dit næste solbrillekøb. Blandt de populære solbriller finder du elegante designermærker til damer.

Solbriller til kvinder fra de bedste mærker

Hos Synoptik finder du solbriller til kvinder fra alle de bedste solbrillemærker. Vores solbriller er alle af høj kvalitet, flotte designs og med unikke detaljer. Uanset om du foretrækker runde solbrillerfirkantede solbrillerbrune solbrillersorte solbriller eller andre stelformer og -farver.

Her på siden finder du bl.a. populære designersolbriller til kvinder fra Ray-BanGucciPradaSaint Laurent og Burberry, som er kendte for deres banebrydende designs og kvalitet.

En af de Saint Laurent modeller, der hitter mest blandt kvinder for tiden, er modellen YSL276 1, der af mange er blevet en synonym med tidens populære bloggerunivers.

Moderigtige solbriller til damer - sommerens must have

Når sommeren nærmer sig, og solstrålerne langsomt melder deres ankomst på ny, er solbriller en vigtig og nærmest uundværlig accessory. Særligt for kvinder.

Solbriller er for mange sommerens must have, og hos Synoptik tilbyder vi kvalitetssolbriller, der både er praktiske, stilfulde og moderigtige. Vi holder altid øje med de nyeste trends inden for solbriller for at kunne tilbyde de bedste og nyeste solbriller på markedet.

Leder du efter et par solbriller, der går til ethvert outfit, er sorte solbriller til damer et stilsikkert valg. Uanset om du er på vej til søndagsbrunch eller skal drikke rosé i aftensolen, vil et par sorte solbriller til damer være det perfekte tilbehør.

Cat eye solbriller til damer

En af sæsonens største solbrilletrends til damer er cat eye solbriller. De har en retrovibe og passer perfekt ind i tidens mode.

Det modebillede, vi ser i 2023, giver plads til, at du udtrykker din personlighed igennem tøj og accessories som solbriller. Her er cat eye solbriller til damer et oplagt valg til dig, der vil udtrykke dig i overensstemmelse med de nyeste solbrilletrends. Du har måske set Emily in Paris, hvor seriens hovedperson på smarteste vis kombinerer farverige outfits med chikke dame solbriller med katteøjne.

Cat eye solbriller til damer er en af de solbrillemodeller, der kan være med til at udtrykke din personlige stil. Du går derfor aldrig galt i byen med cat eye solbriller til damer. Særligt en model som Gucci GG0860S 2 bliver af mange brugt til at give deres udseende kant og tage del i sæsonens katteøjne på solbriller. Derudover er en model som Prada 0PR01VS 1AB5S0 populær, da de slanke linjer passer til det raffinereret udtryk, der præger udvalget damesolbriller i år.

Store solbriller til damer

I flere årtier har kvinder båret markante og store solbriller. Det hele startede i 1960’erne, da den tidligere førstedame Jackie O efter JFK-attentatet brugte solbrillerne til at udtrykke sig. Siden dengang har de helt store og markante solbriller til kvinder været en fasttømret del af modebilledet, og intet har ændret sig i 2023.

Det er bl.a. Jackie O, som Ray-Ban har opkaldt modellen Jackie Ohh efter. En af de Jackie Ohh modeller, der er mest populære, er den firkantede model JACKIE OHH 710, som har vundet indpas overalt i landet. Firkantede solbriller giver dig garanti for en tidløs stil.

I årets modebillede ser vi også store runde solbriller, der henter inspiration fra 1970’ernes retrotid. Det er især solbriller i en farvepalet omfattende jordbrune og varme gule farver, der har vundet indpas. De chikke Chloe CH0008S 4 damesolbriller er definitionen af denne trend.

Store solbriller til damer er således altid en del af sæsonens modetrends. Er du i tvivl om, hvorvidt store damesolbriller passer til din ansigtsform, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik.

Aviator solbriller til damer – en sand klassiker

Aviator solbriller, som også kaldes pilotsolbriller, er et klassisk, tidløst og ikonisk solbrillestel, som du kan bære sæson efter sæson. Eksempelvis i form af modellen AVIATOR L0205 fra Ray-Ban, som er en af de mest populære Aviator solbriller til damer.

Formen på Aviator solbriller til damer gør, at de emmer af retro og giver dit sommerudtryk kant. Aviator solbriller til kvinder er f.eks. velegnede til en fin sommerkjole, ligesom de kan understrege et minimalistisk udtryk med sneakers, jeans og en basic t-shirt.

Dine muligheder for at opnå et stilet udtryk med Aviator solbriller til kvinder er mange. Du kan have dem på til enhver lejlighed. Uanset om du f.eks. skal til bryllup i sommersolen eller en tur i sommerhus.

Solbriller til ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, finder du et bredt udvalg af solbriller til damer hos os. Øverst på siden kan du bl.a. filtrere på pris og brand. Ligesom du kan filtrere på de farver og stelformer, du foretrækker.

På den måde får du kun vist de solbriller til damer, som er inden for netop dit budget.

Nogle af vores solbrillemærker, der tilbyder billige solbriller til damer, er Unofficial og Polaroid. Også her får du naturligvis 100% UV-beskyttelse og høj kvalitet, som er en stor mærkesag i Synoptik.

Polariserede solbriller til damer

Der er meget, du kan tage stilling til, når du skal købe dine nye solbriller til kvinder. Blandt andet hvilken glastype og -farve du skal bruge for at få mest ud af dit syn i solen. Og ikke mindst hvilken overfladebehandling du bør vælge.

Alt det kan vores glasspecialister rådgive dig om i din lokale Synoptik. Ved samme lejlighed kan du gå på opdagelse i vores udvalg af polariserede solbriller, som sikrer dig ultimativ synskomfort i solen.

I vores udvalg af polariserede solbriller til damer finder du polariserede solbriller fra bl.a. PolaroidOakleyCarreraPrada og mange flere.

Pas på dine øjne i solen med UV-beskyttelse

Et par flotte damesolbriller er ofte uundværlige for de fleste kvinder, fordi de kan være prikken over i’et på ethvert forårs-, efterårs- og sommerudseende.

Solbriller til kvinder er imidlertid mere end blot god stil. Det er også optimal øjenbeskyttelse. Alle solbriller til damer i vores omfattende udvalg yder 100% UV-beskyttelse. Det betyder, at du trygt kan åbne dine øjne, når solen skinner.

UV-beskyttelse er afgørende, når du opholder dig i solen. Solen udstråler UV-lys, som er usundt for dine øjnes sundhed og den sarte hud omkring dem. I hvert fald hvis dine øjne og huden ikke er UV-beskyttet. Akkurat ligesom hvis du ikke bruger solcreme.

Af den årsag er det vigtigt at vælge et par solbriller, der beskytter dine øjne optimalt. Ved at beskytte dine øjne mod solens UV-stråler skåner du naturligvis selve dine øjne. Du reducerer også risikoen for rynker omkring dine øjne og tidlig udvikling af grå stær.

I vores omfattende udvalg af solbriller til damer er du garanteret optimal øjenbeskyttelse. Alle solbriller er CE-mærkede og har UV-filter. Kun det bedste er godt nok til dig og dine øjne.

Solbriller med styrke til damer

Hvis du bruger briller til hverdag, er et par solbriller med styrke en uundværlig tilføjelse til din brillegarderobe. Stort set alle solbriller til damer kan fås med netop din synsstyrke. På den måde kan du både stille skarpt, beskytte dine øjne og se stilfuld ud, når solen forkæler dig.

Solbriller med styrke er gode at have i mange situationer. Både når du ligger på stranden, færdes i trafikken eller læser en bog i solen. I alle situationer er solbriller med styrke ideelle og sikrer dig et optimalt syn.

Har du behov for solbriller med styrke til damer? Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek allerede i dag. Her udmåler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke og kortlægger, om dine solbriller skal korrigere for f.eks. nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi bl.a. dine øjne for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

 

Få solbriller til dame med styrke på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få solbriller med styrke til damer på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du solbriller med briller fra vores omfattende udvalg og betaler en kun fast månedlig pris.

Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible abonnementsløsning, som kommer alle dine uforudsete udgifter til livs.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov får du nemlig en lang række eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov i din hverdag.

Du får bl.a. altid nye kvalitetsglas og -linser, når du får ny synsstyrke, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, eksklusiv tryghedsordning ved skade eller bortkomst og meget, meget mere.

Alt sammen til en kun fast månedlig pris for at give dig større tryghed og gøre det nemmere at opleve en synlig forskel.

 

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt