Fri fragt hjem til pga. COVID-19
Altid fri retur

Solbriller Damer

205 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller – damer 

Her på siden kan du se hele vores udvalg af damesolbriller. Uanset hvilken stil, du er på udkig efter, kan du finde dine nye solbriller hos os. Lad dig inspirere af de mange forskellige solbrillestel og bestil dem her. Du kan enten få dem sendt til din nærmeste Synoptik-butik eller direkte hjem til dig selv. 

Du er naturligvis også altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, hvis du er i tvivl om, hvilken stil dine nye solbriller skal være i. Her vil en af vores uddannede brillestylister tage imod dig og vejlede dig omkring hvilke solbrillestel, der passer til din ansigtsform og dine farver. 

100% UV-beskyttelse

Ligesom du bruger solcreme med UV-beskyttelse, er det også vigtigt, at dine solbriller beskytter dine øjne mod solens UV-stråler. Hos Synoptik forhandler vi kun solbriller med 100% UV-beskyttelse. Dermed er du sikker på at få solbriller, der beskytter dine øjne mod solens farlige stråler, når du køber solbriller hos os. 

Hvis du er ude i solen uden solbriller, eller hvis du bruger solbriller uden UV-beskyttelse, kan du risikere at få varige øjenskader, der kan påvirke dit syn resten af livet. Derfor er det vigtigt, at du vælger et par solbriller, der beskytter dine øjne i solen.

Designersolbriller til kvinder

Hos Synoptik forhandler vi et bredt udvalg af de bedste mærker inden for designersolbriller til kvinder, hvilket betyder, at du finder mange forskellige stilarter i vores solbrilleudvalg. Er du på udkig efter noget klassisk eller moderne, noget diskret eller noget, der vækker opsigt, så finder du det hos os. Uanset årstid sætter et par gode designersolbriller prikken over i’et på solskinsrige dage.

Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller normalt, er et par solbriller med styrke en uundværlig tilføjelse til din garderobe. Solbriller med styrke gør det muligt for dig at passe godt på dine øjne i solen og samtidig se alting helt skarpt. Det er en fordel i mange situationer – eksempelvis i trafikken, hvor det kan være svært at orientere sig, når solen hænger lavt på himlen. 

Alle de stel, du finder i vores sortiment af solbriller til damer, kan laves om til solbriller med styrke, så du kan få præcis de solbriller, du drømmer om, i præcis den styrke, der passer til dit syn.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Hos Synoptik tilbyder vi dig en Udvidet Synsprøve, hvor en af vores autoriserede optikere foretager en grundig undersøgelse af dine øjne og dit syn. Mange sygdomme kan spores i øjnene, allerede inden du oplever symptomer på dem. Når du får lavet en synsprøve hos os, kigger vi også efter eksempelvis grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. 

Du kan få lavet en Udvidet Synsprøve i alle vores Synoptik-butikker. Det tager omkring 30 minutter og koster 298 kroner. 

Bestil tid