Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Damer

171 Resultater
Sortér efter
Relevans

Stort udvalg af solbriller til damer

Hos Synoptik finder du altid et bredt udvalg af solbriller til damer. Her på siden kan du se hele vores udvalg og købe dine favoritsolbriller. Du kan endda prøve solbrillerne online ved at klikke ind på de enkelte solbriller her på Synoptik.dk. Du kan også tage ned i din lokale Synoptik, hvor du kan få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde et par solbriller, der klæder dig. 

Hvis du finder et par solbriller til damer her på siden, som du gerne vil prøve, er du også altid velkommen til at prøve dem i en af vores mange fysiske butikker. Hvis de solbriller, du gerne vil prøve, ikke er hjemme i butikken, kan vi nemt bestille dem hjem til dig.

Solbriller til damer fra de bedste mærker

I Synoptik finder du solbriller til damer fra alle de bedste og mest populære mærker. Vores udvalg er altid stort, og vi opdaterer løbende vores sortiment, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste solbriller på markedet – fra alle de største modehuse. Når der kommer nye solbriller til kvinder fra de mærker, vi forhandler, er de derfor at finde online her på siden. Hvis du er på udkig efter noget særligt, kan det derfor godt betale sig at holde øje med vores sortiment online løbende.

På Synoptik.dk og i din lokale Synoptik-butik finder du solbriller til kvinder fra alle de bedste mærker. Blandt andet populære mærker som Ray-Ban, Gucci, Prada, Saint Laurent og Burberry, som alle laver solbriller til kvinder i flot design og høj kvalitet. Vores sortiment af designersolbriller til damer er altid stort, og du finder uden tvivl nogle, der falder i din smag.

Hos Synoptik holder vi altid øje med de nyeste trends og tendenser inden for solbriller til damer, så vi kan tilbyde dig de bedste solbriller til damer. Hvis du er i tvivl, om hvilke solbriller der klæder dig bedst, kan du altid få rådgivning af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik-butik. Vi ta’r nemlig både din mode og dit syn alvorligt.

Solbriller til damer med styrke

Hvis du bruger briller til hverdag, er et par solbriller med styrke en uundværlig tilføjelse til din brillegarderobe. Stort set alle solbriller til damer kan laves med styrke, så du også kan se skarpt, mens du ser skarp ud.

Solbriller med styrke er gode at have i mange situationer. Når du ligger på stranden en varm sommerdag, er det rart at kunne læse en god bog og se bogstaverne klart – og når du færdes i trafikken, er det vigtigt for din og andre bilisters sikkerhed, at du ser ordentligt og ikke bliver forstyrret af solen. Specielt når solen hænger lavt, som den specielt gør morgen, aften, forår, efterår og ved genskin fra våde veje. I alle situationer er solbriller med styrke ideelle og sikrer dig et optimalt syn i solen.

Solbriller til ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, finder du et bredt udvalg af solbriller til damer hos os. Øverst på siden finder du forskellige filtre. Her kan du blandt andet filtrere på pris, så du kun får vist de solbriller til damer, som ligger indenfor dit budget. 

Nogle af vores billigere solbrillemærker, der laver populære moderigtige solbriller til damer, er Seen, Solaris og In Style. Også her får du naturligvis 100% UV-beskyttelse og høj kvalitet.

Pas på dine øjne i solen

Et par flotte solbriller er uundværlige for de fleste kvinder, fordi de er prikken over i’et på ethvert forårs-, efterårs- og sommerlook. Men solbriller er mere end blot god stil. Det er også optimal beskyttelse for dine øjne. Alle de solbriller til damer, du finder i vores sortiment, giver dig 100 % UV-beskyttelse, så du trygt kan opholde dig udendørs, når solen skinner. 

100 % UV-beskyttelse er afgørende. Solen udstråler UV-lys, som er skadeligt for dine øjne og den sarte hud omkring. I hvert fald hvis øjnene og huden ikke er UV-beskyttet. Derfor er det vigtigt at vælge et par solbriller, der beskytter dine øjne optimalt, som alle solbriller til damer i vores sortiment gør. Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

Solbriller med styrke

Har du behov for styrke i dine solbriller? Kig ned i din lokale Synoptik-butik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve allerede nu. 

Bestil tid