Fri levering til butik
Altid fri retur online
Returret til 10.01.24

Prada solbriller

11 Resultater
Relevans

Prada solbriller – kompromisløs stil og ekstravagant kvalitet

Prada er kendt for sine mange eksklusive produkter og exceptionelle kvalitet i alt fra tøj til mærkets designerbriller. Netop de værdier kendetegner også nye 2023 kollektion af Prada solbriller til kvinder og mænd.

Solbriller fra Prada har alt, hvad du skal bruge for at udtrykke dig med stil i solen. Og de findes i alle de stelformer, der hitter i solbrillemoden for 2023Firkantederundepilot og med cat-eye.

Som modehus markerer Prada sig altid med et håndværk og en kvalitet, som appellerer til dig, der er kvalitetsbevidst og har en ukonventionel opfattelse af mode. Solbrillernes unikke kvalitet betyder, at de holder sæson efter sæson. Uden at miste aktualitet.

Prada solbriller til kvinder

Prada formår gang på gang at forene diskret elegance med en atypisk stil, der blander det klassiske med det nytænkende. Det gør brandet toneangivende inden for solbrillemoden for kvinder.

Mærket oser af eksklusivitet, og Prada solbriller er perfekte til kvinder, der dyrker det ekstravagante. Uanset om du skal til sommerbryllup, på date eller noget helt tredje, vil solbrillerne passe perfekt ind i din garderobe.

Prada solbriller til damer findes i mange former og farver. I vores udvalg kan du være sikker på at finde et par, der passer til både din personlige stil, din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk.

Prada solbriller til mænd

Er du på udkig efter et par Prada solbriller til mænd? Så finder du dem her på siden.

Solbrillemoden for herrer indeholder et væld af forskellige elementer, som giver dig en enestående mulighed og frihed til at udtrykke dig og understrege din personlighed. Der er plads til at dyrke både det klassiske udseende og prøve dig af med forskellige kreative mønstre.

Med Prada solbriller til mænd har du rig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Prada har et bredt udvalg af herresolbriller, der vil tilføje kant til dit udseende.

I vores sortiment har vi bl.a. firkantede solbriller, der passer til dig, som ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Er det dig?

Se vores udvalg af Prada solbriller til mænd lige her, eller oplev mærkets mange unisex modeller på siden her.

Tidløs luksus fra et anerkendt brand

Prada er år efter år garant for eksklusive solbriller. Mærket markerer sig bl.a. med cat eye solbriller, der er ideelle til dig med en rund, firkantet eller hjerteformet ansigtsform.

Hvis du er mere til runde solbriller, finder du også det i sortimentet fra Prada. Med en model som Prada 0PR02XS 2AU8C1 får du et par runde solbriller, der med sikkerhed vil hitte i modebilledet sæson efter sæson.

Altid 100% UV-beskyttelse

Med et par Prada solbriller er du garanteret optimal øjenbeskyttelse og moderigtige solbriller. I en kvalitet, der har gjort mærket kendt og elsket verden over.

Alle solbriller fra Prada i vores udvalg yder 100% UV-beskyttelse. Det sikrer dig, at du trygt kan åbne dine øjne, når solen spreder usunde UV-stråler.

din lokale Synoptik og online på synoptik.dk er du altid garanteret optimal beskyttelse af din krops vigtigste sans, når du køber solbriller fra vores omfattende udvalg af solbriller til mænd og damer.

Få Prada solbriller med styrke i Synoptik

Få det meste ud af dit syn med et par nye solbriller med styrke. Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, kan du med fordel vælge Prada solbriller med styrke.

Hos Synoptik kan du få solbriller med styrke til alle synsfejl. Uanset om du døjer med nærsynethedlangsynethed eller bygningsfejl. Og uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas i dine solbriller.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere allerede i dag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt