Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Prada solbriller

16 Resultater
Sortér efter
Relevans

Prada – kompromisløs stil og ekstravagant kvalitet

Prada er kendt for sine eksklusive produkter og exceptionelle kvalitet. Netop dette er også gennemgående kendetegn for Prada-solbriller til mænd og damer. Solbriller fra Prada har et forrygende, stilet håndværk og en kvalitet, som appellerer til mennesker, som er opmærksomme på de modens seneste tendenser og ukonventionel opfattelse af mode.

Prada blev i starten af 1900-tallet hurtigt et synonym med høj kvalitet og luksus i særklasse, og intet har ændret sig siden da. Tværtimod.

Det ekstravagante mærke blev startet i Italien i 1913 og i 1919 officiel leverandør til det italienske hof. Siden da har Prada kunnet vise det kongelige emblem og et billede af reb med otte knuder i hele produktionslinjen. Prada, der udover solbriller også tilbyder eksklusive lædervarer, tøj og sko, er med sin kompromisløse kvalitetsorientering blevet et trendsættende mærke, der bruges af alle aldre – og ikke kun 20-30-årige, som oprindeligt var mærkets målgruppe.

Med et par Prada-solbriller er du garanteret optimal øjenbeskyttelse og solbriller i en kvalitet, der har gjort mærket elsket og anerkendt verden over.

Prøv Prada-solbriller i Synoptik

Køb Parada-solbriller online her, eller prøv Prada-solbriller i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister bruge deres store viden om mode til at finde de Prada-solbriller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige, når vi giver dig ekspertrådgivning.

Hvis du har behov for Prada-solbriller med styrke, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker til dine nye Prada-solbriller og sørger for, at du kan stille skarpt i solen.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.