Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Prada solbriller

18 Resultater
Sortér efter
Relevans

Prada solbriller – kompromisløs stil og ekstravagant kvalitet

Prada er kendt for sine eksklusive produkter og exceptionelle kvalitet. Det er da også gennemgående kendetegn for den nyeste kollektion af Prada solbriller til mænd og damer. Solbriller fra Prada har et forrygende, stilet håndværk og en kvalitet, som appellerer til mennesker, der er opmærksomme på de modens seneste tendenser og ukonventionel opfattelse af mode.

Prada blev i starten af 1900-tallet hurtigt et synonym med høj kvalitet og luksus i særklasse, og intet har ændret sig siden da. Tværtimod.

Det ekstravagante mærke blev startet i Italien i 1913 og i 1919 officiel leverandør til det italienske hof. Siden da har Prada kunnet vise det kongelige emblem og et billede af reb med otte knuder i hele produktionslinjen. Prada, der ud over solbriller også tilbyder eksklusive lædervarer, tøj og sko, er med sin kompromisløse kvalitetsorientering blevet et trendsættende mærke, der bruges af alle aldre – og ikke kun 20-30-årige, som oprindeligt var mærkets målgruppe.

Med et par Prada solbriller er du garanteret optimal øjenbeskyttelse og solbriller i en kvalitet, der har gjort mærket elsket og anerkendt verden over. Alle Prada solbriller i vores omfattende udvalg yder nemlig 100% UV-beskyttelse og beskytter dermed dine øjne optimalt mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Prøv Prada solbriller i Synoptik

Køb Prada solbriller online her, eller prøv dem i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister bruge deres store viden om mode til at finde de solbriller fra Prada, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dit ansigts enkelte dele, når vi giver dig ekspertrådgivning.

Hvis du har behov for Prada solbriller med styrke, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker til dine nye Prada solbriller og kortlægger, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, som dine Prada solbriller med styrke skal korrigere for.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.