Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Prada solbriller

14 Resultater
Sortér efter
Relevans

Prada – kompromisløs stil og ekstravagant kvalitet

Prada er kendt for sine eksklusive produkter og exceptionelle kvalitet. Det samme gør sig gældende for det italienske mærkes solbriller, hvor unik stil også er et gennemgående kendetegn. Solbriller fra Prada har et forrygende, stilet håndværk og en kvalitet, som appellerer til modesøgende mennesker, der altid er opmærksomme på de seneste tendenser og ukonventionel opfattelse af mode.

Prada blev i starten af 1900-tallet hurtigt et synonym med høj kvalitet og luksus i særklasse, og intet har ændret sig siden da. Tværtimod.

Det ekstravagante mærke blev startet i Italien i 1913 og blev i 1919 officiel leverandør til det italienske hof. Siden da har Prada kunne vise det kongelige emblem og et billede af reb med 8 knuder i hele produktionslinjen. Prada, der udover solbriller også tilbyder eksklusive lædervarer, tøj og sko, er med sin kompromisløse kvalitetsorientering blevet et trendsættende mærke, der bruges af alle aldre – og ikke kun 20-30-årige, som oprindeligt var mærkets målgruppe.

Pradas stil og kvalitet er ikke forbeholdt nogen alder.

 

Prøv Prada-solbriller hos Synoptik

Køb online her – eller prøv Pradas trendsættende og luksuriøse solbriller i Synoptik. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek, hvis du har brehov for styrke i solbrillerne og vil sikre dig, at du får den helt rigtige styrke til dine øjne.

BESTIL TID