Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Prada solbriller

21 Resultater
Relevans

Bliv klar til sommeren 2024 med solbriller fra Prada

Gå sommeren i møde med stil med et par nye Prada solbriller.

Prada er kendt for sine mange eksklusive produkter og exceptionelle kvalitet i alt fra tøj til briller og solbriller.

Når du køber et par solbriller fra Prada, investerer du i en unik kvalitet, der betyder, at de holder sæson efter sæson. Uden at miste aktualitet.

Gå på opdagelse i de mange unisex modeller i 2024-sortimentet her på siden.

Altid 100% UV-beskyttelse

Hos Synoptik er du altid garanteret 100% UV-beskyttelse. Uanset om du køber dine solbriller i en af vores mange butikker eller på synoptik.dk.

Med et par Prada solbriller fra Synoptik er du derfor garanteret optimal øjenbeskyttelse og moderigtige solbriller – i en kvalitet, der har gjort Prada kendt og elsket verden over.

Prada solbriller til kvinder og mænd

Uanset om du er på udkig efter Prada solbriller til kvinder eller mænd, er Prada et toneangivende brand inden for solbrillemoden.

Prada formår gang på gang at forene diskret elegance med en atypisk stil, der blander det klassiske med det nytænkende.

Skal du til sommerbryllup, på date eller leder du efter en kvalitetssolbrille, der ikke går af mode, vil Prada solbriller passe perfekt ind i din garderobe.

Mærket oser af eksklusivitet og giver dig plads til både at dyrke det klassiske og samtidig tilføje lidt kant til din hverdagsgarderobe.

Brug vores guides til at finde din Prada-stil

Hos Synoptik finder du både tidløse sorte Prada solbriller, solbriller i varme brune nuancer og solbriller, der kombinerer forskellige farver.

Vores solbrillesortiment indeholder både firkantede, runde, pilot og cat eye-stel, så du er sikker på at finde et par Prada solbriller, der passer til din personlige stil.

Er du i tvivl om, hvilke solbriller der passer til dig, er der hjælp at hente i vores mange guides, hvor du blandt andet kan læse om:

Du er også altid velkommen til at besøge din lokale Synoptik, hvor vores udannede brillestylister står klar til at hjælpe dig.

Få Prada solbriller med styrke i Synoptik

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, kan du med fordel vælge Prada solbriller med styrke.

Hos Synoptik kan du få solbriller med styrke til alle synsfejl - uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas i dine solbriller.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere i dag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt