Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Prada solbriller

19 Resultater
Sortér efter
Relevans

Prada solbriller – kompromisløs stil og ekstravagant kvalitet

Prada er kendt for sine mange eksklusive produkter og exceptionelle kvalitet. Det er især et gennemgående kendetegn for den nye kollektion af Prada solbriller til mænd og damer, som indeholder alt det, du skal bruge for at udtrykke dig med stil i solen.

Solbriller fra Prada markerer sig med et detaljeret håndværk og en kvalitet, som appellerer til mennesker, der er opmærksomme på solbrillemodens trends og ukonventionel opfattelse af mode.

Historien bag Prada

Prada blev i starten af 1900-tallet et synonym med høj kvalitet og luksus i særklasse, og intet har ændret sig siden da. Tværtimod.

Det ekstravagante mærke blev startet i Italien i 1913 og blev i 1919 officiel leverandør til det italienske hof. Siden da har Prada kunnet vise det kongelige emblem og et billede af reb med otte knuder i hele produktionslinjen.

Prada, der ud over solbriller også tilbyder eksklusive lædervarer, tøj og sko, er med sin kompromisløse kvalitetsorientering blevet et trendsættende mærke, der bruges af alle aldre. Og dermed ikke kun 20-30-årige, som oprindeligt var mærkets målgruppe.

Prada solbriller til kvinder – ekstravagante og luksuriøse

Inden for solbrillemoden for kvinder er Prada også et af de brands, der er toneangivende for tidens mode og solbrilletendenser. Prada er et ikonisk modehus, og mærket formår gang på gang at forene den diskrete elegance med en atypisk stil.

Prada er altså et solbrillebrand, der oser af eksklusivitet. Det betyder, at Prada solbriller er perfekte til kvinden, der dyrker det ekstravagante.

Prada solbriller til kvinder findes i mange former og farver. I vores udvalg kan du være sikker på at finde et par solbriller, der passer til både din personlige stil, din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk.

Gå på opdagelse i alle vores Prada solbriller til kvinder lige her.

Prada solbriller til mænd – stilsikre og praktiske

Solbrillemoden for herrer i 2022 er af en lidt fragmenteret størrelse, men den giver enorme muligheder og frihed til at bruge moden til at udtrykke og understrege din personlighed. Der er plads til at dyrke både det klassiske udseende og prøve stilen af med forskellige kreative mønstre.

Dine muligheder er mange med Prada solbriller til mænd. Det samme er de inden for solbrillemode. Her er Prada et af de solbrillemærker, der har et bredt udvalg af solbriller til de mænd, der vil tilføje kant til deres udtryk.

I vores sortiment af Prada solbriller til mænd har vi firkantede solbriller fra Prada. De passer til manden, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Se vores Prada solbriller til mænd lige her, eller oplev mærkets mange unisex modeller på siden her.

Prada cat eye solbriller til kvinder

Eksemplerne på eksklusive Prada solbriller til kvinder er mange. Mærket markerer sig bl.a. med cat eye solbriller, der har en fast plads i modebilledet år efter år.

En af de cat eye solbrillemodeller fra Prada, der har vundet størst popularitet blandt kvinder, er Prada 0PR 14WS 09Q5S0. Solbrillernes markante sorte stel gør især modellen ideel til dig med en rund, firkantet eller hjerteformet ansigtsform.

Prada solbriller med UV-beskyttelse

Med et par Prada solbriller er du garanteret optimal øjenbeskyttelse og solbriller i en kvalitet, der har gjort mærket kendt og elsket verden over. Alle Prada solbriller i vores udvalg yder 100% UV-beskyttelse og sikrer dig dermed, at du kan åbne dine øjne med god samvittighed, når solen spreder usundt UV-lys.

I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk er du altid garanteret optimal beskyttelse af din krops vigtigste sans, når du køber solbriller fra vores omfattende udvalg af solbriller til mænd og kvinder fra alle de populære brillemærker.

Hvis Prada solbriller ikke falder i din smag, kan du gå på opdagelse i solbriller fra mærker som GucciRay-BanTom Ford, Versace, Bottega VenetaSaint Laurent, Emporio Armani, Burberry og mange, mange flere.

Populære solbrillestel fra Prada

Pradas ukonventionelle opfattelse af mode og evige evne til at afspejle sæsonens trends kommer bl.a. til udtryk fascinerende i cat eye solbriller.

Hvis du er mere til runde solbriller, finder du også populære runde modeller fra Prada. Med en model som Prada 0PR02XS 2AU8C1 får du runde solbriller fra Prada, der med sikkerhed vil hitte i modebilledet sæson efter sæson. Du kan altså have dine runde Prada solbriller i mange år. Helt uden frygt for, at de går af mode.

I Synoptik finder du altså Prada solbriller til alle ansigtsformer. Og vores store udvalg her på siden og i din lokale Synoptik sikrer, at du kan finde Prada solbriller, der passer til lige netop dig.

Prøv Prada solbriller og solbrillestel i Synoptik

Hvis Prada skal hjælpe dig med at få mest ud af dit syn og udseende i din hverdag som ægte fashionista, kan du gå på opdagelse online her på siden eller i din lokale Synoptik.

I butikken kan vores uddannede brillestylister samtidig bruge deres store viden om mode til at finde de Prada solbriller til kvinder eller Prada solbriller til mænd, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på dine farver, din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk, når vi giver dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Prada solbriller og Prada solbrillestel.

Få Prada solbriller med styrke i Synoptik

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, og vil du ikke gå på kompromis med dit syns skarphed i solen? Så kan du med fordel vælge Prada solbriller med styrke.

I din lokale Synoptik kan du få Prada solbriller med styrke til alle synsfejl. Uanset om du døjer med nærsynethedlangsynethed eller bygningsfejl. Og uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas i dine Prada solbriller med styrke.

Bestil blot tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.