Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Solbriller - polariserede solbriller

36 Resultater
Relevans

Polariserede solbriller - ultimativ øjenbeskyttelse

Polariserede solbriller har en fascinerende historik. Det hele startede i New York. Helt tilbage i 1929. Polariserede glas' grundlægger - Edwin Land - foretog en række forsøg, som muliggjorde teknikken til at producere polariserede glas. De blev banebrydende for polaride kameraer, men i lige så høj grad for polariserede solbriller, som i dag bl.a. har afstedkommet mærket Polarid.

Også andre populære mærker tilbyder de innovative specialglas. Blandt andet Ray-Ban, Under Armour, Michael Kors, Emporio Armani og mange andre, som du finder her på siden.

Polariserede solbriller vandt hurtigt indpas på solbrillemarkedet. Med stor popularitet til følge. Især i 1940'erne hittede de polariserede glas blandt alle, der ønskede en helt ny måde at se på skarpt i solen. Og ikke mindst passe på sine øjne med 100% UV-beskyttelse, som alle polariserede solbriller i vores omfattende sortiment gør.

Polaroiserede glas beskytter altså både dine øjnes sundhed og den sarte hud omkring dine øjne mod solens usunde UV-lys.

Polariserede solbriller afbøjer solens stråler effektivt

Polariserede solbriller med polariserede glas er ikke kun populære, fordi de beskytter dine øjne optimalt imod solens usunde UV-stråler. De har mange andre fordele, som giver dig større synskvalitet og -komfort. Uanset hvad du foretager dig i din hverdag og i din fritid, hvor polariserede glas er særdeles anvendte.

Polariserede solbriller er bl.a. ideelle til fiskeri, fritidssejlads, skisport og cykling, fordi solen altid er mere intens i vandet, i sneen og på regnglatte veje.

Polariserede solbriller fjerner refleksioner og genskær fra de våde overflader og afbøjer solens både direkte lys og inddirekte vandrette stråler. På den måde opnår du den bedste beskyttelse og undgår blænding, når du nyder solen.

Polariserede glas er fantastiske i mange situationer. Og i lige så mange forskellige landskaber. På bjerge, vand og i sneen, hvor UV-intensiteten er helt op til 100 gange stærkere. Med andre ord er polariserede solbriller og polariserede glas en fordel overalt, du befinder dig.

Polariserede solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og vil se lige så skarpt i solen, som du gør normalt, er solbriller med styrke nærmest uundværlige. Og specielt polariserede solbriller med styrke. Polariserede solbriller med styrke giver dig ikke kun mulighed for at få alle detaljerne med. De giver dig et væld af fordele, som giver dig mere overblik i din hverdag.

Fordelene og situationerne er mange. Når du kører i bil, kan du se vejskiltene tydeligt, og du undgår det ubehagelige genskær, der er fra våde veje, som bl.a. kan blænde dig og være til fare for din færdselssikkerhed. Er du f.eks. på skiferie, tillader polariserede glas dig, at du bedre kan se konturerne i sneen bedre end nogen andre glastyper, der findes i markedet.

Hvis du ønsker polariserede glas med styrke, kan du i Synoptik få specialglas med en polariseret overfladebehandling. De giver dig de bedste forudsætninger for at stille skarpt med dine polariserede solbriller med styrke, mens du samtidig nyder godt af alle fordelene ved polariserede glas.

Hvis du ønsker polariserede solbriller med styrke, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og få udmålt dine præcise styrker af vores autoriserede optikere. Vi kortlægger bl.a., om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som polariserede solbriller i Synoptik kan korrigere for.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise undersøger vi dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Polariserede solbriller fra kendte mærker

Du behøver ikke at gå på kompromis med hverken din stil eller dine præferencer for populære solbrillemærker, når du skal vælge dine polariserede solbriller. Både online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du et væld af polariserede solbriller fra kendte designermærker. Lige fra verdenskendte Ray-Ban til populære mærker som Polaroid, Persol, Prada, Under Armour, Carrera, Emporio Armani og Michael Kors og mange flere.

Polariserede solbriller fra kendte mærker findes i moderigtige designs og sikrer dig, at du både beskytter dine øjne, opnår optimal synskvalitet og samtidig ser skarp ud.

Er du i tvivl, om de enkelte polariserede solbriller klæder dig, kan du få et indtryk med vores Virtual-Try-On-funktion, som du finder under de enkelte modeller.

Klik blot på ikonet med solbriller, og følg instruktionerne på din smartphone. Herefter kan du se, hvordan de forskellige polariserede solbriller fra populære mærker passer til lige netop dig og din ansigtsform.

Få hjælp af uddannede brillestylister til at finde de bedste polariserede solbriller

Det er ikke altid lige nemt at finde de polariserede solbriller, der klæder dig bedst. Heldigvis er der hjælp at hente. I din lokale Synoptik finder du uddannede brillestylister, der bl.a. kan bruge deres store ekspertise om sæsonens trends og tendenser til at finde de solbriller med polariserede glas, der passer bedst til dig, dine farver og din øvrige stil.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at vælge de polariserede glas, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov i solen.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få polariserede solbriller på abonnement i Synoptik

I Synoptik har du mulighed for at leje dine polariserede solbriller med styrke og dermed få polariserede solbriller med styrke på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du dine kvalitetsbriller og solbriller med styrke til en fast, månedlig pris. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i en og samme løsning.

Ud over briller, solbriller med polariserede glas og kontaktlinser efter behov får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn:

  • Nye brilleglas og kontaktlinser, når du løbende får nye styrker
  • Fri ombytning af en valgfri brille en gang om året
  • Udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov
  • Ekstra tryghed ved skade eller bortkomst

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.