Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Solbriller - polariserede solbriller

94 Resultater
Relevans

Solbriller med styrke?

Book tid

Ray-Ban - Stilikoner siden 1937

Se alle Ray-Bans
21%
Du har set 21 af 94 produkter
Vis flere resultater

Polariserede solbriller - ultimativ øjenbeskyttelse

Polariserede solbriller har en fascinerende historik. Det hele startede i New York. Helt tilbage i 1929.

Polariserede glas' grundlægger - Edwin Land - foretog en række forsøg, som muliggjorde teknikken til at producere polariserede glas. De blev banebrydende for polaride kameraer, men i lige så høj grad for polariserede solbriller, som i dag bl.a. har afstedkommet mærket Polarid.

Også andre populære mærker tilbyder de innovative specialglas. Blandt andet Ray-Ban, Oakley, Michael Kors, ArnetteEmporio Armani og mange andre, som du finder her på siden.

Polariserede solbriller vandt hurtigt indpas på solbrillemarkedet. Med stor popularitet til følge. Især i 1940'erne hittede de polariserede glas blandt alle, der ønskede en helt ny måde at se på skarpt i solen. Og ikke mindst passe på sine øjne med 100% UV-beskyttelse, som alle polariserede solbriller i vores omfattende sortiment gør.

Afbøjer solens stråler effektivt

Polariserede solbriller med polariserede glas er ikke kun populære, fordi de beskytter dine øjne optimalt imod solens usunde UV-stråler. De har mange andre fordele, som giver dig større synskvalitet og -komfort. Uanset hvad du foretager dig i din hverdag og i din fritid, hvor polariserede glas er særdeles anvendte.

Polariserede solbriller er bl.a. ideelle til fiskeri, fritidssejlads, skisport og cykling, fordi solen altid er mere intens i vandet, i sneen og på regnglatte veje.

Polariserede solbriller fjerner refleksioner og genskær fra de våde overflader og afbøjer solens både direkte lys og inddirekte vandrette stråler. På den måde opnår du den bedste beskyttelse og undgår blænding, når du nyder solen.

Polariserede solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og vil se lige så skarpt i solen, som du gør normalt, er solbriller med styrke nærmest uundværlige. Og specielt polariserede solbriller med styrke.

Polariserede solbriller med styrke giver dig ikke kun mulighed for at få alle detaljerne med. De giver dig et væld af fordele, som giver dig mere overblik i din hverdag.

Fordelene og situationerne er mange. Når du kører i bil, kan du se vejskiltene tydeligt, og du undgår det ubehagelige genskær, der er fra våde veje, som bl.a. kan blænde dig og være til fare for din færdselssikkerhed.

Er du på skiferie, tillader polariserede glas dig, at du bedre kan se konturerne i sneen bedre end nogen andre glastyper.

Få styrke i polariserede solbriller i Synoptik

Hvis du ønsker polariserede glas med styrke, kan du i Synoptik få specialglas med en polariseret overfladebehandling. De giver dig gode forudsætninger for at stille skarpt med dine polariserede solbriller med styrke.

Hvis du ønsker polariserede solbriller med styrke, kan du bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek og få målt din præcise styrker af vores autoriserede optikere. Vi kortlægger bl.a., om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Polariserede solbriller fra kendte mærker

Du behøver ikke at gå på kompromis med hverken din stil eller dine præferencer for populære solbrillemærker, når du skal vælge dine polariserede solbriller.

Både online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du et væld af polariserede solbriller fra kendte designermærker. Lige fra verdenskendte Ray-Ban til populære mærker som Polaroid, Persol, Prada, Oakley, Emporio Armani og Michael Kors og mange flere.

Er du i tvivl, om de enkelte polariserede solbriller klæder dig, kan du få et indtryk med vores Virtual-Try-On-funktion, som du finder under de enkelte modeller.

Klik blot på ikonet med solbriller, og følg instruktionerne på din smartphone. Herefter kan du se, hvordan de forskellige polariserede solbriller fra populære mærker passer til lige netop dig og din ansigtsform.

Få hjælp af brillestylister

Det er ikke altid lige nemt at finde de polariserede solbriller, der klæder dig bedst. Heldigvis er der hjælp at hente. I din lokale Synoptik finder du uddannede brillestylister, der bl.a. kan bruge deres viden om sæsonens solbrilletrends til at finde det bedste design til dig om din stil.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at vælge de polariserede glas, der passer bedst til dig og dine behov i solen.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt