Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Kontaktlinser

47 Resultater
Sortér efter
Relevans

Køb kontaktlinser online


Når design og funktion går hånd i hånd

Hos Synoptik kan du købe kontaktlinser online. Det eneste, det kræver, er en gyldig recept fra din optiker eller øjenlæge. Det er nemt og sikkert at købe kontaktlinser online hos os. Vores store udvalg af kvalitetskontaktlinser giver dig de bedste betingelser for at finde netop de kontaktlinser, der passer til dine øjne, dit syn og din livsstil.

Brug blot mulighederne for at filtrere på kontaktlinser på siden her for at finde præcis de kontaktlinser, du ønsker.

Hvis du ikke har prøvet at bruge kontaktlinser før, anbefaler vi, at du prøver nogle forskellige typer og tager en grundig snak med vores faguddannede butikspersonale. På den måde kan du finde dem, der føles rarest for dig at have på – og dermed sikre, at du får kontaktlinser, der passer til netop dine synsbehov. Hos Synoptik kan du prøve kontaktlinser gratis i 10 dage.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Hvad koster kontaktlinser?

Prisen på kontaktlinser afhænger blandt andet af følgende:

Hos Synoptik kan du købe kontaktlinser online til billige priser, ligesom du kan købe dem i din lokale Synoptik, hvor du også kan tegne et kontaktlinseabonnement fra kun 98,- pr. måned. Vi tilbyder dig mange forskellige typer af kontaktlinseabonnementer – til forskellige priser. Priserne varierer, alt efter hvor ofte du bruger dine kontaktlinser, hvilke specifikke krav du har til komforten af dine kontaktlinser – og om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkekontaktlinser.

Hos Synoptik skal det være nemt og bekvemt at bruge kontaktlinser og have et abonnement. Derfor tilbyder vi dig altid 100 % fleksibilitet i vores kontaktlinseabonnementer. Hos os kan du skræddersy dit kontaktlinseabonnement præcis efter dine behov – f.eks. 3, 5 eller 7 dage om ugen – eller hvad end der passer dig.

Hvilke kontaktlinser skal jeg vælge?

Hvilke kontaktlinser, der er de rette for dig, afhænger af flere ting. Der er fordele og ulemper ved både endagslinser og månedslinser. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige valg for dig, er du altid velkommen i din lokale Synoptik, hvor vores autoriserede optikere står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. 

Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

De endagslinser, du kan købe online og i vores fysiske butikker, er alle kendetegnet ved at være bløde, fugtgivende og komfortable – uanset hvilken prisklasse du vælger. Desuden er de nemme at bruge, idet du ikke behøver at rense dem med kontaktlinsevæske. Når du tager dine kontaktlinser ud om aftenen, smider du dem ud med dit øvrige affald. Du kan også samle dem sammen og aflevere dem i din lokale Synoptik. Her sørger vi for at sortere og genanvende plastikken på forsvarlig vis. Når du står op morgenen efter, tager du et nyt, friskt par kontaktlinser i brug og nyder friheden ved kontaktlinser på ny. 

Nemt og bekvemt. For din og dit syns skyld.

De månedslinser, vi forhandler, fås også til forskellige priser – igen alt efter hvilken type du vælger. Månedslinser er billigere end endagslinser. Til gengæld kræver de lidt mere, da du skal rengøre dine kontaktlinser om aftenen med kontaktlinsevæske, som du finder vores store udvalg af her. Alle de månedslinser, du finder i vores store sortiment online og i vores butikker landet over, er bløde og fugtgivende, så du ikke får tørre øjne. 

Kontaktlinser på abonnement

Hos Synoptik får du ikke kun et kontaktlinseabonnement. Du får også en lang række fordele, som er skræddersyet til dine behov – for at gøre livet med kontaktlinser nemmere. Du kan blandt andet frit prøve nye typer kontaktlinser, ligesom du kan skifte styrke gratis, hvis dit syn ændrer sig. På den måde har du altid de bedste betingelser for at finde de kontaktlinser, der passer til dine øjne.

De fleste, der bruger kontaktlinser, har også glæde af at have et par ekstrabriller og solbriller. Som kontaktlinseabonnent hos os får du altid 25 % på briller, brilleglas og solbriller, så du kan veksle i din hverdag og beskytte dine øjne, når du opholder dig i solen. Kontakt blot vores Kundeteam, hvis du er kontaktlinseabonnement og ønsker en rabatkode, der giver 25 % rabat på køb af solbriller online på Synoptik.dk.

Hos Synoptik er du altid sikret ekstra billige priser, når du abonnerer på kontaktlinser. Du kan se vores store brille- og solbrillesortiment på Synoptik.dk.

Kontaktlinser har ingen alder

Kontaktlinser er for alle – og har ingen alder. Der er nemlig ingen minimumsalder for, hvornår dit barn kan bruge kontaktlinser. Som tommelfingerregel plejer vores autoriserede optikere at sige, et barn skal være mellem 11 og 14, men det kan variere meget fra barn til barn. Det vigtigste er, at det er dit barns eget ønske – og at han eller hun kan lære rutinerne, som følger med: Tage kontaktlinserne på og af – og forstå vigtigheden af ordentlig håndhygiejne, når fingrene er i kontakt med linserne.

Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at bestille tid til en samtale i din lokale Synoptik. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi ta'r nemlig dit syn alvorligt.

Bestil tid

Billige kontaktlinser af høj kvalitet

Hos Synoptik finder du altid et stort udvalg af billige kontaktlinser. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er i top. Uanset hvilken type kontaktlinser, du er på udkig efter, finder du dem til en billig pris hos os. Er du i tvivl om, hvilken type kontaktlinser du skal vælge, står vores autoriserede optikere altid klar i din lokale Synoptik. Her kan du få råd of vejledning omkring, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dit syn og din livsstil.

Kontaktlinser og bygningsfejl

Det er intet problem, hvis du har bygningsfejl (astigmatisme) og gerne vil have glæde af kontaktlinser. Tværtimod. Vi har kontaktlinser til alle synsbehov, og dine kontaktlinser bliver altid tilpasset dine individuelle behov – herunder bygningsfejl, såfremt du har det.

Hvis du har kontaktlinser, der korrigerer for bygningsfejl, er det vigtigt, at de vender rigtigt i øjet. Hvis de ikke gør, vil kontaktlinserne genere og i værste fald forringe dit syn. Oplever du det, kan du blinke et par gange eller prøve at skubbe kontaktlinsen forsigtigt ud på det hvide i dit øje. Når kontaktlinsen sidder rigtigt, kan du ikke mærke dem, fordi de følger øjets form og dermed korrigerer for din bygningsfejl.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser