Fri fragt til butik
Hent i butik & hjemmelevering
Altid fri retur

Kontaktlinser

31 Resultater
Sortér efter
Relevans

Køb kontaktlinser online

Køb kontaktlinser direkte på Synoptik.dk og få dem leveret til døren eller én af vores 100+ butikker i hele Danmark. Se udvalget på siden her. 

Prøv kontaktlinser på abonnement

Med et abonnement på 1-dags-kontaktlinser får du får du større frihed og fleksibilitet. Med et unikt og stort udvalg af kvalitets-kontaktlinser garanterer vi dig et perfekt match, som giver dig det bedste syn og højeste komfort. Se alle vores kontaktlinser her på siden, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve. Så hjælper vi dig trygt og godt på vej til et skarpt og uhindret syn med dine nye kontaktlinser. 

Bestil tid

Få større frihed og fordele

Med vores kontaktlinseabonnementer får du større frihed og fleksibilitet. 1) Vores Certificerede Kontaktlinsetjek er altid inkluderet, 2) du kan altid skifte type og styrke, og 3) du får 25 % rabat på alle briller og solbriller – året rundt. 

Alle kan bruge kontaktlinser, uanset styrkebehov og eventuelle bygningsfejl. Prøv om kontaktlinser er noget for dig – eller tjek, om dine nuværende kontaktlinser giver dig den høje komfort, dine øjne og dit syn fortjener.

Pris

Hvad koster dine kontaktlinser? Det kommer an på, om du foretrækker kontaktlinser som fuldtids- eller flex-abonnement, og om du ønsker 1-dags- eller 14/30 dags-kontaktlinser.

Se priser

Testpiloterne anbefaler iWear activ

I Samarbejde med Smartson har en række testpiloter testet vores abonnement på iWear activ 1-dags kontaktlinser. 83% af testpiloterne anbefaler de nemme og behagelige kontaktlinser, og hele 91 % anbefaler vores fleksible kontaktlinse-abonnementer. Testpiloterne fremhæver især den gode service i vores butikker og gratis levering direkte til postkassen.

Linserne er rigtig gode, og abonnementet fungerer uden problemer.
Det er dejligt, at linserne bliver sendt direkte til postkassen. 

- Sofie F

Vil helt klar anbefale Synoptik til andre. Fik rigtig god vejledning. Der var tid til, at jeg kunne stille spørgsmål og der var ro. Ekspedienten skulle ikke hjælpe andre end mig. 
- Mona P

Det var en god service, og man følte sig velkommen. Prisen passer godt til kvaliteten, og der er mange gode fordele ved et kontaktlinse-abonnement. 
- Amanda H

Ser du godt på alle afstande?

Hvis ikke, er flerstyrkekontaktlinser måske løsningen for dig. De giver dig den optimale frihed, hvis du gerne vil slippe for briller med glidende overgang – eller være fri for altid at skifte mellem dine almindelige briller og læsebrillerne.

Se mere om flerstykelinser

Er du i tvivl om noget?

Hvis kontaktlinser er helt nyt for dig, har du sikkert mange spørgsmål. Få svar på nogle af de typisk stillede spørgsmål om kontaktlinser, og se om kontaktlinser er noget for dig. 

Se kontaktlinse FAQ

Prøv kontaklinser i Synoptik

Kontaktlinser skal føles så komfortable, at du slet ikke mærker dem i løbet af dagen. Husk, at du altid er velkommen i din Synoptik, hvor vores autoriserede optikere kan hjælpe dig. 

Bestil tid