OBS!

-

Ved køb af kontaktlinser kan der desværre forekomme mindre forlængede leveringstider end dem, der opgives ved gennemførsel af ordren online. Vi gør vores bedste og har indsat ekstra bemanding, men er også afhængige af vores kontaktlinseleverandører og Postnord ift. forsendelserne.

Se mere om Corona og vores FAQ

Brug koden SPAR20 i kurven

-

og SPAR 20 % på kontaktlinser t.o.m. 09.04.20.

Fri fragt hjem til ved køb over 499,-
Altid fri retur

Kontaktlinser

31 Resultater
Sortér efter
Relevans

Køb kontaktlinser online

Hos Synoptik kan du købe kontaktlinser online. Det eneste, det kræver, er en gyldig recept fra din optiker eller øjenlæge. Det er nemt og sikkert at købe kontaktlinser online hos os. Vores store udvalg af kvalitetskontaktlinser giver dig de bedste betingelser for at finde netop de kontaktlinser, der passer til dine øjne, dit syn og din livsstil.

Brug blot mulighederne for at filtrere på kontaktlinser på siden her for at finde præcis de kontaktlinser, du ønsker.

Hvis du ikke har prøvet at bruge kontaktlinser før, anbefaler vi, at du prøver nogle forskellige typer og tager en grundig snak med vores faguddannede butikspersonale. På den måde kan du finde dem, der føles rarest for dig at have på - og dermed sikre, at du får kontaktlinser, der passer til dit behov for synskorrektion. Hos Synoptik kan du prøve kontaktlinser gratis i 10 dage.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Hvad koster kontaktlinser?

Prisen på kontaktlinser afhænger blandt andet af følgende:

Hos Synoptik kan du købe kontaktlinser online til skarpe priser eller i vores butikker med abonnement fra 98,- pr. måned. Vi tilbyder dig mange forskellige typer af kontaktlinseabonnementer til forskellige priser. Priserne varierer, alt efter hvor ofte du bruger kontaktlinser, hvilke krav du har til komforten af dine kontaktlinser, og om du vil have enkeltstyrke- eller flerstyrkekontaktlinser.

Derudover tilbyder vi 100 % fleksibilitet i vores kontaktabonnementer, så du kan få kontaktlinser til fx 3, 5 eller 7 dage om ugen – eller lige præcis, hvad der passer til dit behov.

Hvilke kontaktlinser skal jeg vælge?

Hvilke kontaktlinser, der er de rigtige for dig, afhænger af flere ting. Der er fordele og ulemper ved både endagslinser og månedslinser. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige valg for dig, er du altid velkommen i din lokale Synoptik, hvor vores autoriserede optikere står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

De endagslinser, du kan købe online hos os og i vores butikker, er alle kendetegnet ved at være bløde, fugtgivende og komfortable, uanset hvilken prisklasse du vælger. Desuden er de nemme at bruge, idet du ikke skal rense dem. Når du tager dine kontaktlinser ud om aftenen, smider du dem i skraldespanden, eller du kan samle dem og aflevere dem i din lokale Synoptik, hvor vi sørger for at genanvende plasticen på forsvarlig vis. Når du står op morgenen efter, tager du et nyt, friskt par kontaktlinser i brug.

De månedslinser, vi forhandler, fås til forskellige priser, alt efter hvilken type du vælger. Månedslinser er billigere end endagslinser. Til gengæld kræver de lidt mere, da du skal rengøre dine kontaktlinser om aftenen. Alle de månedslinser, du finder i vores sortiment online og i butikkerne, er bløde og fugtgivende, så du ikke får tørre øjne. 

Kontaktlinser på abonnement

Uanset om du bestiller kontaktlinser online eller går ned i en af vores mange butikker, får du med et kontaktlinseabonnement hos Synoptik en lang række fordele. Du kan blandt andet frit prøve nye typer af kontaktlinser, ligesom du også nemt kan skifte styrke, hvis dit syn ændrer sig. På den måde får du de bedste betingelser for at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne. 

De fleste, der bruger kontaktlinser, har også glæde af at have et par briller og bruge solbriller. Som kontaktlinseabonnent hos os får du 25 % på briller, brilleglas og solbriller – året rundt. Kontakt venligst vores Kundeteam, hvis du er kontaktlinseabonnement og ønsker din rabatkode, der giver 25 % rabat på køb af solbriller online på Synoptik.dk.

Derfor er du altid sikret ekstra skarpe priser, når du abonnerer på kontaktlinser. Du kan se hele vores brille- og solbrillesortiment online.

Kontaktlinser har ingen alder

Der er ikke en minimumsalder for, hvornår dit barn eller børn kan bruge kontaktlinser. Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at et barn skal være 12 år, men det kan variere meget fra barn til barn. Det vigtigste er, at det er dit barns eget ønske, at han eller hun kan finde ud af selv at tage kontaktlinserne på og af, og at han eller hun forstår vigtigheden af ordentlig håndhygiejne ved brug af kontaktlinser. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at bestille tid til en samtale i din lokale Synoptik. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi ta'r nemlig dit syn alvorligt.

For ældre personer kan kontaktlinser også være en fordel i mange tilfælde. Det er nemlig intet problem at få kontaktlinser med flerstyrke. Tag en snak med vores uddannede optikere, og find en butik nær dig.

Bestil tid