Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Bottega Veneta solbriller

8 Resultater
Relevans

Bottega Veneta solbriller – innovativ italiensk luksus

Det italienske designermærke Bottega Veneta er kendt for sin klassiske, luksuriøse og sofistikerede stil, der kan få alle til at udtrykke sig mere tidløst. Med den nye kollektion af Bottega Veneta solbriller selvfølgelig også helt i overensstemmelse med solbrillemodens aktuelle trends.

Bottega Veneta, der fik sin fødsel i Vicenza i 1966, har en lang og stolt historik, som har gjort mærket førende inden for design og fået deres eksklusive solbriller til at adskille sig fra vores andre populære designersolbriller og solbrillemærker.

Med sine luksuriøse kollektioner af alt fra tasker til parfumer og accessories har Bottega Veneta sat en ny standard for luksus, der har været med til at forme modebilledet overalt i verden.

Bottega Veneta solbriller til damer

Bottega Veneta henvender sig især til kvinder, der vil udstråle deres feminine side i solen.

Mærket har præsenteret flere ikoniske modeller. Eksempelvis cat eye solbriller i form af modellen Bottega Veneta BV103KS 1, der med sit sorte og markerede stel bl.a. egner sig til dig, der har en rund ansigtsform eller blot vil fremhæve dine kindben.

Samtidig er de grå solbrilleglas ideelle til dig, der vil nyde optimal synskomfort bag rattet i bilen eller cykler med dine solbriller på.

Bottega Veneta solbrillers signaturelementer

Bottega Veneta solbriller er inspireret af den italienske kultur, og modehuset er især anerkendt for at have en raffineret modeanskuelse, hvor kvalitetsmaterialer er et stort kendetegn.

I den nye kollektion med Bottega Veneta solbriller finder du modeller i letvægtsmetaller og blødt acetat, og mærkets signaturhængsel i guld pryder altid solbrillestellenes tindinger.

Solbriller fra Bottega Veneta omfavner mærkets filosofi om stil, innovation og luksus. Bottega Veneta solbriller udtrykker disse værdier med finurlige detaljer og tidløse, luksuriøse farver. Som altid afrundet med en elegant finish, der viser, hvor gennemførte Bottega Veneta solbriller er.

Resultatet er et moderne og ikonisk udvalg af Bottega Veneta solbriller og karakteristiske modeller, der repræsenterer det ypperste inden for ny solbrillemode.

Bottega Veneta solbriller med UV-beskyttelse

Med Bottega Veneta solbriller fra vores udvalg skal du ikke bekymre dig om dine øjnes vel og vel, når du opholder dig i solens usunde UV-lys.

Alle vores solbriller fra Bottega Veneta yder 100% UV-beskyttelse og sikrer dig dermed, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket, når solen forkæler dig.

Køb Bottega Veneta solbriller online

Online her på siden kan du se vores udvalg af populære Bottega Veneta solbriller, som du tilmed kan prøve online.

Klik blot på ikonerne med solbriller, og prøv dig frem med kameraet på din telefon eller webkameraet på din computer. Så får du et indtryk af, hvordan dine Bottega Veneta solbriller passer til dig, din ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk.

Trænger du til at få tjekket dit syns skarphed og undersøgt dine øjnes sundhed? Så bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og oplev vores autoriserede optikeres store ekspertise.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.