Brug koden SOL25 i kurven

-

og SPAR 25% i dag - gælder t.o.m. 26.09.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Oakley solbriller

9 Resultater
Sortér efter
Relevans

Oakley-solbriller - kvalitet til den aktive livsstil

Oakley-solbriller er til dig med en aktiv livsstil. Til dig, der ikke går på kompromis med dit udstyr og samtidig ønsker et trendy look. Oakley er nemlig særligt kendt for sin høje kvalitet og innovative designs, som de 600+ patenter, mærket råder over, er et tydeligt bevis på.

Oakley har siden 1975, hvor mærket blev stiftet i en garage i Californien, været garant for at udvikle sports- og livsstilsudstyr af den højeste bedste kvalitet. Mærket er siden blevet et verdensomspændende brand, der konstant imponerer med nye, spændende og sporty designs, som vækker begejstring blandt aktive mennesker.

Alle Oakley-solbriller er udviklet i tæt samarbejde med førende sportsfolk, der glædeligt bærer solbrillerne. Deres fokus er på både design, tekniske detaljer og høj kvalitet, og fælles for alle er, at de er testet under ekstreme forhold for at sikre, at de kan modstå selv de hårdeste forhold.

Med et par Oakley-solbriller kan du se alt under alle lysforhold. Solbrillerne er designet til at fjerne genskær fra eksempelvis. vand og sne, og de yder naturligvis med 100% UV-beskyttelse, så du kan passe godt på dine øjne – uanset hvad du foretager dig.

Solbriller til sport og hverdag

Oakley-solbriller kan bruges til meget mere end sport. De er også ideelle til hverdagsbrug. Så hvis du gerne vil have en solbrille med alle fordele fra sportens verden, men stadig have et lidt mere poleret og klassisk look, bør du tage et kig på solbriller fra Oakley. Det amerikanske mærkes solbriller er som skræddersyede til flere af dine hverdagssituationer. F.eks. når du cykler på arbejde eller kører i bil på motorvejen. Især i trafikale situationer er det vigtigt, at du har et par solbriller, der skærmer så meget for solen som muligt, så du ikke bliver blændet.

Oakleys solbriller er nogle af de fremmeste inden for dette felt, da alle deres solbriller har høj beskyttelse mod solens skarpe stråler.

Oakley solbriller med styrke

Bruger du briller til hverdag og har behov for at kunne få fuld beskyttelse mod solen uden at gå på kompromis med design og funktionalitet? Så kan du faktisk få Oakley-solbriller med styrke i din lokale Synoptik. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og tilpasser dine solbrilleglas individuelt til dig. På den måde får du det bedste fra begge verdener – et skarpt syn og optimal beskyttelse mod solens UV-stråler.

Er du et aktivt menneske, der dyrker en sport udendørssport som cykling, sejlads, løb e eller lignende? Så er Oakley-solbriller et godt valg i forhold til at få en sportssolbrille, der både kan give dine øjne fuld beskyttelse mod solen og få dig til at se knivskarp ud imens. Oakley-solbriller er designet med hjælp fra idrætsudøvere, og netop det sikrer dig både skarp pasform, funktionalitet og design.

Prøv Oakley-solbriller i Synoptik

Oakley-solbriller er til dig, der lever et aktivt liv – og til dig, der ikke går på kompromis med dine øjnes ve og vel, når du befinder dig i solen. Er det dig?

I din lokale Synoptik kan du prøve flere forskellige Oakley-solbriller. Du kan også prøve dem virtuelt med vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer dig. På de enkelte solbriller her på siden kan du blot klikke ind og vælge det lille ikon med solbrillen for at prøve dem online. Nemt og bekvemt.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du har behov for styrke i dine solbriller. Her kan vores autoriserede optikere bruge deres store ekspertise om dit syn til at udmåle, præcis hvilken styrke du har brug for.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Oakley-solbriller, som klæder dig bedst, og vores glasspecialister kan give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af vores unikke kvalitetsglas. Det er bl.a. ikke ligegyldigt, hvilken glastype og -farve dine Oakley-solbriller har.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.