Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Oakley solbriller

10 Resultater
Sortér efter
Relevans

Oakley solbriller – kvalitet til din aktive livsstil

Oakley solbriller til dig, der har en aktiv livsstil, men samtidig ønsker et trendy udtryk i solen fra den nyeste solbrillemode. Oakley solbriller er nemlig særligt kendte for deres høje kvalitet og innovative designs, som de 600+ patenter, Oakley råder over, er et tydeligt bevis på.

Oakley solbriller har mange fordele i din hverdag. De er særligt velegnede til dig, der elsker at cykle eller dyrker anden udendørssport. Oakley er imidlertid også et solbrillebrand, der skaber tidløse solbrillestel, som kan holde sæson efter sæson.

En af de modeller, der er populære blandt aktive og modeinteresserede, er modellen Oakley Hoolbrook XL. Deres sølvfarvede og graduerede solbrilleglas sikrer dig et neutralt syn, og modellens behagelige letvægtsplastik får dig til at nyde optimal komfort, mens du stiller skarpt i solen.

Er du til mere rektangulære solbriller, vil modellen Oakley Sylas få dit udtryk til at være afstemt med den nye solbrillemode. Modellens orange glas er især velegnede til skisport og aktiviteter i tåge eller nedsat belysning.

Starten på Oakley solbriller

Oakley har siden 1975, hvor mærket så dagens lys i en garage i Californien, være garant for at udvikle sports- og livsstilsudstyr af den højeste kvalitet.

Oakley er siden blevet et verdensomspændende brand, der konstant imponerer med nye, spændende og sporty solbrilledesigns, som vækker begejstring blandt aktive mennesker.

Oakley solbriller er udviklet i tæt samarbejde med førende sportsfolk, der bærer solbrillerne for at kunne se skarpt og beskytte deres øjne mod solens UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Design, tekniske detaljer og kvalitet

Oakley solbrillers fokus er på både design, tekniske detaljer, komfort og kvalitet, og fælles for alle Oakley solbriller er, at de er testet under ekstreme forhold for at sikre, at de kan modstå selv de hårdeste forhold og skarpeste stråler fra solen.

Med Oakley solbriller kan du se alt under alle lysforhold. Solbriller fra Oakley er designet til at fjerne genskær fra bl.a. vand og sne, og de yder naturligvis 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du passe godt på dine øjne – uanset hvad du foretager dig.

Oakley solbriller til herrer og damer

Der hersker ingen tvivl om, at Oakley er et sportsbrand. Selvom du ikke er elitesportsmand eller -kvinde, kan du sagtens bære et par solbriller fra Oakley. Og gøre det med stil. Nutidens mode dikterer nemlig ikke et strømlinet billede, hvor der kun er en tendens, der er moderigtig. Snarere tværtimod.

I modebilledet for 2022 er der plads til alt fra fashionistaen til minimalisten, vintage-elskeren, den sporty/street type og alle andre, og Oakley solbriller herre og dame matcher netop den efterspørgsel.

Fuldend en sporty stil med Oakley solbriller

I flere årtier har et sporty udtryk været populært. Oakley solbriller passer ind i en tøjstil, hvor sneakers, klassiske t-shirts, tanktoppe, croptops og fodboldtoppe også indgår.

Oakley solbriller kan bruges til andet end sport. De er også ideelle til hverdagsbrug. Hvis du gerne vil have solbriller med alle fordelene fra sportens verden, men stadig ønsker et lidt mere poleret og klassisk udtryk, bør du tage et kig på solbriller fra Oakley.

Oakley solbriller til sport og hverdag

Det amerikanske populære mærkes solbriller er som skræddersyede til flere af dine gængse hverdagssituationer. Eksempelvis når du cykler på arbejde, laver havearbejde eller kører i bil på landevejene.

Især i trafikale situationer er det vigtigt, at du har et par solbriller, der skærmer så meget for solen som muligt for at undgå at blive blændet. Det er ikke kun solen, der kan blænde dig i trafikken. Biler og genskin fra kørebanen kan også være med til at udfordre dit syn.

Oakley solbriller er førende inden for dette felt, da alle Oakley solbriller yder høj beskyttelse mod solens UV-stråler.

Selvom Oakley solbriller er født ind i sportens verden, så passer de til alle mennesker. Især til dig, der har særligt lysfølsomme øjne. Solbrillernes polariserede glas, som du finder i alle Oakley solbriller, er nemlig udviklet til bl.a. at eliminere lysrefleksioner.

Optimal beskyttelse med polariserede glas

Mange brands skaber ofte solbrillekollektioner, der taler ind i tidens mode og trends. Oakley, derimod, har altid et overvejende fokus på deres solbrilleglas. Det er her, de lægger deres kræfter og ressourcer i forhold til at skabe innovation og differentiere sig fra øvrige solbriller.

Jo flere UV-stråler, der bliver blokeret, jo mindre er risikoen for senere bl.a. at udvikle grå stær og surfers eye.

Det, der især kendetegner Oakley, er deres solbriller med polariserede glas. Polariserede glas bliver anset som en af de bedste typer af solbrilleglas, fordi det er den type glas, der gør mest for at beskytte øjnene og deres følsomme dele.

Polarisede solbrilleglas indeholder et filter, der fungerer lidt ligesom persienner. Effekten ved denne funktion er, at refleksioner og genskin fra sol og omgivelser bliver reduceret mere effektivt end ved andre solbrilleglas.

Oakley solbriller med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, og har du behov for at kunne stille skarpt i solen uden at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet? Så er Oakley solbriller med styrke et ideelt valg.

din lokale Synoptik kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke til dine Oakley solbriller med styrke. Vi kortlægger altså, om dine Oakley solbriller med styrke f.eks. skal korrigere for nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde og tilpasse de solbrilleglas, der kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn i solen.

Det er bl.a. ikke ligegyldigt, hvilken glastype og -farve du har i dine Oakley solbriller. Med de rette solbrilleglas i dine Oakley solbriller kan du opleve optimal synskomfort, mens du samtidig beskytter dine øjne optimalt.

Prøv Oakley solbriller i Synoptik

I din lokale Synoptik og online her på siden finder du et væld af Oakley solbriller, som kan hjælpe dig med at stille skarpt i solen.

Hvis du vil have et indtryk af, hvordan solbriller fra Oakley passer til lige netop dig og din ansigtsform, kan du prøve dem online med vores Virtual-Try-On-funktion. Klik blot på ikonet med solbrillerne, og prøv dig frem med kameraet på din computer eller din smartphone.

Få eksperthjælp til at finde dine nye Oakley solbriller

Det er ikke altid lige nemt at finde de bedste Oakley solbriller, der passer til dig, dit syn og dine behov. I din lokale Synoptik står vores uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig med, hvilke Oakley solbriller der klæder dig bedst og passer til lige netop dig.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dine individuelle ansigtstræk og spørger ind til dine personlige behov.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.