Fri levering til butik
Altid fri retur online
Hurtig levering

Oakley solbriller

15 Resultater
Relevans

Oakley solbriller – kvalitet til din aktive livsstil

Oakley solbriller er til dig, der har en aktiv livsstil, men samtidig ønsker et trendy og tidløst udtryk fra den nyeste solbrillemode.

Oakley solbriller er særligt kendte for deres høje kvalitet og innovative designs. Det er de 600+ patenter, som brandet råder over, et tydeligt bevis på.

Oakley solbriller har mange fordele i din hverdag. De er særligt velegnede til dig, der cykler eller dyrker anden udendørssport. Oakley er også et solbrillebrand, der skaber klassiske og holdbare solbrillestel, som kan holde sæson efter sæson.

Populære Oakley solbriller

En af de Oakley modeller, der er særligt populære blandt aktive og modeinteresserede, er modellen Oakley Hoolbrook XL.

Modellens sølvfarve og graduerede solbrilleglas sikrer dig et neutralt syn i solen, ligesom stellets behagelige letvægtsplastik får dig til at nyde optimal komfort, mens du stiller skarpt i solen.

Er du til mere rektangulære solbriller, kan en model som Oakley Sylas få dit udtryk til at være afstemt med de tendenser, der gennemsyrer den aktuelle solbrillemode. Modellens grå glas giver dig samtidig et neutralt syn, som lader dig at se dine omgivelse i deres naturlige farver.

Starten på Oakley solbriller

Oakley har siden 1975, hvor mærket så dagens lys i en garage i Californien, været kendt for at udvikle sports- og livsstilsudstyr af den højeste kvalitet.

Det hele startede med, at skaberen, James Jannard, begyndte at sælge ’The Oakley Grip’ fra sit bagagerum ved motorcross events. Han udviklede sidenhen sit sortiment til goggles og naturligt nok Oakley solbriller.

Oakley er blevet et verdensomspændende brand, der konstant imponerer med innovative og sporty solbrilledesigns, som vækker begejstring blandt aktive mennesker.

Oakley solbriller er udviklet i tæt samarbejde med førende sportsfolk, der bærer solbrillerne for at kunne se skarpt. Alt imens de beskytter deres øjne mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Den sporty designlinje har Oakley videreudviklet på i de sidste par år. Mærket har formået at skabe avantgarde og arkitektoniske solbriller, der passer perfekt til dig, som gerne vil lave et statement. Den sporty stil er nemlig blevet en fast del af de nyeste solbrilletrends.

På trods af, at Oakley startede som et sportsbrand, der appellerede til atleter, har man set modedikterende personligheder som Kim Kardashian bære solbrillerne ved flere lejligheder.

Design, tekniske detaljer og kvalitet

Brandets fokus er på både design, tekniske detaljer, komfort og kvalitet, og fælles for alle Oakley solbriller er, at de er testet under ekstreme forhold for at sikre, at de kan modstå selv de hårdeste forhold og skarpeste stråler fra solen.

Det gør bl.a. Oakley solbriller ideelle til dig, der dyrker vandsport som windsurfing, kitesurfing eller andre former for sejlads. Eller dig, der elsker at køre på landevejene i bil eller på cykel. I vinterhalvåret kan solbrillerne bruge på skiferier, hvor der er intenst genskin fra sol og sne.

Dine muligheder med Oakley solbriller er altså mange. De sikrer, at du kan se alt under alle lysforhold. De fjerner genskær vand og sne, og deres 100% UV-beskyttelse sikrer dig, at du kan passe godt på dine øjne i solen.

Oakley solbriller til herrer og damer

Oakleys status som et sportsbrand begrænser ikke dine muligheder for at få det bedste ud af dit udseende med brandets solbriller. Nutidens brillemode dikterer ikke et strømlinet billede. Der er tværtimod masser muligheder for at udtrykke sig.

I modebilledet for 2022 er der plads til alt fra fashionistaen til minimalisten, vintage-elskeren, den sporty/street type og alle andre. Oakley solbriller herre og dame matcher naturligvis den efterspørgsel.

En trend, der er vokset mere i år end tidligere sæsoner, er ’gas station solbriller’. Det er en trend, der dyrker det historisk ved de solbriller, du kan købe på benzintanke.

Udvalget af solbriller, du ofte finder på benzintanke, er i skæve former, stærke neonfarver eller med et specielt mønster på stellet eller i glasset.

Hvis du har mod til at dyrke denne tendens, men gerne vil have et lækkert kvalitetsprodukt, så er Oakley Frogskins eller Sutro to gode bud på trendy solbriller, der omfavner Gas Station æstetikken.  

Fuldend en sporty stil med Oakley solbriller

I flere årtier har et sporty udtryk været populært. Oakley solbriller passer ind i en tøjstil, hvor sneakers, klassiske t-shirts, tanktoppe, croptops og fodboldtoppe også indgår.

Oakley solbriller kan bruges til andet end sport. De er også ideelle til hverdagsbrug. Hvis du gerne vil have solbriller med alle fordelene fra sportens verden, men stadig ønsker et mere poleret og klassisk udtryk, bør du tage et kig på solbriller fra Oakley.

Oakley solbriller til sport og hverdag

Det amerikanske mærkes solbriller er som skræddersyet til flere af dine hverdagssituationer. Eksempelvis når du cykler på arbejde, laver havearbejde eller kører i bil på landevejene.

Især i trafikale situationer er det vigtigt, at du har et par solbriller, der skærmer så meget for solen som muligt undgå at blive blændet. Det er imidlertid ikke kun solen, der kan blænde dig i trafikken. Biler og genskin fra kørebanen kan også udfore dit syn.

Oakley har specialiseret sig i at afhjælpe sådanne situationer. De yder høj UV-beskyttelse og har avancerede solbrilleglas, som afbøjer solens skarpe stråler mere effektivt end andre og på den måde sørger for god synskomfort.

Selvom Oakley solbriller er født ind i sportens verden, passer de til alle mennesker. Især til dig, der har særligt lysfølsomme øjne. Solbrillernes polariserede glas, som du finder i alle Oakley solbriller, er nemlig udviklet til bl.a. at eliminere lysrefleksioner.

Optimal beskyttelse med polariserede glas

Mange brands skaber ofte solbrillekollektioner, der taler ind i tidens mode og trends.

Oakley, derimod, har altid et overvejende fokus på deres solbrilleglas. Det er her, de lægger deres kræfter og ressourcer i forhold til at skabe innovation og differentiere sig fra øvrige solbriller.

Jo flere UV-stråler der bliver blokeret, jo mindre er risikoen for senere bl.a. at udvikle grå stær og surfers eye.

Det, der især kendetegner Oakley, er deres solbriller med polariserede glas. Polariserede glas bliver anset som en af de bedste typer af solbrilleglas, fordi det er den type glas, der gør mest for at beskytte øjnene og deres følsomme dele.

Polarisede solbrilleglas indeholder et filter, der fungerer lidt ligesom persienner. Effekten ved denne funktion er, at refleksioner og genskin fra sol og omgivelser bliver reduceret mere effektivt end ved andre solbrilleglas.

Oakley solbriller med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, og har du behov for at kunne stille skarpt i solen uden at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet? Så er solbriller med styrke et ideelt valg.

din lokale Synoptik kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke til dine Oakley solbriller med styrke. Vi kortlægger altså, om dine Oakley solbriller med styrke f.eks. skal korrigere for nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vælg de rette solbrilleglas

Efter din grundige synsprøve hjælper vores glasspecialister dig med at finde og tilpasse de solbrilleglas, der kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn i solen.

Det er bl.a. ikke ligegyldigt, hvilken glastype og -farve du har i dine Oakley solbriller. Med de rette solbrilleglas i dine Oakley solbriller kan du opleve optimal synskomfort og -kvalitet, alt imens du samtidig beskytter dine øjne.

Prøv Oakley solbriller i Synoptik

I din lokale Synoptik og online her på siden finder du et væld af Oakley solbriller, som kan hjælpe dig med at stille skarpt i solen.

Hvis du vil have et indtryk af, hvordan solbriller fra Oakley passer til lige netop dig og din ansigtsform, kan du prøve dem online med vores Virtual-Try-On-funktion.

Klik blot på ikonet med solbrillerne, og prøv dig frem med kameraet på din smartphone.

Få eksperthjælp til at finde dine nye solbriller

Det er ikke altid lige nemt at finde de bedste Oakley solbriller, der passer til dig. I din lokale Synoptik står vores uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig med, hvilke Oakley solbriller der klæder dig bedst og passer til lige netop dig.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dine individuelle ansigtstræk og spørger ind til dine personlige behov.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt