Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Oakley solbriller

45 Resultater
Relevans

Oakley solbriller – kvalitet til din aktive livsstil

Oakley solbriller og sportsbriller passer perfekt til en aktiv hverdag og sportssituationer.

Mærket har eksisteret siden 1975 og er særligt kendt for høj kvalitet, innovative designs og ergonomisk komfort. Det sikrer dig et par solbriller, der kan holde sæson efter sæson.

Uanset om du leder efter sportsbriller til cykling, løb, golf, ski eller til aktive hverdagssituationer som havearbejde og bilkørsel, er Oakley et oplagt valg.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Oakley sol- og sportsbriller her.

Prøv solbriller fra Oakley online og i din Synoptik

Med vores Virtual-Try-On-funktion kan du få et indtryk af, hvordan et par Oakley solbriller passer dig. Du kan prøve helt uden at forlade dit hjem.

Har du brug for hjælp til at finde de rette Oakley solbriller, eller ønsker du at prøve dem i en butik, står vores uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

100% UV-beskyttelse med Oakley solbriller

Avanceret glasteknologi, 100% UV-beskyttelse, god pasform og banebrydende Prizm-linser har gjort Oakley til et anerkendt brand indenfor sol- og sportsbriller.

Oakley solbriller er testet under ekstreme forhold, så de kan modstå selv de hårdeste forhold og skarpeste stråler fra solen.

Mærket råder over 600+ patenter, som er et tydeligt bevis på deres innovative tilgang til solbriller og holdbare stel.

Oakley solbriller til herrer og damer

I Synoptik finder du Oakley solbriller til både herrer og damer. Solbrillerne kan nemt sammensættes med sportstøj, men er også ideelle til hverdagsbrug.

Sol- og sportsbrillerne kan uden problemer kombineres med f.eks. sneakers, klassiske t-shirts, tanktoppe og croptops.

Med solbrillernes sporty udtryk passer de samtidig perfekt til tidens brillemode og -trends.

Hop med på ’gas station solbriller’ trenden med Oakley

En trend, der er blevet genfødt i de senere år, er ’gas station solbriller’. Trenden dyrker det historiske ved de solbriller, du har kunnet købe på benzintanke.

Udvalget af solbriller på benzintanke er i skæve former, stærke neonfarver eller med et specielt mønster på stellet eller i glasset.

Særligt de stærke farver er kendetegnende ved mange af Oakley sportsbrillerne. I vores udvalg finder du både Oakley dame solbriller i lyserød og rød, ligesom du finder Oakley herre solbriller i blå og lilla.

Sådan vælger du dine Oakley solbriller

I vores udvalg af Oakley solbriller finder du mange modeller, som har hver deres unikke egenskaber. Det bedste par solbriller afhænger af dine behov.

Du kan med fordel tage stilling til følgende, når du skal vælge dine nye Oakley solbriller:

  • Funktion: Oakley har specialiseret sig i solbriller til aktive mennesker. Hvis du skal bruge dine solbriller i det fri med stor eksponering fra solen, kan du vælge en tætsiddende model med buede glas, der dækker dine øjne forfra og fra siden. Ønsker du at udtrykke dig tidløst, kan du vælge en model i et klassisk Wayfarer-design.
  • Pasform: Din ansigtsform er ingen hindring for at finde det rette par solbriller fra Oakley. Mærkets målretning mod aktive mennesker betyder, at pasform er i fokus. Oakley udvikler både smalle og brede modeller, som giver dig mulighed for at finde solbriller til præcis din ansigtsform.
  • Linsetype og -farve: Dit valg af linser har stor indflydelse på, hvordan du opfatter kontraster, farver og detaljer. Skal du bruge dine solbriller som aktiv og til at dyrke sport med, kan du med fordel vælge polariserede glas. Skal du bruge en god allround farve, er grønne glas at foretrække. Se vores guide her, eller hør mere i butikken.

Oplev forskellen med Oakley Prizm linser

Oakleys Prizm linser er designet til at forbedre din synsoplevelse, når du er aktiv. Prizm linserne er en patenteret glasteknologi, der forbedrer kontraster og detaljer i særlige miljøer. Glassene gør det bl.a. muligt at se flere detaljer.

Prizm glas i Oakley cykelbriller sikrer, at gule, grønne og røde farver forstærkes. Det giver dig mulighed for at se selv små ændringer i vejene. Du får dermed en forbedret evne til at spotte situationer, der potentielt kan være til fare.

Prizm Trail-linserne i Oakley løbebiller forstærker brune og røde jordfarver, og grønne farver i bl.a. græs bliver fastholdt, sådan at du nemt får øje på overgange i jorden, selvom der er forskellige lysforhold.

Oakley sportsbriller med Prizm Trail har altså mange fordele og er ideelle til løb eller mountainbike-kørsel i skoven.

Få optimal beskyttelse med polariserede glas

Oakley er især kendt for deres solbriller med polariserede glas, som giver dig unikke fordele i solen. Polariserede glas har avancerede glasegenskaber, som beskytter både dine øjne og øjenomgivelser effektivt.

Polariserede solbrilleglas indeholder et filter, der fungerer ligesom persienner. Refleksioner og genskin fra sol og våde overflader bliver reduceret bedre end ved andre solbrilleglas.

Oakley solbriller med polariserede glas er derfor et oplagt valg til ski, cykling og forskellige former for vandsport.

Jo flere UV-stråler du får blokeret, jo mindre er din risiko for senere bl.a. at udvikle grå stær og surfers eye.

Få eksperthjælp i Synoptik

Er du i tvivl om, hvilke Oakley solbriller der passer bedst til dig og dine behov? Så kom ned i en af vores mange butikker og få hjælp af vores uddannede brillestylister.

Hvis du er interesseret i at finde solbriller fra andre populære mærker, hjælper vi dig naturligvis også med det.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Øje for detaljen