Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Oakley

7 Resultater
Sortér efter
Relevans

Oakley-solbriller – kvalitet til den aktive livsstil

Oakley-solbriller er til dig med en aktiv livsstil. Til dig, der ikke går på kompromis med sit dit udstyr – og som samtidig ønsker et trendy look. Oakley er nemlig særligt kendt for sin høje kvalitet og innovative designs, som de 600+ patenter, mærket besidder, er et tydeligt bevis på.

Oakley har siden 1975, hvor mærket blev stiftet i en garage i Californien, været garant for at udvikle sports- og livsstilsudstyr af den højeste bedste kvalitet. Mærket er siden blevet et verdensomspændende brand, der konstant imponerer med nye, spændende og sporty designs, som vækker begejstring blandt aktive mennesker.mennesker med aktive lyster.

Alle Oakley-solbriller er udviklet i tæt samarbejde med førende sportsfolk, der glædeligt bærer solbrillerne. Deres fokus er på både design, tekniske detaljer og høj kvalitet, og fælles for alle er, at de er testet under ekstreme forhold for at sikre, at de kan modstå selv de hårdeste forhold.

Med et par Oakley-solbriller kan du se alt under alle lysforhold. Solbrillerne er designet til at fjerne genskær fra eksempelvisf.eks. vand og sne, og de er naturligvis med 100  % UV-beskyttelse, så du kan passe godt på dine øjne – uanset hvad du foretager dig.

 

Prøv Oakley-solbriller i Synoptik

Oakley-solbriller er til dig, der lever et aktivt liv – og til dig, der ikke går på kompromis med dine øjnes ve og vel, når du befinder dig i solen. Er det dig?

I din lokale Synoptik kan du prøve flere forskellige Oakley-solbriller. Du kan også prøve dem virtuelt med vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer dig. På de enkelte solbriller her på siden kan du blot klikke ind og vælge det lille ikon med solbrillen for at prøve dem online.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek, hvis du har behov for styrke i dine solbriller. Her kan vores autoriserede optikere undersøge, præcis hvilken styrke du har brug for.

BESTIL TID