Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Oakley solbriller

9 Resultater
Sortér efter
Relevans

Oakley-solbriller - kvalitet til den aktive livsstil

Oakley-solbriller er til dig med en aktiv livsstil. Til dig, der ikke går på kompromis med dit udstyr og samtidig ønsker et trendy look. Oakley-solbriller er nemlig særligt kendte for deres høje kvalitet og innovative designs, som de 600+ patenter, Oakley råder over, er et tydeligt bevis på.

Oakley har siden 1975, hvor mærket blev stiftet i en garage i Californien, været garant for at udvikle sports- og livsstilsudstyr af den højeste kvalitet. Oakley er siden blevet et verdensomspændende brand, der konstant imponerer med nye, spændende og sporty designs, som vækker begejstring blandt aktive mennesker.

Alle Oakley-solbriller er udviklet i tæt samarbejde med førende sportsfolk, der gladeligt bærer solbrillerne for at kunne beskytte deres øjne. Oakley-solbrillers fokus er på både design, tekniske detaljer og høj kvalitet, og fælles for alle Oakley-solbriller er, at de er testet under ekstreme forhold for at sikre, at de kan modstå selv de hårdeste forhold.

Med et par Oakley-solbriller kan du se alt under alle lysforhold. Solbrillerne er designet til at fjerne genskær fra bl.a. vand og sne, og de yder naturligvis 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du passe godt på dine øjne – uanset hvad du foretager dig.

Oakley solbriller til herrer og damer

Der hersker ingen tvivl om, at Oakley er et sportsbrand. Selv om du ikke er elitesportsmand eller kvinde, kan du sagtens bære et par solbriller fra Oakley. Og gøre det med stil. Nutidens mode dikterer nemlig ikke et strømlinet billede, hvor der kun er en tendens, der er moderigtig. I flere årtier har et sporty udtryk været populært blandt unge, og et par Oakley-solbriller passer altså derfor ind i en tøjstil, hvor sneakers, klassiske t-shirts, tanktoppe, croptops og fodboldtoppe også indgår.

Oakley solbriller til sport og hverdag

Oakley-solbriller kan bruges til meget mere end sport. De er også ideelle til hverdagsbrug. Hvis du gerne vil have en solbrille med alle fordele fra sportens verden, men stadig have et lidt mere poleret og klassisk look, bør du tage et kig på solbriller fra Oakley.

Det amerikanske mærkes solbriller er som skræddersyede til flere af dine gængse hverdagssituationer. F.eks. når du cykler på arbejde eller kører i bil på motorvejen. Især i trafikale situationer er det vigtigt, at du har et par solbriller, der skærmer så meget for solen som muligt, så du ikke bliver blændet. Det er ikke kun solen, der kan blænde dig i trafikken. Biler og genskin fra kørebanen kan også være med til at udfordre dit syn, når du færdes i trafikken.

Oakley solbriller er nogle af de fremmeste inden for dette felt, da alle Oakley-solbriller har høj beskyttelse mod solens skarpe stråler. Selv om Oakley-solbriller er født ind i sportens verden, så passer de til alle mennesker. Solbrillerne passer specielt til dig, der har særligt lysfølsomme øjne. De polariserede glas, som du finder i Oakley-solbriller, er nemlig udviklet til at eliminere lysrefleksioner uden at forringe din synskvalitet.

Optimal beskyttelse med polariserede glas

Mange brands skaber ofte solbrillekollektioner, der taler ind i tidens mode og trends. Oakley, derimod, har altid et overvejende fokus på deres solbrilleglas. Det er her, de lægger deres kræfter og ressourcer i forhold til at skabe innovation og sørge for at blokere for så mange af solens usunde UV-stråler som overhovedet muligt. Jo flere UV-stråler, som bliver blokeret, desto mindre er risikoen for senere at udvikle grå stær eller surfers eye.

Det, der især kendetegner Oakley, er deres solbriller med polariserede glas. Polariserede glas bliver anset som en af de bedste typer af solbrilleglas, fordi det er den type glas, der gør mest for at beskytte øjets følsomme dele. Polarisede solbrilleglas indeholder et filter, der fungerer lidt ligesom persienner. Effekten ved denne funktion er, at reflektioner og genskin fra sol og omgivelser bliver reduceret mere effektivt end ved andre solbrilleglas.

Oakley solbriller med styrke

Bruger du briller til hverdag eller kontaktlinser til dagligt, og har du behov for at kunne stille skarpt i solen uden at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet? Så er Oakley solbriller med styrke et ideelt valg.

I din lokale Synoptik kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine Oakley-solbriller i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde og tilpasse de solbrilleglas, der kan få mest ud af dit syn i solen. På den måde kan du stille skarpt, samtidig med at du nyder optimal øjenbeskyttelse og et sporty, gennemført design.

BESTIL TID

Er du et aktivt menneske, der dyrker sport som cykling, sejlads, løb eller lignende? Så er Oakley-solbriller et godt valg i forhold til at få en sportssolbrille, der både kan give dine øjne fuld beskyttelse mod solen og få dig til at se knivskarp ud. På en og samme tid. Oakley-solbriller sikrer dig både skarp pasform, funktionalitet og design.

Prøv Oakley-solbriller i Synoptik

Oakley-solbriller er til dig, der lever et aktivt liv – og til dig, der ikke går på kompromis med dine øjnes ve og vel, når du befinder dig i solen. Er det dig?

I din lokale Synoptik kan du prøve flere forskellige Oakley-solbriller. Du kan også prøve dem virtuelt med vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer dig. På de enkelte solbriller her på siden kan du blot klikke ind og vælge det lille ikon med solbrillen for at prøve dem online. Nemt og bekvemt.

Det er ikke altid lige nemt at finde de bedste Oakley-solbriller til dig og dit udseende. Heldigvis er der hjælp at hente. I din lokale Synoptik står vores uddannede brillestylister klar til at bruge deres ekspertise til at finde de Oakley-solbriller, der klæder dig bedst, og vores glasspecialister kan give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af vores unikke kvalitetsglas. Det er bl.a. ikke ligegyldigt, hvilken glastype og -farve dine Oakley-solbriller har. Alt det kan vores eksperter gøre dig klogere på i butikken.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.