Fri fragt til butik
Hent i butik & hjemmelevering
Altid fri retur

Oakley

10 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller fra Oakley - kvalitet til den aktive livsstil

Oakley er kendt for at udvikle sports- og livsstilsudstyr i højeste kvalitet. Det californiske mærke startede i en garage i 1975, og er siden blevet et verdensomspændende brand. Oakley er særligt kendt for sin høje kvalitet og innovative design, hvilket de 600+ patenter, mærket besidder, er et tydeligt bevis på.

Med et par solbriller fra Oakley, får du solbriller i den bedste kvalitet. Har du en aktiv livsstil, er Oakley-solbriller det perfekte valg for dig. Oakley-brillerne er nemlig udviklet i samarbejde med sportsfolk, og de er testet i ekstreme forhold. Fokus er både på design, tekniske detaljer og høj kvalitet.

Solbrilleglassene i et par solbriller fra Oakley er i en klasse for sig. Fordi de er designet til at blive brugt under sport, kan de tåle langt mere end almindelige solbrilleglas. Glassene i Oakley-solbriller produceres desuden samtidig for at sikre, at de passer perfekt sammen. 

Med et par Oakley-solbriller kan du se alt under alle lysforhold. Solbrillerne er designet til at fjerne genskær fra eksempelvis vand og sne, og de tilbyder naturligvis 100% UV-beskyttelse, så du kan passe godt på dine øjne, uanset hvad du foretager dig.

Har du lyst til at prøve et par Oakley-solbriller?

Kig ind i din Synoptik eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve, hvis du har brug for solbriller med styrke.

Bestil tid