Velkommen til Mit Synoptik

Som brille- og kontaktlinseabonnent har du mulighed for at benytte selvbetjening på Mit Synoptik.

Du logger ind på Mit Synoptik med NemID. Du har ikke mulighed for at benytte MitID endnu.

 

Kontaktlinseabonnement

Som abonnent i Synoptik kan du benytte dit online servicecenter Mit Synoptik. Her kan du bl.a. se tid for dit næste kontaktlinsetjek, din saldo og ændre i din betalingsmetode. Uanset om du bruger din computer, tablet eller smartphone.

På Mit Synoptik kan du også slå notifikationer til. Så giver vi dig en påmindelse, når det er tid til at bestille dit næste kontaktlinsetjek. Og du får besked, når vi sender din næste kontaktlinselevering.

Første gang, du logger ind med NemID, skal du indtaste dit CPR-nummer.

Hvis du er under 18 år og har en værge tilknyttet dit abonnement, skal værgen logge ind med sit NemID og CPR-nummer. I menuen er det muligt at vælge, hvilket abonnement der skal vises, hvis værgen har flere abonnementer tilknyttet.

Brilleabonnement All-Inclusive™

Som brilleabonnent kan du på Mit Synoptik se din saldo og dine regninger, ligesom du kan ændre din e-mail adresse, dit telefonnummer og din metode for at modtage regninger. Enten med e-mail, post eller begge dele.

Foreløbig er det kun et begrænset antal brilleabonnenter, der kan benytte selvbetjening på Mit Synoptik. Vi arbejder på, at alle snart kan benytte Mit Synoptik.