Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Fri retur online - køb trygt i dag og byt helt frem til 31.01.23

DbyD solbriller

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

DbyD solbriller – prisvenlige solbriller til den hverdagssmarte

Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at udtrykke sig på baggrund af de nyeste brilletrends. Det sørger det internationalt anerkendte brille- og solbrillemærke DbyD for. Det populære mærkes nye kollektion er spændende og forener alt det, som solbrillebrugere i sandhed efterspørger og har behov for: Kvalitet, nutidige designs, populære solbrilleformer, enkle detaljer og optimal øjenbeskyttelse i solen. Alle DbyD solbriller yder 100% UV-beskyttelse, som garanterer dig, at solens usunde UV-lys ikke påvirker dine øjnes sundhed.

DbyD solbriller er kendt for at have en afslappet stil, som passer til alle aldre og køn. De er ideelle til dig, der vil holde dit udseende diskret, når solen forkæler dig, samtidig med at du oplever kvalitet og stor komfort. Alt sammen til priser, der er til at betale.

DbyD går aldrig på kompromis med hverken kvalitet, design eller udtryk. Med andre ord er DbyD solbriller en sikker vinder for dig, der vil have et stilsikkert udseende, når solen forkæler dig.

Bæredygtige solbriller fra DbyD

DbyD solbriller appellerer ikke kun til dig, der vil udtrykke dig stilfuldt. DbyD ta’r miljøet alvorligt og tilbyder også bæredygtige solbriller til dig, der kerer dig om naturen.

Kollektion ’DbyD Recycled’ indeholder solbriller, som alle er fremstillet af genanvendt plast. De sikrer dermed, at produktionen påvirker miljøet så lidt som muligt, lige som det giver dig, der er bæredygtigt orienteret, mulighed for at udtrykke dig med omtanke i solen.

Prøv dine nye DbyD solbriller i Synoptik

I din lokale Synoptik – og kun i Synoptik – finder du et stort udvalg af DbyD solbriller. De kan hjælpe dig med at udtrykke dig på helt nye måder. Altid med øje for, hvordan du bedst kan opleve en synlig forskel i solen og udtrykke dig stilsikkert.

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, og du ønsker at stille skarpt på din verden med solbriller med styrke, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler din præcise synsstyrke og kortlægger, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. På den måde kan du gå solen i møde med et syn, der er lige så skarpt som dit udseende.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.