Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til daglig, er solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn, når solen skinner. Vælg solbriller i lige præcis din styrke, som samtidig beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem mod solens usunde UV-stråler.

Vi har et omfattende udvalg af solbriller online og i vores fysiske butikker fra mange af de største og mest populære designermærker. Bl.a. Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Gucci, Burberry, Emporio Armani, Hugo Boss, Tom Ford, Marc JacobsSaint Laurent og mange, mange andre populære designermærker.

Hvis det er tid til et skarpere syn med solbriller med styrke, kan du nemt og bekvemt bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek lige her. Med hjælp fra vores synseksperter kan du få lige præcis de solbriller med styrke, der passer til dig og dine behov i din hverdag i solen.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Se skarpt og kør sikkert i solen

På jobbet, stranden, ferien eller til sport. Vi elsker, når solen skinner, og vi kan leve livet udendørs – og nyde alle de sjove aktiviteter, der følger med. Men du går glip af meget, når du ikke ser skarpt. Solbriller med styrke sørger for, at du får det hele med. Også i trafikken, hvor solbriller med styrke er vigtige for din færdselssikkerhed. Solbriller med styrke sørger for, at du ikke bliver blændet, når solen hænger lavt på himlen. På den måde hjælper solbriller med styrke dig med at orientere dig, så du hverken er til fare for dig selv eller andre.

Hos Synoptik kan du købe solbriller med glidende overgang, så du både kan se skarpt, når du skal se genstande langt væk og tæt på. Solbriller med glidende overgang kan være en fordel i bilen, hvor du både skal holde øje med trafikken og speedometeret. Uanset om du har plusstyrke eller minusstyrke, kan du få kvalitetsglas til solbriller med glidende overgang. Dine muligheder for at få solbriller med glidende overgang er mange i Synoptik.

Få UV-beskyttelse i solbriller

Dine øjne og den sarte hud omkring dem særligt udsatte for solens usunde UV-lys. Derfor er et par gode solbriller afgørende. Både i sommersolen, men også på en halvgrå efterårsdag eller på skiferien, hvor solens UV-stråler bliver forstærket i sneen. Hos Synoptik finder du et bredt udvalg af solbriller online. Alle med garanti for optimal øjenbeskyttelse. Vi forhandler kun kvalitetssolbriller, der yder 100% UV-beskyttelse.

5 GODE SOLRÅD

Når du køber designer- og kvalitetssolbriller hos os, kan du vælge solbriller med læsefelt, solbriller med glidende overgang, solbriller med minusstyrke og solbriller med plusstyrke.

Hos Synoptik ved vi, at dit syn er afgørende for en god livskvalitet. At det går hånd i hånd. Selv i solen. Derfor er det vigtigt, at du får præcis de solbriller med styrke, der passer til dig og dine behov. Du kan se vores store udvalg af designersolbriller online eller i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med, hvilke solbriller der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform. I butikken kan vores glasspecialister også give dig ekspertrådgivning om, hvilken farve på dine solbrilleglas der vil passe bedst til dig og dit syn i solen.

Populære solbrillemærker

Når du køber solbriller med styrke, kan du vælge blandt et væld af populære mærker. Vi har både Ray-Ban, Gucci, BurberryCarrera, Tom Ford, Saint Laurent, Marc Jacobs, Polaroid og mange andre populære solbrillemærker, som du kan få med præcis din styrke.

Du kan frit vælge, hvilken type solbriller med styrke du ønsker. Vores autoriserede optikere kan i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kortlægge, om du skal have solbriller med minusstyrke eller plusstyrke. Altså om dine solbriller med styrke skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller anden synsfejl.

Derudover bruger vi vores ekspertise om dit syn til at gøre dig meget klogere på, om du bør have solbriller med glidende overgang eller solbriller med enkelstyrkeglas.

Solbriller med styrke til herrer

Alle, der har udfordringer med synet, kan få behov for solbriller med styrke. Dermed også mænd og unge herrer. Med vores synseksperters hjælp er det heldigvis ikke svært af finde ud af, hvilke solbriller med styrke til mænd der skal hjælpe dig med at gøre en synlig forskel i solen.

Solbriller med styrke kræver naturligvis, at du kender den styrke, der skal være i dine solbrilleglas. Og ikke mindst at du finder de solbriller, der klæder dig bedst. Solbriller med styrke er ikke forbeholdt noget bestemt mærke eller nogle bestemte modeller. Stort set alle solbriller fra vores omfattende udvalg kan fås med netop din styrke. Ligegyldigt om du er nærsynet, langsynet eller har bestemte bygningsfejl. Solbriller med styrke kan korrigere for det hele. Alt imens du beskytter dine øjne optimal mod bl.a. solens UVA- og UVB-stråler.

Er du i tvivl om din styrke, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her sørger vi for, at du får din helt rette styrke i dine solbriller med styrke. I butikken kan du også tage et kig på vores store udvalg. Du finder kendte mærker som Emporio Armani, Hugo Boss, Oakley, Tommy Hilfiger, Persol og Tom Ford. Akkurat som du også finder dem online på synoptik.dk.

Moderigtige solbriller med styrke til damer

Mange kvinder har ofte mere end et par solbriller. Af god grund. Solbriller kan være den perfekte tilføjelse til sommerudseendet, og forskellige solbrillemodeller passer til forskellige sider af garderoben. Det kan til gengæld være svært at finde den perfekte kombination af funktion og design, hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig.

Heldigvis findes der en løsning, der kommer udfordringen til livs. Solbriller med styrke til damer er en ideel kombination for dig, der vil se skarpt, mens du ser skarp ud. På en og samme tid. Uden at du går på kompromis med en af delene. Og vores autoriserede optikere sørger for, at du får præcis den styrke i dine solbriller med styrke til damer, der er i dine briller eller kontaktlinser.

Et skarpt syn med dine solbriller med styrke til damer starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Efter vores autoriserede optikere har udmålt dine præcise styrker, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de solbriller med styrke til damer, der skal hjælpe dig med at få mest ud af dit syn i solen.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

SE DESIGNERSOLBRILLER

Solbriller med glidende overgang

Har du flerstyrkeglas i dine almindelige briller, er et par solbriller med glidende overgang det ideelle valg. Når du først har vænnet dine øjne til glidende overgang, kan det gøre dagene i solen mere behagelige, hvis du også har solbriller med glidende overgang.

Der er mange fordele ved solbriller med glidende overgang. Den største fordel ved solbriller med glidende overgang er, at du kan gøre alt det, du plejer, samtidig med at du beskytter dine øjne mod solens UV-stråler. Glidende overgang betyder bl.a., at du får solbriller med læsefelt. Det er en stor fordel, når du f.eks. skal læse på din mobil, mens du er udenfor.

SE UDVALG AF GUCCI

Solbriller med læsefelt er skønne at have i mange situationer. Uanset om du nyder en bog, strikker, spiller brætspil eller andre aktiviteter i solen. Solbriller med styrke, der kan korrigere for din synsfejl på samme måde, som dine briller eller kontaktlinser kan, giver dig frihed og mulighed for at foretage dig, præcis hvad du vil.

Derfor anbefaler vi naturligvis, at du får et par solbriller med læsefelt, der kan korrigere for det, som dine øjne har udfordringer med. Solbriller med læsefelt vil gøre det mere behageligt for dig at læse i solen, da det vil tage genskinnet fra siderne, og du ikke skal anstrenge dine øjne for at stille skarpt på siderne i din bog.

Solbriller til nærsynede

Når du skal have solbriller med styrke, er det, fordi du har synsfejl. Du er enten nærsynet, langsynet eller har andre udfordringer med dit syn.

Som nærsynet i sommerhalvåret er solbriller med styrke afgørende. De giver dig mulighed for at se skarpt på afstand, samtidig med at de gør underværker for dit udseende. Og ikke mindst beskytter dine øjne optimalt. Det gør solbriller med minusstyrke ideelle til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken syn, øjensundhed eller udseende. Du behøver ikke at bruge kontaktlinser, men kan i stedet se skarpt blot ved at tage dine solbriller med minusstyrke på. Nemt og bekvemt.

SE UDVALG AF RAY-BAN

Har du spørgsmål til dine fordele ved solbriller med minusstyrke, er du altid velkommen til at besøge vores synseksperter i din lokale Synoptik. Vi står altid klar til at tage dit syn alvorligt og give dig ekspertrådgivning om, hvilke solbriller med minusstyrke der er bedst til netop dig og dit syn.

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker til dine solbriller med minusstyrke og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel i solen.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få solbriller med styrke på abonnement

I Synoptik kan du få solbriller med styrke på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du minimum 2 par briller eller solbriller med styrke til en fast, månedlig pris. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du nøjes med 1 par.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Du får bl.a. nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget mere. Alt sammen inkluderet i din faste månedlige pris.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.