Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til daglig, er solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn, når solen er i gavehumør og skinner. Vi solbriller i din styrke, som samtidig beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem mod solens usunde UV-stråler. 

Vi har masser af solbriller online og i vores butikker. Blandt andet fra de største og mest populære designermærker som Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Gucci, Burberry, Emporio Armani, Hugo Boss, Max Mara, Tom Ford, Marc Jacobs, Saint Laurent og mange andre. Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få de helt rigtige solbriller med styrke til dine behov.

Bestil tid

Se skarpt og kør sikkert i solen

På jobbet, stranden, ferien eller til sport. Vi elsker, når solen skinner, og vi kan leve livet udendørs – og nyde de aktiviteter, der følger med, når solen viser sig fra sin bedste side. Men du går glip af meget, når du ikke ser skarpt. Solbriller med styrke sørger for, at du får det hele med. Også i trafikken, hvor solbriller med styrke er vigtig for din færdselssikkerhed, fordi du undgår at blive blændet, når solen hænger lavt på himlen. På den måde kan du orientere dig, så du hverken er til fare for dig selv eller andre.

Hos Synoptik kan du købe solbriller med glidende overgang, så du både kan se skarpt, når du skal se ting langt væk og tæt på. Solbriller med glidende overgang kan være en fordel i bilen, hvor du både skal holde øje med trafikken og speedometeret. Uanset om du har plus styrke eller minus styrke, kan du få glas til solbriller med glidende overgang.

UV-beskyttelse

Dine øjne og den sarte hud omkring dem særligt udsatte for solens UV-stråler. Derfor er et par gode solbriller afgørende året rundt – både i sommersolen men faktisk også på en halvgrå efterårsdag og på skiferien, hvor solens UV-stråler også kan påvirke dine øjne. Hos Synoptik finder du et bredt udvalg af solbriller online – alle med 100 % UV-beskyttelse, der beskytter dine øjne optimalt i solen.

Når du køber solbriller hos os, kan du vælge solbriller med læsefelt, solbriller med glidende overgang, solbriller med minus-styrke og solbriller med plus-styrke. Hos Synoptik ved vi, at dit syn er afgørende for en god livskvalitet. Derfor er det vigtigt, at du får præcis de solbriller, der passer til dig og netop dine behov. Du kan se vores store udvalg af solbriller online eller i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med, hvilke solbriller der klæder dig bedst.

Vi ta’r dit syn og din mode alvorligt.

Lækre solbrillemærker

Når du køber solbriller med styrke hos os, har du samme valgfrihed som normalt. Vi har både Ray-Ban, Gucci, Burberry, Heritage, Carrera, Tom Ford, Saint Laurent, Marc Jacobs, Polaroid og mange andre populære solbrillemærker, som du kan få med præcis din styrke.

Du kan frit vælge, hvilken type solbriller med styrke du ønsker. Vores autoriserede optikere kortlægger i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, om du skal have solbriller med minus-styrke eller plus-styrke. Derudover gør vi dig klogere på, om du bør have solbriller med glidende overgang eller solbriller med enkeltstyrkeglas.

Se udvalget af solbriller Bestil tid

Solbriller med glidende overgang

Har du flerstyrkeglas i dine almindelige briller, er et par solbriller med glidende overgang det ideelle valg for dig. Når du først har vænnet dine øjne til glidende overgang, vil det gøre dagene i solen mere behagelige, hvis du også har glidende overgang i dine solbriller.

Der er mange fordele ved solbriller med glidende over gang. Den største fordel ved solbriller med glidende overgang er, at du kan gøre alt det, du plejer, samtidig med at du beskytter dine øjne mod solens UV-stråler. Glidende overgang betyder blandt andet, at du får solbriller med læsefelt. Det er blandt andet en stor fordel, når du skal tjekke mobilen. Solbriller med læsefelt er også skønne at have, når du ligger på stranden og nyder en god bog.

Har du spørgsmål til fordelene ved solbriller med glidende overgang, er du altid velkommen til at kontakte vores autoriserede optikere. De altid står klar til at hjælpe dig.

Vi ta’r dit syn alvorligt.