Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til daglig, er solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn, når solen skinner.

I Synoptik kan du vælge mange af vores solbriller med styrke, som samtidig beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dine øjne mod solens usunde UV-lys.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Populære solbriller med styrke

din lokale Synoptik og online på synoptik.dk har vi et omfattende udvalg af kvalitetssolbriller fra populære designermærker. Alle solbriller kan du få med lige præcis din styrke.

Du finder solbriller fra mærker som Ray-BanGucciBurberryEmporio ArmaniHugo BossTom FordSaint LaurentPersolPeak PerformanceRalph Lauren og mange flere.

Hvis det er tid til et skarpere syn med solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere sørge for, at du får din præcise synsstyrke i dine solbriller. Uanset om du har behov for solbriller med minusstyrke eller solbriller med plusstyrke.

Dit eventuelle behov for enten solbriller med minusstyrke eller solbriller med plusstyrke kan vi kortlægge i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Se skarpt og kør sikkert i solen

På jobbet, stranden, ferien eller til sport. Mange af os elsker, når solen skinner, og vi kan leve livet udendørs og nyde alverdens sjove aktiviteter.

Du kan imidlertid gå glip af meget, hvis du ikke ser skarpt.

Solbriller med styrke sørger for, at du får det hele med. Også i trafikken, hvor solbriller med styrke er vigtige for at sikre dig en optimal færdselssikkerhed.

Solbriller med styrke og af den rette kvalitet garanterer f.eks., at du ikke bliver blændet, når solen hænger lavt på himlen. På den måde hjælper solbriller med styrke dig med at orientere dig, så du hverken er til fare for dig selv eller andre. Her på siden kan du se de nyeste tilbud på solbriller med styrke.

Solbriller med styrke pris

Brug solbriller med UV-beskyttelse

Solen er dejlig, men også lumsk. Dine øjne og den sarte hud omkring dine øjne er særligt udsatte i solens stråler. Af den årsag er solbriller med UV-beskyttelse afgørende. I sommersolen såvel som på en halvgrå efterårsdag. Af den årsag anbefales det at beskytte øjnene, når UV-indekset er på 3 eller over.

I Synoptik forstår vi vigtigheden af at passe godt på dine øjnes sundhed i solen. Alle vores solbriller med styrke har UV-beskyttelse. Det sikrer, at dine øjne og dine øjenomgivelser bliver skånet i solens UVA- og UVB-stråler.

Når du køber designer- og kvalitetssolbriller hos os, kan du vælge solbriller med læsefelt, solbriller med glidende overgang, solbriller med minusstyrke og solbriller med plusstyrke.

Har du fundet et solbrillestel online, kan du få det gratis leveret til din lokale Synoptik, hvor vi sørger for, at du får det rigtige solbrilleglas med styrke.

Læs mere om bestilling og levering.

Populære solbrillemærker

Vælg solbriller med styrke blandt et væld af eksklusive designermærker både til mænd og damer fra den nyeste solbrillemode:

Ray-Ban ∙ Gucci ∙ Burberry ∙ Hugo Boss ∙ Versace ∙ Saint Laurent ∙ Emporio Armani ∙ Michael Kors ∙ Tom Ford ∙ Prada ∙ Chloé ∙ Persol ∙ Peak Performance ∙ Balenciaga ∙ Oakley ∙ Bottega VenetaArmani ExchangeArnetteBalenciagaGiorgio Armani

SE UDVALG AF SOLBRILLER

I din lokale Synoptik kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med, hvilke solbriller med styrke der passer til dig. I butikken kan vores glasspecialister samtidig rådgive dig om, hvilken glastype og -farve der vil passe bedst til dine behov.

Afhængigt af, hvornår du bruger dine solbriller, vil en bestemt farve i dine solbrilleglas med styrke være en fordel for at få alle detaljerne med i solen.

Solbriller med styrke til herrer

Alle med synsudfordringer kan have godt af solbriller med styrke. Dermed også mænd og unge herrer, som oplever besvær med at stille skarpt i solen.

De bedste solbriller med styrke til herrer kræver naturligvis din præcise synsstyrke. I Synoptik har vi et stort udvalg af herresolbriller, der fås med styrke. Se udvalget online, eller kig forbi en af vores butikker.

Er du i tvivl om din styrke, kan du bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere. Hvis du mangler et par sportssolbriller med styrke, kan vi også hjælpe med det.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Solbriller med styrke til damer

Mange kvinder har ofte mere end et par solbriller. Af gode grunde. Solbriller kan være den perfekte tilføjelse til sommerudseendet, og forskellige solbrillemodeller passer til forskellige sider af garderoben.

Det kan til gengæld være svært at finde den perfekte kombination af funktion og design, hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ikke vil gå på kompromis med dit syns skarphed i solen.

Heldigvis kan solbriller med styrke til damer hjælpe dig med at undgå, at du skal gå på kompromis med hverken funktion eller design. De er en ideel kombination for dig, der vil se skarpt, mens du ser skarp ud.

Hos Synoptik kan du købe solbriller til damer med styrke fra kendte designmærker. Vi har bl.a. tidløse Ray-Ban solbriller, der år efter år er en del af solbrillemoden. Dine muligheder er mange.

I 2024 er trends for solbriller præget af markante stelformer, sporty udtryk og fascinerende farver. Ønsker du, at dine damesolbriller med styrke skaber blikfang, finder du i vores sortiment luksuriøse solbriller i statement farver som rød fra mærker som for eksempel Balenciaga.

LÆS OM SOLBRILLETRENDS

Solbriller med styrke og glidende overgang

Bruger du briller med flerstyrkeglas og glidende overgang i dine almindelige briller, er et par solbriller med styrke og glidende overgang et perfekt valg. Når du først har vænnet dine øjne til en glidende overgang, kan det gøre dagene i solen mere behagelige, hvis du også har solbriller med styrke og glidende overgang.

Der er mange fordele ved solbriller med styrke og glidende overgang. Den største fordel ved solbriller med styrke og glidende overgang er, at du kan gøre alt det, du plejer. Alt imens du samtidig beskytter dine øjne mod solens ultraviolette stråler.

Solbriller med læsefelt

I Synoptik kan du naturligvis også få solbriller med læsefelt. Akkurat ligesom du kan få solbriller med styrke og glidende overgang.

Solbriller med læsefelt er skønne at have i mange situationer. Uanset om du nyder en bog, strikker, spiller brætspil eller giver dig i kast med andre aktiviteter i solen. Solbriller med styrke, der korrigerer for dine synsfejl på samme måde som dine briller og kontaktlinser, giver dig med andre ord frihed.

Ved behov anbefaler vi naturligvis, at du får et par solbriller med læsefelt. Solbriller med læsefelt vil gøre det mere behageligt for dig at læse i solen, fordi de bl.a. tager genskinnet fra siderne. Og du skal aldrig anstrenge dine øjne for at stille skarpt.

Hvis du vælger solbriller med læsefelt, er styrken placeret i den nederste del af solbrilleglasset. Det betyder, at dine solbriller har to funktioner, idet de både fungerer som en læsebrille i solen og almindelige solbriller med UV-beskyttelse.

Ray-Ban solbriller med styrke

Ray-Ban har siden 1950'erne markeret sig som et af de mest ikoniske solbrillemærker. Specielt takket være tidløse modeller som AviatorRoundWayfarerClubmasterJustinNew Wayfarer og Erika, som du finder i Synoptik.

Modellerne bliver hver dag brugt til at få det bedst frem i udseendet i solen. Og de kan naturligvis også hjælpe dig, der har brug for solbriller med styrke. Du kan få alle vores Ray-Ban solbriller med styrke.

Hør mere om dine mange muligheder for at få Ray-Ban solbriller med styrke i din lokale Synoptik, og kom godt i gang med at stille skarpt i solen med dine Ray-Ban solbriller med styrke.

SE UDVALG AF RAY-BAN SOLBRILLER

Solbriller med minusstyrke til nærsynede

Som nærsynet i sommerhalvåret er solbriller med styrke vigtige for at få hele livet med i solen. Solbriller til nærsynede giver dig mulighed for at se skarpt på afstand, samtidig med at de får dig til at stråle om kap med solen.

Hvis du har behov for solbriller til nærsynede, vil det sige, at du skal have solbriller med minusstyrke. Vi har samlet information om forskellen på synsstyrker her, hvor du som nærsynet kan blive klogere på styrken i dine solbriller.

Ved at bruge solbriller med minusstyrke behøver du altså hverken at gå på kompromis med dit syns skarphed på afstand, din øjensundhed eller dit udseende.

Hvis du har spørgsmål til alle dine fordele ved solbriller med minusstyrke, er du altid velkommen hos vores eksperter i din lokale Synoptik. Her kan vi give dig rådgivning om, hvilke solbriller med minusstyrke der vil passe bedst til netop dine synsbehov som nærsynet.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få solbriller med styrke på abonnement

I Synoptik kan du slippe alle dine uforudsete udgifter med et All-Inclusive™ Abonnement. Så kan du samtidig skifte et par af dine solbriller med styrke en gang årligt og dermed løbende opdatere din brillegarderobe.

I dit abonnement med solbriller kombinerer du briller fra vores store udvalg med solbriller med styrke. Og hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme løsning.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn.

Du får bl.a. nye solbrilleglas og linser ved andre styrker, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere.

SE ALLE DINE FORDELE

Øje for detaljen