Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til daglig, er solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn, når solen er i gavehumør og skinner. Vælg solbriller i din styrke, som samtidig beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem mod solens usunde UV-stråler. 

Vi har et væld af solbriller online og i vores butikker. Blandt andet fra de største og mest populære designermærker som Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Gucci, Burberry, Emporio Armani, Hugo BossTom Ford, Marc Jacobs, Saint Laurent og mange andre designermærker.

Bestil tid til Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få de helt rigtige solbriller med styrke til dig og dine behov.

BESTIL TID

Se skarpt og kør sikkert i solen

På jobbet, stranden, ferien eller til sport. Vi elsker, når solen skinner, og vi kan leve livet udendørs – og nyde de aktiviteter, der følger med. Men du går glip af meget, når du ikke ser skarpt. Solbriller med styrke sørger for, at du får det hele med. Også i trafikken, hvor solbriller med styrke er vigtig for din færdselssikkerhed. Solbriller med styrke sørger for, at du ikke bliver blændet, når solen hænger lavt på himlen. På den måde kan du orientere dig, så du hverken er til fare for dig selv eller andre.

Hos Synoptik kan du købe solbriller med glidende overgang, så du både kan se skarpt, når du skal se ting langt væk og tæt på. Solbriller med glidende overgang kan være en fordel i bilen, hvor du både skal holde øje med trafikken og speedometeret. Uanset om du har plus styrke eller minus styrke, kan du få glas til solbriller med glidende overgang.

UV-beskyttelse

Dine øjne og den sarte hud omkring dem særligt udsatte for solens usunde UV-lys. Derfor er et par gode solbriller afgørende året rundt. Både i sommersolen, men faktisk også på en halvgrå efterårsdag og på skiferien, hvor solens UV-stråler bliver forstærkede i sneen. Hos Synoptik finder du et bredt udvalg af solbriller online. Alle med 100% UV-beskyttelse, der beskytter dine øjne optimalt i solen.

5 GODE SOLRÅD

Når du køber solbriller hos os, kan du vælge solbriller med læsefelt, solbriller med glidende overgang, solbriller med minus-styrke og solbriller med plus-styrke.

Hos Synoptik ved vi, at dit syn er afgørende for en god livskvalitet. At det går hånd i hånd. Derfor er det vigtigt, at du får præcis de solbriller, der passer til dig og dine behov. Du kan se vores store udvalg af designersolbriller online eller i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med, hvilke solbriller der klæder dig bedst. I butikken kan vores glasspecialister give dig ekspertrådgivning om, hvilken farve på dine solbrilleglas der passer bedst til dine behov.

Populære solbrillemærker

Når du køber solbriller med styrke hos os, har du samme valgfrihed som normalt. Vi har både Ray-Ban, Gucci, Burberry, Heritage, Carrera, Tom Ford, Saint Laurent, Marc Jacobs, Polaroid og mange andre populære solbrillemærker, som du kan få med præcis din styrke.

Du kan frit vælge, hvilken type solbriller med styrke du ønsker. Vores autoriserede optikere kortlægger i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, om du skal have solbriller med minus-styrke eller plus-styrke. Derudover gør vi dig klogere på, om du bør have solbriller med glidende overgang eller solbriller med enkeltstyrkeglas.

BESTIL TID

SE DESIGNERSOLBRILLER

Solbriller med glidende overgang

Har du flerstyrkeglas i dine almindelige briller, er et par solbriller med glidende overgang det ideelle valg for dig. Når du først har vænnet dine øjne til glidende overgang, vil det gøre dagene i solen mere behagelige, hvis du også har glidende overgang i dine solbriller.

Der er mange fordele ved solbriller med glidende over gang. Den største fordel ved solbriller med glidende overgang er, at du kan gøre alt det, du plejer, samtidig med at du beskytter dine øjne mod solens UV-stråler. Glidende overgang betyder bl.a., at du får solbriller med læsefelt. Det er en stor fordel, når du skal tjekke din mobil. Solbriller med læsefelt er også skønne at have, når du ligger på stranden og nyder en god bog.

SE UDVALG AF RAY-BAN

Har du spørgsmål til fordelene ved solbriller med glidende overgang, er du altid velkommen til at kontakte vores synsspecialister og professionelle rådgivere i din lokale Synoptik. De altid står klar til at hjælpe dig.

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker til dine solbriller med styrke og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel i solen.

BESTIL TID

Få solbriller med styrke på abonnement

I Synoptik kan du få solbriller med styrke på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du minimum 2 par briller eller solbriller med styrke til en fast, månedlig pris. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du nøjes med 1 par.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere. Alt sammen inkluderet i din faste månedlige leje.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.