Fri fragt hjem til pga. COVID-19
Altid fri retur

Solbriller Herrer

225 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller – herrer

Her på siden kan du se hele vores udvalg af solbriller til mænd i alle prisklasser. Hos Synoptik forhandler vi kun solbriller af høj kvalitet med 100% UV-beskyttelse, så du kan passe bedst muligt på dine øjne. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller, der klæder dig, er du altid velkommen i din lokale Synoptik. Her hjælper vores uddannede brillestylister dig gerne med at finde et par solbriller, der passer til dit udseende og din stil. 

Solbriller med styrke

Alle de herresolbriller, vi forhandler, kan laves med styrke. Hvis du bruger briller til hverdag, er det et must også at have et par solbriller med styrke, så du også kan se alting skarpt, når solen skinner. 

Særligt i trafikken kan det være en udfordring at orientere sig, når solen hænger lavt på himlen. Her er solbriller med styrke den perfekte løsning til at se alting skarpt og undgå at blive blændet. 

100% UV-beskyttelse

Det er dejligt, når solen skinner. Solens UV-stråler kan dog skade dine øjne varigt, hvis du ikke passer ordentligt på. Derfor er det vigtigt at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse. Hvis du bruger solbriller uden UV-beskyttelse, eller hvis du er ude i solen uden solbriller, er dine øjne ikke beskyttet mod solens UV-stråler.

Når du køber herresolbriller i Synoptik, er du sikret et par solbriller, der beskytter dine øjne i solen. Alle vores solbriller giver dig nemlig 100% UV-beskyttelse. 

Designersolbriller til mænd

Hos Synoptik finder du et stort udvalg af designersolbriller til mænd. Uanset hvilken stil, du er til, kan du finde et par solbriller, der passer til dig hos os. Vi holder altid et vågent øje med, hvad der rører sig modeverdenen, så vi kan vejlede dig om de nyeste trends og tendenser inden for herresolbriller.

Fordi vi fører et bredt udvalg af designermærker, der løbende laver nye kollektioner, får vi ofte nye solbrillemodeller i vores sortiment. Hvis du leder efter en specifik model fra et af de mærker, vi fører, er du velkommen til at henvende dig i din lokale Synoptik. Så ser vi, om det kan lade sig gøre at skaffe dem til dig.

Solbriller året rundt

Det er ikke kun om sommeren, der er vigtigt at passe på sine øjne i solen. Hos Synoptik anbefaler vi, at du bruger solbriller hele året på dage, hvor solen skinner meget. Faktisk er det mindst lige så vigtigt at gå med solbriller i vinterhalvåret, hvor solens stråler er skarpe og dermed kan skade dine øjne. Solbriller med UV-beskyttelse er med til at forebygge øjenskader. Så bestil dine nye solbriller her, og bliv klar til at se godt i solen – året rundt.

Bestil tid