Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Solbriller Herrer

486 Resultater
Relevans

Solbriller til herrer

Det er nok de færreste mænd, der ikke kan lide at gå med solbriller. Af gode grunde. Et par herresolbriller sikrer dig optimal øjenbeskyttelse i solen og hjælper dig med at få det bedste frem i dit udseende.

Solbriller til herrer er altså en god investering. Især fordi den rette model kan holde i flere år.

Er du på udkig efter fede solbriller til mænd, kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af alle de populære designermærker, som kan fuldende dit udseende i solen og din solbrillegarderobe.

Få frihed til at udtrykke dig

Vi har både kreative solbriller til mænd i finurlige designs fra bl.a. Kenzo, diskrete modeller fra eksempelvis Ray-Ban og runde solbriller til herre fra Persol. Dine muligheder er mange.

Gå på opdagelse online her på siden eller i din lokale Synoptik i dag, og find alle de kendte solbrillemærker. Lige fra Ray-Ban til Emporio ArmaniTom FordHugo BossOakleyGucciTommy Hilfiger og mange, mange flere.

Alle vores populære designersolbriller til mænd yder naturligvis 100% UV-beskyttelse for at beskytte din krops vigtigste sans mod solens usunde UV-lys.

Fede herresolbriller til mænd

Solbrillemoden for mænd skifter fra sæson til sæson. Hos Synoptik finder du altid de nyeste kollektioner med fede solbriller til mænd.

din lokale Synoptik kan du få vejledning om de nyeste trends inden for solbriller til herrer af vores uddannede brillestylister, der har speciale i at finde de bedste solbriller til mænd.

Uanset hvilken stil du er til, finder du fede solbriller til mænd hos os. Vi har et bredt udvalg af de nyeste herresolbriller. Ligesom du også altid finder klassiske solbrillestel i tidløse designs fra ikoniske mærker som Ray-Ban og Tom Ford. De smarte solbriller til mænd spænder derfor bredt i design, så der er noget til enhver stil.

Blandt udvalget af fede solbriller til mænd finder du eksempelvis bestsellere som Gucci GG0341S1 og Emporio Armani 0EA4029 50638G, der begge har et maskulint, men samtidig elegant udtryk.

Bruger du briller til hverdag? Så vil du få glæde af at få din styrke i din solbrilleglas. På den måde kan du nyde et lige så skarpt syn i solen, som du gør hver dag.

Solbriller er mandens smykke

Mode til mænd har sjældent indeholdt accessories som f.eks. smykker. Accessories har historisk været dyrket af kvinder og brugt i form af ringe, halskæder, briller, tasker og sko.

Mænd har med andre ord ikke haft samme muligheder for at udtrykke sig og understrege deres personlighed med et smykke.

Meget tyder på at billedet er ved at skifte. Førende modehuse har præsenteret kollektioner med smykker, der henvender sig til mænd. Det gælder lige fra et high-street-brand som Zara til high-end-brands som Burberry og Gucci.

Især solbriller til mænd er et gennemgående element, der bliver et mere og mere udbredt smykke. Der findes et væld af klassiske solbrillemodeller fra populære designermærker, som klæder mange mænd.

Du kan se et stort udvalg af alle vores flotte solbriller til mænd online. Vi har alt fra smalle til store solbriller til herrer i sortimentet. Ligesom du altid kan komme ned i en af vores mange butikker og gå på opdagelse i vores solbriller til mænd.

Yndlingsgaven til manden, der har alt

Hvis du leder efter en gave til manden, der har alt, går du aldrig galt i byen med designersolbriller til herrer. Selv hvis han har et par solbriller i forvejen, kan man altid bruge et par ekstra herresolbriller.

I Synoptik har vi eksempelvis både sorte og brune solbriller til herrer, der komplimenterer resten af outfittet på hver deres måde. Hvis din mand, kæreste eller far altid går i blåt jakkesæt med brune sko, vil et par brune herresolbriller være ideelle.

Er du i tvivl om, hvilke solbriller der passer til ham, har vi et par råd. Først og fremmest er det afgørende at have et indtryk af, hvilken ansigtsform han har. På den måde kan du vælge det solbrillestel til mænd, der fremhæver hans unikke ansigtstræk.

Det er også en fordel at vide, om han er mest til klassiske Wayfarer solbriller, eller om han er mere til et eksperimenterende udtryk, som runde solbriller til herrer eller firkantede solbriller til herrer kan give.

Stort udvalg af designersolbriller til mænd

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af designersolbriller til mænd.

I Synoptik kan du være sikker på at finde fede solbriller til mænd. Både online her på siden og i vores mange butikker hele landet over finder du mærker som Ray-BanEmporio ArmaniHugo Boss,  GucciTom FordHUGOTommy HilfigerOakleyPeak Performance og mange, mange flere populære solbriller til mænd.

Vi har designersolbriller til mænd i mange forskellige stilarter. Vi har dermed uden tvivl et par, der passer til dig. Uanset om du er til runde solbriller til herresorte solbriller til herre eller firkantede solbriller til herre. Dine muligheder er mange i Synoptik.

Leder du efter bestemte modeller, der passer til din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk? Filtrér nemt i topmenuen på siden over solbriller til herrer, og find de solbriller til mænd, der passer dig.

Solbrillemoden for herrer i 2024

Solbrillemoden for mænd har i mange år været domineret af de helt klassiske modeller som WayfarerClubmaster og Aviator, som Ray-Ban var de første til at markere sig med.

Også andre solbrillebrands har deres fokus rettet mod de populære stelmodeller. Det er især tydeligt i solbrillemoden for mænd i 2023.

Solbrillemoden for mænd i 2024 har store referencer til 80’erne og 90’erne. De kommer fra 90’er-kultfænomenerne som det legendariske britpopband Oasis og skuespilleren Brad Pitt i filmen Fight Club.

Har du mod på nichesolbriller, er de firkantede og smalle solbriller a la dem, som rapperen Tyler The Creator bar, et moderigtigt valg, der får dig til at stråle i solen.

I 2024 fortsætter sportsinspirerede solbriller til herre også med at være populære. Hos Synoptik finder du for eksempel modellen Under Armour UA 0003/G/S KB7.

I de nyeste solbrilletrends til mænd har du altså mulighed for både at vælge en sikker vinder som Wayfarer som modellen Ray-Ban 0RB2140 901.

Runde solbriller herre – dyrk retrolooket

I nyere tid har runde solbriller til herre vundet stort indpas i modebilledet. Runde solbriller ses over hele landet. Ikke bare i Danmark, men i hele verden.

Det runde brillestel trækker både popkulturelle referencer som litterære reference i flere generationer. For den ældre generation forbindes det runde brillestel med ikoner som John Lennon, Elton John, Gandhi og Ozzy Osbourne, mens de lidt yngre generationer forbinder de runde solbriller med Steve Jobs.

Det runde solbrillestel har altså længe været associeret med mænd, der har revolutioneret verden. En af de runde solbriller til herrer, der hitter allermest, er Ray-Ban ROUND 1, der har et let og elegant metalstel. Det sikrer optimal komfort i solen og et stilfuldt udtryk, der passer til alle stile og mange ansigtsformer.

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du altid et omfattende udvalg af runde solbriller til herrer. Modellerne er mange, og de er altid afstemt med de nyeste solbrilletrends.

Prøv solbriller til mænd online

Hvis du finder et par herresolbriller, du godt kan lide, kan du prøve dem med vores Virtual-Try-On-system.

Alt, det kræver, er, at du trykker på ikonet med solbriller og følger instrukserne med kameraet på din telefon. Det giver dig et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt.

Du kan roligt bestille dem, selvom du ikke har prøvet dem. Vi tilbyder dig nemlig fri retur. Hvis du mod forventning fortryder dit køb, kan du altså blot sende dem tilbage. Helt kvit og frit.

Er du stadig i tvivl om, hvilken stelform der passer til din ansigtsform, kan du komme ned i din lokale Synoptik og få vejledning af vores uddannede brillestylister.

Hvad er dit budget til herresolbriller?

Fede solbriller til mænd findes i mange forskellige prisklasser. Uanset dit budget kan du finde et par moderigtige solbriller til herrer i høj kvalitet hos os. Og tilmed til gode priser.

Øverst på siden kan du filtrere på pris. På den måde får du kun vist de herresolbriller, der falder inden for dit budget.

Hvis du finder et par solbriller til mænd, der er lige dig, men som ligger uden for dit budget, kan vi hjælpe dig gennem vores synoptiske finansiering. Her kan du betale i rater i helt op til 48 måneder. Naturligvis helt uden gebyrer.

Solbriller til herrer med UV-beskyttelse

Solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør. Det er også en effektiv måde at passe på dine øjne i solen.

Solen udstråler UV-lys, som er usundt for dine øjne, kan forbrænde din hornhinde, føre til forandringer på din nethinde og øge chancen for tidlig udvikling af grå stær.

Ligesom du beskytter din hud med solcreme, er det altså afgørende, at du beskytter dine øjne optimalt med UV-beskyttelse eller UV-filter i dine solbriller til herre.

Med solbriller til herrer fra vores omfattende udvalg skal du ikke bekymre dig om dine øjne i solen. Alle yder nemlig 100% UV-beskyttelse. Det sikrer, at du roligt kan åbne dine øjne i solens skarpe stråler.

Er du på udkig efter polariserede solbriller til mænd, kan du se vores omfattende udvalg lige her.

Solbriller til herrer med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, vil du få glæde af solbriller med styrke.

Ønsker du solbriller med styrke til mænd, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine herresolbriller med styrke skal korrigere for. Altså om det f.eks. er nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi gør det nemmere for dig at vælge

Efter du har fået udmålt din præcise synsstyrke til dine solbriller med styrke, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de solbriller til herrer, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver og dit ansigts enkelte dele, når vi vejleder dig om dit bedste valg af solbriller til mænd.

I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

Vi ta'r dit syn alvorligt