Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Herrer

379 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller til mænd

Solbriller er uundværlige på solskinsdage. Hele året rundt. I vores omfattende udvalg af solbriller til mænd finder du populære kvalitets- og designermærker til skarpe priser. Vi har altid gode priser og skarpe tilbud på solbriller til mænd. Her på siden kan du finde præcis de solbriller, du mangler for at fuldende dit sommerlook og din garderobe.

Vi har både kreative solbriller til mænd i finurlige designs og diskrete herresolbriller – og alt, hvad du ellers kunne ønske dig. Dine muligheder for at finde dine nye solbriller til herre er mange i Synoptik. Gå på opdagelse her på siden, og find alle de kendte mærker. Lige fra Ray-Ban til Emporio Armani, Tom FordHugo Boss, Oakley, Polaroid, Gucci, Kenzo, PersolTommy Hilfiger og mange, mange flere. Alle med 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne optimalt mod solens usunde UV-lys.

Solbriller er mandens smykke

Mode til mænd har sjældent indeholdt accessories som f.eks. smykker. Accessories har historisk set været noget, som kvinder har dyrket og brugt i form af smykker, briller, tasker og sko. Mænd har ikke haft samme muligheder for at udtrykke sig og understrege deres personlighed med et smykke. Det er imidlertid ved at skifte. Førende modehuse præsenterer nu flere og flere kollektioner med smykker til mænd. Det gælder lige fra et high-street-brand som Zara til high-end-brands som Burberry og Gucci.

Især solbriller til mænd er et gennemgående element, der bliver et mere og mere udbredt smykke. Der findes en masse klassiske herremodeller fra kendte mærker, som klæder mange mænd. De flotte designs på solbriller til mænd, der hitter overalt i verden, kan være fast inventar i garderoben sæson efter sæson.

Hvis du som kvinde leder efter gaven til manden, der har alt, går du aldrig galt i byen med solbriller til herrer.

Stort udvalg af designersolbriller til mænd

Hos Synoptik finder du et stort udvalg af designersolbriller til mænd. Vi har herresolbriller fra alle de populære mærker. Lige fra Ray-Ban til Emporio ArmaniHugo Boss, David Beckham, Polaroid, Gucci, Tom Ford, HUGO og mange flere kendte mærker. Uanset hvordan din stil er, finder du et par lækre solbriller til herrer, der passer dig og din ansigtsform. Filtrér nemt og bekvemt i topmenuen på siden over solbriller til herrer, og find de solbriller til mænd, der passer dig.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af herresolbriller fra de bedste og mest populære solbrillemærker. Vi har designersolbriller til mænd i mange forskellige stilarter, og vi har uden tvivl også et par, der passer til dig. Gå blot på opdagelse i vores omfattende udvalg af solbriller til herrer.

Hvis du finder et par herresolbriller, du kan lide, kan du prøve dem med vores Virtual-Try-On-system. Det giver dig et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt. Du kan roligt bestille dem, selv om du ikke har prøvet dem. Vi tilbyder nemlig fri retur. Det giver dig mulighed for at prøve dem derhjemme i ro og mag, og hvis du fortryder dit køb, kan du blot sende dem tilbage – kvit og frit.

Solbrillemoden for herrer i 2022

Solbrillemoden for mænd har i mange år været domineret af de helt klassiske Wayfarer-, Clubmaster- og Aviator-solbriller, som Ray-Ban har markeret sig med. Men også mange andre solbrillebrands har år efter år haft fokus på de populære stelmodeller. Det har imidlertid ændret sig i solbrillemoden for mænd i 2022.

Solbrillemoden for mænd i 2022 trækker stærke referencer til 90’erne. De stærkeste referencer kommer fra 90’er-kultfænomenerne som Oasis og Brad Pitt i filmen Fight Club. Har du mod på en nichesolbrille, er de firkantede og smalle solbriller a la de, som rapperen Tyler The Creator bar, et moderigtigt valg, der får dig til at stråle i solen.

I herremoden for solbriller i 2022 har du altså mulighed for både at vælge en sikker vinder som Wayfarer eller Aviator, eller du kan hoppe med på bølgen, hvor det er 90’ernes retrostil, der hitter. Dine muligheder er med andre ord mange for at finde de bedste solbriller til mænd.

Solbriller til mænd i den helt rigtige stil

Solbrillemoden skifter fra sæson til sæson. Hos Synoptik finder du altid de nyeste og førende solbrillekollektioner til mænd. I din lokale Synoptik kan du også få vejledning om de nyeste tendenser inden for solbriller til herrer af vores uddannede brillestylister, der har speciale i at finde de bedste solbriller til mænd til dig.

Uanset hvilken stil du er til, finder du lækre solbriller til herrer hos os, der passer til din stil. Vi har et bredt udvalg af de nyeste solbriller til herrer, ligesom du også altid finder klassiske stel i tidløse designs.

Der findes naturligvis flere guides til, hvordan du finder det rigtige par solbriller til din mand. Det er vigtigt, at du ved, hvilken ansigtsform han har. På den måde kan du vælge det stel, der fremhæver hans ansigtstræk. Derudover skal du også vide, om han er mest til en klassisk Wayfarer-solbrille, eller om han er mere til unikt og eksperimenterende udtryk, som f.eks. runde solbriller kan give.

Hvad er dit budget til herresolbriller?

Gode solbriller til herrer kommer i mange forskellige prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde et par moderigtige solbriller til herrer i høj kvalitet hos os. Og tilmed til gode priser. Øverst på siden kan du filtrere på pris. På den måde får du kun vist de herresolbriller, der falder inden for dit budget.

Hvis du finder et par solbriller til mænd, der er lige dig, men som ligger uden for dit budget, kan vi hjælpe dig gennem vores synoptiske finansiering i vores fysiske butikker. Her kan du betale i rater i helt op til 48 måneder. Det gør det både nemt og overskueligt at købe dine nye solbriller til herrer.

Solbriller til herrer med UV-beskyttelse

Solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør til dit udseende, som alle modebevidste mænd elsker. Det er også en effektiv måde at passe på dine øjne i solen. Solens UV-stråler er nemlig usunde for dine øjne. I hvert fald hvis dine solbriller ikke beskytter dine øjne optimalt. Derfor er det vigtigt, at du vælger et par solbriller med 100% UV-beskyttelse.

I vores udvalg af solbriller til herrer finder du kun solbriller med 100% UV-beskyttelse. Af den årsag kan du roligt gå ud i solen på alle årstider med et par solbriller fra vores store udvalg af solbriller til herrer. Er du på udkig efter polariserede solbriller til mænd, kan du se vores omfattende udvalg lige her.

Solbriller herrer med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, vil du få stor glæde af solbriller til mænd med styrke. I Synoptik kan du få stort set alle solbriller til herrer med styrke. Vores autoriserede optikere kan udmåle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine herresolbriller med styrke skal korrigere for. Altså om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker til dine solbriller med styrke, kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de solbriller til herrer, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver og dit ansigts enkelte dele, når vi vejleder dig om dit bedste valg af solbriller til mænd.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.