Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Herrer

466 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller til mænd

Solbriller er uundværlige på solskinsdage hele året rundt. I vores store udvalg af solbriller til mænd finder du de bedste mærker til skarpe priser. Vi har altid gode priser og ofte skarpe tilbud på solbriller til mænd. Her på siden kan du finde præcis de solbriller, du mangler for at fuldende dit look og din garderobe. Vi har både kreative statementsolbriller og diskrete herresolbriller – og alt hvad du ellers kunne ønske dig.

Stort udvalg af designersolbriller

Hos Synoptik finder du et stort udvalg af designersolbriller til mænd. Vi har herresolbriller fra alle de mest populære mærker. Blandt andet fra Ray-Ban, Emporio Armani og Hugo Boss. Uanset hvordan din stil er, finder du et par lækre solbriller til herrer, der passer dig, hos os.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af herresolbriller fra de bedste og mest populære solbrillemærker. Vi har designersolbriller til mænd i mange forskellige stilarter, og vi har uden tvivl også et par, der passer til dig. 

Hvis du finder et par herresolbriller, du kan lide, kan du prøve dem med vores Virtual-Try-On og få et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt. Du kan roligt bestille dem, selvom du ikke har prøvet dem. Vi tilbyder nemlig fri retur. Det giver dig mulighed for at prøve dem derhjemme i ro og mag, og hvis du fortryder dit køb, kan du blot sende dem tilbage – kvit og frit.

Solbriller i den helt rigtige stil

Solbrillemoden skifter fra sæson til sæson. Hos Synoptik finder du altid de nyeste og førende solbrillekollektioner til mænd. I din lokale Synoptik kan du også få vejledning om de nyeste tendenser inden for solbriller til herrer af vores uddannede brillestylister, der altid står klar til at hjælpe dig. Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

Uanset hvilken stil du er til, finder du lækre solbriller til herrer hos os, der passer til din stil. Vi har et bredt udvalg af de nyeste solbriller, ligesom du også altid finder klassiske stel i tidløst design.

Hvad er dit budget?

Gode solbriller til herrer kommer i mange forskellige prisklasser, og uanset hvad dit budget er, kan du finde et par moderigtige solbriller til herrer i høj kvalitet til gode priser hos os. Øverst på siden kan du filtrere på pris, så du kun får vist de herresolbriller, der falder inden for dit budget.

Hvis du finder et par solbriller, der er lige dig, men som ligger uden for dit budget, kan vi hjælpe dig gennem vores Synoptiske Finansiering i vores fysiske butikker. Her kan du betale i rater i op til 48 måneder. Det gør det både nemt og overskueligt at købe dine nye kvalitetssolbriller.

Solbriller med styrke

Hvis du normalt bruger briller eller kontaktlinser, bliver du glad for et par solbriller med styrke. Stort set alle de solbriller til herrer, du kan se her på siden, kan også laves med styrke, så du kan se skarpt og se skarp ud på en og samme tid. Køb trygt online, og kontakt vores butikker, hvis du vil have solbriller med styrke til herrer.  

Når du er vant til at gå med briller, får du hurtigt ondt i hovedet, hvis du går med solbriller uden styrke. Derudover er det rart at kunne læse en god bog ved poolen eller stranden om sommeren, ligesom solbriller med styrke også er en nødvendighed, hvis du kører bil, så du kan følge ordentligt med i trafikken – især i foråret og efteråret, hvor solen hænger lavt og begrænser dit udsyn i bilen.

Pas godt på dine øjne

Solbriller er ikke kun en lækker accessory, som alle modebevidste elsker – det er også en måde at passe på dine øjne i solen. Solens UV-stråler kan nemlig skade dine øjne, hvis ikke du passer på. Derfor er det vigtigt, at du vælger et par solbriller med 100 % UV-beskyttelse.

I vores udvalg af solbriller til herrer finder du kun solbriller med 100 % UV-beskyttelse. Du kan derfor roligt gå ud i solen på alle årstider med et par solbriller fra vores store sortiment.

Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

Bestil tid