Spar enten 30% eller 50% på udvalgte solbriller
-

Gælder t.o.m. 31.07.22.

Se udvalgte solbriller
Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Herrer

328 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller til herrer

Det er nok de færrest mænd, der ikke er begejstrede for at gå med solbriller, når solen skinner. Af gode grunde. Et par solbriller får det bedste frem i dit udseende og hjælper dig, når solens skarpe stråler gør deres for at forstyrre dine øjnes evne til at stille skarpt.

Solbriller til herrer er altså en god invistering. Er du på udkig efter fede solbriller til mænd, kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg fra alle de populære designermærker, som kan fuldende dit sommerudseende og din solbrillegarderobe.

Vi har både kreative solbriller til mænd i finurlige designs fra Kenzo, diskrete herresolbriller fra eksempelvis Ray-Ban og runde solbriller til herre fra bl.a. Persol.

Gå på opdagelse her på siden eller i din lokale Synoptik, og find alle de kendte mærker. Lige fra Ray-Ban til Emporio Armani, Tom FordHugo Boss, Oakley, GucciTommy Hilfiger og mange, mange flere. Alle med 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne optimalt mod solens usunde UV-lys.

Fede solbriller til mænd

Solbrillemoden skifter fra sæson til sæson. Hos Synoptik finder du altid de nyeste kollektioner med fede solbriller til mænd.

din lokale Synoptik kan du også få vejledning om de nyeste tendenser inden for solbriller til herrer af vores uddannede brillestylister, der har speciale i at finde de bedste solbriller til mænd til dig.

Uanset hvilken stil du er til, finder du fede solbriller til mænd hos os. Vi har et bredt udvalg af de nyeste solbriller til herrer, ligesom du også altid finder klassiske stel i tidløse designs.

Der findes mange fede solbriller til mænd. Eksempelvis Gucci GG0341S 1 og Emporio Armani 0EA4029 50638G, som begge har et maskulint, men samtidig elegant udtryk.

Solbriller er mandens smykke

Mode til mænd har sjældent indeholdt accessories som f.eks. smykker. Accessories har historisk været dyrket af kvinder og brugt i form af smykker, briller, tasker og sko.

Mænd har ikke haft samme muligheder for at udtrykke sig og understrege deres personlighed med et smykke. Det er imidlertid ved at skifte. Førende modehuse præsenterer nu flere og flere kollektioner med smykker til mænd. Det gælder lige fra et high-street-brand som Zara til high-end-brands som Burberry og Gucci.

Især solbriller til mænd er et gennemgående element, der bliver et mere og mere udbredt smykke. Der findes en masse klassiske herremodeller fra kendte mærker, som klæder mange mænd.

De flotte designs på solbriller til mænd, der hitter overalt i verden, kan være fast inventar i garderoben sæson efter sæson.

Yndlingsgaven til manden, der har alt

Der findes flere guides til, hvordan du finder det rigtige par solbriller til din mand eller kæreste.

Det er vigtigt, at du ved, hvilken ansigtsform han har. På den måde kan du vælge det solbrillestel til mænd, der fremhæver hans unikke ansigtstræk. Derudover er det en fordel at vide, om han er mest til en klassiske Wayfarer solbriller, eller om han er mere til et eksperimenterende udtryk, som f.eks. runde solbriller til herre kan give.

Hvis du som kvinde leder efter gaven til manden, der har alt, går du aldrig galt i byen med solbriller til herrer.

Stort udvalg af designersolbriller til mænd

Hos Synoptik finder du et stort udvalg af designersolbriller til mænd. Vi har fede solbriller til mænd fra alle de populære mærker. Lige fra Ray-Ban til Emporio ArmaniHugo Boss, David Beckham, Polaroid, Gucci, Tom Ford, HUGO og mange, mange flere kendte mærker.

Vi har designersolbriller til mænd i mange forskellige stilarter, og vi har uden tvivl også et par, der passer til dig. Uanset om du er til runde solbriller til herre, sorte solbriller til herre eller firkantede solbriller til herre.

Leder du efter bestemte modeller, der passer til din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk? Filtrér nemt i topmenuen på siden over solbriller til herrer, og find de solbriller til mænd, der passer dig.

Solbrillemoden for herrer i 2022

Solbrillemoden for mænd har i mange år været domineret af de helt klassiske modeller som Wayfarer, Clubmaster og Aviator, som Ray-Ban har markeret sig med. Men også andre solbrillebrands har fokus på de populære stelmodeller. Det er især tydeligt i solbrillemoden for mænd i 2022.

Solbrillemoden for mænd i 2022 har store referencer til 90’erne. De kommer især fra 90’er-kultfænomenerne som Oasis og Brad Pitt i filmen Fight Club.

Har du mod på en nichesolbrille, er de firkantede og smalle solbriller a la de, som rapperen Tyler The Creator bar, et moderigtigt valg, der får dig til at stråle i solen.

I de nyeste solbrilletrends har du altså mulighed for både at vælge en sikker vinder som Wayfarer i modellen Ray-Ban 0RB2140 901 eller Aviator som modellen Ray-Ban AVIATOR L0205, eller du kan hoppe med på bølgen, hvor det er 90’ernes retrostil, der hitter.

Runde solbriller herre

I nyere tid har runde solbriller til herre vundet stor indpas i modebilledet. Runde solbriller ses over hele landet. Ikke bare i Danmark, men i hele verden.

Online her på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af runde solbriller til herrer. Mange kendte solbrillemærker har i 2022 præsenteret nye kollektioner med moderigtige runde solbriller til herre. Modellerne er mange, og de er altid afstemt med de nyeste solbrilletrends.

En af de runde solbriller til herrer, der hitter allermest for tiden, er Ray-Ban ROUND 1, der har et let og elegant metalstel. Det sikrer optimal komfort i solen såvel som et stilfuldt utryk.

Er du til et mere markant sort stel, er en model som Tom Ford FT0858-N 01A en sikker vinder, når du skal vælge dine runde solbriller til herre. Solbrillernes behagelige acetatstel er samtidig med til at sikre dig god pasform, som giver dig mulighed for at nyde solen i fulde drag.

Prøv solbriller til mænd online

Hvis du finder et par herresolbriller, du kan lide, kan du prøve dem med vores Virtual-Try-On-system.

Alt, det kræver, er, at du trykker på ikonet med solbriller og følger instrukserne med kameraet på din telefon eller kameraet på din computer. Det giver dig et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt. Nemt og bekvemt.

Du kan roligt bestille dem, selv om du ikke har prøvet dem. Vi tilbyder nemlig fri retur. Hvis du mod forventning fortryder dit køb, kan du altså blot sende dem tilbage – kvit og frit.

Hvad er dit budget til herresolbriller?

Fede solbriller til mænd findes i mange forskellige prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde et par moderigtige solbriller til herrer i høj kvalitet hos os. Og tilmed til gode priser.

Øverst på siden kan du filtrere på pris. På den måde får du kun vist de herresolbriller, der falder inden for dit budget.

Hvis du finder et par solbriller til mænd, der er lige dig, men som ligger uden for dit budget, kan vi hjælpe dig gennem vores synoptiske finansiering i vores fysiske butikker. Her kan du betale i rater i helt op til 48 måneder.

Solbriller til herrer med UV-beskyttelse

Solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør til dit udseende. Det er også en effektiv måde at passe på dine øjne i solen. Solen udstråler UV-lys, som er usundt for dine øjne, kan forbrænde din hornhinde, føre til forandringer på din nethinde og begrænse tidlig udvikling af grå stær.

Ligesom du beskytter din hud med solcreme, er det altså afgørende, at du beskytter dine øjne optimalt med UV-beskyttelse i dine solbriller til herre.

Med solbriller til herre fra vores omfattende udvalg skal du ikke bekymre dig om dine øjnes vel og vel i solen. Alle yder nemlig 100% UV-beskyttelse. Det sikrer, at du roligt kan åbne dine øjne i solens skarpe stråler.

Er du på udkig efter polariserede solbriller til mænd, kan du se vores omfattende udvalg lige her.

Solbriller herrer med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, vil du få stor glæde af solbriller til mænd med styrke. I Synoptik kan du få stort set alle solbriller til herrer med styrke.

Vores autoriserede optikere kan udmåle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine herresolbriller med styrke skal korrigere for. Altså om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

Efter du har fået udmålt din præcise synsstyrke til dine solbriller med styrke, kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de solbriller til herrer, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver og dit ansigts enkelte dele, når vi vejleder dig om dit bedste valg af solbriller til mænd.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.