Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Outlet | Spar op til 50%

585 Resultater
Tilbud

Solbriller med styrke?

Book tid
23%
Du har set 23 af 585 produkter
Vis flere resultater

Outlet – solbriller på tilbud | Spar op til 50%

Er du på udkig efter solbriller på tilbud? Så er du landet det rette sted. Hos Synoptik har vi altid gode tilbud på en lang række populære solbrillemærker.

Køb solbriller på tilbud hos Synoptik

Når sommeren melder sin ankomst, følger højere temperaturer og mere sol. Og dermed et større behov for solbriller, som kan sikre dig et skarpt syn og optimal øjenbeskyttelse i solen.

I Synoptik kan du købe nye designersolbriller til fantastisk skarpe priser. Vi har nemlig tilbud på solbriller med helt op til 50% rabat. Både i din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk.

Gå på opdagelse, og gør et kup på tilbudssolbriller allerede i dag.

Solbriller på tilbud til herrer og damer

Hos Synoptik kan du altid finde solbriller på tilbud til både herrer og damer. Vælg mellem alt fra klassiske designs til kreative modeller fra sæsonens nyeste trends fra massevis af kendte mærker.

Vi har et stort udvalg af solbriller til herrer på tilbud og tilbyder en bred vifte af farver og modeller. Så uanset om du leder efter et par solbriller til hverdag eller en bestemt begivenhed, kan du være sikker på at finde et par, der passer til dine behov blandt vores solbriller på tilbud.

Du finder også et bredt udvalg af solbriller til damer på tilbud. Hvis du er på udkig efter de perfekte solbriller til at fuldende din sommergarderobe, men ønsker du ikke at bruge en formue, kan du derfor også med fordel gå på opdagelse i vores solbrilleudsalg.

Solbriller på udsalg fra kendte massevis af mærker

I vores store udvalg af solbrilletilbud kan du købe solbriller med helt op til 50% rabat – også på massevis af kendte designermærker.

Find for eksempel populære Gucci og Ray-Ban solbriller på tilbud samt solbriller fra en lang række andre populære mærker som Emporio ArmaniBurberryMichael KorsHugo BossPersolKenzoPolaroidTommy Hilfiger og mange, mange flere.

Udvalget spænder fra moderne og trendy designs til klassiske modeller, der aldrig går af mode. Uanset om du leder efter solbriller til daglig brug eller til særlige lejligheder, har vi noget for enhver smag, stil og ansigtsform.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Solbriller er af gode grunde et populært tilbehør til sommergarderoben. De beskytter dine øjne mod solens UV-stråler og giver kant til dit tøj. Og hvis du gerne vil spare penge på solbriller, er det altid godt at holde øje med gode tilbud på solbriller.

Når du køber solbriller på tilbud, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af dine solbriller. Solbrillerne skal beskytte dine øjne optimalt og være behagelige at have på – også når de er på tilbud.

Hos Synoptik er alle vores solbriller CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse – uanset om du køber dine solbriller på tilbud eller til fuld pris.

Få styrke i dine solbriller

Alle designersolbriller, du ser her på siden, kan også fås med din synsstyrke. Solbriller med styrke er især en fordel for dig, der bruger briller til daglig og ønsker at se verden lige så skarpt, som du gør normalt.

Bestil blot tid til en Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, og få de bedste forudsætninger for at se lige så skarpt i solen, som du gør normalt.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt