Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Outlet - tilbud solbriller | Spar op til 50%

374 Resultater
Tilbud

Filtre

Designersolbriller på tilbud

Sommeren har meldt sin ankomst. Med årstiden følger højere temperaturer og mere sol. Og dermed et større behov for solbriller, som kan sikre dig et skarpt syn og optimal øjenbeskyttelse i solen.

I Synoptik kan du købe nye designersolbriller til fantastisk skarpe priser. Vi har nemlig tilbud med helt op til 50% rabat. Både i din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk.

Gå på opdagelse i dag, og gør et kup med designersolbriller på tilbud.

Spar op til 50% på kendte mærker

I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk finder du solbriller på tilbud fra massevis af kendte designermærker. Alle med helt op til 50% rabat.

Find populære mærker som Ray-Ban, Emporio Armani, Burberry, Gucci, Michael Kors, Hugo Boss, Persol, Kenzo, Polaroid, Tommy Hilfiger og mange, mange flere. Lige nu altså med enten hele 30% rabat eller hele 50% rabat.

Solbriller på tilbud fra sæsonens nyeste trends

Sæsonens solbrilletrends indeholder alt, du skal bruge for at stå skarpt i solen: Eksperimenterende designs, elegante detaljer, fokus på bæredygtighed og meget, meget mere.

Vi ser en genopståen af 60’ernes og 70’ernes stelformer, og pangfarver giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Vores uddannede brillestylister gennemgår her de fire største trends for 2022.

SE SOLBRILLETRENDS

Altid 100% UV-beskyttelse

Solbriller sikrer dig ikke kun et skarpt udseende. De sikrer dig også optimal øjenbeskyttelse i solen. I hvert fald når du vælger solbriller fra vores omfattende udvalg.

Alle er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse. Ganske enkelt for at garantere dig, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket, når solen forkæler dig og samtidig spreder usunde UV-stråler.

Få styrke i dine solbriller

Alle designersolbriller, du ser her på siden, kan også fås med din styrke. Bestil blot tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få de bedste forudsætninger for at se lige så skarpt i solen, som du gør normalt.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.