Oplev ny brillemode i Synoptik

Synoptik præsenterer dig for de største brilletrends for efteråret og vinteren 2023. De indeholder alt det, du skal bruge for at gøre indtryk med dit udtryk.

Oplev alt fra kreative nyfortolkninger af tidligere stilarter til genfødsel af retroformer i pastelfarver, store luksuriøse brandlogoer, markante stel i mørke nuancer og meget mere.

Kun fantasien sætter grænser for de mange muligheder, som sæsonens nye brilletrends giver dig.

Gå på opdagelse sæsonens nye brilletrends

Bliv klogere på den nye brillemode her, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i en af vores mange butikker, hvis det er tid til et skarpere syn.

Efterfølgende kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af designerbriller fra alle de kendte brillemærker. Vores uddannede brillestylister står klar til at hjælpe dig.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Udtryk dig frigjort, og gør det enkle kreativt

Det generelle modebillede bliver i højere grad præget af kreative udtryk og brug af farver, der pifter dit udseende op.

Tendensen har naturligvis også ramt brillemoden, der bygger videre på de designelementer, som hver dag bruges til at udtrykke sig moderigtigt. Brilletrenden CREATIVE RESET hylder den sjove og forførende minimalisme, der især kendetegnede moden i 90’erne og 00’erne.

Briller og solbriller fra trenden henter inspiration i tidens populære stelformer, som gør det banale uventet, og selv det mest enkle design bliver en tydelig og dristig markør for kreativ udstråling.

Du finder alt fra lettere gennemsigtige modeller fra bl.a. Ralph Lauren til sorte brillestel fra Tom Ford. Samtidig muliggør tykke stel i blødt acetat fra f.eks. Ray-Ban, at du kan opleve god synskomfort i din hverdag.

Solbrillerne fra trenden findes med samme mønstre, men krydret med lyse og graduerede glas, som er ideelle til dig, der ikke vil opleve farveforvrængning i solen.

SE UDVALG AF BRILLER

Kombiner naturens og den digitale verden i dit udtryk

Vores hverdage bliver mere og mere digitaliserede, og udviklingen vil ingen ende tage. I dag stikker den så dybt, at selv modebilledet indeholder designelementer inspireret af den digitale verden. I de nye brilletrends i en fascinerende kombination med naturens smukke og forførende kræfter.

I brilletrenden NATUREVERSE smelter de to modsatrettede verdener sammen og præsenterer dig for modeller, der indeholder de mest fremtrædende elementer.

Du kan opleve sporty modeller og stel i neutrale naturfarver som mørkeblå, grøn og brun, der somme tider er kombineret med mere iøjnefaldende farver på bl.a. brillestængerne.

Mærker som Hugo Boss, Oakley, Polo Ralph Lauren, Armani Exchange og Another Eyewear Story markerer sig med stel og solbriller fra den nye brilletrend. Modellerne er formelle, sporty og stilrene. Som skræddersyet til dig, der vil udtrykke dig modent og tidløst.

Fælles for alle brillerne og solbrillerne fra brilletrenden er, at komfort og tidløst design er i fokus.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

 

Tag del i et ungdommeligt og futuristisk univers

Ungdommen er ikke kun med til at forme vores fremtid. De har også en afgørende rolle for det, der rører sig i modebilledet.

Trenden SPACE SAHARA fra brillemode i 2023 hylder den oprørske ungdom med et væld af unikke designs i metalliske nuancer og legesyge former, som giver dig et luksuriøst udtryk.

Farvepaletten spænder bredt og henter overvejende inspiration i 90’ernes og 00’ernes nostalgi. Du finder stel i nedtonede varme mørkerøde nuancer i cat eye-former og overdimensionerede stel, som gør dit udseende kreativt.

Den nye brilletrend er samtidig ideel til dig, der vil eksperimentere med dit udtryk. Du kan opleve legesyge stel i dyreprint og iøjnefaldende brandlogoer fra eksklusive designermærker som Versace, Gucci og Bvlgari.

De mange modeller bringer mystik over dit udseende og giver dig en enestående mulighed for at skille dig ud fra mængden. Konsekvent og bedre end nogensinde før.

Skil dig ud med afslappede og runde retroformer

Tidligere stilarter og -perioder har længe været populære. Ikke kun i det generelle modebillede, men i særdeleshed også i brillemoden.

Trenden NEW PREP fra efterårets og vinterens brillemode genfortolker mange af de elementer, der hittede i 80’ernes og 90’ernes trends. Runde briller i pastelnuancer er med til at gøre dit udtryk retro, mens en varm farvepalette og i flere modeller miljøvenlige materialer får dig til at udstråle afslappethed i din ellers travle hverdag.

Brilletrenden er ideel til dig, der dyrker et naturligt udseende og ønsker stel, der ikke larmer for meget i dit ansigt. Trods de store stelformer fra bl.a. Burberry, Tiffany & Co. og Gucci formår modellerne at skabe større harmoni i dit udseende.

Brillerne og solbrillerne passer til alle sider af din garderobe. Du kan bruge dem til at udtrykke dig afslappet og romantisk, ligesom de vil supplere et mere eksklusivt udtryk. Dine muligheder er mange.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Oplev populære briller fra sæsonens brilletrends

din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsbriller og designersolbriller fra alle de største brillemærker, der henter inspiration i efterårets og vinterens brillemode.

I butikken kan du gå på opdagelse i briller til damer og herrer fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Burberry, Saint Laurent, Versace, Emporio Armani, Skaga, Tiffany & Co., Ralph Lauren og mange flere.

Samtidig kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de briller fra ny brillemode, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dine ansigtstræk og din øvrige stil, når vi rådgiver dig om dit bedste valg af moderigtige briller.

SE UDVALG AF BRILLER

Briller med mindre miljøpåvirkning

I Synoptik har du mulighed for både at opleve og være med til at gøre en synlig forskel med briller og solbriller fra brillemoden i 2023.

Du finder briller og solbriller fra mange af de populære brillemærker, som bl.a. mindsker deres spild i produktionen. Stelmaterialerne findes i eksempelvis 100% nedbrydeligt bioacetat og genanvendt letvægtsmetal.

Få en forsmag på vores udvalg af briller og solbriller med omtanke for miljøet lige her, eller find mærker som Chloé, Emporio ArmaniHugo Boss, Dolce&Gabbana, Ralph LaurenDbyD og Giorgio Armani i din nærmeste Synoptik.

Start med en Synsprøve med sundhedstjek

Hvis det er tid til briller fra ny brillemode i 2023, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og sørge for, at du kan stille skarpt.

Det og meget mere gør vi grundigt på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger bl.a., om dine briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Med i din omfattende synsprøve får du også et tjek af dine øjnes generelle sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt