Oplev ny brillemode i Synoptik

Synoptik præsenterer dig for de største brilletrends i foråret og sommeren 2023. De indeholder alt det, du skal bruge for at gøre indtryk med dit udtryk.

Oplev alt fra overdimensionerede faconer, markante stel i lige så markante farver, modeller med tidens populære katteøjne, legesyge print og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for alle de mange muligheder, som sæsonens nye brilletrends giver dig.

Bliv klogere på den nye brillemode her, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, hvis det er tid til et skarpere syn.

Efterfølgende kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af designerbriller fra alle de kendte brillemærker og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Foren 60’ernes skæve stilarter

med nutidens digitale univers

Vores hverdage bliver mere og mere digitaliserede. Samme tendens har ramt brillemoden for 2023, som lader dig være nytænkende og gå forrest som aldrig før.

I brilletrenden PHYGITAL smelter fortiden og nutiden sammen. Du får en enestående mulighed for at kombinere 60’ernes rebelske stemning med designelementer fra et virtuelt univers. Resultatet er et udtryk, der emmer af ungdom.

Trenden præsenterer stel og solbriller i mørke og legefulde farver, som skaber associationer til tidens populære cyberverden. Du kan opleve alt fra overdimensionerede faconer i store størrelser fra bl.a. Gucci og Michael Kors til bloggerbrillen fra Saint Laurent.

Er du til et mere eksperimenterende udtryk, kan du markere dig med pixelerede print og mørke nuancer i modeller fra eksempelvis Burberry.

SE UDVALG AF BRILLER

Tag del i en glamourøs stemning,
og udstrål fuld kontrol i din hverdag

Mørke nuancer, brede brillestænger, store brandlogoer i bl.a. skinnende guldnuancer og firkantede modeller med bl.a. bløde kanter.

Designerelementerne hitter fortsat i ny brillemode. Med inspiration i 70’ernes populære stilarter får trenden RISQUÉ-TAKER alt til at gå op i en højere enhed.

Trenden præsenterer bl.a. sorte brillestel og solbriller i skildpaddemønster, som gør dit udseende legende og får dig til at udstråle glamour.

Modellerne byder på et væld af innovative designelementer. Du finder alt fra skinnende til matte modeller med omviklede snore, uventede udskæringer og iøjnefaldende detaljer. Altid med komfort og lethed i fokus.

Mærker som Gucci, Tom Ford, Versace, Bottega Veneta, Emporio Armani og Balenciaga er nogle af de mærker fra den absolutte designelite, der markerer sig med eksklusive og glamourøse modeller fra trenden.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

 

Find din ubekymrede side frem
med et enkelt og afslappet udtryk

Tidligere stilarter og -perioder har længe været eftertragtet. Samme tendens ses i brillemoden for 2023, hvor retroelementer endnu en gang har fundet vej til de officielle trendretninger.

Brilletrenden APÉRO HOUR tager dig en tur til Sydeuropas sommervarme og giver dig en følelse af afslapning i din travle hverdag. Med briller og solbriller fra trenden finder du glæden i det simple og enkle. Alt imens du kan nyde sarte farver og bløder faconer.

Trendens stel finder du i pastelfarver, og bløde, runde og ovale stelformer gør dit udtryk ubekymret.  Eksempelvis i form af elegante cat eye solbriller fra Gucci og Balenciaga.

Brilletrenden er som skræddersyet til dig, der dyrker et naturligt udseende. Og ønsker at være mere bæredygtig i din hverdag. Komfortable bæredygtige materialer som blødt acetat sikrer, at du kan vælge dine nye briller med god samvittighed.

Udtryk dig tidløst og rustikt med
inspiration i naturens kraftige farver

Havet er så fascinerende, at selv forårets og sommerens brilletrends i 2023 har ladet sig inspirere af det. Trendretningen VIRTUAL AQUATICS hylder det aktive liv på havet og naturens forførende farver.

Du finder tidløse modeller i kraftige blå og grønne farver, som tidligere mest har været brugt blandt unge. I dag er stilarterne brugt af alle, som dyrker et sporty udtryk. Unge som gamle.

I trenden finder du store, bløde faconer og praktiske kvalitetsmaterialer, som sikrer dig god komfort i din hverdag. Akkurat ligesom fascinerende glasfarver på trendens solbriller sørger for et naturligt syn i solens skarpe og usunde stråler.

Mærker som Emporio Armani, Polo Ralph Lauren, Oakley og Ray-Ban er blandt de mærker, som er med til at gøre dit udtryk sporty og legende.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Oplev populære briller fra sæsonens brilletrends

din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsbriller og designersolbriller fra alle de største brillemærker, der henter inspiration i efterårets og vinterens brillemode.

I butikken finder du briller til damer og herrer fra Ray-BanGucciBurberryTom FordSaint LaurentHugo BossTommy HilfigerHeritageMonkeyglassesDavid BeckhamEmporio ArmaniPilgrimSkagaMarc Jacobs og mange, mange flere.

Samtidig kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de briller fra ny brillemode, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dine ansigtstræk og din øvrige stil, når vi rådgiver dig om dit bedste valg af moderigtige briller.

SE UDVALG AF BRILLER

Briller med mindre miljøpåvirkning

I Synoptik har du mulighed for både at opleve og gøre en synlig forskel med briller og solbriller fra de nye brilletrends i 2023. Du finder briller og solbriller fra brillemærker, der minimerer deres miljøpåvirkning i brillernes og solbrillernes produktion. Eksempelvis Monkeyglasses, Skaga og Tommy Hilfiger.

Få en forsmag på kollektionerne her, eller gå på opdagelse i din lokale Synoptik i dag.

Start med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til briller fra ny brillemode i 2023, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og sørge for, at du kan stille skarpt.

Det gør vi med avanceret optisk udstyr på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger bl.a., om dine briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Med i din grundige synsprøve får du også et tjek af dine øjnes generelle sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt