Oplev ny brillemode i Synoptik

Synoptik præsenterer dig for de største brilletrends for foråret og sommeren 2024. De indeholder alt det, du skal bruge for at gøre indtryk med dit udtryk.

Oplev alt fra legesyge stilarter til overdimensionerede i skarpe farver eller sporty modeller i neutrale nuancer, som giver dig mulighed for at finde briller eller solbriller til enhver smag.

Kun fantasien sætter grænser for de mange muligheder, som sæsonens nye brilletrends giver dig.

Gå på opdagelse i sæsonens bedste brilletrends

Bliv klogere på den nye brillemode her, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i en af vores mange butikker, hvis det er tid til et skarpere syn.

Efterfølgende kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af briller fra alle de kendte mærker. Vores uddannede brillestylister står klar til at hjælpe dig.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Udtryk dig legesygt og ekstraordinært

Ungdommen er ikke kun med til at forme fremtiden. Den er også med til at forme ny brillemode og de nye 2024 brilletrends.

Brilletrenden DOPAMINE DRESSING lader dig finde din egen niche og tage del i den ungdommelige bevægelse. Det legesyge tager styringen og gør det skøre til det normale.

Trenden hylder det farverige og ekstraordinære udtryk, hvor glæde er et gennemgående tema.

Briller og solbriller fra trenden findes i en fantasifuld farvepalette, og stelformerne er en kombination af nostalgiske og tykke, markante silhuetter. Resultatet er en modig og ukonventionel stil. Ofte ledsaget af eksklusive brandlogoer.

Mærker som Prada, Versace, Gucci og Emporio Armani hjælper dig med at sprede en optimistisk stemning – i en verden, der har stærkt brug for optimisme.

Er glasset halvt fyldt eller halvt tomt? Med briller fra trenden er glasset altid halvt fyldt.

SE UDVALG AF BRILLER

Skil dig diskret ud fra mængden

Ekstravagance og luksus har længe hittet i brillemoden. Intet har ændret sig. Slet ikke i forårets og sommerens nye brilletrends.

Med brilletrenden NIGHT LUXE kan du tage del i devisen ”go big or go home”, som for alvor hittede i slutningen af 00’erne. Unikke designelementer gør udfaldet. Du finder stelformer med underspillede detaljer og strømlinede silhuetter, som henter inspiration i det pulserende fest- og natteliv.

Trenden introducerer en bred vifte af stelformer i acetat og let metal, som forener det spektakulære med det enkle. Stellenes og solbrillernes materialer er robuste og tykke, men samtidig lette og behagelige.

Farverne er lettere diskrete og præget af mørke nuancer, som skiller dig ud fra mængden. Dog uden at gøre det bombastisk. Du finder briller og solbriller i bl.a. mørkerøde, sorte og grå farver, som viser dine omgivelser, at du er i kontrol.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

 

Find din tidløse og rolige side frem

Tidligere stilarter og -perioder har længe været populære. Ikke kun i det generelle modebillede, men også i brillemoden.

Trenden HOMESPUN fra forårets og sommerens brillemode genfortolker mange af de elementer, der hittede i 70’ernes og 80’ernes trends. Runde briller og cat eye briller i bl.a. pastelnuancer er med til at gøre dit udtryk retro og tidløst, mens en varm farvepalette får dig til at udstråle afslappethed i din ellers travle hverdag.

Brilletrenden er ideel til dig, der dyrker et naturligt udtryk og ønsker stel, der ikke larmer for meget. Trods de store stelformer fra bl.a. Gucci og Tom Ford formår modellerne at skabe større harmoni i dit udseende.

Brillerne og solbrillerne har komfort i fokus og passer til alle sider af din garderobe. Du kan bruge dem til at udtrykke dig afslappet og romantisk, ligesom de vil supplere et mere eksklusivt udtryk.

Dine muligheder er mange.

Gør en sporty stil til din hverdagsstil

Det har typisk været unge, der har dyrket et street udtryk. Brillemoden for 2024 har ændret på den opfattelse.

Trenden CYBERCORE kombinerer det at være street med et sporty udtryk. Resultatet er klassiske modeller i bl.a. let acetat og tyndt letvægtsmetal, som samtidig gør dit udseende modent og elegant – med klare referencer til 90’ernes og 00’ernes brillestil med ofte skarpe kanter.

Hvis du ønsker et neutralt udseende, er stel fra trenden ideelle. Farvepaletten er stilsikker og får dig til at blende ind blandt dine omgivelser.

Mærker som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Swarovski og Tiffany & Co. er blot nogle af de mærker, der gør trenden fra ny brillemode tilgængelig for dig og gør din stil sikker i en ellers usikker tid.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Oplev populære briller fra sæsonens brilletrends

din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller og designersolbriller fra alle de største brillemærker, der henter inspiration i forårets og sommerens brillemode.

I butikken kan du gå på opdagelse i briller til damer og herrer fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Burberry, Saint Laurent, Versace, Emporio Armani, Skaga, Tiffany & Co., Ralph Lauren og mange flere.

Du får naturligvis hjælp af vores brillestylister til at finde de briller fra ny brillemode, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dine ansigtstræk og din øvrige stil.

SE UDVALG AF BRILLER

Vi gør opmærksom på, at udvalget kan variere fra butik til butik.

Briller med mindre miljøpåvirkning

I Synoptik har du mulighed for både at opleve og være med til at gøre en synlig forskel med briller og solbriller fra brillemoden i 2024.

Du finder briller og solbriller fra mange af de populære brillemærker, som bl.a. mindsker deres spild i produktionen. Stelmaterialerne findes i eksempelvis 100% nedbrydeligt bioacetat og genanvendt letvægtsmetal.

Få en forsmag på vores udvalg af briller og solbriller med omtanke for miljøet lige her, eller find mærker som Chloé, Emporio ArmaniHugo Boss, Dolce&Gabbana, Ralph LaurenDbyD og Giorgio Armani i vores butikker.

Start med en Synsprøve med sundhedstjek

Hvis det er tid til briller fra brillemoden for 2024, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og sørge for, at du kan stille skarpt.

Det og meget mere gør vi grundigt på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger bl.a., om dine briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Med i din omfattende synsprøve får du også et tjek af dine øjnes generelle sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt