Brillemoden for 2022 er landet i Synoptik

Synoptik præsenterer dig her for de største brilletrends i 2022. De indeholder alt det, du skal bruge for at gå den lysere årstid i møde med stil.

Oplev alt fra retroformer til eksperimenterende designs, elegante detaljer, fokus på bæredygtighed og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser for de mange muligheder, som forårets og sommerens brillemode giver dig.

Bliv klogere på brillemode i 2022 her, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik i dag, hvis det er tid til et skarpere syn. Ved samme lejlighed kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af kvalitetsbriller fra alle de populære brillemærker og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

Udtryk dig optimistisk og legesygt
med unikke retroformer og -stilarter

Med inspiration fra 60’ernes og 70’ernes legesyge stemning giver trenden Retro Optimism dig mulighed for at udtrykke dig nytænkende. Brilletrendens retroelementer, firkantede og rektangulære former, glitrende plastik og bølgede stel fra tidligere stilarter giver dig et udseende, som emmer af optimisme og fortidens populære feel good-stemning.

Brilletrendens stel finder du i varme nuancer og pangfarver med finurlige print i retrostil, og flere af trendens solbriller er cat eye solbriller og med graduerede glas, der sikrer dig et naturligt syn i solens usunde stråler.

Find din indre elegance frem,
og tag del i et overlegent univers

Elegante detaljer og overdimensionerede stelformer i trenden Going All Out fra ny brillemode giver dig det glamourøse og drømmende udtryk fra tiden, hvor der i stor stil blev gjort op med de formelle normer: 70’erne. Brilletrendens stelfarver henter inspiration i regnbuens farvepalette, og gulddetaljer på brillerne er med til at give dit udseende kant.

Stel og solbriller fra brilletrenden egner sig til alle anledninger. Lige fra formelle til festlige. Populære runde stelformer og katteøjne i alt fra nedtonede nuancer til mere markante farver er gennemgående for brilletrenden, der med elegante detaljer på tindingerne kan give dit ansigt større harmoni.

SE DESIGNERBRILLER

Eksperimentér dig gennem din hverdag, og gør fremtiden til nutiden

Trenden Sensual Sci-Fi er til dig, der vil have mystik over dit udseende. Til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Brillernes og solbrillernes markante stel og alt fra overdimensionerede til skarpe former er krydret med industrielle detaljer, minimalistiske dekorationer og print i farver, der spænder fra sort til bordeaux og andre mørke nuancer.

Mange af trendens briller henter inspiration i tidligere stilarter, og tidens populære ’hurtigbriller’ vinder igen indpas. Bl.a. med fascinerende glasfarver, som sikrer dig et komfortabelt syn i solen. Modellerne findes i både tynde og markante materialer til alle ansigtsformer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Drøm dig tilbage til fortidens idyl,
og udstrål overskud hele dagen lang

Transparente pastelfarver og især runde, overdimensionerede former med bløde vinkler i brillerne og solbrillerne fra brilletrenden Whimsical Nature giver dig et udtryk, der helt naturligt blender ind i dine omgivelser. Med brilletrenden udstråler du frihed, og komfortable bæredygtige materialer som blødt acetat sikrer, at du kan vælge dine nye briller med god samvittighed.

Brilletrendens stel findes i flere pastelfarver, og bløde, runde og ovale stelformer giver dig frihed til at udtrykke, præcis hvad du vil. Dine muligheder for at opnå et let udtryk er mange, og brillernes små unikke detaljer viser dig og alle andre, at du ikke overlader noget til tilfældighederne.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oplev alle de kendte briller fra brillemode i 2022

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsbriller og -solbriller fra alle de største brillemærker, der henter inspiration i brilletrends og brillemode i 2022.

Find briller fra Ray-Ban, Gucci, Burberry, Tom Ford, Saint Laurent, Hugo Boss, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Heritage, Monkeyglasses, David Beckham, Pilgrim, Skaga, Emporio Armani og mange, mange flere fra brillemoden i 2022.

Samtidig kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de briller eller solbriller, der klæder dig bedst. Med stor grundighed kigger vi bl.a. på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og dit ansigts enkelte dele, når vi giver dig ekspertrådgivning om dit bedste valg.

SE DESIGNERBRILLER

SE DESIGNERSOLBRILLER

Bæredygtige briller fra nye brilletrends

I Synoptik har du mulighed for både at opleve og gøre en synlig forskel med briller og solbriller fra de nye 2022 brilletrends. Du finder nemlig bæredygtige briller og solbriller fra mange af de populære designermærker.

Få en forsmag på vores bæredygtige briller og solbriller lige her, eller gå på opdagelse i din lokale Synoptik allerede i dag.

Få udmålt din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til briller fra ny brillemode, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du kan stille skarpt i din hverdag. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi bl.a., om dine briller for ny brillemode skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger altså dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.