Efterårets nyeste brillemode er landet i Synoptik

Efterårets mørkere tid har så småt meldt sin ankomst. Temperaturerne falder, og dagene bliver langsomt kortere og kortere. Modens tendenser følger årstidens udvikling. Med det følger helt nye måder at gøre indtryk med dit udtryk.

Synoptik præsenterer dig her for de største trends for efterårets brillemode, som indeholder alt det, du skal bruge for at gå efteråret i møde med stil: Retroformer, fascinerende farvesammensætninger, genfødsel af legendariske modeller, elegante detaljer og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser for de mange muligheder, som efterårets nye brillemode giver dig.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, og find dine nye trendy briller og solbriller fra alle de kendte designermærker med hjælp fra vores uddannede brillestylister. Med stor ekspertise rådgiver vi dig om, hvilke briller fra den nyeste brillemode der passer til din ansigtsform, dit ansigts enkelte dele, dine farver, din øvrige stil og meget, meget andet.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

Dyrk din personlige 70’er-stil

Med inspiration i 70’ernes ubekymrede stemning lader trenden ’Intense 70’s’ dig udtrykke overskud og karisma. Du finder briller og solbriller i oversized designs, runde faconer og kantede rektangulære stel med finurlige detaljer. Alle sammen i retronuancer, som giver dig en stærk karakter i din hverdag.

Få et strejf af 80’ernes frihedsfølelse

Tidligere stilarter går igen i trenden ’Secret Society’, der henter inspiration i de legesyge tilstande og stemninger, som var et varemærke for 80’erne. Trenden byder på skildpaddemønstre, levende farver og dekorationer, hvor detaljen altid er i fokus. Nytænkende cat-eye-modeller og den rektangulære form gør trendens briller og solbriller udfordrende, og sammen lader de dig udtrykke den rebelske stemning, der regerede i 80’erne.

Drøm dig tilbage til fortidens idyl og enkelhed

Transparente pastelfarver og alt fra skarpe kanter til store runde former med bløde vinkler i brillerne og solbrillerne fra trenden ’Past Present Poetry’ giver dig et udtryk, der helt naturligt blender ind i dine omgivelser. Brillernes og solbrillernes farver giver dig et udseende, der emmer af idyl, og deres små unikke detaljer viser både dig og alle andre, at du ikke overlader noget til tilfældighederne.

Forfør dig selv og andre med industrielle og urbane linjer

Trenden ’Sharp Seduction’ er til dig, der vil have mystik over dit udseende. Brillernes og solbrillernes markante stel og skarpe former er krydret med industrielle detaljer, og de skinnende metaloverflader, overdrevne silhuetter i mørke farver og tidløse dekorationer på brillestængerne får dig til at skille dig ud fra mængden.

Udstrål klasse og overskud hele dagen lang

Trenden ’Gypset Luxe’ er for dig, som har luksuriøse lyster og elsker at udtrykke din feminine side. Brillerne og solbrillerne findes i store silhuetter, jordfarver og varme lyserøde nuancer, og med de ekstravagante detaljer på stellet udstråler du klasse og modebevidsthed. Med trendens luksus og vintage-inspiration mere end nogensinde før.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Gå på opdagelse i alle de kendte designermærker fra ny brillemode

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsbriller og -solbriller fra alle de største designermærker, der henter inspiration i den nyeste brillemode.

Find mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Tom Ford, Saint Laurent, Hugo Boss, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Heritage, Monkeyglasses, David Beckham, Pilgrim, Skaga og mange, mange flere populære mærker, og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de bedste designerbriller og -solbriller fra ny brillemode.

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Vi ta'r dit syn alvorligt.