Forårets trends er landet

Forårets optimisme og flotte farver banker så småt på døren. Sæsonens trends og tendenser følger trop. De indeholder alt det, du skal bruge for at gå foråret i møde med stil: Ekstravagance, glamour, idyl og retroformer. Synoptik kigger frem mod sæsonen og guider dig i, hvilke briller der kommer til at være dominerende i gadebilledet, når kalenderårets lysere måneder melder deres ankomst.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til et skarpere syn med dine nye trendy briller fra efterårets og vinterens trends, der kommer til at dominere og pryde gadebilledet landet over.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn og dit udseende alvorligt.

Euphoric Youth

Understreg din unikhed med innovative, euforiske og ungdommelige designs

Eksperimentér med dit udseende med unikke solbriller fra trenden ’Euphoric Youth’, hvor elementer fra 80’ernes, 90’ernes og 00’ernes stil smelter sammen og skaber et udtryk, der emmer af eufori og uovervindelighed. Stel i markante toner og solbrilleglas i regnbuens fascinerende farver hjælper dig med at udtrykke, præcis hvem du er. Det er aldrig for sent at være ungdommelig.

Everyday Decadence

Byd foråret velkommen med glamourøse elementer i din daglige stil

Med inspiration i 60’ernes ekstravagante silhuetter, overdimensionerede stilarter, blødgjorte kanter og udsmykkede detaljer formår trenden ’Everyday Decadence’ at give dit udseende både kant og et strejf af luksus. Elementer som diamantudsmykninger og tykke såvel som smalle stel gør trenden ideel til dig, der vil skille dig ud, men samtidig holde det diskret og stilsikkert.

Nuboheme

Tag ejerskab over 70’ernes elegance og raffinerede udtryk

Drøm dig tilbage til 70’erne, og lad dig forføre af briller fra trenden ’Nuboheme’, der gør dit udtryk enkelt, elegant og afbalanceret. Med overdimensionerede rammer i pastelacetat giver trenden dig et moderne udtryk og mulighed for at få en følelse af fortidens idyl og charme. 70’ernes stil har aldrig været mere fremtrædende, end den er nu. ’Nuboheme’ griber bolden og lader dig følge strømmen, som ingen ende vil tage.

Considered Craft

Opnå perfektionistisk enkelhed og harmoni i din travle hverdag

Stræb efter en hverdag i harmoni. Brug briller fra trenden ’Considered Craft’, som giver dit udseende større enkelhed og gør det tidløst. Stel i acetater og bioacetater – med skjulte hængsler og farver i et harmonisk samspil – gør dit udtryk minimalistisk og beroligende. Find designs i skildpaddetoner, olivenfarver og med marmoreffekter, der går i ét med naturens idyl.

Se tidligere års mode.

Efterår vinter 2020