Oplev den nye brillemode i Synoptik

Synoptik præsenterer dig her for de største brilletrends i efteråret og vinteren. De indeholder alt det, du skal bruge for at gøre indtryk med dit udtryk.

Oplev alt fra eksklusive detaljer til eksperimenterende og nostalgiske designs, genfødsel af ikoniske modeller og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for de mange muligheder, som brillemoden i efteråret og vinteren giver dig.

Bliv klogere på den nye brillemode her, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, hvis det er tid til et skarpere syn.

Efterfølgende kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af designerbriller fra alle de kendte brillemærker og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Forfør dine omgivelser med
glamourøse detaljer og stelformer

Ekstravagance og luksus har længe hittet i brillemoden, og intet har ændret sig. Slet ikke i efterårets og vinterens nye brilletrends.

Brilletrenden PRECIOUS WILD giver dig mulighed for at tage del i datidens pompøse og ekstravagante udtryk, der bl.a. markerer sig med store monogrammer og eksklusive detaljer på brillestængerne.

Trenden præsenterer dig for en bred vifte af stilarter og stelformer i acetat og let metal, som forener det spektakulære med det enkle. Altid med komfort i fokus.

Stellenes og solbrillernes materialer er robuste og tykke, men samtidig lette og behagelige. Farverne er præget af mørke nuancer, som er med til at give dine omgivelser et indtryk af, at du er i kontrol.

Du finder bl.a. sorte briller og sorte solbriller med firkantede former, men også pilotstel, der henter inspiration i Ray-Bans solbrillemodel Aviator.

SE UDVALG AF BRILLER

Udtryk dig klassisk og nostalgisk med
tidløse retroformer og diskrete detaljer

Brilletrenden REMIXED ROMANCE lader dig drømme dig tilbage til 70’erne, hvor pastelfarver, bløde stelformer og diskrete print var gennemgående i brillemoden.

Trenden reformerer mange af de modeller, der har været toneangivende i årtier. Du finder populære runde stel og runde solbriller. Flere med diskrete indgraverede logoer og neutrale monogrammer, der helt naturligt blender ind i brillestængerne.

Brillerne og solbrillerne henter inspiration i naturens verden: Farverne er matte, diskrete og støvede, som ikke larmer for meget. Du udstråler lethed, og komfortable bæredygtige materialer i flere af trendens modeller sikrer, at du kan vælge dine briller med god samvittighed.

Brillerne og solbrillerne passer til dig, der vil fremstå afslappet, forene det praktiske med det moderne og skabe en nostalgisk følelse med dit udseende.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Skil dig ud fra mængden med markante
stilarter og en iøjnefaldende farvepalette

Brilletrenden LEVEL UP er til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Til dig, der dyrker ungdommelige, sporty og retroinspirerede referencer i dit udtryk.

Brilletrenden henter inspiration i 80’ernes skæve stilarter og fusionerer dem med det digitale univers, der har vundet stor popularitet. Så stor, at de førende brillemærker har det for øje, når de designer deres nye kollektioner.

Trendens briller og solbriller byder på modeller i kontrastfyldte farver og finurlige print, der springer i øjnene. Markant grøn, kraftig blå, iøjnefaldende rød og legesyge print er noget af det, du finder briller og solbriller i.

Tidens populære cat eye solbriller giver dit udseende i solens skarpe stråler kant, ligesom skarpe pilotstel fra f.eks. Tom Ford og Michael Kors gør dit udtryk tidløst.

Bring mystik over dit udseende
med skæve former og mørke nuancer

I slutningen af 90’erne og i starten af 00’erne kom der især gang i ungdommen, der fik smag for det ukonventionelle. Flere af tidens populære designelementer har fundet vej til den nye brillemode.

Trenden BACK TO THE FUTURE dyrker det sporty udtryk, som i dag bliver brugt til alle anledninger. Stellene og solbrillerne finder du i tynde materialer, mens skæve og skarpe stelformer er med til at bringe mystik over dit udseende.

Med brillernes og solbrillernes farvepalette behøver du ikke at være nervøs for udfordringer, når du skal sammensætte dit daglige outfit. Tidløse farver som sort, hvid og grå sikrer, at du kan kombinere dit brille- og solbrillevalg med alt andet i din garderobe.

Tidens populære ’hurtigbriller’ fra f.eks. Under Armour hitter i trenden, og bl.a. titaniumbriller inviterer dig ind i et tidløst univers, hvor du kan udstråle selvtillid.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Oplev populære briller fra efterårets trends

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsbriller og designersolbriller fra alle de største brillemærker, der henter inspiration i efterårets og vinterens brillemode.

I butikken finder du briller til damer og herrer fra Ray-Ban, Gucci, Burberry, Tom Ford, Saint Laurent, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Heritage, Monkeyglasses, David Beckham, Emporio Armani, Pilgrim, Skaga, Marc Jacobs og mange, mange flere.

Samtidig kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de briller fra ny brillemode, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dine ansigtstræk og din øvrige stil, når vi rådgiver dig om dit bedste valg af moderigtige briller.

SE UDVALG AF BRILLER

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Bæredygtige briller fra nye brilletrends

I Synoptik har du mulighed for både at opleve og gøre en synlig forskel med briller og solbriller fra de nye brilletrends i 2022. Du finder nemlig bæredygtige briller og solbriller fra mange af de populære mærker. Eksempelvis Monkeyglasses og Tommy Hilfiger.

Få en forsmag på vores bæredygtige briller og solbriller lige her, eller gå på opdagelse i din lokale Synoptik i dag.

Start med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til briller fra ny brillemode i 2022, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og sørge for, at du kan stille skarpt.

Det gør vi med avanceret optisk udstyr på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger bl.a., om dine briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Med i din grundige synsprøve får du også et tjek af dine øjnes generelle sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.