Briller på abonnement. Til en fast månedlig pris

Mange brillebrugere oplever, at der er store udgifter forbundet ved at få nye briller. Samtidig går mange på kompromis med deres syn, fordi de venter for længe med at skifte briller.

Med et brilleabonnement i Synoptik er det ikke en dyr fornøjelse at få nye briller. Du betaler kun en fast månedlig pris. Med i købet får du samtidig et væld at eksklusive fordele, som giver dig større frihed i din hverdag.

Din større tryghed med et brilleabonnement starter med en præcis måling af din synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek. Synsprøven er gratis ved valg af abonnement og har en værdi af 348 kr.

BESTIL TID TIL EN  SYNSPRØVE

Bestil tid i dag, og kom godt i gang med at opleve større frihed og tryghed med dine mange abonnementsfordele.

Ekstra tryghed med briller på abonnement

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Med et brilleabonnement sikrer du, at din synsstyrke hele tiden følger med. Du får nemlig nye brilleglas, når din synsstyrke ændrer sig. Helt uden ekstraomkostninger.

Og hver gang, du vil have tjekket dit syn, kan du få en synsprøve (værdi 348 kr.). Naturligvis også inkluderet i din faste månedlige pris.

BESTIL TID TIL EN  SYNSPRØVE

Beregn din faste månedlige pris i dit brilleabonnement

I Synoptik kan du altid nyde skarpe priser på dit brilleabonnement. Du sparer nemlig hele 33% på dine brillers normalpris, når du vælger briller på abonnement.

Rabatten fratrækkes brillernes normalpris, inden din månedlige pris beregnes. Rabatten gælder på alle briller i dit brilleabonnement og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Du skal minimum vælge to par briller, og abonnementet kan ikke opsiges de første seks måneder. Se abonnementsvilkår her.

Læs vilkår

Der er mange fantastiske fordele ved at vælge et brilleabonnement. Du får bl.a. synsprøver (værdi 348 kr.) og opfølgende kontroller efter dit behov. Og du får nye kvalitetsglas i alle dine briller, når din synsstyrke løbende ændrer sig.

Og meget, meget mere. Alt sammen inkluderet i din faste månedlige pris.

 

Altid det bedste syn med et brilleabonnement

Med et Synoptik brilleabonnement vælger du minimum to par briller til en fast månedlig pris. På den måde kan du få dækket alle dine synsbehov. Uanset om det er til arbejdet, i fritiden, i solen eller til bilkørsel.

En gang om året kan du forkæle dig selv og dit udseende ved at bytte en valgfri brille til et nyt kvalitetsstel, en ny glastype eller til en af sæsonens designersolbriller fra alle de førende brillemærker.

Lyder et brilleabonnement som noget for dig?

Kom godt i gang ved at bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik.

Her måler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke og kortlægger, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine nye kvalitetsbriller og -solbriller skal korrigere for.

Samtidig undersøger vi dig for mulige tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer. Og meget, meget mere.

Starter du et brilleabonnement, skal du ikke tænke på synsprøvens normale pris på 348 kr. Dine abonnementsfordele træder nemlig i kraft, så snart du starter dit brilleabonnement.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Find dine nye kvalitets- og designerbriller

I butikken kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de bedste briller, solbriller med styrke og kvalitetskontaktlinser til dig. Alt det gør vi bl.a. med stor viden om sæsonens nye brilletrends, som du altid finder briller fra i Synoptik.

Gå på opdagelse i alle de kendte brillemærker

I din lokale Synoptik finder du et væld af kvalitetsbriller fra alle de kendte designermærker, som du kan få i dit brilleabonnement.

Gå på opdagelse i butikken, og kom godt i gang med at finde briller til dit brilleabonnement.

Ray-BanGucciBurberryVersace ∙ Giogio Armani ∙ Ralph Lauren ∙ Pilgrim ∙ Saint LaurentTom FordHugo Boss ∙ Emporio Armani ∙ PradaPeak Performance ∙ Heritage ∙ Skaga ∙ Michael Kors  ∙ Og mange, mange flere…

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Vi ta'r dit syn alvorligt