Briller på abonnement til en fast månedlig pris

Mange brillebrugere oplever, at der er store udgifter forbundet ved at få nye briller. Samtidig går mange på kompromis med deres syn, fordi de venter for længe med at skifte briller.

Med et brilleabonnement i Synoptik er det ikke en dyr fornøjelse at få nye briller. Du lejer dine briller og betaler kun en fast månedlig pris. Med i dit abonnement får du et væld at fordele, som giver dig større frihed i din hverdag.

Din større tryghed med et brilleabonnement starter med en præcis måling af din synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek. Synsprøven er inkluderet ved valg af abonnement og har en værdi af 348 kr.

BESTIL TID TIL EN  SYNSPRØVE

Bestil tid i dag, og kom godt i gang med at opleve større frihed og tryghed med dine mange fordele.

Ekstra tryghed med briller på abonnement

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Med et brilleabonnement sikrer du, at din synsstyrke hele tiden følger med. Du får nemlig nye brilleglas, når din synsstyrke ændrer sig. Helt uden ekstraomkostninger.

Og hver gang, du vil have tjekket dit syn, kan du få en synsprøve (værdi 348 kr.). Naturligvis også inkluderet i din faste månedlige pris.

Der er mange fantastiske fordele ved at vælge et brilleabonnement. Læs mere om alle fordelene her.

Beregn din faste månedlige pris i dit brilleabonnement

I Synoptik kan du altid nyde skarpe priser på dit brilleabonnement. Du sparer nemlig hele 33% på dine brillers normalpris, når du vælger briller på abonnement.

Rabatten fratrækkes brillernes normalpris, inden din månedlige pris for leje af brillerne beregnes. Rabatten gælder på alle briller i dit brilleabonnement og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Du skal minimum vælge to par briller, og abonnementet kan ikke opsiges de første seks måneder. Se abonnementsvilkår her.

Læs vilkår

Start med en synsprøve

Kom godt i gang ved at bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik.

Starter du et brilleabonnement, skal du ikke tænke på synsprøvens normale pris på 348 kr. Dine abonnementsfordele træder nemlig i kraft, så snart du starter dit brilleabonnement.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen