Nye briller uden at købe dem

Hos Synoptik behøver du ikke at nøjes med et par briller. Og det behøver heller ikke at være en dyr fornøjelse at få nye briller. Du kan nemlig få flere på abonnement og kun betale en fast månedlig pris. Du kan dermed nyde større tryghed og slippe for, at store engangsudgifter vælter dit budget.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Der er et væld af fordele ved at vælge et brilleabonnement. Du får bl.a. udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) helt efter dit behov og nye kvalitetsglas i alle dine briller, når dine styrker løbende ændrer sig. Og meget, meget mere. Alt sammen all-inclusive i din faste månedlige pris og skræddersyet til dig af vores abonnementsspecialister.

Lige nu kan du tilmed spare helt op til 33 % på alle de briller, du vælger til dit abonnement. Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede i dag, og hør mere om alle dine eksklusive fordele.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

 

Altid dit bedste syn. Til en fast månedlig pris

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Med dit Brilleabonnement All-Inclusive™ sikrer du, at din styrke hele tiden følger med.

Du skal ikke tænke på at købe nye briller, hver gang du får nye styrker. Du får nye glas i alle dine briller. Helt uden ekstraomkostninger. Og når du har behov for at få tjekket dit syn, kan du få en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere ikke kun dine præcise styrker. Vi undersøger også dine øjnes sundhed for eventuelle tegn på grå- og grøn stær. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise.

Prisen på synsprøven skal du naturligvis heller ikke tænke på. Den er også inkluderet i din faste månedlige pris.

SE UDVALG AF BRILLER

Få tryghed med et abonnement

Der er meget, du ikke behøver at tænke på, når du vælger dit brilleabonnement. Du får også ekstra tryghed ved skade eller tab af dine briller med en eksklusiv tryghedsordning.

Ændrer dine behov sig, eller falder du for et nyt flot stel fra vores omfattende udvalg, er det heller ikke noget problem. Du kan nemlig skifte et par valgfrie briller en gang om året. Og du kan endda ombestemme dig de første 60 dage, du har dine nye briller.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Beregn din faste månedlige pris

Brug kontantprisen inkl. glas til at finde den månedlige pris for hver af de briller, du vil have med i dit abonnement. Lige nu er der penge at spare.

LÆS VILKÅR

 

Start med en Udvidet Synsprøve

Lyder abonnement som noget for dig? Så bestil tid til en Udvidet Synsprøve. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og kortlægge, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine nye kvalitetsbriller og -kontaktlinser skal korrigere for.

Ved samme lejlighed kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de bedste briller, solbriller med styrke og kontaktlinser til dig. Alt det gør vi bl.a. med stor viden om sæsonens nyeste trends og tendenser.

En Udvidet Synsprøve indeholder også et omfattende sundhedstjek af dine øjne. Vi undersøger dig altså for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Og meget, meget mere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.