Dit bedste syn
på abonnement

Med et All-Inclusive™ Abonnement kan du vælge to eller flere par briller, solbriller eller en kombination af briller og kontaktlinser til en fast månedlig pris. Du får også en masse fordele med i købet, som både giver tryghed, et skarpt syn og masser af fleksibilitet.

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Den er gratis ved køb af et All-Inclusive™ Abonnement. Normalpris 298 kr.

Bestil tid til en gratis synspøve 

Nye glas og linser,
når dit syn ændrer sig

Med et All-Inclusive™ Abonnement kommer der ingen uforudsete udgifter, når dine styrker ændrer sig. Vi skifter glas og tilbyder nye linser efter behov – uden ekstra og uforudsete omkostninger.

SE UDVALG AF BRILLER

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Regn din månedlige abonnementspris ud

Brug kontantprisen inkl. glas til at finde den månedlige pris for hver af de briller, du vil have med i dit All-Inclusive™ Abonnement.

Læs vilkår

Få kontaktlinser med i dit All-Inclusive™ Abonnement

Få en Udvidet Synsprøve og kom i gang med All-Inclusive™

Er All-Inclusive™ noget for dig, så bestil tid til en Udvidet Synsprøve. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel. Ved samme lejlighed kan du finde de briller og kvalitetskontaktlinser, der passer bedst til dine behov.

En Udvidet Synsprøve indeholder også et omfattende sundhedstjek. Vores autoriserede optikere undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Og meget, meget mere. Læs alt om din udvidede synsprøve med sundhedstjek lige her.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.