Køb læsebriller online

10 Resultater
Relevans

Køb billige læsebriller online

Med læsebriller fra Synoptik behøver du ikke at gå på kompromis med hverken dit syn eller din stil.

Vores udvalg af læsebriller online sikrer, at du kan finde præcis de læsebriller, der passer til dine ønsker. Vi har billige læsebriller fra styrke +1,0 til +3,0.

Gå på opdagelse her på siden, eller kig forbi din lokale Synoptik, hvor du finder samme udvalg af læsebriller.

Stilfulde læsebriller behøver ikke at være dyre

Med et par fede læsebriller fra Synoptik kan du nyde et skarpt syn og slippe for følelsen af anstrengte øjne, når du læser.

Du behøver ikke at bruge en formue på at få lige præcis de læsebriller, som du har brug. Alle de læsebriller, vi har i vores sortiment online, kan du få fra 148 kr.

I Synoptik kan du altså få læsebriller uanset dit budget.

Hvornår har du brug for læsebriller?

Som ordet antyder, er læsebriller et par briller beregnet til læsning. Læsebriller forbedrer dit syn på nært hold og gør det nemmere at læse bøger, aviser, smartphones eller udføre andre opgaver, der kræver fokus fra nært hold. De korrigerer derfor for synsproblemer i forbindelse med nærlæsning.

Det er en fordel at anvende læsebriller, især hvis du har svært ved at læse tekst med små bogstaver, oplever træthed og hovedpine under læsning eller bemærker, at det er lettere at læse, når bogen eller telefonen holdes fra en vis afstand.

Desuden opstår behovet for læsebriller ofte, når vi bliver ældre. Det skyldes, at vi helt naturligt bliver ramt af alderssyn, som gør det vanskeligere at fokusere på objekter og detaljer fra kort afstand.

I denne sammenhæng er læsebriller for både damer og herrer en værdifuld hjælp til at bevare et skarpt læsesyn.

Læsebriller i forskellige stelformer online

Når du køber læsebriller hos Synoptik, kan du vælge mellem forskellige stilarter. På den måde kan du finde præcis de læsebriller, der passer til dig og din personlige stil.

Online her på siden finder du firkantede og rektangulære læsebriller, ligesom du kan tage del i en af tidens største brilletrends med runde læsebriller. Vælg mellem farver som sort, guld og brun.

Er det første gang, du skal have læsebriller? Så kan du læse vores guide til at finde brillestel her og blive meget klogere på, hvordan du vælger de bedste læsebriller til din ansigtsform og dine unikke ansigtstræk.

Uanset hvilke læsebriller du vælger fra vores online udvalg, kan du nyde god komfort og kvalitetsmaterialer, der kan holde til din hverdag og sæson efter sæson.

Læsebriller til herrer

Alle kan have brug for læsebriller. Uanset om du er nærsynetlangsynet, har bygningsfejl eller døjer med aldersbetingede synsforandringer, som kræver flerstyrkeglas at korrigere for.

I vores udvalg af læsebriller online finder du naturligvis også læsebriller til herrer. De fleste modeller er unisex og passer dermed til både mænd og kvinder.

Du skal blot finde det stel, der falder i din smag. Derefter kan du vælge din synsstyrke på den enkelte model.

Læsebriller til damer

Hvis du har svært ved at se skarpt, når du læser i en bog eller på din smartphone, kan det være et tegn på, at du har brug for læsebriller.

Udvalget af billige læsebriller fra Synoptik omfatter også læsebriller til damer. Det betyder, at du nemt kan forbedre din læseoplevelse ved at købe et par læsebriller online her på siden.

Læsebrillernes design er enkelt og klassisk, hvilket betyder, at de passer til mange kvinder. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med din stil, når du køber læsebriller.

Læsebriller med skærmfilter

Bruger du meget tid på skærmarbejde i din hverdag, og begynder det at knibe med at kunne se bogstaverne på skærmen? Så kan du muligvis have fordel af læsebriller.

I Synoptik kan du vælge læsebriller med indbygget bluelight filter. Det filtrerer i det blåviolette lys i spektret 400 nm til 455 nm, som bl.a. digitale skærme udstråler. Hvad enten det er fra din computer, smartphone eller tablet.

Hør meget mere om digitale skærmes blå lys hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik i dag.

Synsprøve til læsebriller

Dit skarpere syn med læsebriller afhænger af, om du kender din synsstyrke og ved, hvilken du har brug for i dine læsebriller.

Hvis du ikke kender din synsstyrke, står vores autoriserede optikere klar til at hjælpe dig i en af vores mange butikker. Det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

I din grundige synsprøve måler vores autoriserede optikere ikke kun din synsstyrke. Vi undersøger også dine øjne for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk, AMD og meget, meget mere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt