Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Ray-Ban solbriller

114 Resultater
Relevans

Køb Ray-Ban solbriller hos Synoptik

For mange er Ray-Ban solbriller et synonym med stil. Af gode grunde. Brandet har siden 1930’erne leveret stilede solbriller på samlebånd.

Ray betyder ’stråle’, og Ban betyder ’forbud’ og i deres solbrilleunivers, finder du mange ikoniske solbriller, hvis tidløse og klassiske udtryk gør, at du kan have dem i mange år.

Ray-Ban har fingeren på pulsen og er altid i overensstemmelse med solbrillemodens nyeste trends.

Køb Ray-Ban solbriller hos Synoptik

Hos Synoptik kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment af solbriller fra Ray-Ban. Både online og i din lokale Synoptik.

Har du brug for Ray-Ban solbriller med styrke, står vores autoriserede optikere altid klar til at hjælpe dig med at få alt med i solen.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Populære Ray-Ban solbrillemodeller

Der er sket meget, siden de første Ray-Ban solbriller blev designet i 1930’erne. Gennem hvert årti i det 20. århundrede har Ray-Ban formået at skabe ikoniske solbriller med et væld af tidløse stelforme og karakteristiske udtryk.

Allerede fra 1950’erne blev Ray-Ban et modedefinerende solbrillemærke og producerede solbriller, der blev brugt i mange film og på albumcovers. Især Ray-Ban Wayfarer var toneangivende.

Wayfarer blev bl.a. båret af John F. Kennedy, Marilyn Monroe og Bob Marley i 1950’erne og 1960’erne – noget, der stadig gør Wayfarer-modellen til noget helt særligt og efterspurgt.

Blandt andre modeller fra Ray-Ban har den amerikanske præsident Lyndon B. Johnson båret Clubmaster, og den nuværende præsident Joe Biden har en erklæret kærlighed til Aviator.

Ray-Bans popularitet er altså ikke til at tage fejl af. Ray-Ban solbriller er tidløse klassikere, som både kendte og ukendte har båret igennem flere årtier.

Hvilken Ray-Ban solbrille passer til dig?

Retro eller klassisk? Runde eller firkantede? Ray-Ban har skabt solbriller til enhver smag og ethvert behov, og mærket står bag en lang række ikoniske solbrillemodeller, som andre solbrillemærker har ladet sig inspirere af.

Når du skal vælge, hvilke Ray-Ban solbriller der passer til dig, kan det hjælpe dig at kende lidt til de forskellige modeller.

Ray-Ban Aviator

Ray-Bans Aviator solbriller blev udviklet til de amerikanske jægerpiloter, og modellen har af den årsag fået navnet 'pilotsolbrillen'.

De populære solbriller fra Ray-Ban fik deres kommercielle gennembrud i 80’erne, da Tom Cruise bar et par i filmen Top Gun. Siden dengang har intet kunne rokke ved solbrillernes popularitet og tidløse status.

Ray-Ban Wayfarer

I 1950’erne blev de legendariske Wayfarer Classic solbriller født. De firkantede solbriller blev for alvor populære i 1980’erne, efter at de var blevet vist i nogle af tidens største serier og film.

Sidenhen har Ray-Ban også skabt Ray-Ban New Wayfarer, som er en nyere version af den klassiske Wayfarer.

Ray-Ban Clubmaster

Ray-Ban Clubmaster er inspireret af 1950’ernes brillemode. Her var der fokus på markante brillestel og tynde brillestænger af metal. Ray-Ban Clubmaster har et tidløst og vintage udtryk, som passer til ham eller hende, der dyrker det retro og intellektuelle udseende.

De sorte solbrillestænger i modellen Ray-Ban CLUBMASTER W0365 er en af dem, der er ideelle for at opnå netop det udtryk.

Ray-Ban Round

Ray-Ban Round er en af brandets lettere solbriller, der udspringer fra 1960’ernes runde og tynde solbrillemode. Den runde brillemodel bliver forbundet med stilikonet John Lennon.

Runde solbriller er gode til dig, der dyrker hippielooket fra 60’erne og 70’erne. Et eksempel på runde solbriller fra Ray-Ban er modellen Ray-Ban ROUND 1.

Se alle Ray-Bans runde solbriller her.

Ray-Ban Erika

De populære Erika solbriller fra Ray-Ban er en af brandets mere moderne modeller, som markerer sig med et design, der bedst kan beskrives som moderne retro og vintage.

Ray-Ban Erika giver et klassisk og retroinspireret udtryk, som altid er en del af solbrillemoden. Se f.eks. modellen Ray-Ban ERIKA 710/T5.

Ray-Ban solbriller for alle

Hos Synoptik finder du et stort udvalg af Ray-Ban solbriller. Brandet markerer sig både med solbriller til både mænddamer og også børn under navnet Ray-Ban Kids.

Uanset hvad du er på udkig efter, er du med et par Ray-Ban solbriller altid sikret 100% UV-beskyttelse af dine øjne mod solens usunde UV-lys. Det sikrer, at du trygt opholde dig uden for, når solen skinner.

Ray-Ban unisex solbriller

Mange Ray-Ban solbriller er unisex. Blandt de mest populære unisex modeller er Aviator, Wayfarer, New Wayfarer og Clubmaster.

Ray-Ban unisex solbriller appellerer både til mænd og kvinder, men har samtidig forskellige stelformer.

Prøv Ray-Ban solbriller i Synoptik

din lokale Synoptik kan du prøve løs fra vores omfattende udvalg af Ray-Ban solbriller.

Du kan også nemt og bekvemt prøve Ray-Ban solbriller online med vores Virtual-Try-On funktion. På den måde kan du få et indtryk af, hvordan dine Ray-Ban solbriller passer til lige præcis dine ansigtstræk og din unikke ansigtsform.

Har du behov for hjælp til at finde de bedste Ray-Ban solbriller, kan du få hjælp af vores brillestylister i butikken.

Ray-Ban solbriller med styrke

I Synoptik kan du få alle vores Ray-Ban solbriller med styrke. Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, vil solbriller med styrke hjælpe dig med at stille skarpt – også når solen skinner.

Er du på udkig efter Ray-Ban solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl du døjer med.

Uanset hvilken styrke eller solbrilleglas, du har behov for, kan vi i Synoptik hjælpe dig med at finde den rette løsning og de rigtige solbriller fra Ray-Ban til lige netop dig.

Ray-Ban solbriller med polariserede glas

I Synoptik har du også mulighed for at få Ray-Ban solbriller med polariserede glas, som sikrer dig ultimativ synskvalitet og -komfort i solen.

Polariserede solbriller yder 100% UV-beskyttelse og fjerner effektivt refleksioner og genskær fra bl.a. våde overflader.

Det gør Ray-Ban solbriller med polariserede glas ideelle til dig, der er aktiv. Hvad enten du befinder dig ved vandet, i snefulde landskaber eller på regnglatte veje, hvor solens stråler forstærkes og bliver ekstra skarpe.

Bliv klar til dine nye Ray-Ban solbriller med en synsprøve

Vores autoriserede optikere står klar til at måle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl du døjer med. Altså om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine Ray-Ban solbriller med styrke skal korrigere for.

Med i din grundige synsprøve får du et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stærdiabetes, forhøjet blodtryk og meget mere.

Kom godt i gang

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, og få din præcise synsstyrke i dine Ray-Ban solbriller med styrke.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen