Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Ray-Ban solbriller

75 Resultater
Relevans

Filtre

Ray-Ban solbriller – et legendarisk stilikon

For mange er Ray-Ban et synonym med stilede solbriller. Af naturlige grunde. Ray-Ban har siden 1930’erne leveret stilede solbriller på samlebånd, og brandet markerer sig både med solbriller til mænd og damer. Sågar også til børn under navnet Ray-Ban Kids.

Den første model, der for alvor satte Ray-Ban på verdenskortet og blev en bestseller, var pilotsolbriller i form af Aviator solbrillerne. Den dag i dag fortsætter modellen med at pryde gadebilledet, hvor end du befinder dig. Et eksempel er modellen Ray-Ban L0205.

Historien bag Ray-Ban

Ray-Ban Aviator blev oprindeligt anvendt af piloter, der havde brug for fuldt syn, når de fløj. De første par blev produceret i plastik, men tre år senere blev stellet produceret i metal og patenteret som ’Ray-Ban Aviator’.

Ray-Ban udviklede sideløbende solbrilleglas med antirefleks og senere hen populære briller.

Navnet Ray-Ban siger også meget om mærket, der i dag automatisk er med i overvejelserne, når modebevidste mennesker skal finde solbriller til at beskytte deres øjne imod solens UV-lys: Ray betyder ’stråle’, og Ban betyder ’forbud’.

Populære Ray-Ban solbrillemodeller

Der er sket meget, siden de første Ray-Ban solbriller blev designet i 1930’erne. Gennem hvert årti i det 20. århundrede har Ray-Ban formået at skabe ikoniske solbriller med hver sin stelform og karakteristiske udtryk.

Allerede fra 1950’erne blev Ray-Ban et modedefinerende brand og producerede solbriller, der blev brugt i mange film og på albumcovers. Især Ray-Ban Wayfarer var toneangivende.

Wayfarer blev bl.a. båret af John F. Kennedy, Marilyn Monroe og Bob Marley i 1950’erne og 1960’erne – noget, der stadig gør Wayfarer-modellen til noget helt særligt og efterspurgt.

Blandt andre modeller fra Ray-Ban har den amerikanske præsident Lyndon B. Johnson båret Clubmaster, og den nuværende præsident Joe Biden har en erklæret kærlighed til Aviator.

Ray-Ban popularitet er altså ikke til at tage fejl af. Ray-Ban solbriller er tidløse klassikere, som både kendte og ukendte har båret igennem flere årtier.

Ray-Ban solbriller - Aviator

I 1937 producerede Ray-Ban deres første solbriller med navnet Aviator, der blev startskuddet på en inspirerende historie og arv. De karakteristiske solbriller, der stort set ikke har ændret design siden, er blevet udødeliggjort af mange årsager.

Oprindeligt blev solbrillerne udviklet til de amerikanske jægerpiloter, der manglede solbriller, som kunne dække hele det menneskelige øjes synsfelt for blændende lys, når de fløj. Af den årsag har modellen fået navnet ”pilotsolbrillen”, som flere andre solbrillemærker har ladet sig inspirere af. Blandt andet Gucci og Peak Performance.

I 80’erne fik Ray-Ban Aviator sit kommercielle gennembrud, da Tom Cruise bar et par Aviator solbriller i filmen Top Gun. Siden dengang har intet kunne rokke ved solbrillernes popularitet og tidløse status.

Ray-Ban solbriller - Wayfarer

I 1950’erne blev de legendariske Wayfarer Classic solbriller født. I modsætning til de andre solbriller fra Ray-Ban dalede deres popularitet i 1970’erne, og de blev først rigtig populære igen blandt den brede befolkning i 1980’erne, efter at de blev vist og eksponeret i nogle af tidens største serier og film.

Siden hen har Ray-Ban også markeret sig med en nyere version af den klassiske Wayfarer i form af Ray-Ban New Wayfarer, som har en smallere ramme og større solbrilleglas.

Fælles for begge firkantede solbriller er, at de yder 100% UV-beskyttelse for at beskytte dig mod solens skadelige UV-lys. Akkurat lige alle andre Ray-Ban solbriller online her på siden og i din lokale Synoptik gør.

Ray-Ban solbriller – Clubmaster

Ray-Ban Clubmaster er inspireret af 1950’ernes brillemode. Her var der fokus på markerede brillestel og tynde brillestænger af metal. Ray-Ban Clubmaster har et tidløst og vintage udtryk, der passer til ham eller hende, der dyrker det retro og intellektuelle udseende.

De sorte solbrillestænger i modellen Ray-Ban CLUBMASTER W0365 er en af dem, der er ideelle for at opnå netop det udtryk.

Ray-Ban solbriller – Round

Ray-Ban Round er en af brandets lettere solbriller, der udspringer fra 1960’ernes runde og tynde solbrillemode. Den runde brillemodel bliver forbundet med stilikonet John Lennon.

Runde solbriller er gode til dig, der dyrker hippielooket fra 60’erne og 70’erne. Et eksempel på Ray-Ban Round er modellen Ray-Ban ROUND 1.

Ray-Ban solbriller – Erika

De populære Erika solbriller fra Ray-Ban er en af brandets mere moderne modeller, som markerer sig med et design, der bedst kan beskrives som moderne retro og vintage.

Ray-Ban Erika giver et klassisk udtryk kombineret med en vintage-vibe, som altid er en del af den nyeste solbrillemode. Eksempelvis i form af modellen Ray-Ban ERIKA 710/T5.

Ray-Ban unisex solbriller

Flere af Ray-Bans solbrillemodeller kan bruges af både mænd og kvinder. De er altså per definition altså unisex. Det skyldes, at Ray-Ban altid har fingeren på pulsen og konstant er i overensstemmelse med solbrillemodens nyeste trends.

Af den mest populære unisex modeller kan der nævnes Aviator, Wayfarer, New Wayfarer og Clubmaster.

Fordelene ved solbrillemodellerne er, at de kommer i flere variationer. De appellerer altså både til mænd og kvinder. Samtidig har de forskellige stelformer, hvilket betyder, at du kan være sikker på at finde Ray-Ban solbriller, der klæder din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk.

Ray-Ban solbriller til kvinder

Gennem årtierne er Ray-Ban solbriller primært blevet båret af mænd, men det betyder ikke, at der ikke er mange flotte solbriller til damer fra Ray-Ban. Du har altid mulighed for at tilpasse dine solbriller, så de passer til dig og din stil.

Hvis du synes, at Aviator solbrillerne er for maskuline til dig, så vil Ray-Ban Erika som Ray-Ban ERIKA 865/13 eller Ray-Ban Jackie Ohh solbriller som modellen Ray-Ban JACKIE OHH 710 passe perfekt til dig. Især hvis du godt kan lide at dyrke vintage-udtrykket fra 1970’erne.

Ray-Ban solbriller til herrer

I Ray-Ban-solbrilleuniverset er der mange ikoniske solbriller, der blev udviklet til et mere maskulint udtryk. Du vil altså ikke gå galt i byen, hvis du køber et par herre solbriller fra Ray-Ban i modellerne AviatorWayfarerClubmaster eller Round Metal.

Når du vælger solbriller fra Ray-Ban, kan du have dem i mange år. Og stadig beholde det tidløse og klassiske look, som solbrillerne per automatik giver dig.

Prøv et par Ray-Ban solbriller i Synoptik

din lokale Synoptik kan du prøve løs fra vores omfattende udvalg af Ray-Ban solbriller. Du kan også nemt og bekvemt prøve Ray-Ban solbriller online med vores Virtual-Try-On funktion. På den måde kan du få et indtryk af, hvordan dine Ray-Ban solbriller passer til lige præcis dine ansigtstræk og din unikke ansigtsform.

Klik blot på de små solbrilleikoner på de enkelte Ray-Ban solbriller, og prøv dem med kameraet på dine smartphone eller dit webkamera på din computer for at se, hvilke Ray-Ban solbriller der passer dig.

Har du behov for hjælp til at finde de bedste Ray-Ban solbriller, kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister i butikken. Her bruger vi bl.a. vores store ekspertise om sæsonens solbrillemode til at rådgive dig.

Ray-Ban solbriller med polariserede glas

I Synoptik har du mulighed for at få Ray-Ban solbriller med polariserede glas, som sikrer dig ultimativ synskvalitet og -komfort i solen.

Polariserede Ray-Ban solbriller yder 100% UV-beskyttelse og fjerner effektivt refleksioner og genskær fra bl.a. våde overflader.

Det gør Ray-Ban solbriller med polariserede glas ideelle til dig, der er aktiv og vil nyde solen i fulde drag. Hvad enten du befinder dig ved vandet, i snefulde landskaber eller på regnglatte veje, hvor solens stråler forstærkes.

Ray-Ban solbriller med polariserede glas har mange fordele, som beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem mod solens usunde UV-lys optimalt. Ligesom alle vores andre polariserede solbriller gør. Se vores store udvalg af polariserede solbriller her.

Ray-Ban solbriller med styrke?

For dig, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig, vil Ray-Ban solbriller med styrke være en fordel. De giver dig mulighed for at stille skarpt og få alle dit livs værdifulde øjeblikke med i solens skarpe stråler.

I Synoptik kan du få alle vores Ray-Ban solbriller med styrke. Er du på udkig efter Ray-Ban solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl du døjer med. Altså om det eksempelvis er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr på baggrund af en Udvidet Synsprøve, som også indeholder et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk, mulige øjenproblemer og meget mere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.