Fri fragt til butik
Hent i butik & hjemmelevering
Altid fri retur

Ray-Ban

63 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban-solbriller - et stilikon

Ray-Ban er og bliver et af de mest populære solbrillemærker på markedet. Den første solbrille Ray-Ban producerede var aviator-brillen. Oprindeligt blev den brugt af piloter, der havde brug for fuldt og klart udsyn, når de fløj. De første par blev produceret i plastik, men allerede tre år senere blev stellet produceret i metal og patenteret som Ray-Ban Aviator. Sideløbende udviklede Ray-Ban antirefleks-solbrilleglas. Navnet siger også meget: Ray betyder ”stråle” og Ban betyder ”forbud”. 

Der er sket meget siden 1930’erne, og Ray-Ban har i mange år ikke været forbeholdt piloter. Allerede fra 1950’erne har Ray-Ban solbriller skabt mode, når solbrillerne har været at finde i film og på albumcovers. 

Ray-Ban står desuden bag den ikoniske Wayfarer-brille, som både Bob Marley og Bob Dylan brugte i 1950’erne og 1960’erne – noget, der stadig den dag i dag gør Ray-Ban Wayfarer populær og efterspurgt. Ray-Ban er en stilsikker og elsket klassiker, som ud over Aviator og Wayfarer også leverer ikoniske runde solbriller og Clubmaster-solbriller. 

Prøv et par Ray-Ban-solbriller

Kig ind i din Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve, hvis du har brug for solbriller med styrke.

Bestil tid