Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Ray-Ban solbriller

65 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban solbriller – et legendarisk stilikon

For mange er Ray-Ban et synonym med stilede solbriller. Af naturlige grunde. Ray-Ban har siden 1930’erne leveret stilede solbriller på samlebånd, og brandet markerer sig både med solbriller til mænd, damer og børn med undernavnet Ray-Ban Kids.

Den første model, der for alvor satte Ray-Ban på verdenskortet og blev en bestseller, var pilotsolbriller i form af Aviator solbrillerne, der den dag i dag fortsætter med at pryde gadebilledet, hvor end du befinder dig. Eksempelvis den populære L0205.

Historien bag Ray-Ban

Ray-Ban Aviator blev oprindeligt anvendt af piloter, der havde brug for fuldt og klart udsyn, når de fløj. De første par blev produceret i plastik, men tre år senere blev stellet produceret i metal og patenteret som ’Ray-Ban Aviator’. Sideløbende udviklede Ray-Ban solbrilleglas med antirefleks.

Navnet 'Ray-Ban' siger også meget om mærket, der i dag automatisk er med i overvejelserne, når modebevidste mennesker skal finde solbriller til at beskytte deres øjne imod solens usunde UV-lys: Ray betyder ’stråle’, og Ban betyder ’forbud’.

Populære Ray-Ban solbrillemodeller

Der er sket meget siden 1930’erne. Allerede fra 1950’erne blev Ray-Ban et modedefinerende mærke og producerede solbriller, der blev brugt i mange film og på albumcovers. Især Ray-Ban Wayfarer-modellen var særdeles toneangivende.

Wayfarer blev bl.a. anvendt af koryfæer som John Lennon og Bob Marley i 1950’erne og 1960’erne – noget, der stadig gør Wayfarer-modellen til noget helt særligt og efterspurgt.

Ray-Bans popularitet er ikke til at tage fejl af. Ray-Ban er en stilsikker, anerkendt klassiker, der ud over ’Aviator’ og ’Wayfarer’ også leverer ikoniske runde solbriller og Clubmaster solbriller.

Ray-Ban solbriller - Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer solbriller er endnu en af de ikoniske modeller fra Ray-Ban. I modsætning til de andre solbriller fra Ray-Ban dalede dens popularitet i 1970’erne, og den blev først rigtig populær igen blandt den brede befolkning i 1980’erne, efter at den blev vist og eksponeret i nogle af tidens største serier og film.

Sidenhen har Ray-Ban også markeret sig med en nyere version af den klassiske Wayfarer i form af Ray-Ban New Wayfarer, som har en smallere ramme og større solbrilleglas. Naturligvis også med 100% UV-beskyttelse for at beskytte dig mod solens skadelige UV-lys. Akkurat ligesom alle andre Ray-Ban solbriller her på siden og i din lokale Synoptik.

Ray-Ban solbriller - Aviator

Aviator solbriller fra Ray-Ban er blevet ikoniske og udødeliggjort af mange årsager. Det er Ray-Bans første solbrillemodel, der blev skabt i 1937, og den er stort set ikke blevet ændret i designet siden.

Ray-Ban Aviator blev oprindeligt udviklet til de amerikanske jægerpiloter, og Ray-Ban Aviator fik sit kommercielle gennembrud i 80’er-klassikeren Top Gun, hvor Tom Cruise bar et par Ray-Ban Aviator solbriller.

En model som Ray-Ban AVIATOR L0205 er en af de mest populære Ray-Ban Aviator solbriller, men modellen findes også i forskellige andre stelfarver og sågar også med polariserede glas. Blandt andet i form af modellen Ray-Ban 0RB3025 001/58.

Ray-Ban solbriller – Erika

De populære Erika solbriller fra Ray-Ban er en moderne klassiker, der markerer sig med et design, som bedst kan beskrives som moderne retro og vintage. Erika modellen fra Ray-Ban er kendetegnet ved at have et oversize look i glassene, mens brillestængerne er tynde.

Ray-Ban Erika giver et cool udtryk kombineret med en vintage-vibe, som altid er en del af den nyeste solbrillemode. Eksempelvis i form af modellen Ray-Ban ERIKA 710/T5.

Ray-Ban solbriller – Clubmaster

Ray-Ban Clubmaster er dybt inspireret af 1950’ernes brillemode. Her var der fokus på markerede brillestel og tynde brillestænger af metal. Ray-Ban Clubmaster har et tidløst og vintage look, der passer til ham eller hende, der dyrker det retro og intellektuelle look.

De sorte solbrillestænger i modellen Ray-Ban CLUBMASTER W0365 er en af dem, der er ideelle for at opnå netop det udtryk.

Ray-Ban solbriller – Round

Ray-Ban Round solbriller er en af de letteste modeller i Ray-Ban familien. Ray-Ban Round er designet efter 1960’ernes runde og tynde solbrillemode. Den runde brillemodel, Ray-Ban Round, bliver oftest koblet sammen med stilikoner som John Lennon.

De runde solbriller fra Ray-Ban er gode til dig, der dyrker hippielooket fra 60’erne og 70’erne. Et eksempel på Ray-Ban Round er modellen Ray-Ban ROUND 1.

Ray-Ban solbriller passer til alle

De populære solbriller fra Ray-Ban er gengangere i modebilledet år efter år. Ray-Ban er et af de solbrillebrands, der formår at skabe klassikere for både mænd og kvinder, men Ray-Ban har også markeret sig med Ray-Ban solbriller til børn.

Flere Ray-Ban solbrillemodeller kan bæres af både mænd og kvinder. Blandt andet takket være deres evige finger på pulsen og konstante overensstemmelse med modens nyeste trends og tendenser, som både appellerer til mænd og damer.

Ray-Ban unisex solbriller

Flere af Ray-Bans solbriller kan bruges af både mænd og kvinder og er per definition altså unisex. Af de mest populære modeller kan der nævnes Aviator, Wayfarer, New Wayfarer og Clubmaster.

Fordelene ved solbrillemodellerne er, at de kommer i flere variationer. Det betyder, at modellerne appellerer til både mænd og kvinder.

Ray-Ban solbriller til kvinder

Ray-Ban er i det popkulturelle billede oftest blevet båret af mænd, men det betyder ikke, at der ikke er mange flotte solbriller til damer fra Ray-Ban. Du har altid mulighed for at tilpasse dine solbriller, så de passer til dig og din stil.

Hvis du synes, at Aviator solbrillerne er for maskuline til dig, så vil Ray-Ban Erika som Ray-Ban ERIKA 865/13 eller Ray-Ban Jackie Ohh solbriller som modellen Ray-Ban JACKIE OHH 710 passe perfekt til dig. Især hvis du godt kan lide at dyrke vintage-udtrykket fra 1970’erne.

Ray-Ban solbriller til herrer

I Ray-Ban-solbrilleuniverset er der mange ikoniske solbriller, der blev udviklet til et mere maskulint udtryk. Du vil altså ikke gå galt i byen, hvis du køber et par herre solbriller fra Ray-Ban i modellerne Aviator, WayfarerClubmaster eller Round Metal.

Når du vælger klassiske solbriller fra Ray-Ban, kan du have dem i mange år og stadig beholde det tidløse og klassiske look.

Ray-Ban solbriller med polariserede glas

I Synoptik har du også mulighed for at få Ray-Ban solbriller med polariserede glas, som sikrer dig ultimativ synskvalitet og -komfort i solen.

Ray-Ban solbriller med polariserede glas yder naturligvis 100% UV-beskyttelse og fjerner effektivt refleksioner og genskær fra våde overflader.

Det gør Ray-Ban solbriller med polariserede glas ideelle til dig, der er aktiv og vil nyde solen i fulde drag. Hvad enten du befinder dig ved vandet, i snefulde landskaber eller på regnglatte veje, hvor solens stråler forstærkes. Og uanset om du fisker, cykler eller kører bil på regnglatte veje.

Ray-Ban solbriller med polariserede glas har mange fordele, som beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem mod solens usunde UV-lys optimalt. Ligesom alle vores andre polariserede solbriller gør. Se vores store udvalg af polariserede solbriller her.

Prøv et par Ray-Ban solbriller i Synoptik

I din lokale Synoptik kan du prøve løs fra vores omfattende udvalg af Ray-Ban solbriller med 100% UV-beskyttelse. Du kan også nemt og bekvemt prøve Ray-Ban solbriller online med vores Virtual-Try-On funktion. På den måde kan du få et indtryk af, hvordan dine Ray-Ban solbriller passer til lige præcis dine ansigtstræk og din unikke ansigtsform.

Klik blot på de små solbrilleikoner på de enkelte Ray-Ban solbriller, og prøv dem med kameraet på dine smartphone eller dit webkamera på din computer for at se, hvilke Ray-Ban solbriller der passer dig.

Har du behov for hjælp til at finde de bedste Ray-Ban solbriller, kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister i butikken. Her bruger vi bl.a. vores store ekspertise om sæsonens solbrillemode til at rådgive dig.

Ray-Ban solbriller med styrke?

For dig, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig, vil Ray-Ban solbriller med styrke være en fordel. De giver dig mulighed for at stille skarpt i din hverdag og få alle dit livs værdifulde øjeblikke med i solens skarpe stråler.

I Synoptik kan du få alle vores Ray-Ban solbriller med styrke. På baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og sørge for, at du får de bedste forudsætninger for at nyde solen. Uanset om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejlalderssyn eller andet.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk, eventuelle øjenproblemer og meget, meget mere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.