Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Ray-Ban solbriller

71 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban – et legendarisk stilikon

For mange er Ray-Ban et synonym med stilede solbriller. Af naturlige grunde. Ray-Ban har siden 1930’erne leveret stilede solbriller på samlebånd. Den første model, som for alvor satte Ray-Ban på verdenskortet og blev en regulær bestseller, var Aviator-brillen, der den dag i dag fortsætter med at pryde gadebilledet, hvor end du befinder dig. Modellen blev oprindeligt anvendt af piloter, der havde brug for fuldt og klart udsyn, når de fløj. De første par blev produceret i plastik, men allerede tre år senere blev stellet produceret i metal og patenteret som ’Ray-Ban Aviator’. Sideløbende udviklede Ray-Ban antirefleks-solbrilleglas.

Navnet ”Ray-Ban” siger også meget om mærket, der i dag automatisk er med i overvejelserne, når modebevidste mennesker skal finde solbriller til at beskytte sine øjne imod solens UV-stråler: Ray betyder ’stråle’, og Ban betyder ’forbud’.

Der er sket meget siden 1930’erne. Allerede fra 1950’erne blev Ray-Ban et modedefinerende mærke og producerede solbriller, der blev brugt i mange film og på albumcovers. Her var især Ray-Ban Wayfarer-modellen særdeles toneangivende. Wayfarer blev blandt andet anvendt af koryfæer som John Lennon og Bob Marley i 1950’erne og 1960’erne – noget, der stadig gør Wayfarer-modellen til noget helt særligt og efterspurgt.

Ray-Bans popularitet er ikke til at tage fejl af. Ray-Ban er en stilsikker, anerkendt klassiker, der ud over ’Aviator’ og ’Wayfarer’ også leverer ikoniske runde solbriller og Clubmaster-solbriller.

 

Prøv et par Ray-Ban-solbriller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik-butik, hvis du vil prøve et par Ray-Ban-solbriller. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt.
Har du behov for styrke i dine solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve, hvis du vil være sikker på, at solbrillerne får den rette styrke.

BESTIL TID