Se sommerens stærkeste solbrille-trends her | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
SÆSONENS SKARPESTE SOLBRILLER
Findes der noget bedre end sommer, strand og solbriller? Hos Synoptik ved vi, at solbriller er vigtige – både til at beskytte øjnene mod solens UV-stråler, men også til at fuldende dit sommerlook. I denne sæson ses mange klassiske solbrillestel, og de helt store solbrilletrends omfatter Clubmaster-brillen og de helt runde solbriller. Farvede spejlglas er også stadig inde i billedet. Humor og farver kombineret med klassiske stel er kendetegnende for sæsonens solbrilletrends. 

Bliv klar til sommer og sol med et par solbriller, der passer præcis til dig og din personlighed. Gå på opdagelse i fire af sommerens skarpeste trends inden for solbrillemode herunder. 

Athleisure
Vintage
Transparent
Coloursplash
Athleisure
Fitness-moden er rykket ud af træningscenteret og ind i alle hverdagens sammenhænge. Navnet på den markante trend athleisure afslører, at vi her blander stilen fra det aktive liv med det afslappede look. I sæsonens solbriller skinner trenden især igennem med spejlglas i alverdens farver og stel med et sporty twist. Tag tendensen til dig med cool spejlglas i et par kulørte solbriller. Så er du helt klar, både til sommerens aktive dage på stranden og de rolige stunder på terrassen.


Athleisure
Vintage
Vintage-trenden er stærkt tilbage i modebilledet igen igen. Som sommerens mest dominerende tendens slår vintage igennem med ikoniske brilleformer som clubmaster browline, aviator og cat-eye i næsten alle sommerens solbrillekollektioner. Tag stilen til dig med et par helt runde solbriller, eller tag fortiden ind i det moderne aviator look. Uanset hvilken facon, der klæder dig bedst, så pep dine solbriller op med farvede spejlglas, der giver det helt rigtige moderne vintage-look.


Vintage
Transparent
Den måske mest vovede solbrilletrend denne sæson er den transparente stil. Her får du stel i helt gennemsigtige materialer og stel, hvor det transparente kombineres med sæsonens populære farver og tilføjes legende nye detaljer. Trenden bryder med traditionelle solbrilledesigns og er alt andet end kedelig. Cool faconer og modige detaljer garanterer, at du skiller dig ud fra mængden til sommerens koncerter, på stranden og til havefesten. Du finder især den transparente stil hos Michael Kors og vores egne FuZion solbriller.


Transparent
Coloursplash
Vi kommer ikke uden om det. Farver er og bliver den gennemgående solbrilletrend denne sommer. Pastellerne og de douce nuancer er slet ikke nok til sommergarderoben. Der skal knald på solbrillefarverne med gul, grøn, blå og rød i alle nuancer. Især pink bliver gennemgående denne sæson, hvor designerne har bevæget sig væk fra det sikre og kastet sig ud i farverige kollektioner. Uanset din yndlingsfarve går du ikke galt i sommerbyen med et par solbriller med farver på både stellet og i de spejlfarvede glas.


Coloursplash
Hvilke solbriller fuldender dit look? Lad vores uddannede brillestylister vejlede dig til det rigtige valg. Bestil tid eller kig forbi og prøv dig frem sammen med os.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook