Solbrille moder, trends og tendenser | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
STÆRKE SOLBRILLE-TRENDS
Solbriller er meget mere end beskyttelse mod solen. Solbriller får dit ansigt til at fremstå mere symmetrisk, hvilket er med til at gøre dig attraktiv. De gør dig også mystisk, cool og interessant, fordi du skjuler dine øjne. Derfor elsker vi solbriller og bruger dem som en accessory, der styrker vores image – i al slags vejr.

Sæsonens solbrillefarver og mønstre er hentet i naturen. Det betyder bløde, støvede og dæmpede farver og et smukt miks af materialer. Men derudover er blå solbriller som altid super hot – også i denne sæson.
BLÅ - DET NYE SORT
NATURTRO
MODERNE RETRO
MIKS OG MATCH
BLÅ - DET NYE SORT
En blid, næsten æterisk blå er skøn netop nu. Mens en stærk koboltblå sat sammen med mønstre i varme farver gør dig til et interessant bekendtskab. Tommy Hilfiger elsker som altid blåt – også på solbrillerne, men også Carrera har lækre blå solbriller i kollektionen. Kast dig roligt ud i blå solbriller som alternativ til de sædvanlige brune eller sorte.


BLÅ
- DET NYE SORT
NATURTRO
Naturens farver og materialer er den helt store modetrend i denne sæson. Det naturlige præg giver dig et afslappet look , men som naturen kan brilledesignerne også overraske, når de fx bruger træ som materiale – enten som en detalje på stængerne eller på hele fronten. Vil du vælge det sikre, så er det varme hornmønster en evig klassiker. Så tag naturen på - også når du bevæger dig i byen.


NATURTRO
MODERNE RETRO
Retro er ikke kitch. I denne sæson er den gjort tidløs og forenklet – ofte med et futuristisk twist. Typisk retro er store stel af acetat, og da man generelt skal man passe på, ikke at vælge for små solbriller, er denne trend et godt valg. Den autentiske Panto-brille, som er udødeliggjort af et utal af Hollywood-stjerner, er fortsat rasende populær. I år er den endnu mere afrundet og forenklet. Få ægte star quality med halv-runde briller.


Moderne Retro
MIKS OG MATCH
Designteknologierne udvikler sig hele tiden, hvilket betyder, at du nu kan iføre dig solbriller i materialer som læder, keramik, træ og kulfiber. En spændende materialedetalje i stellet giver solbrillen et raffineret og eksklusivt præg. Derudover er acetatfront med metalstænger fortsat en meget almindelig kombination indenfor solbriller. Fortab dig i detaljen og overrask omgivelserne med miksede kreationer.


Miks og match
Hvilke solbriller
fuldender DIT look?
Lad vores uddannede brillestylister vejlede dig til det rigtige valg. Bestil tid eller kig forbi og prøv dig frem sammen med os.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217