Giorgio Armani briller

10 Resultater
Relevans

Giorgio Armani briller – italiensk elegance og kvalitet

Giorgio Armani er et af de mærker, der vækker genklang blandt modeinteresserede verden over. Af gode grunde. Mærket appellerer til flere aldersgrupper og markerer sig med forskellige stilarter.

Undermærkerne Emporio Armani og Armani Exchange henvender sig til det yngre segment, mens mærket med samme navn som grundlæggeren bag Armani-familien, Giorgio Armani, er til den mere modne brillebruger.

Giorgio Armani briller giver dig en enestående mulighed for at udtrykke dig elegant, og kollektionens tidløse stil er ideel til dig, som vil udtrykke dig roligt, velovervejet og altid i overensstemmelse med sæsonens nye brilletrends.

Giorgio Armani briller til damer og herrer

Giorgio Armani har i sin fascinerende karriere som designer skabt en tilgang til mode, som i 2001 fik ham udnævnt til den mest succesfulde italienske designer.

En del af stilen i Giorgio Armani brillestel er rene og enkle linjer, tidløse former og en generel klassisk stil, som – trods mindre en konservativ tilgang i Giorgio Armani brillestel – får Giorgio Armani briller til at skille sig ud.

Giorgio Armani briller til damer og herrer udstråler autoritet, og brillestellenes håndværk og gode kvalitet emmer af italiensk klasse. Samtidig er det diskrete logo på Giorgio Armani brillestel med til at vise dine omgivelser, at du er stilbevidst.

Giorgio Armani udtrykker sig i stilarter, der er simple og ikke larmer for meget. Stelformerne er ikke eksperimenterende, men finder i klassiske linjer og neutrale farver som sort, brun og med tidens populære skildpaddemønster.

Er du til en klassisk og tidløs stil, er Giorgio Armani briller ideelle til dit formål.

Historien bag Giorgio Armani briller

Giorgio Armani briller og Giorgio Armani solbriller er ikke blevet så populære uden grund.

Mærkets anerkendelse kan især tilskrives Giorgio Armanis store bedrifter, som har gjort ham til en af tidens mest toneangivende designere.

Giorgio Armani har beskæftiget sig med alt fra tøj til accessories, kosmetik, interiørdekoration og musik. Han har sågar åbnet et hotel i verdens højeste bygning i Dubai.

Med andre ord findes der ikke meget, som Giorgio Armani ikke kan mestre inden for design og innovation, og hans meritter får ham til at designe Giorgio Armani briller med autoritet.

Find dit nye Giorgio Armani brillestel i Synoptik

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Det betyder, at du løbende får behov for ny synsstyrke i dine brilleglas.

Hvis du oplever forandringer i dit syn, står vores autoriserede optikere klar til at hjælpe dig i din lokale Synoptik og kortlægge, om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller oplever aldersbetingede udfordringer som alderssyn.

Det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt