Dolce&Gabbana briller

15 Resultater
Relevans

Dolce&Gabbana briller – forførende italiensk luksus

Italien er kendt for brille- og solbrillemærker som Versace, Emporio Armani, Gucci, Persol, Bottega Veneta og mange, mange flere til mænd såvel som damer.

Dolce&Gabbana, forkortet og kendt som D&G, er endnu et mærke, der har positioneret støvlelandet som modens epicenter.

Brillestel fra Dolce&Gabbana understreger din unikke personlighed og viser, at du ikke er bange for at tage teten og bruge din stil til at udtrykke dit sande jeg.

Dolce&Gabbana briller til damer

Dolce&Gabbana briller til damer er til kvinden, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

D&G briller har en enorm detaljerigdom, og på modellernes stænger finder du bl.a. store brandlogoer i guldfarve, der hitter som aldrig før.

Med et Dolce&Gabbana brillestel kan du altså være sikker på, at du bliver bemærket. Brillernes sorte stel finder en perfekt balance mellem det eksperimenterende og det klassiske.

Den nye kollektion med Dolce&Gabbana briller

Dolce&Gabbana har siden stiftelsen markeret sig med færdigsyet luksustøj, lædertasker, parfumer og accessories som solbriller, der hurtigt fandt vej til toppen.

Den nye kollektion med D&G briller er en fejring af Dolce&Gabbanas DNA, der omfatter værdier som charme og forførelse, lidenskab og sanseligheder.

Kollektionen byder på luksuriøse stilarter i kvalitetsmaterialer som acetat og blødt metal, som er komfortable at have på.

Køb dine nye D&G briller i Synoptik

Dolce&Gabbana hjælper hver dag millioner af mennesker verden over med at stille skarpt. I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk finder du de mest populære D&G briller.

I butikken kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde det Dolce&Gabbana brillestel, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine ansigtstræk, din øvrige stil og meget mere, når vi rådgiver dig.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere. Vi kortlægger bl.a., om dine D&G briller skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre udfordringer.

I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfredse. Med både dit syns skarphed og dit udseende.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Succesrigt og populært luksusbrand siden 1981

I 1981 startede Domenico Dolce og Stefano Gabbana et samarbejde, der senere skulle vise sig at blive verdenskendt blandt mode- og kvalitetsorienterede mennesker.

Da de to italienske designere i 1985 åbnede den første butik, blev det startskuddet på eventyret. I dag bærer modebevidste personer overalt i verden Dolce&Gabbana brillestel og mærkets øvrige luksusprodukter.

Få Dolce&Gabbana briller på abonnement

Oplev større økonomisk sikkerhed ved at vælge dine briller fra Dolce&Gabbana på abonnement hos Synoptik. Med et abonnement kan du kombinere D&G briller med andre briller fra vores omfattende udvalg.

Når du vælger et Brilleabonnement All-Inclusive™, betaler du en fast månedlig pris og kan derfor se bort fra uventede udgifter. Du kan samtidig nyde et væld af fordele inkluderet i dit abonnement:

  • Synsprøver med sundhedstjek efter dit behov (værdi 298 kr.)
  • Nye brilleglas ved ny synsstyrke
  • Ekstra tryghed ved skade eller bortkomst
  • Fri ombytning af et par valgfri briller en gang årligt

Bruger du kontaktlinser, eller vil du opleve alle deres fantastiske fordele? Hør om dine muligheder for at få kontaktlinser med i dit brilleabonnement med D&G, og oplev det bedste fra begge verdener.

LÆS OM ABONNEMENT

Vi ta’r dit syn alvorligt