Dolce&Gabbana briller

15 Resultater
Relevans

Dolce&Gabbana briller – forførende italiensk luksus

Italien er kendt for brille- og solbrillemærker som Versace, Emporio Armani, Gucci, Persol, Bottega Veneta og mange flere. Til mænd såvel som damer.

Dolce&Gabbana, forkortet og kendt som D&G, er endnu et mærke, der har positioneret støvlelandet som modens epicenter.

Brillestel fra Dolce&Gabbana understreger din personlighed og viser, at du ikke er bange for at tage teten og bruge din stil til at udtrykke dit sande jeg.

Dolce&Gabbana briller til damer

Dolce&Gabbana briller til damer er til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden.

D&G briller har en enorm detaljerigdom, og på modellernes stænger finder du bl.a. store brandlogoer i guldfarve, der hitter som aldrig før.

Med et Dolce&Gabbana brillestel kan du altså være sikker på, at du bliver bemærket. Brillernes sorte stel finder en perfekt balance mellem det eksperimenterende og det klassiske.

Ny eksklusiv kollektion

Dolce&Gabbana har siden stiftelsen markeret sig med færdigsyet luksustøj, lædertasker, parfumer og accessories som solbriller, der hurtigt fandt vej til toppen.

Den nye kollektion med D&G briller er en fejring af mærkets dna, der omfatter værdier som charme og forførelse, lidenskab og sanseligheder.

Kollektionen byder på luksuriøse stilarter i kvalitetsmaterialer som acetat og blødt metal, som er komfortable at have på.

Køb dine nye D&G briller i Synoptik

Dolce&Gabbana hjælper hver dag millioner af mennesker verden over med at udtrykke sig eksklusivt. I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk finder du de mest populære D&G briller.

I butikken kan du få hjælp af vores brillestylister til at finde det Dolce&Gabbana brillestel, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine ansigtstræk og din øvrige stil, når vi rådgiver dig.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, og få målt din synsstyrke. Vi kortlægger bl.a., om dine D&G briller skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Bestil tid lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Succesrigt og populært luksusbrand siden 1981

I 1981 startede Domenico Dolce og Stefano Gabbana et samarbejde, der senere skulle vise sig at blive verdenskendt blandt mode- og kvalitetsorienterede mennesker.

Da de to italienske designere i 1985 åbnede den første butik, blev det startskuddet på eventyret. I dag bærer modebevidste personer overalt i verden Dolce&Gabbana brillestel og mærkets øvrige luksusprodukter.

Få Dolce&Gabbana briller på abonnement

Oplev større økonomisk sikkerhed ved at vælge dine briller fra Dolce&Gabbana på abonnement. Med et abonnement kan du kombinere D&G briller med andre briller fra vores store udvalg.

Når du vælger et Brilleabonnement All-Inclusive™, betaler du en fast månedlig pris og kan derfor se bort fra uventede udgifter. Du kan samtidig nyde et væld af fordele inkluderet i dit abonnement:

  • Synsprøver med sundhedstjek efter dit behov (værdi 298 kr.)
  • Nye brilleglas ved ny synsstyrke
  • Ekstra tryghed ved skade eller bortkomst
  • Fri ombytning af et par valgfri briller en gang årligt

LÆS OM ABONNEMENT

Øje for detaljen