Runde briller

225 Resultater
Relevans

Runde briller – prikken over i’et på ethvert udseende

Der er ikke noget at sige til, hvis du forelsker dig i et par runde briller.

Brilleformen er ikke populær uden grund. Runde briller og et rundt brillestel passer til stort set alle udtryk og kan på elegant vis få det bedste frem i dit udseende. Uanset hvilken stil du har. Og uanset dit køn.

Runde briller passer til alle

Runde briller passer til damer, herrer og sågar også børn, som vil spejle sig i de voksne med smarte runde børnebriller fra mærker som Ray-Ban Kids og Björn Borg Kids.

Runde briller er for alle, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Det er da også årsagen til, at runde briller har været båret af ikoner som selveste John Lennon og altid er en fast del af sæsonens trends og tendenser.

Runde briller er især velegnede til dig, der har et smalt ansigt, et kvadratisk ansigt og et ovalt ansigt. Din ansigtsform er altså også vigtig for at finde de bedste runde briller eller runde brillestel.

Runde brillestel fra populære mærker

Runde brillers position i modebilledet bliver understreget år efter år, når de kendte designermærker lancerer nye kollektioner med runde briller. I Synoptik har vi runde briller til alle, der vil markere sig med deres stil og lyse op på gader og stræder.

Runde briller er den perfekte tilføjelse til hverdagens daglige udtryk og passer til alt. Lige fra festlige til formelle anledninger. Kun fantasien sætter grænser for dig, der vil bære runde briller og runde brillestel.

I din lokale Synoptik finder du runde briller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Tom Ford, Hugo Boss, Persol, Skaga, Saint Laurent, Polo Ralph Lauren, Marc Jacobs, Versace, Giorgio Armani og mange flere populære mærker.

Den ideelle retroform

Retroelementer er en evig del af sæsonens brilletrends, og runde stelformer er vigtige for at fremme et retro udtryk.

Er du til et udseende med dine briller, som blandt andet skaber associationer til 70'ernes og 80'ernes glansperioder i modebilledet, er et rundt brillestel et ideelt valg for dig.

I vores udvalg af briller i runde former finder du stel i kvalitetsmaterialer. Du kan opleve stel i letvægtsmetal og bløde acetater, som sikrer dig stor komfort i din hverdag. Samtidig med at neutrale farver er med til at understøtte dit tidløse udseende, som blandt andet emmer af retro.

Find dine nye runde briller i Synoptik

Dit skarpere syn med runde briller, runde brillestel og store runde briller starter med en Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere kortlægger, om dine runde briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vi undersøger dig også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vælg de bedste glas til dit runde brillestel

Efter vores autoriserede optikere har målt dine præcise styrker og foretaget det omfattende tjek af dine øjnes sundhed, står vores glasspecialister klar til at finde de kvalitetsglas, som du skal stille skarpt med i dine runde briller.

Den høje stelkant på runde briller og runde brillestel sikrer, at de egner sig til briller med flerstyrkeglas og glidende overgang. Alle de indbyggede styrker får nemlig rigeligt med plads i de runde briller og runde brillestel.

Vores stylister hjælper dig

I Synoptik ved vi, at det ikke altid er lige nemt at beslutte sig for, hvilke runde briller der er de bedste til dig og dit udseende. Heldigvis finder du uddannede brillestylister i din lokale Synoptik, der kan give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af runde briller, runde brillestel og store runde briller.

Vi kigger bl.a. på dine farver, dine individuelle ansigtstræk, din ansigtsform og ikke mindst din øvrige stil, som ofte er afgørende for at finde de bedste briller til dig.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Øje for detaljen