Ray-Ban

53 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban-briller - ikonisk design

Ray-Ban er måske mest kendt for sine ikoniske solbriller. Og det er næsten synd, for brillerne fra Ray-Bans brillekollektion lever fuldt op til solbrillernes gode ry. Brillerne fra Ray-Ban fås blandt andet i kendte og klassiske modeller. Lige fra Wayfarer, Clubmaster og Round til mange andre populære modeller. 

Ray-Ban startede med at producere solbriller til piloter i 1930’erne. Piloterne havde brug for solbriller, så de kunne se skarpt, når de fløj. Siden har Ray-Ban skabt mode, og det amerikanske mærke har været populært blandt både skuespillere og musikere.

Briller fra Ray-Ban er kendetegnet ved at have et exceptionelt godt design. De er cool, og de går aldrig af mode. Det understreges af, at Ray-Ban holder fast i deres klassiske modeller. Ray-Ban-briller har desuden en høj kvalitet. Hvis du passer godt på dem, kan du derfor have dine briller fra Ray-Ban i rigtig mange år.

Har du lyst til at prøve et par Ray-Ban-briller?

Kig ind i din lokale Synoptik - eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du bruger briller til daglig og ønsker at se verden lige så skarpt med solbriller, som du gør normalt.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.