Ray-Ban briller

53 Resultater
Relevans

Ray-Ban briller – ikoniske briller og brillestel

Ray-Ban er et verdenskendt brand, der måske mest er kendt for sine ikoniske solbriller til både mænd, kvinder og børn. Og det er næsten synd. Ray-Ban briller og Ray-Ban brillestel lever fuldt op til solbrillernes legendariske status.

Ray-Ban briller og Ray-Ban brillestel fås i mange af de kendte, tidløse og klassiske modeller. Lige fra Wayfarer til Clubmaster, Round og mange andre.

Ray-Ban briller til damer og mænd

Her på siden kan du opleve vores store udvalg af Ray-Ban briller til mænd og damer. Uanset hvilket synsbehov du har, kan vi hjælpe dig med at finde et par nye Ray-Ban briller, der klæder dit ansigt og din stil.

Mange Ray-Ban briller er unisex, men vi har også Ray-Ban til damer og Ray-Ban briller til herrer.

Fra pilotsolbriller til populære briller og brillestel

Ray-Ban startede med at producere pilotsolbriller i 1930'erne. Især den ikoniske solbrillemodel Aviator blev hurtigt en bestseller. Piloterne havde brug for solbriller, der kunne sikre dem et skarpt syn, og det behov opfyldte Ray-Ban.

Siden dengang har Ray-Ban ikke set sig tilbage. De har skabt solbrille- og brillemode i stor stil, og det amerikanske mærke har været populært blandt både skuespillere og musikere.

Ray-Ban briller og Ray-Ban brillestel er alle kendetegnet ved at et exceptionelt godt design. De er cool, og de går aldrig af mode. En af årsagerne er, at Ray-Ban holder fast i de klassiske og ikoniske modeller.

Ray-Ban briller markerer sig desuden også ved at have en høj kvalitet. Hvis du passer på dine Ray-Ban briller, kan du altså have dem i mange år.

SE ALLE BRILLER

Populære Ray-Ban brillestel

En af årsagerne til, at Ray-Ban brillestel er så populære, er, at de henter inspiration i solbrillernes populære stelformer. I din lokale Synoptik finder du Ray-Ban brillestel i mange forskellige stelformer. Oplev bl.a.:

De mange versioner af Ray-Ban brillestel sikrer, at du altid kan finde Ray-Ban briller, der passer til din ansigtsfrom og dine individuelle ansigtstræk.

Ray-Ban briller giver dig med andre ord masser af muligheder for at fremhæve det bedste ved dit ansigt og dit udseende. De er universelle og passer til alle tøjstile.

Se også: Hvilken brille passer til mig?

Ray-Ban briller med styrke i Synoptik

Hvis det er tid til et skarpere syn med Ray-Ban briller med styrke, kan du få eksperthjælp af vores autoriserede optikere. Med stor ekspertise kan vi sørge for, at du får Ray-Ban briller med din præcise synsstyrke.

Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi, om dine Ray-Ban briller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende kan vores glasspecialister præsentere dig for vores omfattende udvalg af brilleglas og skræddersy dine Ray-Ban briller med styrke til netop dig, dit syn og dine behov. Uanset om du bruger enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få hjælp til at finde dit Ray-Ban brillestel

Det kan være svært at finde de Ray-Ban briller med styrke, der klæder dig bedst. Især hvis du skal have briller for første gang og ikke har brugt briller før.

Heldigvis er der hjælp at hente. I din lokale Synoptik står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning om de bedste Ray-Ban briller til dig, din ansigtsform og dine ansigtstræk.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Ray-Ban læsebriller

I Synoptik kan du få Ray-Ban læsebriller eller Ray-Ban briller med læsefelt. Det er en fordel for dig, der ikke vil gå på kompromis med dit udtryk, når du læser bøger eller tekst i forbindelse med studie, arbejde eller i fritiden.

Dit behov for læsebriller øges især i takt med alderen. Dit øje mister naturligt sin fleksibilitet, og en naturlig følge kan være, at bogstaverne i bøger smelter sammen og bliver utydelige. Ved at bruge læsebriller sikrer du, at du ikke behøver at anstrenge dine øjne, når du stiller skarpt på de små bogstaver i bøger, i avisen eller på nettet.

Få viden om læsebriller.

Ray-Ban briller med blue light filter

Hos os finder du et stort udvalg af specialglas, som kan give dig større synskomfort i din hverdag. Eksempelvis hvis du bruger mange timer foran digitale skærme og bliver eksponeret for skærmenes blå lys.

Når du vælger brilleglas til dine Ray-Ban briller med styrke, kan du vælge dem et blue light filter. På den måde filtrerer dine Ray-Ban briller i det højenergiske blå lys, der udsendes fra smartphones, computerskærme, TV og andre digitale enheder.

Hør mere i en af vores butikker.

Ray-Ban briller med styrke på abonnement

I Synoptik kan du bruge Ray-Ban briller med styrke på en endnu smartere måde ved at vælge abonnement. Så betaler du kun en fast månedlig pris.

I et Brilleabonnement All-Inclusive™ kombinerer du dine Ray-Ban briller med andre briller fra vores store udvalg eller solbriller. Du får samtidig et væld af inkluderede fordele:

  • Nye brilleglas og kontaktlinser, når din synsstyrke ændrer sig
  • Fri ombytning af en valgfri brille én gang årligt
  • Synsprøver med sundhedstjek inkl. SynsJournal (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov
  • Ekstra tryghed med eksklusiv tryghedsordning

SE ALLE FORDELE

Øje for detaljen