Ray-Ban briller

43 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban briller - ikonisk design

Ray-Ban er måske mest kendt for ikoniske solbriller. Og det er næsten synd, for Ray-Ban-briller lever fuldt op til solbrillernes gode, legendariske ry. Briller fra Ray-Ban fås bl.a. i kendte og klassiske modeller. Lige fra Wayfarer, Clubmaster og Round til mange andre populære modeller, som har sat Ray-Ban på verdenskortet med bravur og været med til at definere modens trends og tendenser hvert år.

Ray-Ban startede med at producere solbriller til piloter i 1930’erne. Piloterne havde brug for solbriller, så de kunne se skarpt, når de fløj. Siden har Ray-Ban skabt mode, og det amerikanske mærke har været populært blandt både skuespillere og musikere.

Ray-Ban-briller er kendetegnet ved at have et exceptionelt godt design. De er cool, og de går aldrig af mode. Det understreges af, at Ray-Ban holder fast i de klassiske modeller. Ray-Ban-briller har desuden en høj kvalitet. Hvis du passer godt på dine Ray-Ban-briller, kan du derfor have dine briller fra Ray-Ban i mange år.

Har du lyst til at prøve et par Ray-Ban briller?

Et skarpere syn med dine nye Ray-Ban-briller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bestemte bygningsfejl eller alderssyn, som dine Ray-Ban briller skal korrigere for. Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde de glas, der passer bedst til dig og dit syn. Vi har et stort udvalg af unikke kvalitets- og specialglas, der er skræddersyet til dit moderne liv.

Har du behov for ekspertråd til at finde de Ray-Ban briller, der bl.a. passer bedst til din ansigtsform og din øvrige stil, står vores uddannede brillestylister klar til at gøre dit valg nemmere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Ray-Ban briller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at opleve en ny og endnu smartere synlig forskel. Med et All-Inclusive™ Abonnement lejer du minimum 2 par briller eller solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Dit fleksible brilleabonnement kan du også kombinere med kontaktlinser og et kontaktlinseabonnement.

Udover briller og kontaktlinser efter behov får du adgang til ekspertrådgivning og et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:

  • Nye glas og linser, når dine styrker ændrer sig
  • Gratis ombytning af en valgfri brille én gang årligt
  • Udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov
  • Fast månedlig pris
  • Ekstra tryghed med eksklusiv tryghedsordning

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.