Ray-Ban briller

66 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban-briller - ikonisk design

Ray-Ban er måske mest kendt for ikoniske solbriller. Og det er næsten synd, for Ray-Ban-briller lever fuldt op til solbrillernes gode, legendariske ry. Briller fra Ray-Ban fås bl.a. i kendte og klassiske modeller. Lige fra Wayfarer, Clubmaster og Round til mange andre populære modeller, som har sat Ray-Ban på verdenskortet med bravur.

Ray-Ban startede med at producere solbriller til piloter i 1930’erne. Piloterne havde brug for solbriller, så de kunne se skarpt, når de fløj. Siden har Ray-Ban skabt mode, og det amerikanske mærke har været populært blandt både skuespillere og musikere.

Ray-Ban-briller er kendetegnet ved at have et exceptionelt godt design. De er cool, og de går aldrig af mode. Det understreges af, at Ray-Ban holder fast i de klassiske modeller. Ray-Ban-briller har desuden en høj kvalitet. Hvis du passer godt på dine Ray-Ban-briller, kan du derfor have dine briller fra Ray-Ban i mange år.

Har du lyst til at prøve et par Ray-Ban-briller?

Et skarpere syn med dine nye Ray-Ban-briller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at kan stille skarpt med dine nye Ray-Ban-briller. Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde de glas, der passer bedst til dig og dit syn. Vi har et stort udvalg af unikke kvalitets- og specialglas, der er skræddersyet til dit moderne liv.

BESTIL TID

Ray-Ban-briller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at opleve en ny og endnu smartere synlig forskel. Med et All-Inclusive™ Abonnement lejer du minimum 2 par briller eller solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du nøjes med 1 par.

Udover briller og kontaktlinser efter behov får du adgang til ekspertrådgivning og et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:

  • Nye glas og linser, når dine styrker ændrer sig
  • Gratis ombytning af en valgfri brille én gang årligt
  • Udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov
  • Fast månedlig pris
  • Ekstra tryghed med eksklusiv tryghedsordning

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.