Ray-Ban briller

58 Resultater
Relevans

Ray-Ban briller – ikoniske briller og brillestel

Ray-Ban er et verdenskendt brand, der måske mest er kendt for sine ikoniske solbriller til både mænd, kvinder og børn. Og det er næsten synd. Ray-Ban briller og Ray-Ban brillestel lever fuldt op til solbrillernes legendariske status.

Ray-Ban briller og Ray-Ban brillestel fås i mange af de kendte, tidløse og klassiske modeller. Lige fra Wayfarer til Clubmaster, Round og mange andre, som har været med til at sætte Ray-Ban på verdenskortet og definere den nyeste brillemode hvert år.

Fra pilotsolbriller til populære briller og brillestel

Ray-Ban startede med at producere pilotsolbriller i 1930'erne. Især den ikoniske solbrillemodel Aviator blev hurtigt en bestseller. Piloterne havde brug for solbriller, der kunne sikre dem et skarpt syn, og det behov opfyldte Ray-Ban.

Siden dengang har Ray-Ban ikke set sig tilbage. De har skabt solbrille- og brillemode i stor stil, og det amerikanske mærke har været populært blandt både skuespillere og musikere.

Ray-Ban briller og Ray-Ban brillestel er alle kendetegnet ved at et exceptionelt godt design. De er cool, og de går aldrig af mode. En af årsagerne er, at Ray-Ban holder fast i de klassiske og ikoniske modeller, som har gjort mærket elsket hele verden over.

Ray-Ban briller markerer sig desuden også ved at have en sublim kvalitet. Hvis du passer på dine Ray-Ban briller, kan du altså have dem i mange år.

Populære Ray-Ban brillestel

En af årsagerne til, at Ray-Ban brillestel er så populære, er, at de henter inspiration i solbrillernes populære stelformer. I din lokale Synoptik finder du Ray-Ban brillestel i mange forskellige stelformer. Oplev bl.a.:

De mange versioner af Ray-Ban brillestel sikrer, at du altid kan finde Ray-Ban briller, der passer til din ansigtsfrom og dit ansigts enkelte træk.

Ray-Ban briller giver dig med andre ord masser af muligheder for at fremhæve det bedste ved dit ansigt og dit udseende. De er universelle og passer til alle tøjstile.

Ray-Ban briller med styrke i Synoptik

Hvis det er tid til et skarpere syn med Ray-Ban briller med styrke, kan du få eksperthjælp af vores autoriserede optikere. Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr kan vi sørge for, at du får Ray-Ban briller med din præcise synsstyrke.

Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså, om dine Ray-Ban briller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende kan vores glasspecialister præsentere dig for vores omfattende udvalg af brilleglas og skræddersy dine Ray-Ban briller med styrke til lige netop dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Uanset om du bruger enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få eksperthjælp til at finde dit Ray-Ban brillestel

Det kan være svært at finde de Ray-Ban briller med styrke, der klæder dig bedst. Især hvis du skal have briller for første gang og ikke har brugt briller før.

Heldigvis er der hjælp at hente. I din lokale Synoptik står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning om de bedste Ray-Ban briller til dig, din ansigtsform og dine ansigtstræk.

Ray-Ban læsebriller

I Synoptik kan du få dine Ray-Ban briller med styrke som Ray-Ban læsebriller eller Ray-Ban briller med læsefelt. De er en fordel for dig, der ikke vil gå på kompromis med dit udtryk, når du læser bøger på f.eks. dit studie eller i skolen.

Dit behov for læsebriller øges især i takt med alderen. Dit øje mister naturligt sin fleksibilitet, og en naturlig følge kan være, at bogstaverne i bøger smelter sammen og bliver utydelige. Ved at bruge Ray-Ban læsebriller sikrer du, at du ikke behøver at anstrenge dine øjne, når du stiller skarpt på bøgernes små bogstaver.

Hvert øje er unikt. Det er altså ikke sikkert, at du har den samme synsstyrke på begge dine øjne. Hvis du ønsker Ray-Ban læsebriller, kan vores autoriserede optikere præsentere dig for dine mange muligheder i din lokale Synoptik.

Kig forbi i dag, og hør om dine mange muligheder for at opleve et komfortabelt læsesyn med Ray-Ban læsebriller eller Ray-Ban briller med læsefelt, som vores glasspecialister kan skræddersy til netop dig og dit læsesyn.

Ray-Ban briller med blue light filter

Hos os finder du et omfattende udvalg af specialglas, som kan give dig større synskomfort i din hverdag. Eksempelvis hvis du bruger mange timer foran digitale skærme og bliver disponeret for skærmenes blå lys.

Når du vælger brilleglas til dine Ray-Ban briller med styrke, kan du vælge dem et blue light filter. På den måde filtrerer dine Ray-Ban briller i det højenergiske blå lys, der udsendes fra smartphones, computerskærme, TV og andre digitale enheder.

Hør mere om dine muligheder for at få Ray-Ban briller med blue light filter hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

Ray-Ban briller med styrke på abonnement

I Synoptik kan du opleve en endnu smartere synlig forskel ved at vælge Ray-Ban briller på abonnement til kun en fast månedlig pris.

I et Brilleabonnement All-Inclusive™ kombinerer du dine Ray-Ban briller med styrke med andre briller fra vores omfattende udvalg eller solbriller med og uden styrke. Og har du kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Udover briller og kontaktlinser efter dit behov får du adgang til løbende ekspertrådgivning og et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt